šta ludite......pa nismo ni 2 tjedna u procesu ograničenog socijalnog kontakta......
Posts by hugh
-
-
https://www.index.hr/mobile/clanak.…esti&id=2170477
Znaci nema panike, je li?
Imamo direktivu Vlade kako treba izvjestavati. Ovdje ide lom lomova.
Sutra naslov u jutarnjem : "Ovogodišnja turistička sezona i prihodi države bit će rekordni".....🤗
-
Barbosa & stana ovo je genijalno.... 😁😎 Aj se usuglasite koji je danas dan
Znam ja.....SRIJEDA......molim puno lajkaova sad i sherajte me.....
-
po starom?......a nezaposleni, smanjena potrošnja, potražnja, krediti?......procjena vremena kada se uopće može očekivati kada će se bar dio nezaposlenih zaposliti i kreirat određenu potražnju u budućnosti?
Bit ce kako bude... Ocekujem da ce se svijet drasticno promijeniti na socijalnom i politickom planu... Ekonomija nista posebno, nije da je sve palo 90% pa da se sad preslaguje NWO... Dionice su pale kolko su pale, polagano se vracaju, panika se smirila... Kroz godinu dana, sve isto ko i prije...
Nema smisla razmisljati kako ce biti za koji mjesec kada ne znamo niti kako ce biti za koji dan... Nijedan model ti nece dati odgovor... Gledaj kako ce biti za godinu-dvije... Ovo je bio glitch koji je prerastao u krizu, ali vjerujem u relativno brzi oporavak...
Ako nista drugo, sto se Hrvatske tice, drzavna uprava se digitalizirala nevjerojatnom brzinom... Nadam se da ce tako i ostati...
ne bih baš tako lako bio siguran u smjer u kojem se vračaju.......corona je bila bomba a nisam baš siguran da su sve krhotnine detektirane i pronađene pa tako naravno i odgovor za njih.......nažalost imali smo primjer i u Zg da nakon jednog velkkog potresa dolazi jako puno malih......
-
po starom?......a nezaposleni, smanjena potrošnja, potražnja, krediti?......procjena vremena kada se uopće može očekivati kada će se bar dio nezaposlenih zaposliti i kreirat određenu potražnju u budućnosti?
-
američki futuresi za danas sugeriraju solidan pad......no jedan dan ko nijedan reklo bi se.....mene nekako zanima mišljenje kolega ovdje, imaju li oni ikakvog razloga za optimizam ovaj i sljedeći tjedan budući da stižu izvješća o nezaposlenosti a broj zaraženih nezaustavljivo raste.....još će zarežene nekako i "proboljet" ali podatke koji dolaze?
-
Kakve veze ima recesija sa strateškom kupnjom?
Pa vidiš da Telekomi najavljuju nikakav utjecaj od Covida19 na poslovanje?
Mi još ne znamo ni u kojoj ćemo mjeri imati recesiju, al već diskontiramo vrijednosti za taj utjecaj?Dobro pitanje, na samo za ovu temu već opčenito nigdje ne vidim veću zainteresiranost za temu trajanja recesije......sumnjam da nitko nema neke računice ili ne žele ozbiljnije s tim u javnost ako su podaci crni u stilu onih najava da će biti gore nego 2008.....
-
zašto nalozi ne prolaze na 5,70?
intradnevna dražba od 12:00 do 12:10
Hvala, zaboravio i na to i koliko je sati...
-
zašto nalozi ne prolaze na 5,70?
-
kud ovo žuri?
-
sad još i to liparenje ide.....🤗.....kao u stara loša vremena.....
-
ja mislim da ćemo u skladu sa tržištem ,a ukoliko neki znaju nešto više mogli bi stilom trgovine dati naslutiti riješenje "problema"....osim ako i ti neki neznaju ništa pa stilom trgovine pokušaju fingirati smjer.......zapravo ma kraju ništa ne znam, jel sve je moguće, pa i ono što nam se čini nemoguće, bilo u pozitivi ili negativi......
-
Ovaj sa 500- tinjak kom svaki je dan prvi na bidu......ispalo bi po tome da on danima polagano prodaje po asku ili šta?....
-
to bi otprilike značilo da ako mu nešto u investicijama u atpl ili gdje god drugdje pođe po zlu i pukne margin Atpl ode u MP3?.......
-
broj dnevnih korisnika Skypea skočio za 70% . ( teletrader)
Zanima me promet na OPTI .
Mislite na broj megabita u sekundi?🤣😀
-
https://www.index.hr/mobile/clanak.…port&id=2170448
Zanimljivo će biti popratit koje će se više ili manje poznate i velike firme naći u ovakvim problemima......nije da se ovi neki poznati super klub ali ipak, biti će i toga......
Nekako sam razmišljanja da će vijesti ovakvog tipa biti plutajuče mine u sljedećem razdoblju.........
-
danas sve nešto mlitavo, i trgovanje i rasprave na forumu.
nije valjda da nas je svih ubila u pojam ova karantena.
btw., kad mirovinci misle u kupovinu? oni doslovce plivaju u novcima i stalno kukaju da čekaju neku privatizaciju i slično, a vidi sada prilika.
ili oni misle da će ovo još roknuti dolje ili su im fond manageri u karanteni negdje bez interneta?
Hjah, ljudima već pomalo ide na jetra ova karantena, a valjda i ostavlja posljedice po psihu, htjeli to ne htjeli. Trgovanje je mlitavo i to bi mogao biti dobar znak - da je dno postignuto. Kako se ono kaže slaba likvidnost to znači upravo to. Pogledajte samo HT. Nitko ne želi prodati više, a s obzirom na nesigurnu situaciju ne trgaju se ni mirovnici s kupovinom - očito ni oni ne znaju jel bi... ili bi....
Mislim da je, dakle, dno tu, sad se samo čeka neki driver, bilo pozitivan ili negativan. Vjerojatno se čekaju podatci kvartalnog BDP-a i financijska izvješća pa će onda lupiti po bidu ili asku ovisno i o kretanju DAX-a
kako mislite da je dno tu a i sami kažete kako je moguć driver koji će pokrenuti negativu?
-
da je ministar gosppdarstva katastrofa i da ga nigdje nema to je istina......no zato nam je ministar zdravstva na niviou, zapravo i puno iznad nivoa na koji smo navikli......
a što se mjera tiće mislim da se tu bar za sada ne slažemo......je npr. ne bi htio da dodjem u bolnicu pa moram ležati na dekici na podu jel slobodnih krevata nema.....a isto tako me bi htio ni da dodjem u bolnicu zbog neke stvari nevezane za coronu i da mi treba hitna operacija a oni kažu da me nema tko opetirati jel jednostavno nema doktora....
-
Kao što Trump i Johnson ne razumiju ovu bolest i rade doslovno protiv svog naroda i ekonomije, tako i ti pišeš gluposti.
Oni kasne 3 tjedna sa poduzimanjem oštrih mjera socijalnog distanciranja, zabrane putovanja i sprječavanja širenja COVID-19.
To će ih koštati više stotina tisuća (ako ne i milijuna) bolesnih i umrlih. Svaki dan, ako ne i svaki sat otezanja uzrokuje daljnje širenje virusa i produljenje trajanja agonije koje još nisu svjesni. Mislim da će ih povijest upamtiti kao dva lidera koji su sudjelovali u pomoru svojeg naroda.
Još ti nije jasno da bolest napada svih, umiru sve dobne skupine, a ne samo starci, iako oni imaju najmanje šanse da ostanu živi.
Znate onu: sto godina imate, a pricate gluposti!
Niste shvatili da je broj asimptomatski zarazenih barem deset puta veci od sluzbenog i da preko 90% zarazenih zapravo nije nista. Kakvi mrtvi milijuni?? Popusili ste propagandu i zbog toga sto su svi takve ovce zato cemo se cupati iz rupe 10-20 godina.
Sad idu testiranja na antitijela pa cete vidjeti da je stvarna smrtnost ne 1% nego 0.1 promil. Bas kao kod gripice. Pricekajte samo koji tjedan.
neznam baš.....mislim da se svijet odavno složio da ovo nije gripica.....evo što kaže Trump.....
https://www.tportal.hr/vijesti/clanak…-posao-20200330
Pisalo je u jednom članku da od gripe umre 35000 amerikanaca, a sad nisam siguran da li je to u godinu ili dvije jel ne mogu ponovo pronači članak......
S tim da imaju mjere socijalne distance sada.....dok kod obične gripice koliko znam tih mjera nema......
-
krivo pitanje..."svađam se sam sa sobom" ali javno....koji su to bili PPHE da bi sad firma 28 slovima imala taj udio od 52%?