1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. hugh

Posts by hugh

• Best buy

• hugh
    • April 4, 2020 at 5:29 PM
    Quote from jack_zg
    Quote from Neo

7. KODT2 (ipak je ovo blue chip)

Prvo ste mi rekli da ovu dionicu prije 700 ne diram, a sad mi kažete da ste je vi kupili ovaj tjedan po cca 1000kn.

Kako to? Kako to?

Možda Vam kolega proda po 700....solidarnost na djelu.....

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• hugh
    • April 3, 2020 at 10:34 PM

da li firme koje koriste "korona mjere" imaju obvezu ne optuštati radnike samo za vrijeme trajanja mjera ili i neko razdoblje nakon toga?

• hugh
    • April 3, 2020 at 3:15 PM

ništa izmenađujuće, trenutni trend je takav.....trend je naš frend, pa ga treba pratiti i dok ide ide......

• hugh
    • April 3, 2020 at 3:10 PM
    Quote from crveni

Ne treba se brinuti za amere - čim netko zasvira kraj i kaže da više nema 3.000 USD sa burze, začas će pasti broj nezaposlenih.

Nevjerujem baš da su dobrovoljno davali več dobivali otkaze.....

• hugh
    • April 3, 2020 at 2:44 PM

nonfarm payrolls:

Očekivali su -100k

Rezultat je -701k

Nije to strašno.....nisu ni za 10× promašili......

Za 2% rasta se bude našlo novca.....

• hugh
    • April 3, 2020 at 11:23 AM
    Quote from Nevera
    Quote from rambo_5

Danas u 14:30 podatci o zaposlenosti i plaćama u SAD-u, prve vijesti da nije dobro, futuresi već pali. Ovo je faza 2 krize, prvi pad je bio rezultat pretpostavki da će biti loše, sad kreće nova faza na stvarnim brojevima. Treća faza će biti kad počmu stizati FI iz glavnih kompanija. Pripremite se na daljnji roller coaster, bit će luda vožnja...

Biti ce njima, i kakve veze imamo sa njihovom nezaposlenosti, sa njihovim lošim zdravstvenim sustavom.

ZSE, pomalo ulazi u prekupljenost i korekcija ce biti neovisno o broju nezaposlenih u americi

baš nikakve kao i sa nezaposlenosti igdje u svijetu a turizam nam je glavna grana gospodarstva?.....mi smo najjača država svijeta i loši rezultati drugih nemaju utjecaj na nas.......

• RIVP (Valamar Riviera d.d.)

• hugh
    • April 3, 2020 at 10:43 AM
    Quote from Barikb
    Quote from Manu

Barikb sjedi 1-

Koliko se sjećam ti si prije koji tjedan zazivao obustavu trgovanja jer vrijednost imovine ode u bezdan.

Da je trgovina obustavljena ovakve stvari ne bi bilo moguće raditi a sada likuješ zbog toga.

Ne može član uprave kupovati dionice kompanije i istovremeno tražiti pomoć za kompaniju od države. Mogli su barem pričekati koji tjedan

Zašto ne može jer ste vi tako odlučili i ogorčeni ste jer cijena raste? Kupite i vi jer očito mislite da ce članica uprave profitirati kupnjom.

Ako mislite da ne može prijavite HANFI.

Svi mogu kupovati a ova dionica je najtransparentnija na burzi. Mislim da je u pitanju vaš jal jer ste očekivali 5 kn i vaše trejdanje.

Nevjerojatno je što zavist napravi od ulagača. Vidjet ćemo koja ce cijena biti kod otvaranja hotela. Kupovao sam i po 18 kn ali i više od 25 kn. Sad je jasno da imaju besplatan hladni pogon dok ne krene Restart. A onda cijena neće biti ova.

Display More

ništa nije besplatno......isto tako bilo bi dobro da i popune te hotele......

• hugh
    • April 3, 2020 at 10:30 AM
    Quote from Moller
    Quote from hugh

Nisu očekivali ni onoliko nezaposlenih jućer pa se prave mutavi i rastu......a što se Hr burze tiće, rast je sasvim normalan.....zašto?.....zato jer smo napokon ostvarili hr san......"uf što volim ovaj režim, plaća ide a ja ležim".......

:) to će biti taj dan, to će biti taj dan, lezi pod palmu i uživaj ,

https://www.vecernji.hr/vijesti/ek-pre…o-imate-1391240,

bojim se da ovi ne predviđaju da nastupi i TBF

Neki govore to smo prizvali sami, neki tvrde to je Božja kazna
    Ja se pitam kolko astronomski mala je mogla bit ta šansa
    Al opet dobro da je danas ne radni dan, a ja ću ostat doma uz hit dana

naši su iovako trošili za bilo šta i bilo gdje.....na želim ni zamišljati na šta ih ovakve izjave mogu potaknuti......

• RIVP (Valamar Riviera d.d.)

• hugh
    • April 3, 2020 at 10:27 AM
    Quote from Manu
    Quote from Barikb

Ne sve krivo Manu, sjedi 1.

Članovi uprave kupuju svojim privatnim novcem kao privatni ulagači jer vjeruje.u kompaniju i paše im cijena. Svaka cijena ispod 32/33 kn je predstečajna moje mišljenje. Kako su članovi insideri koji imaju ključne INFO za firmu moraju dati.obavijest na burzu.

Država će ubrizgati velik novac u turističke kompanije najviše u Valamar jer je najveći. Paket su nofci.i razne olakšice kako bi sektor nastavio.sa.profitom i investicijama i.zapošljavanjem. Sjajna politika Vlade i pravodobna. Daju Valamaru 5.460 kn mjesečno za svakog radnika 4.000 za neto.placu i ostalo.za doprinose.

Barikb sjedi 1-

Koliko se sjećam ti si prije koji tjedan zazivao obustavu trgovanja jer vrijednost imovine ode u bezdan.

Da je trgovina obustavljena ovakve stvari ne bi bilo moguće raditi a sada likuješ zbog toga.

Ne može član uprave kupovati dionice kompanije i istovremeno tražiti pomoć za kompaniju od države. Mogli su barem pričekati koji tjedan da sve prođe.

Display More

samo nek oni kupuju iznad 24.......tako su i oni pomogli nekom a iovako su dugoroćni pa neće za koji dan prodavat.......

• hugh
    • April 3, 2020 at 10:11 AM
    Quote from rambo_5

Hmmm, bit će tu još oscilacija i to gadnih, pazite ovo:

https://www.teletrader.com/us-gdp-to-cont…9504?internal=1

-38% !!!

Burze su pale jer se očekivao pad BDP-a, ali ovoliko sigurno nisu očekivali. A svaki tjedan koji provedemo doma će srušiti BDP još više. Ljudi moji čekaju nas olovna vremena, a nitko ovdje to još ne vidi...

Nisu očekivali ni onoliko nezaposlenih jućer pa se prave mutavi i rastu......a što se Hr burze tiće, rast je sasvim normalan.....zašto?.....zato jer smo napokon ostvarili hr san......"uf što volim ovaj režim, plaća ide a ja ležim".......

• TPNG (tankerska plovidba next generation)

• hugh
    • April 3, 2020 at 10:03 AM

što reći na tpng osim ha,ha,ha.......pa ove firme kolokvijalnog naziva " NULA KUNA" rastu danima ko šašave jel se vesele što neće još bar 3 mjeseca radit ni imat prihoda........tpng vjerovatno tuguje jer radi i zarađuje sve više, pa i puno više od očekivanog.......

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• hugh
    • April 2, 2020 at 10:02 PM
    Quote from tenchi0110

Ne znam da li ste vidjeli...

Igor Bilbija -3.912 kom

SB-S d.d. +3.912 kom

Kakvu igru on igra?.....i ovaj drugi račun je njegov?

• hugh
    • April 2, 2020 at 9:59 PM
    Quote from zlocesti

https://finance.yahoo.com/news/investor-…-110659642.html

Ovo je poučno za pročitati.

Pišu da ovo nije dno, i da se maknemo sa marketa. Pominje i Veliku Depresiju, sa padom od 80%

Nekako je to u skladu i sa onim što je pisao Harding u Riding the Bear. Kaže da se naprosto moramo maknuti u stranu

Mudro čovjek zbori......ali ameri su na "sahrani" (s obzirom na broj ljudi koji je ostao bez posla u tjedan dana) odlućili pripremiti lagani dernek.......može bit da će ih sutra bolit glava od "zabave"........meni bi još današnja trgovina imala smisla da su barem otprilike pogodili u očekivanju broja nezaposlenih, pa ajde nekako.....no u situaciji gdje predviđeni broj koji je ionako velik bude još gotovo duplo veći?.....eto još su dodali i malo gasa za kraj.....na preko 2% su trenutno.....neznam, možda u svijetu nakon corone nitko ne bude trebao radit a na bankomatu će svatko moći podizati novca koliko god mu treba.......

• hugh
    • April 2, 2020 at 6:51 PM

nevjerovatno, pa ovaj svaki tjedan ima bar jednu veliku laž sa velikim utjecajem koja se nakon sat, dva otkrije......ili lažu drugi?.....makar ne bi rekao......previše mu je u naviku prešlo....

• hugh
    • April 2, 2020 at 6:43 PM
    Quote from Takamina
    Quote from Manu

Tviterski monstrum se ponovo probudio i lansirao naftu +25%

Taj bi mogao na burzi vrtit milione nakon svakog twita....zna što treba reći

Taj to sigurno i radi, odnosno njegovi "pajdaši" za svoj i njegov račun.....ipak je on biznismen.....

• hugh
    • April 2, 2020 at 2:56 PM
    Quote from Roki
    Quote from korkyra

Ufff.... 6,6 milijuna otkaza u USA prošli tjedan...

https://finance.yahoo.com/news/coronavir…-165758189.html

Točno, uz onih 3,3 od tjedna prije to je skoro 10 milijuna. Al će se zacrveniti USA. Bit će i kod nas ''drž gaće''.

divno.....što je još gore od svega očekivali su 3,7 mil.......znaći, debeli promašaj.......očito da će se sad morati revidirati neka druga optimistična predviđanja i posljedice koje ovo nosi za sobom......plus to što su "miljama" daleko od "corona vrha".....

• hugh
    • April 2, 2020 at 1:35 PM

kakav je plan za dalje?.....crni petak ili crni ponedjeljek?......ili čemo spojit?......ili možda od sutra sve postaje još bolje nego prije 2 mjeseca?......

• ARNT (Arena Hospitality Group d.d.)

• hugh
    • April 2, 2020 at 1:05 PM

https://www.poslovni.hr/kompanije/znac…na-kuna-4223792

Znaći, vlada bi sada hotel procjenjena na 35 mil KUNA prodala njima za 50 miliona EURA......to je njigov prijedlog?

• hugh
    • April 2, 2020 at 10:52 AM
    Quote from KultLicnosti

Burza se zeleni kao nekad salata u Kaštelanskim staklenicima.

Mogao bi burzu čak i Plenki spomenit da pokaže kako su mjere pogođene 100%.

Samo da ne završimo kao ti Kašt. staklenici.......

• hugh
    • April 2, 2020 at 12:07 AM

imam dojam da smo većina ovdje počeli biti u nekom "easy moodu" ili bar tako pišemo (što se dionica tiće) i da bi uskoro mogli na još jednu šok terapiju......uopće kratkoroćno ne vidim nikakve dobre vijesti na vidiku.....volio bi da se varam, no brojke corone samo rastu dok se mi tješimo a uskoro nam slijedi sve više i više rezultata koje ova kriza ostavlja za sobom.....

1. Privacy Policy
  2. Kontakt