Display MoreTigre moj pricam o tvojim procjenama koje su spekulativne i kao sto sam velis sluze 90% mase...
Chalangiram ti izracun, ne vrijedam te, al cim se tako pjenis nesto mi tu ne drzi vodu.
Izracun ti se svodi na ocekivano povecanje vrijednosti broda sto daje cca 38 hrk nategnutih, ostatak na 35 hrk revalorizacija HQ.
Long gledano core buss oni su jedva break even, sa trnutnim overheadsima, da ne pricam o neopravljanja Fx i kta...
Sto me dovodi do zakljucka da je ocekivati da ovo proradi spekulacija... nije za long
To ti je samo moje laicko vidjenje
..
poštovani kolega, vidim da nastupate racionalno i očito baratate sa podacima...može jedno praktično pitanje za vas, upućeno od moje malenkosti malog ulagača (nisam tigar , niti sam u sukobu interesa, samo želim znati istinu-
da li možete podijeliti sa nama podatak o prodaji broda Bene koju je objavio švedski portal specijaliziran za pomorstvo :
"A di je cijena? Poslovna tajna u javnom poduzecu? Zadnji put se prodajna cijena JDPL-a i cijena koju je objavio švedski portal specijaliziran za pomorstvo razlikovala 300.000,00 USD!"
unaprijed hvala, Lp.