opčenito je dobro da preuzimanja i nekih ozbiljnih špekupacija o preuzimanjima ima jel tada se više trguje i imamo povečane volumene i nije dosadno a može se i zaraditi jel se likvidnost na dionicama povečava pa nismo baš stalno do grla u zse močvari......
Posts by hugh
-
-
o ne.......🥶.....ovo ce sad postati nova Optima......svaki če dan netko slati ponude za kupnju a oni koji poznaju nekoga ko zna nekoga ko zna ljude koji imaju info će svakodnevno na novi info kupovati......😀😃😋🤣
Jesi ti ikada čuo da je netko ikada preuzeo
bulk brodarsku kompaniju? To je kao čudovište iz Loch Nessa, svi pričaju o njemu, a nitko ga nikad nije “ulovio za peraju”.
A vidiš svi lokalni telekomi ala Optima su preuzeti. Bas svi.
Nisam, a iskreno nakon ove sad več trakavice sa Optimom nije me ni briga hoće li netko preuzeti ili ne neku firmu sa zse iz bilo koje branše več samo sarkastično komentiram.......mislim da ti migovi oko preuzimanja oduzimaju previše živaca ljudima u čekanju kraja priča o preuzimanju i da je najbolje u valovima rasta pokupit lovu i to je to.....
-
o ne.......🥶.....ovo ce sad postati nova Optima......svaki če dan netko slati ponude za kupnju a oni koji poznaju nekoga ko zna nekoga ko zna ljude koji imaju info će svakodnevno na novi info kupovati......😀😃😋🤣
-
Tko to "dalekozorom" nadgleda?
-
zna li ko kad ce burza proradit
Evo, sad ce. Cim se proda Optima.
Trenutno je dražba uravnoteženja ali daleko od očiju javnosti.....cijena varira od 5 pa sve do 15 kn....
-
Da li se netko sjeća je li ono bilo na Optimi da im je jednom pukla mobilna mreža. Kasnije se ustanovilo sa je neka neupućena (nova) čistačica greškom ištekala server da uključi usisavač. Šta žena zna - ona je samo izvršavala ono za što je plaćena.
Cijena outsourcinga.
Mora bit da je to i da Zse ima novu čistačicu.......stara ošla u Njemačku......
-
Budući da sve što se događa na burzi uvijek ima veze sa Optimom nekako si mislim da su cijelu burzu blokirali jel je dogovorena prodaja pa nisu htjeli da taj potres od informacije sve razruši do kraja jel su temelji burze slabi još od potresa u Zg......
-
https://www.poslovni.hr/hrvatska/krece…mljista-4248118
Može li nešto "kapnuti" i od ovog projekta?
-
birtije smiju raditi samo do ponoći inače bumo kaznu dobili.....
-
Ispjevali smo 215 stranica pjesama, ljudi moji, a još mladu udali nismo
Hahha...dobar.....još cemo se napit prije vjenčanja a mladenci se posvađat i odgodit svadbu.......
-
https://www.google.com/url?sa=t&sourc…lFtphUPHV3hzW9c
Na sjednici Vlade usvojen je i konačni prijedlog zakona o obnovi zgrada oštećenih potresom na području grada Zagreba, Krapinsko-zagorske i Zagrebačke županije.
-
Onaj rast od pred koji mjesec sa 4.5kn na 6kn se po svim indikatorima nije trebao ni dogoditi. Ono sto se desilo taj dan je da je nestalo aska. Xetra je programirano mijenjala pomak cijene i svi nalozi koji nisu ulazili u taj novi zadani pomak su obrisani pri pocetku trgovanja.
Pa smo svi skoro automatski, misleci da je nesto vazno izaslo, navalili na suplji ask. Reli je tako krenuo odmah ujutro . Samo se grickalo u puno manjim iznosima u odnosu na danas.
Danas nesto drugacija slika. Krenulo je u 15:16 sa ugrizom od 20k komada. Nakon toga su odmah doplivale barakude sve do kraja trgovanja. Glodalo se do kosti.
Sad, dal je to netko krenuo gristi jel mu je djed Djuro taj dan ostavio mirovinu ili mu je ujak Grubisic sapnuo vaznu vijest, ne bi znao. No ovaj rast je potpuno drugaciji od dosadasnjih cimanja. Nadam se i ja da nije ovo prvo. Samo mi je jos prerano za ovo drugo.
Ništa od navedenog. Samo se činio kao pravi trenutak. Nemam nikakav insajderski info, niti poznajem ikoga od spomenutih, ali da se ne špekulira o konspiracijama prilažem dokaz.
haha.....svaka čast......vjerujte, i meni je palo na pamet slično napravit još dopodne jel sam smatrao da je pravi trenutak da i drugi potegnu i svi purani na zse polete......isto tako, o tome vam ja i pričam....kakav info, kakvi bakarači.....likvidnost je pala i trguje se sa po 1000-2000 kom po nalogu pa kad neko opali 20 000 po asku svi odmah pomisle da je Ug prosuo milijarde po stolu.......isto vrijedi i za obrnuto.......sretno kolega......
-
aha, pardon.....na q4 sam mislio...
-
Stvarno, ni meni nije jasno sto se ovdje toliko oteže sa izvješćem?
Ne znam sto očekivati. Neki su prodavali, neki kupovali, dosta je bilo PR-a iz same kompanije. Hint, a i neko iskustvo mi govori da je tamo neko vece njesra, al dobro, nemam pojma, pa neću coprati. Kako god, prilično je neobično da se sa prošlogodišnjim i ovogodišnjim izvjescima toliko oteže.
prošlogodišnje izvjeeće je unatoč kašnjenju izvješća bilo dobro......
-
Svuda se govori
Stvarno se čovjek može dobro nasmijati ovdje.....ima dobrih viceva:
- gubitak ćemo pokriti iz dobiti budućeg poslovanja😂
- isti broj vagona mjesečno radimo sa 100 ljudi manje😂 (možda bi i sa 200 ljudi manje radili isti broj vagona mjesečno)
-
ok, ali tako je metla išla i sa 4,5 na 6 prije koji mjesec.....ali je krenula mesti ujutro.....
-
šta reči.....glupani.....sami su več objavili da će izvješće biti najkasnije do 31.08......možda se neki rođo još nije stigo ukrcat koliko je planirao.....
-
neznam....ali ja u neki spektakl od vijesti ne vjerujem......ovakvih je "vijesti" več nebrojeno puta bilo.....i zadnji put prije koji mjesec "vijesti" su išle od 4,5 kn pa do 6 kn i onda nazad.....tako da bi prije rekao da igramo igru : "ko zadnji magarac"....
-
dosadni su više sa kojekakvim objavana.....nek puste izvješće i do k.rca.....propustili smo vožnju do 150 ili ko zna do kud jel nemamo izvješće kakvo god da bilo......
-
Ma procurio neki info,i neka je.
Da, tak je....prića se o 20 kn.....ali ne jednokratno nego svake godine do kraja života svih dioničara optime.......i to nije sve.....po jedan crveno ferrari za svaku dionicu jel istovremeno žele pomoći i autoindustriji......