1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. hugh

Posts by hugh

• Tehnička analiza - komentari LIVE

• hugh
    • September 8, 2020 at 1:08 PM
    Quote from zlocesti

Da imam novaca, kako nemam, kupila bih Tankersku NG

Na grafu se vidi prekrasan scallop koji će se sva je prilika ponoviti, target mu je unbelievable

Ali nemam.

U stvari....da imam hefty novaca kupila bih Mediku, pa živjeli su stvarno sretno do kraja života:)

A čarapica?.....ne piše valjda na svakoj Opte......

• Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• hugh
    • September 8, 2020 at 12:07 PM

"mažete vrat debeloj guski" prodajom po 52,00......

• LKRI (Luka Rijeka d.d.)

• hugh
    • September 7, 2020 at 8:53 PM
    Quote from harpun

17 milijuna kn od dividende

https://zse.hr/default.aspx?id=98957

Kakva je to firma koja svake godine ostvaruje dobit a na Fininfu stoji ovo:

29.11.2019. JADRANSKA VRATA d. d. - Subjekt istog naziva i sjedišta je ušao na popis pravnih osoba koje prema dostupnim podacima ne isplaćuju plaće.

?????

pa onda ovo:

9.1.2020. JADRANSKA VRATA d. d. - Subjekt istog naziva i sjedišta više nije na popisu pravnih osoba koje prema dostupnim podacima ne isplaćuju plaće.
  • Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• hugh
    • September 7, 2020 at 9:26 AM

dax, cac, ftse svi več u plusu 1%.....jedino naš forum čvrstih ručica drhti.....

• Tehnička analiza - komentari LIVE

• hugh
    • September 6, 2020 at 4:36 PM
    Quote from mitkko

Ne znam prati li tko od vas grafove indeksa stranih burzi. NDX i DAX su opet u opasnoj zoni. Svi su bullish, dionice samo rastu, svi su na istoj strani broda, samo je pitanje vremena kada će se sve ovo naglo okrenuti. Ako vani krene korekcija, ne želim ni ja biti u dionicama na našoj ZSE.

NDX

NDX drži ovaj rastući trendline još od sredine 4. mjeseca. Cijena ga je testirala već 7-8 puta. Jučer se cijena odbila opet točno na trendline-u. Istovremeno se formira rising broadening wedge (popularno zvana "truba"). Hoće li u sljedećim danima opet do vrha trube ili će propasti, ne znam. Jučer smo vidjeli bullish svijeću, tako da ne mislim da će se odmah strmoglaviti, ali valja ovo držati na oku. Potencijal pada sa ove razine je do cca 30%.

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

DAX

DAX formira rising wedge, trenutno smo na dnu wedge-a. Graf crta bearish divergenciju već mjesec i pol dana, i ovdje je samo pitanje vremena kada će u veću korekciju. Potencijal pada sa ove razine je cca 10%.

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Neću više puno pisati na forumu, trenutno imam drugih obaveza kojima se moram više posvetiti, pa vas ovim putem sve pozdravljam.

Display More

nadajmo se da neče.....ne zbog njih, nego zbog nas......😀

• hugh
    • September 4, 2020 at 12:28 PM
    Quote from tin
    Quote from hugh

fundamentalno jake dionice kao što su Ddjh,Igh, Ingra su u zelenom dok su stečajuše Ernt, Tpng i Vlen u sasvim lijepom minisu......uvijek je kapital u nesigurnim vremenima najbolje pospremiti u takve jake firme.......

Kolega ukupan promet na tri spomenute dionice 270 000 kn....sve tri imaju up trend...dnevne oscilacije na malim prometima potpuno ne bitne....

Ma jasno, ali nemogu si pomoći da ne komentiram.....rađe bi da su u plusu 2,3 i 4 % nego u minusu......pogotovo zato jel im onda treba 2-3 dana da se "oporave" dok je na "normalnim" tržištima kako več i danas imamo prilike vidjeti cijena gore za 2-3 sata......a mi čemo kao i uvijek do sad Boga molit da vani opet ne padne nakon rasta jel čemo mi kao i uvijed past dva puta......jel dvaput je dvaput, ne......

• hugh
    • September 4, 2020 at 12:01 PM

fundamentalno jake dionice kao što su Ddjh,Igh, Ingra su u zelenom dok su stečajuše Ernt, Tpng i Vlen u sasvim lijepom minisu......uvijek je kapital u nesigurnim vremenima najbolje pospremiti u takve jake firme.......

• VLEN (Viktor Lenac d.d.)

• hugh
    • September 3, 2020 at 10:39 PM
    Quote from snupy

postoje i druga remontna brodogradilista na mediteranu izuzev Turskih jer tamo Amer nece ici ni u mokrim snovima

hm....istina....ali postoje i drugi brodovi za remont osim brodova US Navy ( koji istina jesu unosan posao), samo ih treba nači i dogovoriti posao......najgore je ako pomisle ( pomislimo ) da su oni početak i kraj svega.....neka budu šlag na torti.....

Uz to, današni promet govori da dionica napokon dolazi u fokus jel dosadašnji prometi nikako nisu išli u prilog nekome da kupi dionicu u kojoj mora dići cijenu 10% da bi kupio dionica za npr 50 000 kn odjednom....vrijedi i obrnuto.....

PS

možda se i naša Ivana malo igra iz sigurne zone na bidu ali evidentno je povečanje interesa za dionicu......plus, možda netko več zna i nešto što drugi neznaju a dionica je iovako daleko od precijenjenih razina......

• hugh
    • September 3, 2020 at 9:46 PM
    Quote from snupy

E sada sto se tice ovog clanka on me jako svrbi naime izvor je iz Obrane i sigurnosti od 01.04.2020http://http://prntscr.com/ub3hf8

http://prntscr.com/ub3jsy ovako je ispravno clanak je od 01.04.2020

koja im je alternativa?.......ne održavati brodove, pa neka i potonu ako treba?....

evo i za njih novog ohrabrenja da su na korak od riješavanja corone.....oni vole takve vijesti pa nakon toga rastu ko sumaniti pa možda pošalju i brodove koje ne treba na remont.....

https://www.24sata.hr/news/ameri-sve…istopadu-714392

• hugh
    • September 3, 2020 at 9:20 PM
    Quote from zlocesti

Da li je itko pogledao trgovanje vani ?

Ništa neočekivano....rasli su ko šašavi.......ako smo imalo pametni u padu ih možemo pratiti tek ako zarone nekih 10-15% pa nastave prema dolje......za sad su po meni u opsanosti samo oni bez jakih fundamenata dok za one koji u coroni rade bolje nego ikada ne bi trebalo "bit zime", dapaće......istina, takvih je malo ali trenutno su sigurno utočište za novčeke i one koji žele bit u dionicama.....

• hugh
    • September 3, 2020 at 3:54 PM
    Quote from Moller
    Quote from st-brajo

čini se da je danas svratio malo do Lenca na remont umjesto u Đuke :)

ma ča ćemo sad na brodiće preć poslin vlakić

Mora se cukar iz vlaka na brod pretovarit.....a brodovi ipak puno duže voze i više "goriva" imaju.....

• hugh
    • September 3, 2020 at 3:42 PM
    Quote from Sheki
    Quote from Sinner99

Mada danas nekako prazno u Lencu, jedan brod samo, ako sam dobro vidio iz auta.

Prazno je od vikenda, išao sam vidjet kad je kolega stavio onu fotku gdje je pun. I stvarno je bio prošli tjedan.

Tako i treba biti (privremeno)......ipak treba bit mjesta za nove koji dolaze......

• IGH (Institut IGH d.d.)

• hugh
    • September 3, 2020 at 3:41 PM
    Quote from PILAPILA

Sin preuzima mjesto tate

Ima li kakva obavijest o tome?

• Što smo danas tržili

• hugh
    • September 3, 2020 at 3:37 PM
    Quote from JosefBeuys
    Quote from Moller

+malkice pTKM

+viro čisto obrambeno

+opte ne 'odam ni ja bosonog dolazi hladnije vrijeme i treba čarapice prazniti

Viro ispod 60 kn je čisto zlato

Viro je zlato gdje je cijena za uncu prija bila 1600 kn a sad je 60 kn po "unci"......neko topljivo zlato je to......skoro ko šečer u vreloj kavi......

• hugh
    • September 3, 2020 at 3:30 PM
    Quote from Kivi
    Quote from MickeyM

Citam kak danas rastemo! Idem se prijaviti na broker, kad ono jadnih 5%!

Onda se sjetim, e pa nije to Djurica!

kolega ne znam u kojem to svijetu dnevnih 5% rasta na realnim osnovama je malo..

Kolega misli na Đuru na staklenim nogama koji je u 2-3 dana narastao ×3 dok ovdje za čvrstim temeljima treba biti zadovoljan i s +3%......šala, sarkazam ali istina......

• hugh
    • September 3, 2020 at 2:27 PM
    Quote from Parica
    Quote from accountant

ups ode opet 8.500 kom u šusu

ostat će Tamara Duda Pope bez dijonica :P

mogao bi biti i onaj Enes Razman, vidjet ćemo kroz dan-dva tko je bio

uglavnom, popmalo sve brane padaju i VLEN kroči sigurno prema intrizičnoj vrijednosti čak i na ovoj našoj učmaloj ZSE

Ako Tamara izlazi ima jos jedan paket po 10k...dokupio na 9kn...sretno nam bilo...

Ako situacija bude kako to obično biva kad netko sa više dionica izađe van trebao bi sljediti malo jači rast cijene diònice......prometi su se povečali i sad to več izgleda na nešto.....nadam se da dionica polako ulazi u fokus a onda se imamo i čemu nadati jel po fundamentima prostora za rast itekako ima i to jako puno.....

za razliku od građevinara gdje se euforija polako smiruje a rizik je jako velik isto kao i ddjh i vira gdje su vlakiči jako rizični ovo bi moglo biti sigurno utočište za ulaganje na realnim osnovama za jaki rast cijene......

• Best buy

• hugh
    • September 2, 2020 at 10:11 PM

jel ima neko neki best buy a da nije jednom nogom u stečaju?.....ponestalo mi je ideja za kupnju.....

PS

sva sreča da mi je ponestalo ideja a ne keša.....

• hugh
    • September 2, 2020 at 10:06 PM
    Quote from josip100

Što ako sutra Hita ne bude u funkciji?

Dobio sam večeras odgovor da je problem više sile i da rade sve što je u njihovoj moći da ga otklone. Ujutro će znati detalje i prema tome reagirati...što god to značilo...

Ako je viša sila izgleda da su stvarno vanzemaljci o kojima smo gore pisali......ipak postoje.....

• hugh
    • September 2, 2020 at 9:48 PM
    Quote from titulus

Ako sutra CROBEX ne ode 2% u plus treba se ostaviti burze... Ali isto tako vjerujem da ćemo pobijediti Portugal u subotu... I naravno u vanzemaljce... E sad, nešto bude istina :)

Nažalost, nekako je najvjerovatnije od ovoga da vanzemaljci postoje.....🤣😂

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• hugh
    • September 2, 2020 at 9:09 PM
    Quote from Sheriff

Pa tak je bilo već. Zadnji okidać je bilo sumanuta kupnja zadnjih 45 min neki dan. Gorivo je trajalo par dana sad je ishlapilo.

Samo se čeka da se nešto ukaže, makar i Elvis.

Sljedeca vijest bi trebala biti info o angažiranju inv banke.

Goriva je nažalost bilo jako malo.... u autu je bilo 5 litara što je bilo dovoljno za 100 km ili 5 kn i sat vremena vožnje.....za dužu vožnju trebat će pozitivan info.....

1. Privacy Policy
  2. Kontakt