1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. bubimir

Posts by bubimir

• Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• bubimir
    • May 13, 2021 at 11:50 PM
    Quote from mitkko

Ne kužiš ti i dalje o čemu ja pričam :)

Ne nagovaram te da kupiš JDPL, rizična je dionica i nije za svakoga. Tema je ATPL. ATPL je bolji izbor za malog ulagača - stabilnija firma, velika likvidnost, veliki investitor koji gura...

molim, nemoj se živcirati, jer nije bitno...baš razmišljam ponovno o kupnji JDPL a , baš zgodno da uvijek malo kasni u fazi za Atpl-om (veći dio sam prodao sa 33,82% dobiti, nažalost samo manje količine-kupovao sam ga po 12 kn, prodavao na 14, pa opet kupovao kad je bila 21 kn, i prodavao po 23 i 26) :) neloše, ja bi opet 33% :S

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• bubimir
    • May 10, 2021 at 2:06 PM
    Quote from BabaLuji

Ovi na 400 ce polako pocet pomicati naloge kada vide da je i to dokucivo za Blanku. Sve u svoje vrijeme...

da li netko vidio kako stoji današnja prodaja iznad 420? sve je nagurano do 400, a dalje, čini se ima puno rupa do 440...dalje ne vidim.

• bubimir
    • May 8, 2021 at 7:36 PM

kapitalac na 340 kn, i gle čuda, poklopilo ga, kao i ovog mališana :* ispred njega...na realizaciju nije čekao dugo, cca oko nekih 5 minuta. šteta što nisam bio taj mališan u pravom trenutku..btw, dežurni kapitalac na 347 kn je i dalje ostao stajati:S

Files

petak.png 341.49 kB – 0 Downloads

• bubimir
    • May 8, 2021 at 7:12 PM

https://finviz.com/quote.ashx?t=DSX&ty=c&ta=1&p=d

Quote from JoSko111
    Quote from JoSko111

Još fali jedna obavijest nakon kraja dana. Bit će tu još transakcija i od I.B.

Ima li tu kaj novo?

moglo bi ovak nekaj?..kupljeno po bidu u petak :)

Files

petak u 11h i 29 min.png 400.46 kB – 0 Downloads
  • Tehnička analiza - komentari LIVE

• bubimir
    • May 7, 2021 at 4:12 PM
    Quote from mitkko

BDRY apdejt

Indeks je došao do vrha trube, danas na otvaranju vidimo gap down open. Zadnja dva dana smo vidjeli "red flag", cijena raste, crveni volumeni, i to sve na vrhu trube. Indeks je od vrha trenutno u minusu 14%.

Sada imamo dva scenarija, a koji će se odigrati će biti jasnije kada vidimo reakciju na 0,382Fib, što je 5% ispod trenutne cijene. Ja tipujem na crvenu varijantu, što je još -15% od trenutne cijene, a što je -26% od ovog vrha.

Da me se krivo ne shvati, ako i vidimo ovu korekciju od 26%, to ne znači da je bullish trend izgubljen.

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

obrazac koji se ponovio već tri puta ove godine...gap down, zatim popunjavanje i onda još veći rast. Pitanje svih pitanja je, koji je zadnji u nizu. Dokupljujem do lokalnih izbora :whistling: ... staro pravilo je uvijek isto: razmišljaj globalno, ali djeluj :love: lokalno 8o

bitno da je Diana Shipping Inc.

> 4$ (i da $ slučajno ne devalvira) ^^

• bubimir
    • April 30, 2021 at 4:48 PM
    Quote from 5. Element

Kreteni objave revidirano, a prvi kvartal ne.

;( vrag odnija prišu... 4Q 2020. je bio objavljen 26.2, u 16:25 ako dobro vidim.

stiglo:

https://eho.zse.hr/financijski-izvjestaji/view/21001

• Birtija

• bubimir
    • April 30, 2021 at 12:55 AM

Pa ne idete spavati valjda... daleko sam ja od toga, nemam još ni 70. :rolleyes:

live in the dark

• Birtija

• bubimir
    • April 30, 2021 at 12:26 AM
    Quote from mitkko

Dobar je film :thumbup:

Trenirao sam nekada boks. Sada kada je bio zadnji lockdown, zatvorili su teretae pa sam trenirao kod kolege u kući, ima neku mini teretanu i vreću za boksanje, a bio je i kick-box trener pa sam malo obnovio znanje :) Imam 2m i 100 kg, nemojte me izazivati :D

idem pušit na parkingu i popričati sa autom...nemojte me izazivati :P :S

• Birtija

• bubimir
    • April 30, 2021 at 12:08 AM
    Quote from mitkko

Ja ti idem u teretanu ujutro u 6 prije posla, i tako 6 puta tjedno, i tako zadnjih 5 godina. Tako rješavam stres.

Ovaj modafinil te drži budnim, jače je od kave. Nije baš legalno, možeš ga dobiti samo na recept, ali ajde. Dobra je stvar ako ga povremeno koristiš.

https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvats…nadzeri-7168008

ne kužim zašto mi to radi-novinarka je kao slagalica kojoj nedostaju dijeloviX/

Files

hobotnica.jpg 179.04 kB – 0 Downloads
  • Birtija

• bubimir
    • April 29, 2021 at 11:59 PM
    Quote from BudFox

A gle, ako naglo dobiješ veliku želju kupiti neki sportski auto (makar i polovni) ..:) .

baš tako..i još uvijek razgovaram sa njime, jer ima puno programa koji me svaki dan iznenade..npr digne mi ručnu ako je gepek otvoren, a meni kortizol skače jer ne kužim zašto mi to radi, i gubim testosterone, hoćeš li me kastrirati, bracoX/ ;( :S

Files

možemo reći da se radi o kastriranju.png 86.18 kB – 0 Downloads
  • Birtija

• bubimir
    • April 29, 2021 at 11:41 PM

btw. -ovo sa stresom (kortizolom) uopće nije šala..au contraire, rekao bi dobri Poirot.

Files

lortizol.png 92.87 kB – 0 Downloads reakcija na stres.png 56.52 kB – 0 Downloads
  • Birtija

• bubimir
    • April 29, 2021 at 11:30 PM
    Quote from BudFox

Moj zaključak je da i bogati plaču, bitna je umjerenost u svemu i ne biti prepohlepan, jer život uvijek nađe način da te kazni ili nagradi.

Ja sam popio jednu pivu (bez cigarete), ali su mi se brojevi na kojima radim počeli mješati, pa sam stao :)

Idem još delati pola vure, pa u krevet, jerbo radim od 9 ujutro danas, a mogao bih cijelu noć koliko toga ima. :sleeping:

Suvremeni način života je glavni uzrok sranja = razina kortizola u krvi (bez obzira na cigarete i bez obzira na godine) :thumbdown:

• Birtija

• bubimir
    • April 29, 2021 at 11:10 PM

meni su ostale 2 cigarete u autu..uvijek imam nešto u pričuvi 8o

1 za našeg farmaceuta:S i 1 za epidemiologa:S

• Birtija

• bubimir
    • April 29, 2021 at 10:59 PM
    Quote from mitkko

Ova kovrčava ženskica je Tal Wilkenfeld, mala genijalka. Svirala je sa mnogim velikanima.

Vidi ovu improvizaciju, imala je 21 godinu, svirala je na turneji sa Jeff Beckom. Tu su ju počeli primjećivati.

da, mini Wini, slatka je ...ali moj ženski favorit je Rhonda Smith, i nema veze ako je možda lezba...jer opako svira, vidi solo na 17:43 minuta:

• Birtija

• bubimir
    • April 29, 2021 at 10:18 PM

Ili se preselit na neko jeftinije ali sigurnije mjesto:

Jelena?

• Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• bubimir
    • April 29, 2021 at 10:06 PM

znaš ono mutno što ide okolo...imao sam grozan dan i nisam se još odlučio koju da uzmem...ova je lijepa i naranđasta :(

a što se nudi?

• Birtija

• bubimir
    • April 29, 2021 at 9:38 PM
    Quote from BudFox

Trgovanje na čemu?

pa zna se..ATPL 46 sramežljivih transakcija danas, sve u plusu, odmah iza Optime i DKLV, sve u minusu.

Končar i hoteli - rast na zanemarivom broju transakcija, ali kad-tad vratiće se rode , lp:)

• Birtija

• bubimir
    • April 29, 2021 at 9:24 PM
    Quote from mitkko

Da se moju suprugu pita, ona bi najradije da radim kao profesor na nekom fakultetu sa radnim vremenom od 9 do 14 i da sam ostatak dana kod kuće (ovo profesor kažem konkretno jer su mi svojevremeno nudili da radim na faksu, pa je bila jako ljuta što to nisam prihvatio). Ali eto, ne pita ju se :)

sada pitam te ja, kako vidiš sutrašnje trgovanje....i ako zezneš, ideš u profesore :D

Files

uptrend. until lowest low of the pullback is broken.png 760.71 kB – 0 Downloads
  • Birtija

• bubimir
    • April 29, 2021 at 9:08 PM
    Quote from mitkko

Evo ja upravo radim pregled današnjeg dana, bio sam na putu, nisam pratio šta se događa.

baš radim i ja, kao crv u jabuci- danas smo imali prvi medium pullback (svi do sada su bili sramežljivi):

• Birtija

• bubimir
    • April 29, 2021 at 8:55 PM

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

sve 5, i kćer S klase +popis , samo niste uzeli u obzir izvanredne troškove, kao npr. kloniranje kućnog ljubimca (trošak od cca 50k$) :evil:ideeš:D

nego, tema za sutrašnje trgovanje..hoćemo li to ovdje, u kavani, ili na starom thread-u?

1. Privacy Policy
  2. Kontakt