zar je izaslo izvjesce?
Bilo je jasno da ce izvjesca biti losija. Danasnji poslovi ce se vidjeti u iducim kvartalima.
P.S. ja sam prodala jucer po 127
Nije
zar je izaslo izvjesce?
Bilo je jasno da ce izvjesca biti losija. Danasnji poslovi ce se vidjeti u iducim kvartalima.
P.S. ja sam prodala jucer po 127
Nije
u odnosu na dlkv i ingru u ovoj je dionici izgleda najviše drhtavaca.......
bez uvrede ikome, ali forumaši su i prošli tjedan očekivali pad igh i prodavali ga a dionica je nasuprot tome narasla do današnjih max 131 kn........naravno imalo se vremena ponovno uči a i izači, za svakoga ponešto.....nek se u izvješću nađe nešto pozitive i dionica može kud hoće a pogotovo ako izvj. bude dobro......ingra koja ništa i ne radi več samo laprda danas je rasla 15%.......đuru koji je jednom nogom u stečaju neću ni komentirati.....
Triput hura za Đuru.....i šta sad?.....koje su ostale opcije?....vjerujem kako svaka vodi u blagostanje......
-IGH po 127 kuna
Vi ste ju "srušili" popodne ili ste riješili ujutro svoj dio?
Mlad jesam ali investicija s povratom za 20-30 god mi ne zvuči primamljivo.....uživo bi i u životu.......
pa si baš našao mjesto za uživanciju
ovo ti je to mjesto
štedi žena pa zato i ima....a ja sam rastrošan.....😂😀🤑
Kakva se igra ovdje igra?....prema nelozima od petka i danas vidi se da je interes za kupnju velik ali?.....čeka se izlaz Akcionara ispod 120 pa se onda ide gore ili oni eventualno znaju za nešo eventualno loše što dolazi u ovom ili sljedečim izvješćima?.....ili je uteg duga prevelik za bilo kakav veliki optimizam?...
što reči na ovakvo otvaranje.....jadni smo i to je to......imam i dionica i keša.......raspoložen sam za kupovinu ali kad ovo vidim.......
vidim niste pratili best buy
Mlad jesam ali investicija s povratom za 20-30 god mi ne zvuči primamljivo.....uživo bi i u životu.......
što reči na ovakvo otvaranje.....jadni smo i to je to......imam i dionica i keša.......raspoložen sam za kupovinu ali kad ovo vidim.......
taman za 2-3 dana malo aktivnije trgovine.....ako uopće i žele izaći do kraja.....
dobro. znači ako prijedlog prođe, onaj koji je imao 50 dionica sada će imati jednu dionicu.?
što točno znači ta konverzija dionica......onaj koji je imao 10000 dionica će imati 200 ako se izglasa prijedlog za 50 dionica u 1 dionicu?.....
Majke mi, leće su mi iz očiju ispale od smijeha...
Smijemo se, ali vrijeme je za tugu kada gledamo ovu ZSE na kojoj samo milenijalci trejderi zarađuju, a mi stari(ji) smo valjda već za otpis. Možda bi trebalo uvesti temu: Koliko smo bureka danas zaradili?
Ionako forumaši (milenijalci) uglavnom samo zarađuju i nitko ne gubi.
U stvari gube tamo neki nepoznati ljudi koji nisu forumaši
Tuga je da......sve se svelo na neku izložbu i gledanje.....bid pokaže svoje, ask svoje i cijeli dan se gledamo.....zse=izložbeni centar.....
https://zse.hr/userdocsimages…w7mu8dhIw==.pdf
Odluke Glavne skupštine......
Svačije je pravo da sa svojim čini što želi....... ali sa ovim nalozima na predotvaranju, sada me vidiš pa me ne vidiš, ima posla i za Hanfu
Blagoslovljeni smo sa Hanfom, slijepa je i gluha.. pa se možemo igrati do mile volje
Mislite na igh? Bilo je na bidu 1800 kom na 120 kn
Pogled na performance proteklih šest mjeseci je porazan
Prinos imaju samo Tankerska, Dalekovod i IGH
Sve je ostalo u crvenom, od 10% do 30%
Mi smo u Bear marketu, na mala vrata je ušao.
Ameri ATH, što jeisto nonsence svoje vrtse
Mislim da nabrojane dionice i u nadolazečem razdoblju imaju vrlo dobar potencijal rasta......
na mnogim dionicama nikako ne ide po bidu......da probamo po asku?......ipak smo preskočili rast amera na ath pa možda preskočimo i neku eventualnu mini korekciju tamo ako je uopče i bude ovih dana........
samo mirno i dostojanstveno, ne dajmo se isprovocirati da netko nešto ne daj bože kupi
nevidim ga,nek se ukaže što prije ili odemo opet na 110.....
Sutra pada otpor na 120,a mogao bih i na 124.
Sve je moguće no bila je i 13.07. objava duplo večeg ugovora od ovog (cca 30 mil. kuna) pa se cijena sve do početka 8 mj. nije bitnije promijenila......čeka se izvješće a ako je suditi po trgovanju ne očekuje se neki extra pozitivni spektakl od izvješća.....no živi bili pa vidjeli.....imamo i jednog jačeg igrača koji ide van.......