pa onda nosi platnenu
i tko je rekao da ces je morat nosit posvuda? samo u zatvorenim prostorima(tu nebi svrstao urede koji ne rade s klijentima)
vani ni sad ne moras nosit masku ako se moze odrzavat pristojan razmak izmedju osoba.
pa onda nosi platnenu
i tko je rekao da ces je morat nosit posvuda? samo u zatvorenim prostorima(tu nebi svrstao urede koji ne rade s klijentima)
vani ni sad ne moras nosit masku ako se moze odrzavat pristojan razmak izmedju osoba.
Bio bi najsretniji da nam maske vise nikad ne zatrebaju ali mislim da necemo to uskoro vidjeti.
Htio bi ja i da pojas u autu nije obavezan al eto obavezan je bez obzira sto mi htjeli ili ne htjeli,
a nestavljanjem pojasa ugrozavam samo sebe dok nestavljanjem maske ugrozavam okolinu.
Kakava su vam misljenja o cjepivima.
kao.
Ruskim se nebi cjepio jer sumnjam u Putinove testove....
ili
Modernom se nebi cjepio da ne postanem ono od cega smo evoluirali
ako mozete luknut sto je s kinezima-JKS-JD mada cekamo aliasa za juris na Kinu
moderna i pfizer su uvjek zanimljivi mada trenutno ne ovise o TA. Ak izadje neka losa objava crvenice se bez obzira na TA.
Ovo je, što god to bilo, fino potegnulo danas
Peto minutni, jer si mislim da držite papire ko' galeb u letu............ izgleda za cup ' n handle
Pa možda padne na 4,24... i odradi cup formaciju.
Zloćka ima pauzu pa se zabavlja
galeb-orao-vrabac- nebitno dokle god profit daje.
Sad ste me prepali pa sam izaso van samo s par bureka(ko pravi galeb) jer sam na 4,16 nekidan usao.
fale nam vase TA da nas korigiraju.
idem se sad zamastit s burekom
zvali su me hrabrisa:)
ipak sam se ja poslije opet vratio u KBNT .danas opet +20% na otvaranju
I isplata dividende je isto, pa? Dakle ove i iduce godine nisu smjeli isplatiti dividendu i zaobisli su to buybackom koji je suptilnija metoda stvaranja vrijednosti za dionicare jer dize cijenu dionice bez isplate dividence...
Ht kupuje svoje dionice i onda te iste dionice poništava te na taj način povečava vrijednost za sve dioničare a adris dionice koje kupi poklanja nekima
upravo tako. i povecava vrijednost njihovog djepa jer oni iste te dionice poslije prodaju ovdje nama i ruse cijenu...
Gledaj ovako, Maistra je u ovim okolnistima apsolutno pomela konkurenciju, i RIVP i ARNT su imali pad prihoda od preko 60% dok je Maistra u istom sektoru imala pad od -45%, vrlo značajna razlika. To što se o tome na ovom forumu ne piše, nego se RIVP dize u nebo to je problem hrvatske investicijske javnosti, jer Maistra je odradila spektakl ove godine u danim okolnostima, al o tome ni glasa na ovom forumu. Nadovezujuci se na to, prema jako puno projekcija, jug Hrvatske odnosno aviodestinacije gdje je RIVP ipak dosta zastupljen nece vidjeti veliki comeback ove godine, ako ce itko ostvariti comeback to ce ponovno biti Istra i Kvarner, dakle Maistra je opet za koplje u prednosti.
Drugo, Cromaris raste u prosjeku 10% godisnje i nastavio je razvljaljivati i ove godine (npr. samo u lipnju 2020 ostvaren je rast od 20% prodaje u odnosu na lipanj 2019). Između ostalog vidim da Cromaris dosta širi network pa je npr. CEO Cromarisa postao pod-predsjednik Europskih proizvođanja marikulture.
Croatia Osiguranje ima stabilno poslovanje, i vidjeti cemo hoce li digitalizacija donijeti značajne pozitivne pomake krajem ove godine.
Podsjetili ste me na jednu pricu prije 30-tak godina.
VHS vs BETAmax. Beta je ima superiorniju sliku. Beta puno bolje snima. Beta ima sve bolje od VHS-a. Na kraju je Beta kolko god bila dobra i bolja propala jer ju nitko nije kupovao dok VHS je... nestanak VHS-a ne spominjem jer vrijeme cini svoje .
ode pfizer dole. prilika za dokup ...
malo sam dokupio na 39.73
lako nam se ovako nasladjivat kad je sve zeleno. Treba bit oprezan jer kad zacrveni mogli bi plakat ako se opustimo...
kolega alias je spominjao kruzere i neckao sam se oko carnivala
na kraju sam to odbacio jer sam misljenja da i nakon cjepiva na kruzer (plutajuci mrtvacki kovceg) nece bas pohrlit ljudi...
vidim da rastu i mislim si kak sam bio glup al i dalje sam misljenja da cruseri za razliku od zrakoplova ipak nece tako lako vratit klijentelu.
pff nista cime se igrate nemam na revolutu, moram si traziti druge igracke
predjite na trade212. Svi smo mi krenuli na revolut i na kraju presli na trade212 i vise se nikad necemo vratit na rovolut jer je 212 svemirski brod za revolut.
nego, popratimo TANH, moj tip za danas
jučer sam tovario po $2
evo novija vijest: Tantech Subsidiary Launches Driverless Street Sweeper
Mislim da smo dotakli dno. JA sam usao danas na 1,69$.
E kad bi nam zlocka nasla vremena za TA pa da ne izlazimo prerano.
Moj target je negdje na 2,4$ 2,5$
galeb-orao-vrabac- nebitno dokle god profit daje.
Sad ste me prepali pa sam izaso van samo s par bureka(ko pravi galeb) jer sam na 4,16 nekidan usao.
fale nam vase TA da nas korigiraju.
idem se sad zamastit s burekom
Odakle samo izvlačite te silne papire ?????????
pa spomenuta je tu prije par dana
KBNT - tehnoloska firma
Ukrratko . Bave se otkrivanjem raznoraznih prijevara na oglasima. Otkrivanjem laznih botova .
trenutno se trzi po ipo cijeni od cirka 5$. Ko se ne boji veceg rizika neka si pogleda malo ovo.
Ovo ako prodje premasice 10. Al vrlo lako zavrsi i na drugoj -crvenoj strani.pa oprezno...
tad sam krivo napisao jer i tad se trzila po 4-4,20 negdje i trebalo ju je popratit
LLY mi ne reagira kako treba. Jucer su prodali drzavi lijek za covid za 1250$ po dozi, ukupno skoro za 1B, a dionica sad pada. Nema mi smisla. To je imunoloski lijek, vrlo slican onom koji je trump dobio od regenerona. Prekjucer su izjavili da ce uskoro biti objavljeni rezultati ovog lijeka za diabetes, ali samo za diabetes, a ne za kilažu. Mislim da je to razlog pada, jer je puno važnije koliko kila se od njega gubi. Inace, za one koji ne znaju, vecina lijekova za diabetes deblja. Ne kupuj vise. Mozes drzati, ali ako si na nuli prodaj ili pricekaj jos nize pa dokupi pa drzi do objave lijeka.
Thx.
A ova moderna svaki dan isto. u 16:30 pad i onda u 17:01 rast...dosli su s gableca pa kupuju sad ce to pol sata gore pa opet oko 20:00pad jer se na rucak mora
I sta ce ti onda TA kad samo moras znat kad imaju u menzi nesto fino za gablec...e da mi je nakako saznat broj lokalne kuharice...
KBNT poludio....
Ja izasao iz HL-a. Zarada 30 bureka. Nit oro nit kopo. Ostalo držim. Dvoumim se opet uci u BABA-u (onda sam izasao na 270), ali cu pricekati kraj trgovanja
A sto je sa LILY? ne dirat jos neko vrijeme? nekako mi primamljiva...
uso bi ak jos malo padne...
Moderna je i danas rijesila divljat:) Rijetko na ovao jakoj dionici se moze vidjet ovolke oscilacije u tako kratkom vremenu.
Ko da gledam ETH ili RIPL a ne mrna...
sad da jos koncentracija ne popusti...pa da na kraju imammo za pokoji burek
koje ludilo danas na moderni
Gore-dole pa gore i evo ga juri prema dole odakle je krenuo.. Moglo se ovdje fino trajedat danas
Pratio sam usput i Pfizer al nista- poskocio na pocetku i zaledio se na 40.50 ....
Interesantno je samo da Hrvatska uvijek dozivljava ove "ekonomski prosperitetne" trenutke kad je u nekom obliku "obezglavljena" nego sa cijelom glavom na ramenima.
Bogami je to cista istina. Sto manje ovi odozgora rade ili su sprijeceni da nesto rade to nam bolje ide ko drzavi u cjelini....
Da ih nema gdje bi nam kraj bio?? To The MOON...
Ja se idem vubiti
Imala Modernu
Chicken prerano izašao
Dok je u plusu nikad nije prerano.
Problem nastaje kad se izlazi prekasno jer je onda najcesce crvenilo...
Sjecam se BTC-a na 4k pa na 10k pa na 15k pa na 20k pa onda opet na 3-4k.
Svi koji nisu prodali evo ih opet na 20k.
Znaci dokle god ne prodas nisi izgubio nista (odnosno dok te neki Borg ne sje..)i dalje imas istu kolicinu btc-a...
Zato ja sad imam HOLD crvenila u potfelju.. i nisam izgubio nista dok ne prodam ..