Ne znam da li ste vidjeli...
Igor Bilbija -3.912 kom
SB-S d.d. +3.912 kom
Kakvu igru on igra?.....i ovaj drugi račun je njegov?
Ne znam da li ste vidjeli...
Igor Bilbija -3.912 kom
SB-S d.d. +3.912 kom
Kakvu igru on igra?.....i ovaj drugi račun je njegov?
https://finance.yahoo.com/news/investor-…-110659642.html
Ovo je poučno za pročitati.
Pišu da ovo nije dno, i da se maknemo sa marketa. Pominje i Veliku Depresiju, sa padom od 80%
Nekako je to u skladu i sa onim što je pisao Harding u Riding the Bear. Kaže da se naprosto moramo maknuti u stranu
Mudro čovjek zbori......ali ameri su na "sahrani" (s obzirom na broj ljudi koji je ostao bez posla u tjedan dana) odlućili pripremiti lagani dernek.......može bit da će ih sutra bolit glava od "zabave"........meni bi još današnja trgovina imala smisla da su barem otprilike pogodili u očekivanju broja nezaposlenih, pa ajde nekako.....no u situaciji gdje predviđeni broj koji je ionako velik bude još gotovo duplo veći?.....eto još su dodali i malo gasa za kraj.....na preko 2% su trenutno.....neznam, možda u svijetu nakon corone nitko ne bude trebao radit a na bankomatu će svatko moći podizati novca koliko god mu treba.......
nevjerovatno, pa ovaj svaki tjedan ima bar jednu veliku laž sa velikim utjecajem koja se nakon sat, dva otkrije......ili lažu drugi?.....makar ne bi rekao......previše mu je u naviku prešlo....
Tviterski monstrum se ponovo probudio i lansirao naftu +25%
Taj bi mogao na burzi vrtit milione nakon svakog twita....zna što treba reći
Taj to sigurno i radi, odnosno njegovi "pajdaši" za svoj i njegov račun.....ipak je on biznismen.....
Ufff.... 6,6 milijuna otkaza u USA prošli tjedan...
Točno, uz onih 3,3 od tjedna prije to je skoro 10 milijuna. Al će se zacrveniti USA. Bit će i kod nas ''drž gaće''.
divno.....što je još gore od svega očekivali su 3,7 mil.......znaći, debeli promašaj.......očito da će se sad morati revidirati neka druga optimistična predviđanja i posljedice koje ovo nosi za sobom......plus to što su "miljama" daleko od "corona vrha".....
kakav je plan za dalje?.....crni petak ili crni ponedjeljek?......ili čemo spojit?......ili možda od sutra sve postaje još bolje nego prije 2 mjeseca?......
https://www.poslovni.hr/kompanije/znac…na-kuna-4223792
Znaći, vlada bi sada hotel procjenjena na 35 mil KUNA prodala njima za 50 miliona EURA......to je njigov prijedlog?
Burza se zeleni kao nekad salata u Kaštelanskim staklenicima.
Mogao bi burzu čak i Plenki spomenit da pokaže kako su mjere pogođene 100%.
Samo da ne završimo kao ti Kašt. staklenici.......
imam dojam da smo većina ovdje počeli biti u nekom "easy moodu" ili bar tako pišemo (što se dionica tiće) i da bi uskoro mogli na još jednu šok terapiju......uopće kratkoroćno ne vidim nikakve dobre vijesti na vidiku.....volio bi da se varam, no brojke corone samo rastu dok se mi tješimo a uskoro nam slijedi sve više i više rezultata koje ova kriza ostavlja za sobom.....
šta ludite......pa nismo ni 2 tjedna u procesu ograničenog socijalnog kontakta......
https://www.index.hr/mobile/clanak.…esti&id=2170477
Znaci nema panike, je li?
Imamo direktivu Vlade kako treba izvjestavati. Ovdje ide lom lomova.
Sutra naslov u jutarnjem : "Ovogodišnja turistička sezona i prihodi države bit će rekordni".....🤗
Barbosa & stana ovo je genijalno.... 😁😎 Aj se usuglasite koji je danas dan
Znam ja.....SRIJEDA......molim puno lajkaova sad i sherajte me.....
po starom?......a nezaposleni, smanjena potrošnja, potražnja, krediti?......procjena vremena kada se uopće može očekivati kada će se bar dio nezaposlenih zaposliti i kreirat određenu potražnju u budućnosti?
Bit ce kako bude... Ocekujem da ce se svijet drasticno promijeniti na socijalnom i politickom planu... Ekonomija nista posebno, nije da je sve palo 90% pa da se sad preslaguje NWO... Dionice su pale kolko su pale, polagano se vracaju, panika se smirila... Kroz godinu dana, sve isto ko i prije...
Nema smisla razmisljati kako ce biti za koji mjesec kada ne znamo niti kako ce biti za koji dan... Nijedan model ti nece dati odgovor... Gledaj kako ce biti za godinu-dvije... Ovo je bio glitch koji je prerastao u krizu, ali vjerujem u relativno brzi oporavak...
Ako nista drugo, sto se Hrvatske tice, drzavna uprava se digitalizirala nevjerojatnom brzinom... Nadam se da ce tako i ostati...
ne bih baš tako lako bio siguran u smjer u kojem se vračaju.......corona je bila bomba a nisam baš siguran da su sve krhotnine detektirane i pronađene pa tako naravno i odgovor za njih.......nažalost imali smo primjer i u Zg da nakon jednog velkkog potresa dolazi jako puno malih......
po starom?......a nezaposleni, smanjena potrošnja, potražnja, krediti?......procjena vremena kada se uopće može očekivati kada će se bar dio nezaposlenih zaposliti i kreirat određenu potražnju u budućnosti?
američki futuresi za danas sugeriraju solidan pad......no jedan dan ko nijedan reklo bi se.....mene nekako zanima mišljenje kolega ovdje, imaju li oni ikakvog razloga za optimizam ovaj i sljedeći tjedan budući da stižu izvješća o nezaposlenosti a broj zaraženih nezaustavljivo raste.....još će zarežene nekako i "proboljet" ali podatke koji dolaze?
Kakve veze ima recesija sa strateškom kupnjom?
Pa vidiš da Telekomi najavljuju nikakav utjecaj od Covida19 na poslovanje?
Mi još ne znamo ni u kojoj ćemo mjeri imati recesiju, al već diskontiramo vrijednosti za taj utjecaj?
Dobro pitanje, na samo za ovu temu već opčenito nigdje ne vidim veću zainteresiranost za temu trajanja recesije......sumnjam da nitko nema neke računice ili ne žele ozbiljnije s tim u javnost ako su podaci crni u stilu onih najava da će biti gore nego 2008.....
zašto nalozi ne prolaze na 5,70?
intradnevna dražba od 12:00 do 12:10
Hvala, zaboravio i na to i koliko je sati...
zašto nalozi ne prolaze na 5,70?
kud ovo žuri?
sad još i to liparenje ide.....🤗.....kao u stara loša vremena.....