znači ...odoše Branimir i Marija...i sve bez žiga dolazi nam Ivanko ... ježiš, brate..sukladno odredbama jako strepim brate
Posts by bubimir
-
-
stop loss is not triggered...dok smo iznad 470
prodajem, ali oprezno...čekam dno..danas odbijanac na 460..možda bude i još jedan na 450...prilika ako imate keša
-
novosti od Daleke obale.... spas od koronavirusa, politike i svih loših vijesti kojima smo prepravljeni:
-
Clapton je u srpnju odbio svirati koncerte na lokacijama koje su od publike tražile potvrdu o cijepljenju, tvrdeći da je to diskriminacija.
"Ovo mora stati. Ne mogu više podnijeti ove gluposti. Prevršilo je mjeru", pjeva 76-godišnji glazbenik u refrenu nove pjesme.
Clapton je ranije kritizirao cjepiva protiv covida-19, nakon svog iskustva cijepljenja AstraZenecom, za koje je rekao da je rezultiralo "katastrofalnim" posljedicama po njegovo zdravlje. "Strahovao sam da više nikad neću svirati gitaru"
-
dok kod starije sestre (opet Heikin Ashi), prije proboja važne psihološke granice (400, 450, 500) ne zna se da li bi piškila ili kakila...to oklijevanje ponekad zna potrajati duže, i više od 2 mjeseca..možda zbog godišnjih odmora ...?
-
1.9. je bilo mudro skratiti poziciju, barem 30 do 50% ....ipak, tehnički, baš i nije bilo razloga za to (ovo nisu obične, nego HA svijeće - zelene sa repićem prema gore, to su one koje najviše želite gledati), MA prosjeci poredani kako treba, količine solidne
-
Mogla bi se ovdje i napucati cijena pa nek frajeri rade dokap za podobne na 100 kuna.
"..Laički rečeno, vrlo je vjerojatno vrijednost dionica puno veća od predloženih početnih 25 kuna, napomenuli su iz CERP-a."
-
stop loss is not triggered...dok smo iznad 470
-
Bome su jucer vani na brodarima bili jaki i kupci i shorteri.
preporuka za brodare vani trenutno nije niti "sell" niti "buy":
Market Outlook
"The bears are struggling to keep the upper hand in the market but the bearish supremacy is questionable. However, the signal is suggesting to STAY IN CASH and the stop loss is not triggered. You may wait on the sidelines, or consider other securities for a bullish bet..."
-
Moram biti iskren i napisati da si neko vrijeme bila interesantna u svojim postovima, ali nikad realna i iskrena. Nesto slicno kao kolega @Neo.
baš.. nisam prodala, ali jučer sam prodala
-
Igračima iz NO-a očigledno ne odgovara ovakav odabir ponuditelja pa onda ovako panično reagiraju, sastaju se u pola noći, i to sve bez predsjednice NO-a. Tko zna za koga su drugoga oni "navijali".
Totalno im je bezveze argument da se "nisu usuglasili sa ovakvim tekstom Javnog poziva" - pa nije on jučer objavljen. Ako im nešto nije odgovaralo imali su mjesec dana da reagiraju, a ne sada ovako u panici, u pola noći, odmah nakon objave odabranih ponuditelja. Tu je očigledno interes neki drugi, a ovaj glupavi argument samo izgovor za dizanje buke sa ciljem poništenja dokapa jer njihov igrač nije odabran.
Kod nas uvijek netko ima "nekoga svoga". Nije mi drago što se stvari ovako odvijaju, ali to samo pokazuje kako je ova firma trenutno "zlatna koka" i svi ovi igrači to jako dobro znaju. Koliko se ljudi i interesa "mota" oko ove firme, sigurno nije bez razloga.
moguće su bili na GO (tzv. godišnjem odmoru - ako negdje još postoji taj pojam), pa nisu stigli pročitati..
-
žalosno je da je ova tema zamrla u posljednje vrijeme..ne kužim što je tome uzrok, mittko prati druge tržnice?
-
Iskreno sumnjam da će niže...danas će se ispucat preko bare a sutra opet vjerojatno zeleno počevši od vikinga...a ifuturesi su se danas iskorigirali tako da bi sutra mogli ponovo gore..možda griješim...vidjet će mo.
da. danas će se preko bare ispucat majmuni sa šortanjem, a (preko) sutra će isti opet vjerojatno morat kupovat da zatvore pozicije nisu oni ništa pametniji od nas, iako kod nas navodno "kao nema" šortanja..živi i zdravi nam (vikinzi) bili
vidim da se i crypto tržnica polako zeleni...i klade (lumber) su prestale padati..nervoza aa
-
Netko mudar, a taj netko je naravno ja, onomad rece da je tehnicka analiza samoispunjujuce prorocanstvo.
Evo, konkretno, netko je rekao da TA kaze 462, svi gledaju iste grafove i svi znaju da svi drugi gledaju te iste grafove, i onda se brze bolje prodaje sve iznad toga prije nego drugi prodaju, kupci se postavljaju na tih 462 ili malo vise, prodavaci taman poklope i eto cuda, 462 se ostvarilo!! Ili koja kuna lijevo desno.
Cudo!
Ne treba biti mudar da bi se primjetilo nedavno napravljeni gap od 466 do 476 (diskontinuitet, "rupetina")...e sad, koja kuna gore-dolje, u pravilu se zatvara..što je zdravo za daljnji nastavak trenda (diskontinuitet cijena pamte i oni koji ne gledaju TA, osobito ako ih je taj trenutak "izbacio iz cipela" )
-
Nema više udaranja po bidu. Volumeni se sada postižu skidanjem sa aska.
Nije više petak dan za prodaju.
nije-iako je petak, izgleda da je zadnji val rasta danas konačno krenuo...i čep već čeka na 500 kn (*1033=+0,5 miljuna) ? valjda će biti dovoljno..
-
ispričavam se, greškom stavio sam gore mlađu sestru, starija je ovdje u nastavku..
-
Nekako mi je u glavi od ranije 480 kn
Ići ću vidjeti
to se zove slonovsko pamćenje .. ne trebaš ići vidjeti..nakon višekratnog (uspješnog pokušaja) proboja 450-460 (max. vrha dosegnutog u proljeće 2017.g), dalje više nema značajnog otpora sve do 480/490+...a tu tek slijede reklame/ šport i glazba
-
postavljen čep na 60..nije loše da je zaustavljen prenagli rast, jer bid je i dalje pun pukotina, unatoč relativno velikoj protrgovanoj količini...treba ovdje malo vremena za predah..uspio sam danas malo dokupiti, nažalost ne po bidu, jako je teško ovdje dobro trgovati, no kako interes raste, čini se da će uskoro (i ulagačima slabijih živaca) biti ovdje lakše, obzirom na stečeno iskustvo sa brodarskom perjanicom..a tek kada stigne društvo sa iskustvom na DLKV-VLEN, biti će još napetije (+/-20%)
-
Baltic Dry Index breaks 4,000 for the first time since 2010 ....rises 2.92%, to 4,092 in London:
Braemar on Capesize rates: “… With these factors in mind, we believe there is still further upside to today’s incredibly strong market, despite this week’s turmoil in commodity prices.”
-
svaki post koji napisete a nije dio teme može biti razlog za ban . Ja se često zahebajem ba svako malo budem baniran na 2 dana . Evo I ovaj post je dovoljno razlog za takav ban, neznam koji je smisao takvog moderiranja.... žao mi je kolegice kvark, nadam se da će se vratiti
i baš zato sam se prerušio u policajca, da se mogu slobodno kretati i da ne budem baniran na 2 dana ...ali sve je uzalud, nažalost