ATPL
Ako neki tehnicar ulovi vremena da nam nabaci koji graf od ATPL-
thx
ATPL
Ako neki tehnicar ulovi vremena da nam nabaci koji graf od ATPL-
thx
Kako se zna da je ovaj rast burzi uzrokovan dobrim rezultatima cjepiva od moderne? Pa padaju moje igrice, netflix, pada pelaton (bicikle i ostalo za trening od kuce), Zoom pada itd. Zato sam i rekao da je PFE odlican. Jos je danas roknuo dodatnih 2% taman za uletiti. Vec je sad u plusu. Oni rade na tom cjepivu zajedno s Biontechom (BTNX) koji je danas porastao 10%, a ovi nista. Cudne neke igre
Zato sam ja kupio i PFE(35.49) i ATVI (77.47)..KAd jedan raste drugi pada. i stalno ovdje mogu pisat da sam na dobitku od jedne...
Jel probao tko Revolut?
a nema se sta bas probat... kupis prodas i to je to jos ak kupis jeftino a prodas skupo eto najbolje platforme:)
za probat trgovat vani super... trading212 je daleko napredniji od revoluta a revolutom mozes posalt novac na trading212...
Display MoreJa ću danas, ako futursi opet ne okrenu u crveno, u Fang
In and out
Čini se sigurnim taj graf, ko' smrt i porez
Idem van na malu razliku u cijeni
Papirom se već dulje trguje u rasponu, i to je nice, to je comfort zona trejda.
Neka mi trejd pokrije današnji dnevni trošak, i super
lose je starto. ode 3% dole u manje od sat vremena....
Hm
Lako meni što oni pišu, frfa je što crtaju
Onaj Vaš gornji graf je i ono realno što se tamo jedino može dogodit.....nema ni trunke pameti da u ovakvoj krizi oni mogu biti na ATH.......balon ko kuća velik, a krizu još ni vidjeli nismo.....prevara je i ova corona (barem u smislu smrtnosti i opasnosti po zdravlje) a i vrijednost USA indexa.......
proseci do prve bolnice pa se malo informiraj prije nego lupis nesto takvo...
dovolnjo ce ti bit da prebrojis hitne koje stizu u npr kb dubrava da shvatis kolko si u krivu
propagandu ativaksera propagiraj u temi o koroni a ne ovdje.
Gledam i Prizer. I on je u utrci za cjepivom.
To su sve megakompanije.
https://stocknews.com/news/pfe-mrk-p…s-a-better-buy/
Sve skupa, ima se čovjek čime baviti, puno domaće zadaće
Vezano uz Pfizer : Kompanija Pfizer u svom je belgijskom pogonu već proizvela stotine tisuća doza cjepiva
nisam jos izvlacio novce jer sam tek otvorio al nebi trebao bit nikakav problem to vratit na revolut s kojeg si ubacio :
For security reasons, we will send your withdrawn funds using the same payment methods you have used for funding your account. If you have funded your account using:
If you have used multiple cards, our system will select one of them to send your funds to.
Note: When you have used various methods of payment to fund your account with us, we will send your money to your debit/credit card.
Note 2: If the deposits were mainly issued via bank transfers, and you'd prefer to have the funds allocated back to the same account, then please do not hesitate to reach us. Our team will review each inquiry, and a fair outcome will be provided**.
pa kako si uso tako i izadjes
znaci opet na revolut ... odnosno na devizni...
Display MoreBio sam pisao vec prije u ovoj temi kako ja radim. Ukratko, kune sa hr racuna na revolut, na revolutu konverzija u usd i direktno fundanje dolara u trading212 racun preko virtualne kartice revoluta. Odlicni tecaj je preko revoluta.
Trading212 ima odlicnu platformu za analizu i trgovanje. Jedino nema API pristup za implementaciju automatiziranog tradinga ako radite nesto slicno tome (planiraju uvest uskoro).
Kolege su govorile i da je revolut isto ok za trading. Meni je trading212 bolji prema mogucnostima.
Na Vašu preporuku sam danas otvorio račun na Trading212. To je drastično bolje od Revoluta.
Hvala.
Otvaranje računa za 5 minuta.
Sučelje super. Web, aplikacija, sve.
Evo i ja se registriro da virenem sto nude na Trading212 i stvarno sam ugodno iznenadjen. revolut je igracka naspram ovog.
Najvise me privuklo sto imaju pristup preko browsera pa mogu sve radit na kompu i da ne moram stalno po mobitelu cackat.
Mada lovu mogu gubit i na mobu ne treba mi PC za to
Samo da spomenemo. Na Revolut kao i trading 212 niste u biti vlasnik dionica i ne upisuju se u neki SKDD kao kod nas.
kolko se sjecam na Revolutu nemozes niti kupljene dionice prebacit drugom brokeru (ak se nesto nije promijenilo).Za trade212 neznam.
@mitko - revolut radi sam o na mobitelu pa samim time i neka tehnicka analiza mislim da nije bas sjajna. Na standard revoulu nema nicega po tom pitanju
Mislim da za ozbiljnije ulaganje treba potrazit i neku bolu platformu npr interaktiv brokers ili slicnu...
Al za malo isprobat i revolut je dovoljan..
Sto se tehnicke tice tu ce Vam zlocesta pomoc jer vidimo da salje grafove...
Mitko se vratio doma!!! skuhala mu .... pastasutu
Ufff. Naravno da je bio problemu staroj verziji revoluta. Kad sam azurirao aplikaciju sve se promijenilo i sad imam sve opcije:)
sory svima na gnjavazi...
poslao sam slike sto se pojavljuje na ekranu . Odaberem gore desno: dionice i pojavi se Ulozi-Fond-Podizanjue novca. Onda kliknem ulozi i pojavi se Sve dionice i Popis za pracenje i tu odaberem dionicu. Kad odaberem dionicu pojavi se 1 slika . kliknem kupi i pojavi se 2 slika u kojoj ima samo pregledaj narudjbu.
kad kliknes pogledaj narudjbu pojavi se 3 slika i tu mozes kliknut samo kupi odmah i to je to nema nista vise za kliktat.
Napominjem da sam na free-STANDARD revolutu tamo od samog pocetka 2018g. Moram provjerit da nemam mozda star uverziju aplikacije...
.. Usput pitanje za korisnike Revoluta. Dal vam radi upozorenje na cijenu? postavim npr na 3,62 i cijena predje 3,62 upozorenje nestane al nikakve obavijesti na telefonu nisam dobio ni vizualne ni zvucne.
To je prije da ti ne radi push notification na mobu. Ja sam imao takav slučaj s Viberom, tek kad bih otvorio app, vidio bih nepročitane poruke. Preinstalirao app i radi!
Meni radi, javlja postavljene limite cijene ali i sama app mi javi za dionice s favorites list ako je koja pala/rasla preko 5%.
Ma Revolut je zakon.
Notifikacija rijesena. bilo pogaseno unutar aplikacija. THX
Display Morehmm. ja sam na free revolutu i nemam ni postavljanje naloga ni stop loss ... samo kupnja i prodaja po trenutnoj cijeni se nudi...
jedino eto ima opciju upozorenja koja ne radi
ni ovaj dio nije skroz točan, može se odrediti cijena kupnje/prodaje i u običnom paketu, nije prepreka
kad si na ekranu kupnje / prodaje, tamo gdje piše 'tržišni nalog' (dakle prije nego što odabereš 'pregledajte narudžbu') stisni prstom i otvoriti će se meni s opcijama: tržišni, ograničeni i nalog za zaustavljanje
probaj!
znam da ima i posebna tema na Revolut, ali zna li netko kad isplaćuješ novac direktno na račun s IBANom u HR (dakle neki od računa u HR), koliko može domaća banka uzeti naknade na priljev? uobičajeno? Revolut u Q&A kaže da ne skidaju nikakvu naknadu ali naši banksteri sigurno, siroti, uzmu cut
Ovaj drugi dio i dalje nije rijesen. Ja nemam te opcije "TRZISNI NALOG" ima kupi prodaj i upozorenje na cijenu i to je to.
Znaci kupi po ternutnoj cijeni i prodaj po trenutnoj cijeni i nakakve naloge nemogu zadavat.
trazio po helpu revoluta razlike izmedju metala i free al sve st oima se odnosi na sve osim na trgovanje dionicama.
hmm. ja sam na free revolutu i nemam ni postavljanje naloga ni stop loss ... samo kupnja i prodaja po trenutnoj cijeni se nudi...
jedino eto ima opciju upozorenja koja ne radi
+CNDT @3,60
Pa da vidimo.
takodjer al na 3,58 - nestositno da malo isprobam.
Usput pitanje za korisnike Revoluta. Dal vam radi upozorenje na cijenu? postavim npr na 3,62 i cijena predje 3,62 upozorenje nestane al nikakve obavijesti na telefonu nisam dobio ni vizualne ni zvucne.
E da nam je ovdje kolega Neo on bi nam sad nacrtao volumene pa bi ZSE odma krenuo " To The Moon"
Pa bivsi moderator se potrudio da ih sve rastjera pa kad je to uspio i on se povukao.
kao d je bio angaziran uprvo za tu misiju...
Doci ce Jastreb na forum
malo da nam vlakice organizira:)
Pa bivsi moderator se potrudio da ih sve rastjera pa kad je to uspio i on se povukao.
kao d je bio angaziran uprvo za tu misiju...
Ja sam samo gledala, švorc sam
Kada bih mogla, kupila bih IGH
I Atlantic na 1210 kn
i tata bi sine bi neki rekli