Display MoreDisplay MoreI EGLE sjajan, evo link
- TCE (1) of $29,088/day;
- fixed 75% of Q4 2021 available days at an average TCE of $32,400 as of November 4, 2021
- cca $6 zarade, od čega (prema planu 30% u divku) isplaćuju $2 dividende (ex-div 16.11., isplata 24.11.)
- $50.0 million share repurchase program
cijeli dan se kilavi ispod $40 i sad u AM skočio na $42, taman za vrijednost divke
Ili gledajte ovu igru na EGLE:
Q3 i, znamo prema najavi, Q4 su vrlo dobri i nema razloga da 1H/22 ne ostane jednako dobar, za to isto imamo najave s više raznih strana.
Divka recimo $6-$7 za 4 slj. kvartala. To je $4.2-$5.6 neto s porezom. Vrše otkup dionica i recimo da cijena naraste sasvim malih 10%-15% u godini dana. Ipak smanjuju i dug, logično da vrijedi više.
Kad na rast cijene dodate i ukamaćenu reinvestiranu divku, nije li to nekih 23%-25% gore? Na prste jedne ruke računam i sve vrlo, vrlo konzervativno. Kao hedge, sve više od toga je plus
Kolega velika hvala za ovaj info. Evo nakon par mjeseci jos sam uvjek u EGLE .Pokupio pozamasnu dividendu i jos je naraslo 20%. Steta sto me bilo strah pa sam s malim ulogom uletio.
To im je bila prva dividenda. Planiraju li i dalje davat ili je ova bila izuzetak?
Dal jos uvijek pratite razvoj situacije ?
Morao sam opet podic ovaj EGLE da se opet zahvalim kolegi.
Samo danas +10%. Ukupno +33% a uskoro bi mogla opet dividendica sjest. Nisam pratio sto to oni rade da to tolko raste(osim sto voze morima) al to sto rade ocito rade jako dobro .Ako je mogo ATPL u dan dva 8% sto ne bi EGLE 10%