1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. hugh

Posts by hugh

• PODR (Podravka d.d.)

• hugh
    • February 3, 2021 at 3:23 PM
    Quote from VoraX
    Quote from Moller

malo sam bacio pogled što kaže Podravski list, evo našao sam da se ne treba nikome rugati

https://cdn.midas-network.com/ContentArticle…talWidgetId=115

Definitivno se ne treba, svi oni šonji kojima smo se rugali u gimnaziji su sada na političkim funkcijama, direktori i pročelnici... Hebiga, mislim da sam i sam pomalo kriv tome što su iskompleksirani likovi morali posegnuti za takvim vidom društveno ekonomske afirmacije 🤷🏼

To je normalno......sa šonjama mogu upravljati a sa čovjekom koji ima svoj stav to ne ide nikako ili teško......oni trebaju ljude bez stava da im ga stave......

• IGH (Institut IGH d.d.)

• hugh
    • February 3, 2021 at 3:20 PM
    Quote from trial

Jučer objavljeno

Istočna obilaznica grada Novog Marofa

https://www.igh.hr/news-report/is…a-novog-marofa/

Nama vrijednosti posla?.....

• OPTE prodaja - kladionica

• hugh
    • February 2, 2021 at 10:04 PM
    Quote from dionicar
    Quote from nascar

znači on voli davati naloge sa četvrokama :)

to sam ja jednom prilikom komentirao da su to njegovi nalozi.... ako se sjećate....

Daje vam signal koliko nude za Optimu dok kupuje po 444 kom za novce od "mračnih sila" koje prodaju po 4444 kom......😅😇😂🤣.......očito nije sam vrag ovdje nego 2/3 vraga......😃😃😃😃🙃🙃🙃

• PODR (Podravka d.d.)

• hugh
    • February 2, 2021 at 9:54 PM

uđe dalička u Konzum i kaže: dajte mi jedan Podravkin sladoled od Leda.....

• hugh
    • February 2, 2021 at 9:41 PM
    Quote from nascar
    Quote from harpun

još se kupuje

OPTE KOPSEJAK KREŠIMIR4440.00%640,444

znači on voli davati naloge sa četvrokama :)

Samo da ponuda ne bude u tim četvorkama za zarezom iza prvog broja😂😅😇😉🤣

• hugh
    • February 2, 2021 at 9:26 AM

maneken na prodaji?.....možda mu crkne internet pa nalog prođe......

• hugh
    • February 1, 2021 at 10:05 PM

ajme meni......pa svi glavni akteri koji su danas sudjelovali u rasparavi su banirani.......hoče li se sutra uopče moći trgovati Optimom ili če i ona na hlađenje?.....😄😅🤣😂😇😉

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• hugh
    • February 1, 2021 at 8:51 PM

Ima li kakvih promjena na stranice eho.zse.hr. ?

Za danas ne vidim niti jednu obavijest....

• Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• hugh
    • February 1, 2021 at 11:41 AM
    Quote from Optimistcro
    Quote from Junak

Optimistcro i prdekalo su jedna osoba i to admin mora sankcionirati. A niti provociram niti mi je to cilj, imam pametnijeg posla. Ali argumente kao tvoj ocjecaj za filing, da je to to, nikad necu prihvatiti.

i imas u mojim proslim postovima jedno pitanje:

sto garantira da HT samo nece produziti upravljanje Optimom na jos neki period, kad je to vec napravio 2 puta (i upravlja vec 6-7 godina tako)?

Koji si ti bolesnik... Kad sam ja ikad spominjao osjećaj za feeling...

nedaj se junače.....sam si protiv svih......vidiš da bi ekipa htjela to napucat vođena time što Krešo kupuje al problem je što nemaju love......😂🤣😅......

• RIVP (Valamar Riviera d.d.)

• hugh
    • January 31, 2021 at 10:55 PM

https://www.poslovni.hr/hrvatska/hotel…pustima-4270378

veliki problemi, zapravo sada se kaže izazovi su pred njima.......

• hugh
    • January 31, 2021 at 4:40 PM
    Quote from Junak

Ne trolam, ali ako nije realno zasto se to dogodilo vec jednom (ili 2 puta)? Jedino cega me je strah u biti su ovakvi ruzicasti pogledi, i to jos na balkanu. Kao da nemamo dovoljno primjera za oprez.... a o navodnoj prodaji zakljucujete po vasim nadanjima da se nece dogoditi produzenje samog upravljanja (iako tu opciju treba uzeti na razmatranje), iako o tome ni govora trenutno nema...

P.s. imam dionice Optime i vec sam zaradio na njima...

Do sada ste valjda vidjeli da se "ne smije" pod znak upitnika na ovoj temi postavljati pitanje prodaje......zašto?......kako smo i proteklih dana vidjeli, previše je onih "stručnjaka" koji osječaju da je ovaj put "to stvarno to" i da "najviše za mjesec, dva ide prodaja sigurno" ......i ta sva stručnost proizlazi iz njihovog "nepogriješivog osječaja".......i tako več skoro godinu dana.......stvar je da nitko na forumu nezna, postoji samo veča ili manja mogučnost događaja prodaje, ovisno o trenutnoj situaciji u preuzimanju koju mi opet ovdje neznamo.....ili ste "vjernik" u prodaju ovdje ili ne......ili "vjernik" ovisno o cijeni i trenutnom trendu.....

• hugh
    • January 28, 2021 at 9:59 AM

jel sastanak "vijeća za burzovnu sigurnost" gotov?.......kad kreče rušenje?......ili ide odgoda do daljnjeg?........

• hugh
    • January 28, 2021 at 8:57 AM

VIX + 61,64% na 37,21......čega su se tako uplašili?

• hugh
    • January 27, 2021 at 11:03 PM

super mi je ova dionica i tema.......svaki dan iznova zaključimo da ništa neznamo ali opet nešto novo saznamo i opet sa tim novim saznanjima ništa neznamo.......ovo je ko u onim zemljama i filmu gdje dan nema kraja........totalna insomnia.....

• hugh
    • January 27, 2021 at 10:57 PM
    Quote from zlocesti

Ajde navratite na topic trgovanje vani

Piše ekipa da je papir odradio 600% danas ???????

Ovo sve ide bolnom otrežnjenju.

To je i jedini ispravan put sada.....moramo se "otrijezniti da bi se ponovo napili".......ne ide cuga na cugu svaki dan......jednom mora doći do otriježnjenja......e sad, da li je to otriježnjenje krenulo na svjetskim burzama danas ili ćemo još pričekati budemo vidjeli......od početka korone logika je bila da logike nema.......

• ADPL (AD Plastik d.d.)

• hugh
    • January 27, 2021 at 5:30 PM
    Quote from Milo

Oko 5-6 Mk mislim..treba vratit, a smanjili su troškove ukupno oko 36Mk, to znači da su opet u plusu 30Mk.A posa nije uteka, samo su ga prolongirali.Oni imaju ugovore do 10g za pojedine aute, tako da netreba brinut za poslove.Uz nove aute, rade i rezervne djelove, koje se često oštete, branici i blatobrani...i sam sam ih mjenja do sad 5-6 puta...

Smanjili troškove?.....naravno da jesu kad su i prihodi osjetno pali.......nije to tak jednostavan plus od 30 mk kako vi kažete.....

• ADPL (AD Plastik d.d.)

• hugh
    • January 27, 2021 at 5:17 PM
    Quote from noviulagac

vracaju samo za svibanj znaci?

Zna netko koliko je to?

Porez je od ove god 10%

Za Zagreb ispada manje od kune ukupno porez+prirez.

Ipak, nisu ovo napravili samo zbog tih 8 kn.

Ocekujem 8-10kn u srpnju.

Odlicna dionica i jos bolja firma!

Display More

Od čega 8-10 kn u srpnju?...od dobiti iz 2020?.....ako bude nešto preko 50 mil kuna dobiti za 2020 to je 12 kn po dionici.......vjerovatno neče svu dobit isplatit u sividendu......nekako mi realnije izgleda cca 6 kn......

• hugh
    • January 26, 2021 at 11:44 PM

eto i toga ima......nisu to jaki igrači ali dijele istu sudbinu........

https://www.poslovni.hr/regija/pocela-…oj-luci-4269466

Quote from hugh

eto i toga ima......nisu to jaki igrači ali dijele istu sudbinu........

https://www.poslovni.hr/regija/pocela-…oj-luci-4269466

A ove Merkelica malo našpanava da probudi inat u njima da nam dođu u ljeto u što večem broju....

https://www.poslovni.hr/europska-unija…granice-4269651

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• hugh
    • January 26, 2021 at 11:12 AM
    Quote from prdekalo

evo pratim trgovanje..uglavnom se tuce po asku..ocito se nekome zuri uc na ovim razinama

I ja isto pratim......mačke nema, miševi kolo vode a "tuće" se sa šakom kuna sitnim nalozima.....

• hugh
    • January 22, 2021 at 8:35 PM
    Quote from diokidina

https://net.hr/danas/svijet/n…do-kraja-ljeta/

Opet ce Hrvatska ovo ljeto bit najtrazenija destinacija.

Ako mislite u rangu prošle godine, plus ili minus neki manji postotak onda vjerovatno da, ali na "zlatne godine" čemo još morati pričekati.......slaba nam je utjeha da je susjedu crklo 10 krava a nama "samo" 5 od 10 kojih imamo......

1. Privacy Policy
  2. Kontakt