1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. emil

Posts by emil

• Ideje za trgovanje na inozemnim tržištima - Što i zašto ?

• emil
    • January 21, 2021 at 6:32 PM

BB - VLDR

ako nije problem.

• emil
    • January 21, 2021 at 6:14 PM

a nista. pomalo zaradjujemo i cekamo da nam zlocesta nacrta koji "scallops u nizu........." :D

bez toga ima tu i tam za koji burek :9

• emil
    • January 21, 2021 at 6:02 PM
    Quote from fajrvol

Prodao Jks sa +9% i sad pratim VLDR. Mislim da može u zonu 25-27$ što je cca. 10-15% gore.

i ja sam se rijesio jks-a na 68$

VLDR- to ce morat zlocesta nacrtat - ja sam uzeo ravnalo al pojma nemam - a nema ni grah kraj sebe a bez njega nejde :)

evo moje zbrljotine pa me ne uzimajte zaozbiljno- ipak je ovo bez graha nacrtano :)

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

• emil
    • January 21, 2021 at 4:00 PM

tR212 opet puko na pocetku-

to je tako kad nesto ne palcas--mada i kad placas na zse ne rade svi brokeri..

zlocesti thx za NAKD- morao sam se opet u svoju ljubimicu vratit cim sam procitao jucer vas post:). Eto odradio je prvi target iz vase TA .... :thumbup:

ako nije problem graf za BB

ZKIN nikako da potone na 2.8 pa da krene scallops u nizu........."

APLE- mi dobro izgleda -usao na 134$

• Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• emil
    • January 18, 2021 at 12:05 PM
    Quote from 5. Element

Bolesni kreteni su dosli na svoje.

Vidis da uzivaju.

tak si i sa obitelji doma razgovaras? smrkavac neodgojeni.

• CORONA virus

• emil
    • January 18, 2021 at 11:53 AM

pa prije 70 godina covjek nije iskrcio 50-70 % suma - samim time smo usli u "necije" podrucje. Uzmi samo sjeverni pol... otapanjem stoljetnog leda na povrsinu ce izac sta? vidimo da antrax vec izlazi po rusiji svuda- sto ce sljedece? neki "novi" (star milijune godina) soj necega...i onda se vracamo opet na trumpa i istomisljenike kojima globalno zatopljenje ne postoji(pa izlaze iz raznoraznih sporazuma o emisijama co2) nego je urota kao i ovo oko pandemije....

Nekad se nisi morao mislit dal ce te neka superbakterija zakacit u bolnici jer ih nije bilo- pa odkud sad one tu? tko je tu lud? pa eto i bakterije su se u antibiotskom-supersterilnom okruzenju prilagodile... eto otuda svako malo neki novi virus ili bakterija svima prijeti...

• CORONA virus

• emil
    • January 18, 2021 at 11:07 AM
    Quote from VoraX

nitko nije rekao da su ludi, molim vas nemojte na ruganje pokušavati diskreditirati drugu stranu.

Radi se o novcu kolega, ljudi imaju svoju cijenu, kada ste kupljeni ili kompromitirani onda radite što vam se reče, ne treba se biti lud. Pa nismo djeca da zamišljamo zlikovce u podvodnim gradovima u sjajnim odijelima i bijelim mačkama.

Molim da me onda izvinete . krivo sam vas shvatio....

sry

• CORONA virus

• emil
    • January 18, 2021 at 11:02 AM
    Quote from VoraX

ne cijeli svijet, cijeli svijet osim Kine koja je ove komunističke mao ce mjere nametnula preko WHO-a svim članicama koje su potpisnice konvencija o sprječavanju širenja zaraznih bolesti. Kine koja za razliku od drugih država ima rast bdpa i koja ubrzano kupuje EU i USA firme al dobro, što ja znam jel, po kolegi Emilu u WHO-u sjede moralni giganti i vertikale koje samo misle na zdravlje ljudi i koji sve mjere koje donose oni i vlade su usmjerene na zdravlje i dobrobit stanovništva.

Sad odjednom svi brinemo o jedni drugima, mantra: zdravlje je najbitnije, ali dok je rat bio e onda je bila druga priča, ajmo mladi dajte život i zdravlje za domovinu (za nas i naše fotelje). Ali sada e ne, sada treba zdravlje čuvati. To vam govore ti isti od prije 30 godina, to bi vam trebalo biti dovoljno da shvatite da se tu nešto veće valja iza brda.

ne nego u WHO sjede ludi znanstvenici koji smisljaju razne urote da vama i slicnima umetnu chip za pracnje kroz cijepivo da vas lakse prate kad pisete po forumima...

al taj antibiotik su takodjer izmislili ti isti ludi znanstvenici koje tolko mrzite....

• CORONA virus

• emil
    • January 17, 2021 at 3:45 PM

Samo da se podsjetimo ovdje cesto spominjanih Švedjana i njihove super taktike koja ce ih dovest do imuniteta krda u kratkom roku al s velikom cijenom (velikim brojem mrtvih)

Evo danas su tu gdje jesu- odnosno tamo gdje su svi ostali bili prosle godine. I dalje nemaju imunitet krda al im je napokon doslo iz guzice u glavu pa su poceli uvodit mjere..

Švedska donijela zakon o pandemiji: Oštrije mjere i restrikcije, stanje teže u 2021. godini

ŠVEĐANI U PAKLU KORONE: Najviše zaraženih od početka epidemije, a bolnice pune

Quote from 5. Element
    Quote from Paulie

Ovu temu je najbolje zatvoriti jer se pretvorila u osobno vrijeđanje na oba fronta, ovdje normalne diskusije uopće više nema. Tu i tamo bacim pogled na temu i rijetko se može pročitati komentar koji nije radikalno zauzeo jednu stranu, a još se rijeđe pronađe komentar zreo za zdravo diskutiranje bez etiketiranja suprotne strane.

Ustoličila su se dva tabora, prvi tabor koji je za obvezno cijepljenje i sankcije ili prisilu za nacijepiše i drugi tabor koji je protiv cijepljenja i za slobodu izbora.

Ja nisam protiv cijepljenja, dapace.

To je generalno korisna stvar.

Ali to je prostor svacije osobne slobode.

Mora biti, inace imas diktaturu.

Isto vrijedi i za sve ostalo po pitanju epidemije prehladjevnog virusa. Tko se boji neka zakljuca sebe. Mene neka ostavi ma miru.

Display More

Ko prvo nitko te nije zakljucao nego je uveo obavezno nosenje maske kao sto je i uveo obavezno nosenje odjece da pametnjakovici puni svojih sloboda ne setaju goli ispred vrtica . Pa ako to ne radis ce te i zatvorit ako treba.

• emil
    • January 17, 2021 at 3:32 PM
    Quote from Paulie

Ovu temu je najbolje zatvoriti jer se pretvorila u osobno vrijeđanje na oba fronta, ovdje normalne diskusije uopće više nema. Tu i tamo bacim pogled na temu i rijetko se može pročitati komentar koji nije radikalno zauzeo jednu stranu, a još se rijeđe pronađe komentar zreo za zdravo diskutiranje bez etiketiranja suprotne strane.

A da se nepokon u necemu slozimo :) To sam predlozio jos davno al ocito nista od toga.

RE: Prijedlozi za forum

Tvoju zadnju recenicu sam obrisao jer je kao sto si i sam primjetio bila "TVRDA i RADIKALNA"

• CORONA virus

• emil
    • January 17, 2021 at 2:49 PM
    Quote from mitkko

emil, ma da se razumijemo, trebamo nositi maske i socijalno se distancirati dok se ovo sve ne smiri, ali shvacas valjda apsurdnost mjera koje nas stozer donosi? Na to ova slika aludira. Mi svaku stvar ispolitiziramo/izbirokratiziramo do jaja, i na kraju se uvijek sve svede na formu umjesto na sadrzaj.

tu se potpuno slazem s vama.

Quote from 5. Element

Mittko

Trebate shvatiti jednu stvar, a obracam se samo vama jer smatram da imate kapaciteta razumjeti: opce zatvaranje, radikalno epidemiologiziranje zdravih i neugrozenih ljudi, sve to sto nam zagovornici toga pokusavaju prodati pod standardni postupak, kao jedino moguce, to je prvi put ikada primjenjeno sada. Ikada, zbog ijedne bolesti otkad postoji pisana povijest. Harala je djecja paralica, sve bolesti protiv kojih se danas beseziramo i cijepimo, a tada cjepiva nije bilo, znalo se da su bolesti zarazne, i nije se zatvaralo nista. Nista. Nikad. Zivjelo se, obolijevalo, prezivljavalo, umiralo, ali islo se dalje, kom opanci kom obojci. Znaci, zatvaranje nije standardni postupak, nego RADIKALNI NOVOVJEKI SOCIOEKONOMSKI EKSPERIMENT. To je ono sto mnogi ljudi ne da ne razumiju, nego ne zele prihvatiti, mada je dokazana cinjenica. Pitate se sad, pa sto se promijenilo? Od tada pa do sada. Promijenilo se to da babetine poput moje matere i slicnih glasaju. U vecem % neg9 mladji ljudi. I ako nisi pozatvarao birtije da pokazes kako ti njih eto stitis izgubit ces na izborima. Eto, to je jedina razlika. A to sto stotine tisuca ljudi ne moze poslije posla na pivu, da otpusti stres, sto desecima tisuca ljudi doslovce prijeti egzistencijalna ugroza, to nema veze. Vazan je nekovid baba. I njihovi glasovi. Nista drugo.

Povjest Vas demantira- Dubrovnik 1377g . al poznato je da skeptici vole iskrivljavat cinejnice.

A cinjenice koje skeptici iznose nisu cinjenice nego iskrivljavanje i bjezanje od istine.

• emil
    • January 17, 2021 at 1:09 PM

@alias ako mozete nabacit vase glediste o JKS i JD . To ste davno komentirali al nakon toga se svasta izdesavalo pa ako moze koje misljenje...

a i BABA je enigma - Kod tih kineza nikad neznas gdje prijeti opasnost. moze te partija a moze te i amerika stavit na crnu listu...

• emil
    • January 17, 2021 at 12:55 PM
    Quote from 5. Element

Ne trebate se truditi, na ignore ste svi redom. Zao mi je onog mladog covjeka kojem su dijagnosticirali rak testisa prekasno jer je odgodio pregled u ozujku, zbog paranoje koju je podigao sustav uz podrsku ovakvih kao sto ste vi, i to potpuno bespotrebno. Ako je netko ugrozen od prehlade zvane korona, e pa to ti priroda veli da si mozda ostao predugo. NHF...

Dosta zajednicarenja. Zivjela sloboda!

Quote from 5. Element
    Quote from Kvark

Na ovoj temi cemo se tesko svi sloziti. Puno ovisi i o osobno prozivljenom i prema tome stvaramo sliku te prema empatiji za druge. Vecina prodje bez nekih tezih posljedica, ali je jako bitno i ne proslijediti virus dalje jer ne podnosimo svi to jednako.

Moja teta je danas hospitalizirana usljed komplikacija koje je donijela corona. Dakle, radno je sposobna, na poslu je i pokupila virusic. Da nije zarazena, veceras bi se druzila sa svojom obitelji i smijala u toplini svoga doma.

I sto s tim hocete reci? Da zbog vase tete, moje mame, vas ili mene treba zatvarati sve i dovoditi u pitanje egzistenciju, psihicko i fizicko zdravlje stotina tisuca ljudi? Nadam se da to ne mislite.

Ukratko, pravi zlocinci su moralni ucjenjivaci, oni koji zbog straha za sebe ZAHTIJEVAJU OD DRUGIH da se brinu zs njih, zatvaranja, trpljenja i sl. A ne oni koji se protiv toga bune

Svi su ti na ignore al uredno svima njima odgovaras :)

nezam zasto mislis da si ikome bitan i da tebi netko pise kad odgovaraju drugima....

stvarno ima cudnih likova koji misle da su centar svemira (ovog foruma) i da je sve usmjereno protiv njih...

• emil
    • January 17, 2021 at 11:12 AM

JMI- posto nije "scallops u nizu........." necu se petljat :)

Ima dovoljno papira da ovaj propustim ....

• CORONA virus

• emil
    • January 17, 2021 at 11:08 AM
    Quote from etoimene
    Quote from etoimene

Evo, stiže i korona izvještavanje ...

https://www.index.hr/vijesti/clanak…se/2244286.aspx

emil, ne sviđa ti se post ili vijest?

pa u kakvoj drzavi zivimo smo svjesni valjda svi na ovom forumu.

al ti jednostavno mutis vodu. tebi je sad primjer nekog uhljeba s glupim papirom odma povod za ukidanje maski i svih mjera.. meni to blage veze jedno s drugim nema i mogu bez ikakvih problema prihvatit da sam na njegovoj strani po pitanju ukidanja glupog papira, poreza itd i bit potpuno protiv njega po ukidanju mjera.

+

• CORONA virus

• emil
    • January 17, 2021 at 11:03 AM
    Quote from mitkko

Ovako otprilike izgledaju mjere stozera.

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

a ovako otprilike izgleda kad se tih mjera ne pridrzavamo

ICU-Washington-960x720.jpg

• CORONA virus

• emil
    • January 17, 2021 at 1:05 AM
    Quote from Ledica
    Quote from emil

nadodao bi i zato sto postoji cijepivo pa se odredjen broj ljudi cijepio.

i eto zato nema gripe svud oko nas.

i da naravno da sam se cijepio protiv gripe jos u 11 mjesecu...

Hvala na dopuni kolega, da istina je da je i rekordna brojka cijepljenih protiv gripe prošle godine , čini mi se da je negdje bila spomenuta brojka od pola milijuna, znatno doprinijela potpunom izostanku gripe, barem za sada.

zaboravih naglasit u proslom postu kolki je postotak nuspojava na cjepivo

cijepljeno preko 35 000 000

nuspojava : 0,000011% slučajeva nuspojava odnosno 11 na milijun cijepljenih– većinom alergijskih reakcija.

Od svih alergijskih reakcija na cjepivo, 3/4 je registrirano u prvih 15 minuta nakon primjene cjepiva

samo toliko o nekom strahu od strasnih (bol u ramenu 1 dan) nuspojava nakon cjepljenja.

Trebam li sad nabrojat kolko nuspojava ima ak se zarazite koronom? i sigurno su i kod najblazih simtooma oni daleko tezi od jednodnevnog bola u ramenu...a koje su dugorocne posljedice ako se zarazite koronom cemo tek saznat..

gore nabrojano se odosi na novo mrna cjepiva dok inaktivirana cjepiva imaju vec svima znane nuspojave jer ih vec koristimodesteljecima protiv npr bjesnoce, djecje paralize, hepatitisa i vec poznate gripe....

E sad me samo zanima dal protivnici cjepljenja u slucaju da ih ugruze pas idu na cjepljenje protiv bjesnoce ili ce riskirat da dobe bjesnilo posto su nuspojave slicne.

• emil
    • January 16, 2021 at 11:49 PM
    Quote from LadyM

Eee što mislite o JMIA ?

Pogledajte, tamo je hugh cup and handle i kad probije 50$ (ovaj put iz četvrog puta) ide brzo do 70$, mislim da je pitanje dana..što vi mislite?

Isto ,vidim CALL opcije 19.2. 70$. Netko je u petak kupio PUT opcije na 45$. Mislim si možda padne koji dolar pa iz 4og puta sledeći tjedan ili tamo onaj drugi probije 50.

Evo i u Bidaskclubu je strong by...https://stocktwits.com/symbol/JMIA...

pa sad kombiniram što će prije rasti BB ili JMIA..

BB CALL opcije 19.2. 15$ - 11.2. potvrda suda o dogovoru s FBom

JMIA call opcije 19.2. 70$ - cup and handle ...

Što mislite?

Display More

JMIA- sto vise gledam i citam sve mi ljepse izgleda

Al zna se tko na ovoj temi gleda u grah :)

Dosta se zaziva 51- pa 65 pa cak 82$....al samo je jedna zlocesta :)

zlocesti - MRNA- jel to mrna izasla iz down i krenula up . Sta kaze TA. ? da se ne uvaljam opet ko u pfe :) mogo bi postat dugorocni...sto inije lose.

• CORONA virus

• emil
    • January 16, 2021 at 10:06 PM
    Quote from Ledica
    Quote from 5. Element

Prestrasno sto vi pricate.

Prvo jer to nema nikakvog znanstvenog utemeljenja, ali nesto drugo je zapravo sokantno...

Znaci po vama trebale su se maske nositi oduvijek? Pa i zauvijek?

Jel to moguce? Da postoji netko tko to misli?

Nema to smisla... No dobro, sloboda izbora, misljenja, zivljenja, je zakon. Samo dok se ta ista jamci svima.

U to definitivno ne spada obaveza nosenja maski radi uspravanja sirenja respiratornih infekcija poput gripe i prehlade.

Ipak ignore... Ovo je previse.

Display More

Gripe nema jer:

- svi nose maske

-moramo držati fizičku distancu

- nema masovnih okupljanja

- nema druzenjenja ni izlazaka

- nema putovanja

- škole su online ili su đaci na školskom feriju

- mnoge firme su uzele dva ili tri tjedna kolektivnih GO

-zatvoreni su kafići i Restorani

- gripa je puno slabije zarazna od covida

Jel za takav zaključak treba nekakvo znanstveno utemeljenje ili je dovoljno najobičnije logično razmišljanje i zaključivanje ?

Display More

nadodao bi i zato sto postoji cijepivo pa se odredjen broj ljudi cijepio.

i eto zato nema gripe svud oko nas.

i da naravno da sam se cijepio protiv gripe jos u 11 mjesecu...

• CORONA virus

• emil
    • January 16, 2021 at 8:14 PM
    Quote from 5. Element

Pa i doktorica Markotic je rekla da je jako tesko i profesionalcima razlikovati simptome gripe i korone. Mozda zato jer su isti? Jer je isto? Ili jaaaako slicno?

Brendiranje je velik biznis.

otkad to Vi vjerujete Markoticki?

pa ona je rekla i da bi se svi trebali cjepit da su nuspojave nikakve ili male i da je gripa mala beba za koronu al to joj ne vjerujete...

kako to....(vojko v)

1. Privacy Policy
  2. Kontakt