1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. hugh

Posts by hugh

• Birtija

• hugh
    • May 20, 2020 at 12:21 PM
    Quote from Moller
    Quote from hugh

slušam završetak vijesti na Otvorenom radiu i na kraj kažu broj zaraženih Coronom i umrlih u Sad-u uz dodatak da SAD ide u ekonomsku katastrofu......izgleda da za sad svi znaju da SAD i svijet čekaju teška vremena osim burzi.......neznam što reći....

a ja slušam da je uhićena Ana Karamarko, ne znam što će crniMarko reći

Učlanjte se u Hdz i ubirite paru sa njima.....

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• hugh
    • May 20, 2020 at 11:20 AM

slušam završetak vijesti na Otvorenom radiu i na kraj kažu broj zaraženih Coronom i umrlih u Sad-u uz dodatak da SAD ide u ekonomsku katastrofu......izgleda da za sad svi znaju da SAD i svijet čekaju teška vremena osim burzi.......neznam što reći....

• Turističke dionice i perspektive

• hugh
    • May 18, 2020 at 11:24 PM

Ovdje mi se čini da imamo problema sa pisanjem.....naime kada Quotam nečiji tekst ostane mi postan zadnji tekst od prije pa quote teksta kojì želim quotati pa tek onda novi tekst.....događa li se to kome?

• hugh
    • May 18, 2020 at 11:17 PM
    Quote from zlocesti

Na coinu se moglo lijepo zaraditi u par tjedana.

Mi ovdje svi zgubidanimo :)

Nažalost da......nama, opet nažalost treba veliki pad sličan onom u trečem mjesecu da bi se nakon toga moglo nešto zaraditi.......zadnjih mjesec dana je ionako veliko mrcvarenje na malim prometima na kojima jednostavno za sve nema mjesta za zaradu.....

• Tehnička analiza - komentari LIVE

• hugh
    • May 18, 2020 at 11:07 PM

šta kažu tehničari?.....ameri jednostavno odbijaju pasti bez obzira na loše vijesti.......hoče li ih pogoditi zalutali metak ili če vrijeme odnosno loši rezultati u budučnosti učiniti svoje?

• hugh
    • May 18, 2020 at 10:50 PM

nego ekipa......vani raste ko ludo o ovdje čak ni drukova na rast nema......jesmo li se pomirili da nama nema pomoči pa čemo ovaj rast samo onako revijalno popratiti na jadnom prometu i pričekati da vani sve ljosne onako kako i zaslužuje pa da možemo drukati na rast?.......mislim ne kažem je da vani zaslužuju dobar pad nego tamo neki stručnjeci koji smatraju da su dionice na prevelikim razinama i da njihive sadašnje a i one "blisko buduče" zarade ne zaslužuju takve valuacije.......

• INGR (INGRA d.d.)

• hugh
    • May 18, 2020 at 10:42 PM

dugačak tekst, neda mi se ni čitat cijeli ali početak me maveo na jedno pitanje koje je možda i kljurno u ovome......zašto bi Imgra trebala i mogla biti taj krov pod koji bi se ostali okupili?.....nema li , neznam ni kako da se izrazim, boljih i kvalitetnijih ili jednostavno drugih igrača kojima netreba taj krov ili koji bi i sami mogli biti taj "krov"?.......netko je ovdje vjerovatno lud, možda i ja, ali je jednostavno ne vidim kakva je Ingra velika sila u cijeloj toj priči da bi se ostali okupljali oko nje?

ne pratim puno naše medije pa pitanje za one koji znaju i prate......a što je se EU?.....nitko ne spominje nikakve fondove EU u cijelom tom procesu......nisu li EU "kolege" isti dan zvali Plenkija i rekli da su uz nas i da samo "kažemo što nam treba"?

• hugh
    • May 18, 2020 at 10:31 PM
    Quote from my moon
    Quote from Mrcash

Gledam i nevjerujem, pa zar su ljudi stavrno toliko naivni da puse ovakve price. Kakve gluposti , cuj dobre vjesti o mogucem otkricu neke tamo firme i sad svi indexi luduju, odjednom i turiszam se opravlja a to to sto ljudi nemaju za papar nema veze.

proučiti zašto ljudi štede na papru da bi postali turisti; tim proučavanjem na burzi zaraditi

i jedno i drugo je istina.....no bitno je pogoditi tajming a on ovisi o horizontu ulaganja.......žao mi je što se nemogu sjetit točnog podatka o tome koliko je burzama u prosjeku trebalo da nađu dno od početka krize.....mislim da je bilo riječ o više od godinu dana točnije 16 mjeseci....ako netko ima podatak neka posta......nekako mi je previše SF da je kriza došla i prošla i mislim kako ona ekonomska tek mora doči nakon ovoga......možda če oporavak biti brz ali za godinu dvije a ne mjesec dva kako nam burze trenutno govore......ako sve ide po redu turiste čekaku veliki izazovi.......

• hugh
    • May 18, 2020 at 2:25 PM

u nas je raja poludila za turistima danas......nego, ima li tih slovenaca dovoljno da nam spase sezonu?......

• TPNG (tankerska plovidba next generation)

• hugh
    • May 17, 2020 at 9:53 PM

hm......politika dugoročnih ugovora je sigurno dobra......mislim na one od 2+ godine.......jel tko zna kakva nas vremena očekuju a ovo ipak garantira dobru dobit......4 broda na dobrim vozarinama od 2+ godine bila bi izvrstan posao a za 2 na spotu kako Bog da......evo nam indexa na 700 bodova.....20-tak % niže od razina s kojih je rast krenio.......

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• hugh
    • May 14, 2020 at 9:59 PM
    Quote from Headhunter

Tko misli da se optima već nije duboko snimala i prije kupnje tele 2 od strane UG, taj bolje da i nije u dionici.

Inače to sam saznao od ljudi koje je UG osobno propitkivao za Optimu, a nekoć su radili u toj firmi.

Nisam tome predavao veliku važnost dok nisu kupili tele2, a onda sam spojio točkice.

Svatko nek vidi za sebe i osobno procijeni sto će biti uskoro.

Meni samo nije jasno zašto več 3 mjeseca od završetka natječaja nema obavijesti o prodaji jel kupac ili kupci sve več znaju i samo trebaju izvadit lovu na sunce......a lova valjda ne bi trebala biti problem jel su je onda morali osigurati i pripremiti se več puno ranije.......nevjerujem da ih je corona spriječila u tome.......sigurno nisu morali poslati ljude iz cijelog svijeta da kopaju po hrv i provjeravaju da li su kablovi ispod zemlje......mora bit da u nekom grmu leži zec......tako su se i oni hoteli nedavno prodavali i mislim da je bilo sigurnije nego ovdje da će se prodati i svakakvih je visokih predviđanja bilo a cijena na burzi je u trenutki prodaje bila valjda u "lipu" s iznosom cijene po dionici ili čak i nešto viša na burzi u trenutku prodaje.......dakle tržište je bilo u pravu.....mislim da je o lrh bilo riječ.....nisam detaljno pratio.....utakmica nije gotova dok sudac ne odsvira kraj......

• hugh
    • May 14, 2020 at 9:47 PM
    Quote from st-brajo
    Quote from diokidina

https://www.investing.com/indices/major-indices

Ameri u plusu.

al samo su oni u plusu, i Rusi ^^

https://www.investing.com/indices/indices-futures

što bi se reklo: ludi ameri, pijani rusi i crobi.....

• hugh
    • May 13, 2020 at 10:06 PM

vidio sam obavjest admina da jmamo "turističku" temu ali ja je ne mogu naći.....ovo je vrlo interesantno pitanje koje koje se nameče iz ovog teksta......ako mi stvarno i otvorimo granice a bez samoizolacije prilikom ulaska u hrv a druge zemlje iz kojih turisti dolaze to ne naprave, đaba nama naše otvaranke granica......s kojim se ja bdw ne slažem, jel što če nam turisti koji če neminovno donesti coronu u večem ili manjem broju pa čemo opet svi mi u hrv morat biti zatvoreni......i drugo.....gdje se svi ti turisti "coronaši" budu lječili i tko ih bude vozio u njihove zemlje u sličaju da taj broj bude velik?......ovo naše pod navodnicima otvaranje granica izgleda mi kao dodvoravanje turističkim firmama na uštrb svih nas koji živimo u hrvatskoj.......

https://www.poslovni.hr/hrvatska/hrvat…ovid-19-4231791

• Prognoza cijena

• hugh
    • May 11, 2020 at 9:54 PM

neo

vaša je procjena da će dionica pasti do 34 kn?

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• hugh
    • May 11, 2020 at 9:40 PM

bili su da, svi brodari, ali na tom linku bar ja ne mogu vidjeti više jel su sad tamo sve dionice opčenito......

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• hugh
    • May 11, 2020 at 9:29 PM

ima li tko link na brodare vani?....pogubio linkove sa listama brodara pa da ne tražim jedan po jedan.

Unaprijed zahvaljujem.

• THNK (Tehnika d.d.)

• hugh
    • May 8, 2020 at 10:10 PM

ovu dionicu nisam promatrao godinama..... nego kako im je uspjelo nagomilati tolike gubitke?........koja je njihova štorija?

• Tehnička analiza - komentari LIVE

• hugh
    • May 8, 2020 at 9:31 PM
    Quote from Neo
    Quote from magnat

Jel može Opte malo niže za dokup

Meni bi bilo pozeljno da popuni gap na 3.3 kn. 1.put nije ni bilo za ocekivati punjenje gapa.

Al 2.put bi se mogao popuniti.

Za to nam trebaju ili loše vijesti u vezi prodaje ili veči pad svjetskih burzi pa time i naše.......prometi su nam jadni i slabo se trguje baš kao da se čeka taj pad burzi vani pa da i mi krenemo......mittko je nedavno postao graf na temi TA i vjerum kako on još vrijedi ali ipak se za sad sve nekao drži u sidewaysu.......ima li tko kakvih novih grafova za amere i nas i točan datum i sat kad bude krenulo padat jel ovo trgovanje osim na nekim stečajušama postaje predosadno......😂

• hugh
    • May 8, 2020 at 2:18 PM

ovaj tjedan na zse imamo fazu da kockari više nemogu dočekati fizičko otvaranja casina i kladionica pa kockaju on line na đuri,dlkv i ingri......

• hugh
    • May 8, 2020 at 9:36 AM

ako se po jutru dan poznaje mislim da sam vidio sve za danas......ovo nije ni za kakav trejd jer prometa nema a ko zna gdje če bid biti u ponedjeljak.......dva dana roštiljanja, peke i kotlića pa se čujemo......

1. Privacy Policy
  2. Kontakt