ljudi kupe zemlju i desetljecima nikog nije bilo kraj njih al vremena se mjenjaju. dolaze susjedi i vise nemas svoj mir i tisinu. ak si htio mir i tisinu mogao si si kupit par hektara njive oko svoje kuce pa da ti se nitko ne moze doselit
stan da ne pricam. kupis stan i onda ocekujes da ces imat mir i tisinu? pa koje to gljive moras jest da bi u to povjerovao?
dolaze obitelji s malom djecom- naknadno su to tinejdjeri- tulumi itd... kakav mir i tisina? preseli se u prirodu ili u staraacki dom pa uzivaj u miru u tisini s istomisljenicima .
zivim u kuci i svakoddnevno slusam taj mir i tisinu - cajke-sevdalinke-narodne-starogradske itd. zavisi koji je susjed taj dan DJ
naravno da i oni slusaju moj repertoar (techno-deephouse itd.. al sam se potrudio kupit dobar razglas da me cuju i oni na drugoj ulici ako nekome treba DJ ...tu sam
meni je samo cudno da netko zaziva porez na nekretnine jer kao zjape stanovi prazni a onda ovdje tupi da se te iste nekretnine nebi smjele izjajmljivat da bi on mogao mirno spavat u svojoj nekretnini