1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. emil

Posts by emil

• Ideje za trgovanje na inozemnim tržištima - Što i zašto ?

• emil
    • March 10, 2021 at 11:43 AM

Ja ak nemrem zaradit-izgubit duplo u 60 sekundi ne ulazim u dionicu :)

A za 60 godina me sigurno nece bit...

• emil
    • March 9, 2021 at 7:07 PM

tako i treba. Pa nitko se nije obogatio radom...

• emil
    • March 9, 2021 at 4:40 PM
    Quote from zlocesti

Zloco ostao i bez interneta.

Racun cu ispostaviti hrvatskom telekomu 😂

ma nema veze zeleni se... crtajte na mobitelu "scallops u nizu........." :)

• emil
    • March 9, 2021 at 3:40 PM

samo nek oni to drze. prodavace kad se mi mali svi ispucamo:) ko ovi fondovi na ZSE .kupe po 400 pa drz drze a ono pada pada.. i onda odluce prodat na 40 :) pa se opet vrate n 200 unutra:). Nemoze Biden tolko brzo printat kolko ovi to mogu brzo spalit:)

@zlocki naklon . Njeni "scallops u nizu........." su jedini indikatori koje priznam. Odustajem cak od NEO-nih ukacanih u kamen :)

• emil
    • March 9, 2021 at 2:30 AM

Pfizer/BioNTech COVID-19 vaccine neutralizes Brazil variant in lab study

Znaci da bi uskoro mogla opet past dionica.. do sad je na sve dobre vijesti dionica samo tonula...

• emil
    • March 8, 2021 at 9:01 PM
    Quote from fajrvol

Danas sjela dividenda od PFE čitavih 7$ :D ali ako ništa počeo je rasti po malo.

Rasprodaja i mijenjam staro za novo se nastavlja na NASDAQ-u, firme će izgleda stvarno se spojiti sa realnošću što nije loše na kraju svega.

A onda nadam se opet u oblake kad krenu ameri ponovo puhati u taj balon ;)

meni nista nije sjelo. A imao sam je kad su to objavljivali i imao sam je i dans. .Cudno- al nebi dobio puno vise od tih 7$.

trade 212? tamo si dobio?

• Ulaganje u zlato

• emil
    • March 6, 2021 at 3:46 PM

Bas i mene to zanima. Kupujete investicijsko i odete po njega ili ostaje negdje pohranjen do prodaje?

MORO-AURODOMUS-PLEMENIT-BANKAZLATA- Koju koristite?

Narucite i odete po to? ili kao dionice kupite i to negdje stoji?

cijene su slicne al su razlicite:

Otkupna cijena: 10.973,00 Kn (1.447,51 €)

Kupovna cijena: 11.251,00 kn (1.484,18 €)

Prodajna cijena MATEMATIKA: 11.236,30 kn

Otkupna cijena za neklijente: 10.879,10 kn

Prodaja (kn): 11312.62 KN Prodaja (eur): 1493.08 EUR

Otkup (kn): 10785.74 KN Otkup (eur): 1423.54 EUR

UNCA - prodajna 11.607,77 kn (1.522,33 €)

Dal mozes kupit kod jednog a prodat kod drugog? problemi?

• emil
    • March 5, 2021 at 9:57 PM

Cim je nama zlocka nacrtala danas "scallops u nizu........." znao sam da nije vrijeme za prodaju.

Nema veze sto je crtala optimu. Bitno da je pozitiva:)

S ovime cekamo drugi tjedan a zlocka samo treba nacrtat opet neki "scallops u nizu........." :)

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

• emil
    • March 5, 2021 at 9:32 PM
    Quote from plavac

Ništa posebna dionica ali ima potencijal i ima dva lijeka što smanjuje rizik

Ma cim je ona zelena - posebna je :)

Meni je ona puno bolja od ovih crvenih :....

• emil
    • March 5, 2021 at 7:59 PM

Ako moze misljenje iskusnijih igraca koji su vec prolazili vani ovakve korekcije...

_Jesmo li dotakli privremeno dno? to je dno? ovo je tek plicak a dno je vrlo daleko pa tek moramo potonut?

meni je ovo novost a bio sam u nekom poslu pa sam postao dugorocni u par dionica jer nisam reagirao na vrijeme.

s drug strane mozda jos uvjek stignem reagirat jer bolje 25% minusa nego 85% minusa.

Sve u svemu i dalje sam u dobrom plusu al svakim danom sam u sve manjem i ako slijedeci tjedan nastavio ovim tempom prema dole ode cijela zarada od proteklih par mjeseci.

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

• Tehnička analiza - komentari LIVE

• emil
    • March 5, 2021 at 7:51 PM
    Quote from zlocesti

Gledam unazad, kako je bilo, tako se i ostvarilo.

Stvarno smo poljubilo 6,90 i stvarno se cijena zaustavila ponovno na 6,18

Znam da vas više zanima što će biti / mada nitko neće priznati da viri u grafove/, nego što je bilo, al' tako je bilo :S

blazeni "scallops u nizu.........".

uff sto volim zlocku kad ovako lijepo crta:)

jos da trgujem na zse...

• Revolut pokrenuo banku u Hrvatskoj

• emil
    • March 4, 2021 at 11:22 AM

a neznam koji je od oviih.

otvoris i search unutar knjige

2019 je znaci ove 2015 ne gledas

https://www.hnb.hr/web/guest/pretraga?q=revolut

• emil
    • March 4, 2021 at 11:12 AM

jedino sto ima na HNB je ovo:

61   Bank of Lithuania,   izdavanje    
    Revolut Payments UAB Litva neposredno distribucija 2.,3.,5.,6.,7. i 8. 7.1.2019.
          iskup    
    POPIS PLATNIH USLUGA:
    1. usluge koje omogućuju polaganje gotovog novca na račun za plaćanje kao i svi postupci koji su potrebni za vođenje računa za plaćanje;
    2. usluge koje omogućuju podizanje gotovog novca s računa za plaćanje kao i svi postupci koji su potrebni za vođenje računa za plaćanje;
    3. usluge izvršenja platnih transakcija, uključujući prijenos novčanih sredstava na račun za plaćanje kod korisnikova pružatelja platnih usluga ili kod drugog pružatelja platnih usluga:
    a. izvršenje izravnih terećenja, uključujući jednokratna izravna terećenja,
    b. izvršenje platnih transakcija putem platnih kartica ili sličnog sredstva,
    c. izvršenje kreditnih transfera, uključujući trajne naloge;
    4. usluge izvršenja platnih transakcija u kojima su novčana sredstva pokrivena kreditnom linijom za korisnika platnih usluga:
    a. izvršenje izravnih terećenja, uključujući jednokratna izravna terećenja,
    b. izvršenje platnih transakcija putem platnih kartica ili sličnog sredstva,
    c. izvršenje kreditnih transfera, uključujući trajne naloge;
    5. usluge izdavanja platnih instrumenata i/ili prihvaćanja platnih transakcija:
    a. izdavanje platnih instrumenata
    b. prihvaćanje platnih transakcija
    6. usluge novčanih pošiljaka;
    7.* usluge izvršenja platnih transakcija kad se suglasnost platitelja za izvršenje platne transakcije daje nekim telekomunikacijskim sredstvom, digitalnim ili informatičko-tehnološkim uređajem, a plaćanje se obavlja
    telekomunikacijskom ili mrežnom operatoru ili operatoru informatičko-tehnološkog sustava, koji djeluje isključivo kao posrednik između korisnika platnih usluga i dobavljača robe i usluga (prema PSD1);
    7. usluge iniciranja plaćanja;
    8. usluge informiranja o računu.

• emil
    • March 4, 2021 at 10:25 AM
    Quote from dionicar

pa da ali kaj nisu ti imali i do sad....

ja jedin osto sam vidio a mislim da nema veze sa ovim novim prelaskom na banku je da ce metal korisnicima nuditi orocenje po 0.65% na eur,

To nism ni naso gdje pise jer me frka kliktat da slucajno ne prihvati prelazak.

Al sto vise citam sve mi je manje jasno.

Pise da i dalje koristis trenutni revolut racun a samo se sredstva prebacuju s tog racuna na bankovni racun pa su zato i osigurana. To bi znacilo da i dalje imas LT i dalje je sve isto al eto lova ne stoji u LT nego u HR kao depozit.

• emil
    • March 4, 2021 at 10:21 AM
    Quote from dionicar
    Quote from emil

to je ova reklama PRIDRUZITE SE REVOLUT BA.... ??

stekni ekskluzivne proizvode (pracenje potrosnje) sto smo imali i do sada?

nis unutra ne pise konkretno sto dobivas. ama bas nista.

Otvaranje tekuceg racuna? ziro racuna? primanje place? davanje kredita? itd itde sve sto neka banka daje ? posto su postali banka...

Mene zaniam kak da ja to maknem otuda da slucajno to ne stisnem...ili ako vec i stisnem dal imam mogucnost povratka nazad u LT

Pokusavam dokuciti sto tocno korisnik dobiva prelaskom na "obicnu banku" I jednostavno ne vidim nista sto vec nema.

Display More

to i mene zanima.. sto dobicam osim osiguranja depozita... ako saznate javite

Display More

evo ima i neku vrsta kredita.

"zicarski kredit" majke mi - vratim ti :)

"trenutno poslati i tražiti novac od prijatelja te zaokružiti svoje kartično plaćanje i povećati svoje uštede "

• emil
    • March 4, 2021 at 10:13 AM
    Quote from Flight
    Quote from emil

Otvaranje tekuceg racuna? ziro racuna? primanje place? davanje kredita? itd itde sve sto neka banka daje ? posto su postali banka...

A gdje su postali banka?

Imaju odobrenje HNB-a za to odnosno odobrenje za podružnicu? To je negdje objavljeno?

Display More

Je. Na Indexu :)

Ma ne sumnjam ja da su oni dobili sva odobrenja....

U biti pise da su sad sva sredstva osigurana kao i kod ostalih HR banaka i to je jedino sto korisnik dobiva.

• emil
    • March 4, 2021 at 10:08 AM

Mene zaniam kak da ja to maknem otuda da slucajno to ne stisnem...ili ako vec i stisnem dal imam mogucnost povratka nazad u LT

Pokusavam dokuciti sto tocno korisnik dobiva prelaskom na "obicnu banku" I jednostavno ne vidim nista sto vec nema.

• emil
    • March 4, 2021 at 9:56 AM

pa i prije kao i sada revolut je na zahtjev porezne slao sve sto ju je porezna trazila.

Sad kao i prije nista nece slat nikome ako ne dobije zahtjev od porezne.

Tak da se po tom pitanju nista ne mjenja.

Nikakvu obavjest nisam dobio od revoluta po pitanju prelaska u "obicnu banku"

Kad ste to dobili?

Kaka da uopce znam dal su me prebacil isami na tu "obicnu banku"

i dalje prilikom transakcija ide LT . Nekkad je bilo GB

Valjda ce i to precu HR ak me prebace.

A ovaj clanak je obicna reklama koja kaze da ces sad moc sve sto si mogao i do sada...

a nitko ne govori o bitnim stvarima - dal ces sad moc revolut koristit za primanje place i odhebat sve banke hrvatske.

jer pracenje potrosnje u lidlu i konzumu koje se spominje kao neka prednost si imao i do sada kako na revolutu tako na bilo kojoj kartici.

• emil
    • March 2, 2021 at 9:53 PM
    Quote from st-brajo
    Quote from fajrvol

Kad se pogleda PFE je povijesno nisko. Ovako nisko koliko sam gledao nije bio još od 2017. Naravno osim korona pada prošle godine. Ali taj pad je trajao svega nekih mjesec dana i onda je sve padalo.

možda imaju gubitak na malim plavim tableticama? :/

ipak sad većina *ebača u karanteni mora bit doma sa ženom, a ne sa ljubavnicom :S

pa rasli su im prihodi.

Ocekuju rekordnu 2021.

Ok prosla je dividenda pa je mala korekcija otisla na to nakon datuma al...

eto ja sam promjenio trgovanje al nisam bas presretan sjedit i gledat ...pogotovo crvenilo..

ono zeleno po 20% u danu mi je nakak bilo ljepse za gledat :)

portfelj mi je ovo:

• Porez na kapitalnu dobit

• emil
    • March 2, 2021 at 9:44 PM

ako je inozemno i jos ktome na revolut- trade212 poslusao bi kolegu dionicara.

1. Privacy Policy
  2. Kontakt