1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. emil

Posts by emil

• IGH (Institut IGH d.d.)

• emil
    • April 5, 2022 at 9:58 PM

Paladina ima obveznice IGH, nije ih prijavio jer se želi domoći zgrade IGH

Otkrivamo: Paladina ima obveznice IGH, nije ih prijavio jer se želi domoći zgrade IGH
    IVAN PALADINA, ministar prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine, u imovinsku karticu nije upisao da je imatelj obveznice IGH oznake…
    www.index.hr
  • Utjecaj i posljedice ratova na tržišta kapitala

• emil
    • April 4, 2022 at 5:10 PM

Evo rusi objavili svoje planove za ukrajinu.

Sire bratstvo i jedinstvo na svoj ruski nacin. Nadam se da ce ovih par rusofila odavde brzo pohrlit u tu "obecanu"zemlju i pobjec od ovog trulog kapitalizma odakle se sad javljaju gdje ih kapitalisticka vlast maltretira i uskracuje im njihova prava.

Putinov medij objavio plan za Ukrajinu: Uništenje, komadanje, masovne egzekucije...
    TIMOFEJ Sergejcev za rusku državnu agenciju RIA Novosti iznosi Putinov plan za Ukrajinu u slučaju pobjede.
    www.index.hr
  • DRY BULK

• emil
    • April 4, 2022 at 4:21 PM

GOGL EGLE PANL ZIM SBLK GNK

dobar zaron:

Valjda se hoce s ATPL poravnat :)

Promatrajmo :saint:

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• emil
    • April 4, 2022 at 10:25 AM
    Quote from Laudator
    Quote from emil

ili mozemo pilu okrenut naopako pa rec:

Kako je ono jucer bilo sa 1000kom evo nas iznad 500 , a eto proslo je 2 milje a mene skoro okinulo na 450 :)

Sve je stvar kroz sta gledas. Kroz ruzicaste ili dioptrijske naocale:)

Nismo dugo culi neku usporedbu na koliko bi ovo trebalo bit kad je Gogl-Zim-Egle na ** % - gdje bi onda atpl trebal ic nakon sto da ****kn dividende ? :)

Straaaašno, šta se dešava?????

Nista. Nakon visednevnog rasta malo hladjenje.

• emil
    • April 4, 2022 at 9:54 AM
    Quote from Laudator

Oće to niže oće. Kako je ono jučer bilo sa 1000 kom evo nas ispod 450. Ja poslušo, prošlo od onda više od 2milje komada a nije mi ni okrznulo.

ili mozemo pilu okrenut naopako pa rec:

Kako je ono jucer bilo sa 1000kom evo nas iznad 500 , a eto proslo je 2 milje a mene skoro okinulo na 450 :)

Sve je stvar kroz sta gledas. Kroz ruzicaste ili dioptrijske naocale:)

Nismo dugo culi neku usporedbu na koliko bi ovo trebalo bit kad je Gogl-Zim-Egle na ** % - gdje bi onda atpl trebal ic nakon sto da ****kn dividende ? :)

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• emil
    • April 2, 2022 at 4:00 PM
    Quote from darac11
    Quote from Marin83

Što misliš da su bogataši postali bogati tako da plaćaju koliko god netko pita??? Ako želi vilu, naprave je sami ,veću i 2-3 puta jeftiniju.

Bogataši, barem oni koji su sami stekli bogatstvo, su najškrtiji ljudi na planetu i svaku kunu, euro, dolar 3-4 puta prevrnu preko ruku, prije nego li je potroše.

😂😂 Kao da ste mene opisivali, jer doslovce okrenem svaku kunu i dobro razmislim prije nego ću je potrošiti. 😂😂

po toj definiciji u HR je svaki penzioner u biti bogatas jer prevrne i dobro izvaze svaku kunu prije nego je potrosi...

al ima "definicija" i "definicija"

• emil
    • April 2, 2022 at 8:59 AM

ali koja je alternativa?

pustit da putin uzme ukrajinu ?

sto ako sutra dodje uzet njemacku? onda cemo opet glavu u pijesak?

bit cemo pod okupacijom rusa al nam nece ekonomija trpit ?

bolje metak u koljenu nego kasnije rus nad glavom.

• emil
    • April 1, 2022 at 2:33 PM
    Quote from Marielena

Na ZSE ne mozes nikuda zakasniti.

Meni je ovo dobra burza. Pogotovo jer imam tek 2 godine iskustva na burzi.

slazem se . Nikad ne mozes zakasnit pogubit novce na ZSE :)

I uvjek si dobro dosao. Svi te pozdravljaju jer su se napokon rijesili svojih dionica s minusom koje su utrpali tebi a ti ces pljeskat nekom novom jer ces mu utrpat svoje dionice takodjer s minusom. Milina :) i na kraju su svi jedan sretna obitelj bez novaca :)al bitno je da se lova vrti :)

• emil
    • March 31, 2022 at 1:27 PM

kad pogledate ponudu i potraznju bez ruzicastih naocala shvatit cete da s kupnjom 1000 dionica cijena ide sa 480 na 490kn

a sa prodajom 1000 dionica cijena ide ispod 450kn.

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

al to nas ne sprijecava da i dalje sve gledamo kroz ruzicaste naocale i navijamo uz kokice da netko ipak nesto kupi :)

• Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• emil
    • March 31, 2022 at 11:56 AM
    Quote from Zlatek
    Quote from mikromakrto

.... Rusija zadnjih 105 godina svijetu izvozi samo rat, siromaštvo, stradanje, korupciju i kriminal, a ne naftu i plin.

...

Ne mogu vjerovati da ovo čitam.

Pa sve ratove, doslovno sve, na ovim prostorima su započeli evropljani!

kolko gluposti mozes napisat samo u jednoj recenici. ne mogu vjerovati

evo ovaj u Ukrajini je zapocela "europska" Rusija

onaj nas u HR je zapocela "europska" Srbija

sve europljan do europljana.

• Investiramo - platforma za analizu dionica

• emil
    • March 25, 2022 at 1:44 AM
    Quote from sonda

Što se događa sa investiramo.com? Zašto ne radi?

Quote from havi
    Quote from zlocesti

Da li se itko uspio logirati na novu stranicu?

Meni preko Chrome neda, al ide Explorera :palac gore:

Meni je ovo pomoglo

Quote from karlo

Ako već niste rješili pokušate kliknut na lokot pored URL-a i onda na clear cookies and site data...

• Prijedlozi za forum

• emil
    • March 21, 2022 at 12:36 PM

samo info adminu

Gore 2 gumb FORUM- pise na engleskom

Unresolved Threads

• MONP (MON PERIN d.d.)

• emil
    • March 21, 2022 at 9:50 AM
    Quote from Roki

Sad će mi admin opet premjestit post, samo ne znam gdje, a i dobit ću opomenu jer odstupam od teme. Ali gdje da ovo zalijepim a vrlo je interesantno!

Poštovani administratore, ovim putem apeliram da napravite iznimku i ovaj post ne dirate.

https://www.poslovni.hr/burze/zagrebac…-promet-4329463

pa sto nisi otvorio temu Mon Perina u podforumu DIONICe gdje stoje i sve ostale?

• emil
    • March 20, 2022 at 10:17 PM
    Quote from verdi

gledao sam klička poslije toga. iza njega ruševine, zvuk, ljudi u daljini, krater. ne znam ne bi dušu griješio ali sad mi je sve od njih sumnjivo. ruse još ni jednom nisam uhvatio u laži. malo manje ih provjeravam ali nikome apriori ne vjerujem.

a da skines te crvene naocale pa mozda i progledas...

Ukraine: Watching the war on Russian TV - a whole different story
    The war in Ukraine has led to outrage in the West, but in Russia TV viewers see a very different story.
    www.bbc.com
    Ruski veleposlanik pri UN-u tvrdi da Ukrajinci granatiraju sami sebe
    Pratimo 12. dan ruske invazije na Ukrajinu, s novim vijestima svakih nekoliko minuta
    www.telegram.hr

ma u biti rusi uopce nisu napali ukrainu nego to ukrainci sve fotoshopiraju..ko je jos cuo da rus laze. pa i mi smo si sami srusili Vukovar po prici rus/srb-ofila.

A sto sve necu procitat ovdje...

• emil
    • March 20, 2022 at 5:36 PM

¸Pa pogledajmo njegove clanke.

Po njemu tko god je pao a cijepljen je - pao je radi cijepljenja. LOGICNO

Pogledao sam 30 njegovih clanaka i gle cuda svih 30 je proruski nastrojeno ili napadacki protiv Ukrajine.

Njegov urednik Jasak koji je "sam izelcio hemeroide bez lekova nakon sto se sam zarazio koronom"(da se cijepio sigurno bi i hemeroide dobio zbog cijepljenja) kaze da uopce nisu proruski portal al eto slucajno nemaju ni jedab clanak protiv rusa. LOGICNO

Robert MARIĆ, Author at Najnovije Vijesti
    www.logicno.com

• emil
    • March 20, 2022 at 2:35 PM

Nije crodux nego crodex . Ktome onaj tko procita tko i sto pise doci ce do zakljucka da je to urednik portala LOGICNO. a kakav je urednik i koje su mu reference vidimo upravo iz njegovih tekstova koje sam i postavio.

Zato je LOGICNO zakljucit da je LOGICNO.COM neprikosnoven izvor informacija :P

• emil
    • March 20, 2022 at 2:17 PM
    Quote from D_artagnan

Logocno.com, je inace relevantni izvor informacija 🤣🤣🤣

Nista nije crno-bijelo..

na tom portalu pisu samo znalci.

evo samo par naslova kakvih tamo znalaca ima.

Evo zašto je portal Logično suverenistički portal, a ne ruski ili američki - Najnovije Vijesti
    Često nam spotiču da smo proruski portal. Napišu nam i pokoji email - ugodan i manje ugodan. Neki pak misle da nas financiraju Amerikanci, ali onako ispod…
    www.logicno.com
    Petar Jasak:''Namjerno sam se zarazio koronavirusom''
    Urednik portala logicno.com Petar Jasak napisao je svoje iskustvo sa virusom koje prenosimo
    crodex.net
    IZLEČIO SAM HEMOROIDE ZA DESET DANA BEZ LEKOVA | Časopis Magično bilje - Broj 188
    www.magicnobilje.com

i zato nema sumnje u njihovu strucost o tome tko je i gdje bio u ukrajini =O

LOGICNO

• Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• emil
    • March 13, 2022 at 6:51 PM
    Quote from Shogun

Da li mi pase ovaj sustav? Mislis na kapitalizam? Naravno, uza sve nedostatke, ipak trenutno najbolji sustav na svijetu. Sustav koji je iznjedrio Buffetta, Mungera, Klarmana, Bezosa, Muska.... Zato i participiram na forumu za ulaganja, bazi ovoga sustava. A zasto si ti ovdje??

on je tu da trola jer da misli sto pise ne bi pisao odavde i ovdje nego bi se preselio u bogomdanu zemlju zvana Rusija ili Sjeverna Koreja.

Ali ne. On hvali Rusiju itd al ce odselit ipak u Ameriku ili neku drugu naprednu kapitalisticku demokraciju.

• Investiramo - platforma za analizu dionica

• emil
    • March 12, 2022 at 8:08 PM
    Quote from karlo
    Quote from emil

https://v1.investiramo.com/ vise ne radi :(

redirecta na https://investiramo.com/ koji takodjer ne radi na mozili

u cromu radi al u mozili je crni ekran bez ijednog slova ili slike

NE RADI.

v1 i ona nova su radile bez problema odnosno na v1 nije radila tehnicki graph al stranica je opcenito radila

preko incpect elementa vidim da ta crna pocetna stranica ima java scriptu(rocket loader) i ocito je u tome problem.

ne radi cak ni https://investiramo.com/registrirajSe isto prazna stranica :(

Display More

Ako već niste rješili pokušate kliknut na lokot pored URL-a i onda na clear cookies and site data...

Display More

Bravo. rijesilo je problem:)

Thx.

• emil
    • March 10, 2022 at 10:21 PM
    Quote from verdi

pogledaj te ovaj snimak pa probajte sami zaključiti da li je to stvarno ili namješteno. za mene koji sam vidio kako su ljudi kod nas izgledali uznevjereni i izuđeni ovo ne da je b produkcija nego žnj. slaba gluma, kostimografija nula bodova, krater besmislen, očajna šminka i td. neda mi se sad tražiti (da me još i ne baniraju) ruski primjer. objekt je škola i kao tu su ukrainci spavali i pucali iz nje. istina. ali šta je tu čudno. djece nema u školi, najveća zgrada u selu, neće se po kućama razmiještati. i mi kad smo bili na maršu u bivšoj jna spavali smo po školama, kinima i sličnim objektima jer nakon tri dana u šatoru po ovakvom vremenu crkavaš. htio sam reći da nije isto kad istinu malo izokreneš u svoju stranu ili kad proizvodiš totalno lažne vijesti. da je roknulo onako bio bi u kontuziji bar jedan dan. a ono neki mali curak krvi na glavi. jedna trudnica i njih pet ubiše se noseći i ko za k. kamera se tu nađe slučajno. praviš budalu od auditorija i sad bi da te mi žalimo.

Sergeju to si ti?Lavrov?

pxl-151220-31171266_gpsuIBY.jpg

1. Privacy Policy
  2. Kontakt