Fakat je istina. Stvorena je porezna oaza koja devastira prirodnu osnovu. I napreze ionako slabu infrastrukturu. Sto je bilo bilo je, ali sad treba staviti cep na to.
I da, ja govorim iz interesa. A moj interes je da obala bude sto manje devastirana tako da moja vikendica bude u sto ljepsem okolisu, i sa sto manje konkurencije od dodatne gomile apartmana. Ali, tako bi zapravo trebali razmisljati i postojeci apartmandzije. Jer kad se nazidje jos gomila apartmana sve to skupa vise nece vrijediti nista.
A moj interese je ovdje i javni interes.
Suprotan od zelje potencijalnih novih apartmandzija.
da sazmem u jednu recenicu tvoje obrazlaganje.
"tko je jamio jamio je.. " posto si ti unutra treba svim ostalima zabranit ulazak da tebi ne rade konkurenciju ida ti ne sruse cijenu tvojeg apartmana-vikendice ili da ti ne zaklone lijep pogled prema moru? a sve skriveno u brigu o obali i mladima koji ne mogu do nekretnine.
tvoj interes je samo tvoj interes. moj nije . moj interes je javni interes a potpuno je razlicit od tvojeg osobnog interesa.
da treba uvest reda i porusit sve nelegalno izgradjene objekte kao i privatne plaze .TREBA. al to treba ne radi necijeg privatnog interesa nego radi postivanja zakona.