@jugh
Ja ne vidim nikakvu trakavicu. Dionica je najmanje tri puta skuplja nego prije godinu dana. Tko je na vrijeme ušao nema problema sa trakaviicom. To jedino ti imaš stalnih problema, al mislim da su tvoji problemi osobne naravi i nemaju veze sa Optimom.
Pa koliko su investitori u posljednje tri godine zaradili na ATPL? To naravno nećeš postaviti pitanje niti pokusati izračunati?
Idete u krivom smjeru pa čemo razgovor završiti.......i da, svi smo mi osobe u osobnim problemima.....i da moji nisu vezani za Optimu ali nečemo osobno jel to neče dobro završiti. ......isto tako, tko je, a tko nije u zadnje 3 godine na Atpl zaradio nije moj problem.......a ako vas zanima, ja sam u zadnje 3 g na atpl zaradio isto kao i mnogi drugi koji su na vrijeme izašli.....zaradio bi i više ali svi znamo da je pohlepa gadna stvar a nije toliko možda ni do nje koliko do korone.....
problem sa Optimom zato imate vi ali ne sekirajte se. Sve će biti u redu. Ako i ne bude uvijek imate Tpng za kupiti. - šala mala
PS
smanjite doživljaj i ne napadajte i ne ulazite u sukob sa svima. Imate znanje i podjelite ga ili ne, ali nema potrebe za sukobima.