1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. hugh

Posts by hugh

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• hugh
    • January 22, 2021 at 1:00 PM
    Quote from airfire

izgleda da smo u zadnjih 400 metara ovog maratona, kad zatvorimo iznad 5,50 onda idemo u zavrsnicu

Tih zadnjh 400 metara traju sad več skoro dana....... ;( :/

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• hugh
    • January 22, 2021 at 12:33 AM
    Quote from Ivana7
    Quote from st-brajo

di smo trenutno?

- neki u kešu.

- neki u dionicama i zarađuju lijepe nofce.

Ja bi Vas malo ispravio. I jedni i drugi su promatrači a eventualno zarađuju samo oni koji prodaju. Naravno, oni u dionicama su za sada bolji promatrači koji će zaraditi ako prodaju na vrijeme. A kad je to vrijeme bumo vidjeli.

• ZABA (Zagrebačka banka d.d.)

• hugh
    • January 21, 2021 at 11:38 PM
    Quote from Milo

Nek dođe na 50, ja ću bit tu, a može se i niže ;)

Možda i bude jel prema ovome ni ova godina im neče donjeti ništa dobrog.....

https://www.poslovni.hr/hrvatska/s-gur…movinom-4268825

• HPB (Hrvatska poštanska banka d.d.)

• hugh
    • January 21, 2021 at 11:36 PM

nešto o bankama.....

https://www.poslovni.hr/hrvatska/s-gur…movinom-4268825

• hugh
    • January 21, 2021 at 4:12 PM
    Quote from Moller
    Quote from LeoNT

AL nitko da bi potegao po asku... disciplirani neki kupci. :)

nije li zabranjeno sam od sebe kupovati

:D :/

• Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• hugh
    • January 21, 2021 at 2:53 PM
    Quote from Flight

Najzanimljviji su likovi koji u nedostatku vlastitog habitusa prebrajaju krvna zrnca, a još gori oni koji stalno broje tuđi novac u tuđem novčaniku....

Najbolji su oni koji su na svakoj temi najstručniji za sve sa punim ustima stručnih izraza od dibidusa do habitusa......nesmijem upotrijebiti naziv za takve "stručnjake" da me ne bi poslali na "hlađenje".......

Quote from Moller
    Quote from Marin83

Progres cijepljenja po svim zemljama svijeta , ažuriranje na gotovo dnevnoj bazi...https://www.bloomberg.com/graphics/covid…l-distribution/

Ja bi rekao da je sezona sigurna, bar što se tiče Covida-19.

ja bih se za sada odlučio samo za siguran podbačaj u odnosu na 2019, e sad koliki ? cijepljeni bili pa vidjeli

To i nije tako teško za prognozirat.....

• hugh
    • January 21, 2021 at 2:36 PM
    Quote from vladimir

Ipak se kreće

https://www.ictbusiness.info/poslovanje/naj…atak-povjerenja

Kud se ide? Tko ide? Imate li što konretno o Optimi?

• ARNT (Arena Hospitality Group d.d.)

• hugh
    • January 21, 2021 at 2:28 PM
    Quote from Marin83

Što se proslavio ovaj koji je jučer kupio ARNT po 366kn...evo je danas na 324kn...

Baš sam i ja danas za suosječanjem razmišljao o tome....možda nisu njegovi novci pa ni sam ne žali.......😁 ;(krenio čovjek u proboj ali u krivu stranu i bez puno love......

• hugh
    • January 21, 2021 at 2:24 PM

Dečki moji!.....ili lovu na sunce ili krenite prodavat te svoje audije pa na bid jel počeli su se nalozi od 4,9x vidjeti među prvih 10....😂

• Tehnička analiza - komentari LIVE

• hugh
    • January 20, 2021 at 11:11 PM

Jel ima tko kakav dobar graf(h) za američke indexe?......i dax možda?....

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• hugh
    • January 20, 2021 at 7:22 PM
    Quote from jasko

Atlantska plovidba d.d. je 20. siječnja 2021. godine sklopila ugovor o povratnom leasingu (sell and lease
    back) na rok od pet godina s kineskom financijskom institucijom Avic International Leasing CO., te tako
    uspješno realizirala transakciju refinanciranja brodova AP Jadran i AP Argosy. https://eho.zse.hr/obavijesti-izdavatelja/view/35223

To su još 2 prodana broda?......nitko ništa ne piše o dojmovima koliko je to dobro ili loše......možda nam burza sutra da "ocjenu" te transakcije......

• RIVP (Valamar Riviera d.d.)

• hugh
    • January 19, 2021 at 5:40 PM
    Quote from bubimir
    Quote from fond300

Bravo Bubimire, čini se da si dobro nacrtao :thumbup: S obzirom da je bilo prebacivanje na 31 od cca 3mil kn sada možemo dalje prema gore ;)

hvala, ovdje još gori lijepa vatrica, na kojoj se čovjek ipak može malo ugrijati u ovim hladnim i nesigurnim vremenima... :)

možda ste u pravu, a i ako niste, nema veze, grijat će Vas crvenilo....🤣😂

• Birtija

• hugh
    • January 19, 2021 at 4:25 PM
    Quote from Marielena
    Quote from hugh

ovaj vikend definitivno idem na Jadran......turisti se kupuju kao da na plaži mjesta za ručnik nema.........😀.....više ne vjerujujem da je zima, da ozbiljnog interesa za ljetni booking još naravno nema i da nas čeka neizvjesna turistička sezona.....😀......odo za vikend i ja na kupanje među "rulju".......

Ja se bas vratila s mora :)

Jel su velike kolone na Lučkom?.....jel veči pritisak za more ili prema unutrašnjosti?......😂🤣

• Birtija

• hugh
    • January 19, 2021 at 2:57 PM

ovaj vikend definitivno idem na Jadran......turisti se kupuju kao da na plaži mjesta za ručnik nema.........😀.....više ne vjerujujem da je zima, da ozbiljnog interesa za ljetni booking još naravno nema i da nas čeka neizvjesna turistička sezona.....😀......odo za vikend i ja na kupanje među "rulju".......

• ADPL (AD Plastik d.d.)

• hugh
    • January 19, 2021 at 9:42 AM
    Quote from Roki

Moram priznati da mi se rast cijene od početka 2021. sa ~160 do ~175 činio malo prebrz. I sad kad pogledam u nazad moguće da su oni najbliži vrhu već znali što se sprema pa su po malo u tišini skupljali. Jučer sam htio nešto dokupiti pa sam pratio trgovanje i to baš od 15:30 kad je stigla obavijest. Znači počelo se skidati sa aska kao da ne postoji sutra, da je bilo još vremena cijena bi otišla vjerojatno još nekoliko kn preko 185. Moram priznat da mi se čini da je ipak malo prenapuhana i da očekujem laganu korekciju pogotovo ako i crobex doživi korekciju. Možda sam subjektivan jer želim dokupiti ili sam predugo gledao adpl zakucan u pod, nemojte mi zamjeriti.

Tako nekako i je......mene ovdje "pati" jel se dosta veliki rast zadnjih mjesec i nešto više događa na malim prometima.....manjim nego inače a uz veliki rast......ja bi reko da tu mačke nema več neko vrijeme pa se zna tko kolo vodi......puštena je da raste.....bolje i tako nego da pada jel kad god je kupiš več si zaradio......al previše lako to sve nekako izgleda......

• hugh
    • January 18, 2021 at 10:29 AM
    Quote from hugh

jel amerikanci danas ne rade?

Nema futuresa (na finance yahoo) za danas pa zato pitam.....

• hugh
    • January 18, 2021 at 10:02 AM

jel amerikanci danas ne rade?

• hugh
    • January 16, 2021 at 7:41 PM

Pitanje bez odgovora prema dostupnim imformacijama je : koliko brodova ima atpl u svom vlasništvu trenutno ( pod kreditom a ne onih koje su prodali pa unajmili za daljnji prikevoz teteta) i koliko oni vrijede prema trenutnim cijenama na tržištu?......trenutna vrijednost uračunavajuči i one prodane pa ostatak duga i vrijednost preostale flote i imovine je xxxxx?......veča, manja ili otprilike jednaka preostalom dugu?......neka odokativna računica jel za sada puno podataka još nema?.....

• hugh
    • January 15, 2021 at 10:44 PM
    Quote from Optimistcro

Ja znam samo da sam bio najveći optimaljubac i nikad nisam ni jednu dionicu prodao, nego samo nadokupljivao.... Al brate dosadilo više.. Ode život čekajući..... Otkad sam malo otišao na strane burze i u kripto svijet, sve je zabavnije, brže, uzbudljivije... Kao da imaš ljubavnicu🙄😅

Quote from josip100

Zadnjih dana prije otvaranja postavlja se strasilo, jutros preko 100 000 komada...da je planirao prodati danas je imao dobro naslaganu kupnju.

Danas se jasno vidjelo da ljestvica mora gore.

Vrijeme polako curi, očekujem sve zanimljivije dane...

Trenutno je bonaca.. Moguće je da se lagano radi set up za još jedan manevar, neverin..

Tako izgleda....jufer je u Usa na kraju dana bio lagani sell off a danas je na sqp više od 30% prometa odradilo u zadnjem satu trgovanja......nije tema al kad ste več spomenuli...

A za čekanje se slažem......pogotovo ono dugotrajno......

• hugh
    • January 15, 2021 at 3:56 PM

nema bdi-a danas?

1. Privacy Policy
  2. Kontakt