i nije on ni sam, trebao bi mijenjati nick u Neostik, uvijek se netko zalijepi
neostick ljepilo..za 9. misec već prešlo 40k 40375 + looks like an inverse H&S..ajde dečko, malo ohladi ..vanka šortaju brodare ko ludi
i nije on ni sam, trebao bi mijenjati nick u Neostik, uvijek se netko zalijepi
neostick ljepilo..za 9. misec već prešlo 40k 40375 + looks like an inverse H&S..ajde dečko, malo ohladi ..vanka šortaju brodare ko ludi
i na koncu još jedna, malo "ženstvenija verzija"
Šta je ovo bilo zadnji tren po 390
ništa, samo jutarnji mamurluk, prije prve kave.
Treba pisati Hanfi da istrazi ovog sto je prodao 1 dionicu po 398 kn.
Svi smo dobili upozorenje da se takve stvari smatraju zavaravajucim postupanjem i da se nece tolerirati.
Isto naravno vrijedi i obrnuto.
...dok ovo sa 151 kom. sigurno ne treba smatrati manipulacijom...to je samo dobar potez.
Zatišje na 400 kn .
...
zatišje pred buru? ili pred tornado sa pijavicom - vidi na VL, svi žele prodati ispod 9, po mogućnosti čak i niže, ako bi se ukazala prilika..imam nešto sitno VL-a, ali ne želim prodavati iznad 8
Bilo bi do(b)ro da taj short potraje i sutra. Da stignemo još nadokupiti.😀
da dobro..ali ovo postaje već pomalo zamorno (10 komada simo- tamo), bilo bi bolje otići ranije na plažu nego ovo gledati do 16h
"Oh Well"...nešto za one koji malo dulje pamte (1969.)
još bolje-how to play "Oh Well, Part 1" on akustic guitar
Super je da su se capovi malo odvojili prema gore jer postalo je trzisno nelogicno da su bili skoro na istim vozarinama kao i ostali pa se postavljalo pitanje tko ce u kojem smjeru prvo otic da se uspostavi ravnoteza
da omjer bi trebao rasti bar do cca 1,3 ili više
good moaning..debelim morem sad me vozi stari ruzinavi brod...
.. ovdje nisam uzeo u obzir porast cijene jos 2 prastara broda (+20g starosti)...
vjerojatno nisu kineski, kao ni Bene ( =japanski oldtajmeri)?
IB prestao..ili se namirio sa
Display MoreIsao bacit oko na Tankersku, da vidim kako diše...
Diše punim plucima...
Novac i novcani ekvivalent - 300mil kn
Ukupne obveze - oko 1mlrd kuna
Neto dobit - 80 mil kn
EBITDA - 250 mil kn
Neto dug/EBITDA - ispod 3
2019...bila jos i bolja; neto dobit 140mil kn; EBITDA 350 mil kn...
Trenutno raspolazu sa oko 1mil dwt tankerske flote i 134 k dwt bulkova (4 handya)...
Okrupnili su vlasnistvo nad TNPL i imaju preko 95%...spremni su za akviziciju, sve je poslozeno...
Trenutno im je JDPL kikiriki; od 2008. se spekulira da su zainteresirani za njega; dobiju 55% vlasnistva za 50 mil kn (u pola cijene, imho) i s tim udjelom "drmaju" kao da imaju 100%...cijeli ulog vrate kroz 5-10 godina kroz upravljacke feejeve...
Definitivno su glavni favorit...
hvala za info,ovo je jako zanimljivo, i posve logično..ali upravo sam izašao iz karantene zbog "jutarnjeg stenjana", tako da trenutno nemam ozbiljnih komentara...znači preuzimanje je ovdje vrlo moguća opcija
Display More..Dakle, siguran sam da vec imaju poznatog kupca.
Posebno mi je zanimljiva konstatacija iz poziva da ce Uprava društva odabrati koja/cija ponuda najbolje odgovara interesima društva..
...
Cijena na burzi ce stagnirati dok dokap ne prodje, a onda ce vjerujem nastaviti sa rastom. Dokap ide sa dobrim diskontom, kupac to ne kupuje da bi sutra prosipao na burzi, zato mislim da se ne treba nadati jeftinim dionicama na burzi nakon dokapa.
...
Ovo nije nagovor za kupnju, vrijeme ce kao i uvijek pokazati tko je bio u pravu.
iako nisam siguran tko je (poznati) kupac, nakon pažljivog čitanja redaka, a osobito između njih, slažem se da ovdje Uprava ima neubičajeno (pre)veliku slobodu odlučivanja..nešto kao prijeki sud:
"I was pissing by the door, when I heard two shats. You are holding in your hand a smoking goon. You are clearly the guilty potty."
anyway, javni poziv je na snazi do 20. kolovoza u ponoć...pa tko preživi, pričat će...lovačke.
Q2 za Navios Maritime Partners L.P. - shipping company with a dry cargo fleet of 98 vessels (56% are dry bulk vessels and 44% are containerships)
stiglo Tue, July 27, 2021, 1:05 PM
Thee Thee & Malargale ft. Prasanna & Mohini Dey :
Koji rezultat genka? Q2 nije jos vanka, mislite na ceo izjave ili nmm rezultat?
Good Moaning...tako je, Q2 još nije vanka, ali biti će već idući misec - NEW YORK, July 15, 2021 (GLOBE NEWSWIRE) --" Genco Shipping & Trading Limited (NYSE: GNK) announced today that it will hold a conference call to discuss the Company’s results for the second quarter of 2021 on Thursday, August 5, 2021 at 8:30 a.m. Eastern Time...
..
As of July 15, 2021, Genco Shipping & Trading Limited’s fleet consists of 17 Capesize, nine Ultramax and 13 Supramax vessels with an aggregate capacity of approximately 4,314,000 dwt and an average age of 10.5 years.."
Iz razloga koje ne razumijem ovo izgleda bullish
..Cijena od tada (zadnjih 10 dana) pada i sada je blizu 406 kn, zona koja bi trebala biti zona podrške, barem kratkoročna. Ako cijena padne ispod te zone, vjerujem da će otići do 375 kn, što je target te "double top" formacije, a tu je ujedno i 50EMA.
Širi trend je i dalje bullish.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
baš tako, gledajući trgovanje zadnjih dana... ne mogu se oteti dojmu da imamo redovite, iako sve slabijie, pokušaje rušenja cijene do i ispod psihološke granice od 400 kn (što je presmiješno obzirom na situaciju ) ali nema veze, možebitno je to ipak znalački, jer teško se oteti dojmu, zbog testiranja dječjih drhtavih ručica, iste su imale odličnu priliku prodati po 399 kn, a možda će imati još koju priliku prodati i niže..jer znate kako ono majstori kažu-"za nemoguće morate malo pričekati, ali čuda radimo odmah" ..
Kada se toliko (ras)prodaje prije izvješća obično nije dobar znak .
A vani sve leti u vis (vidim svi futuresi u plusu) prije očekivano dobrih izvješća
da, vani sve leti ...ali se i shorta,i tako zarađuje na padu...dok je kod nas "shortanje" samo skrivena opcija privilegiranih..
Iako mozda bi drugi malo drukcije gledali na vasu okladu kada bi svoje kunice tipovali.
Znate onih 90% tigrića sto vas vjerno prati nisu znali ovo, to malkoc utjece na njihovu percpeciju vasih postova..
ali svakako cijepi se..i pritom misli na druge, a osobito na okladu tigrića Beroša...i njegove -2 kn
Display MoreEh sad ste vec iskreni. Sretno sad cu i ja navijati za vas
poštovani kolega, vidim da nastupate racionalno i očito baratate sa podacima...može jedno praktično pitanje za vas, upućeno od moje malenkosti malog ulagača (nisam Tigar ):
da li možete podijeliti sa nama podatak o prodaji broda Bene koju je objavio švedski portal specijaliziran za pomorstvo :
"A di je cijena? Poslovna tajna u javnom poduzecu? Zadnji put se prodajna cijena JDPL-a i cijena koju je objavio švedski portal specijaliziran za pomorstvo razlikovala 300.000,00 USD!"
unaprijed hvala, Lp.
Cjena bi bio onaj inflow u CF na 31/3, cca 32 mio HRK. Drugdje nevidjeh eventualni info. Kaj su vam rekli švedi?
Tigre moj, sada ti mene pitaš kaj su rekli Švedi, a ja te to isto pitam...iskreno, počinjem sumnjati u tebe, nisi valjda njiiihov..
pitanje je upućeno meni.?..nisam radio forenziku, nadam se da vi imate podatke, al ako nemate, recite brate..ajmo tražit.