a sto ako primatelj dionica nije obdaren ili je zena ? nemre se onda zvat obdarenik
za njih imaju neke druge ugovore?
a sto ako primatelj dionica nije obdaren ili je zena ? nemre se onda zvat obdarenik
za njih imaju neke druge ugovore?
ups kriva tema.
brisanje molim
Jel se može znati visina kamata na ove obiteljske obveznice. Dali netko zna.
pa mozemo pretpostavit jer je erste izdala slicne po 4,5 %.
problem kod tih obveznica je sto je minimalni ulog 100.000€
pratimo Njonju.
kad ti on okrene leđa, onda znaš da je gotovo
i kad njemu veliki vođa okrene leđa isto je gotovo
ne moze mu okrenut ledja kad mu je on stalno straga.. viri iz...
ode EGLE 10% samo tako
ode
jadan... tko ce mu sad stiskat gumbe po semaforima ?
hmmm..
Mladi nam napuštaju grad, jer je cijena kvadrata nevjerojatno visoka, a nikada se nije više gradilo. Problem visoke cijene kvadrata za mlade obitelji nećemo riješiti gradnjom novih stanova, već stavljanjem izgrađenih stanova u funkciju građana, umjesto ilegalnog bogaćenja
nesto mi ne stima u ovoj recenici. . mozda ce rijesit rusenjem postojecih
Znaci stanovi su skupi mladi odlaze.
Onda ce oni zabranit daljnju gradnju stanova/apartmana pa ce cijene "PAST" a mladi ce se vratit?
Stavit ce u funkciju vec izgradjene stanove ? kako. nacionalizacijom?
dekretom ce rec - to moras dat MATI za 200 eura.
koje budalastine.
Stalno raznorazni strucnjaci imaju ovakve izjave .
svjetski rekorderi smo po vlasnistvu nekretnina/pa red ispod ide ... mladi ne mogu do stana jer je cijena kvadrata skupa
gradimo previse apartmana - zabranicemo gradnju/jer je cijena otisla u nebo pa mladi opet ne mog ukupit blabla
morat ce se dogovorit sami sa sobom. dal zelimo imat 100% stanivnistva koji imaju svoje vlasnistvo ili je dovoljno st osmo i sada svjetski rekorderi po vlasnistvu stanova
netko ce im morat objasnit da zabranom izgradnje cijena sigurno nece ici prema dole nego upravo suprotno.
svaki porez pa i porez na nekretnine sigurno nece spustit cijene kvadrata ili najma nego ce ga upravo podici za taj porez pa ce mladima bit "jos lakse" placat najamnine( ne znam koji to mlad iznajmljuju ista kad smo svjetski rekorderi po vlasnistvu nekretnina)
jel itko zna da je neki porez kad je uveden(bilo gdje i bilo kad) donio smanjenje cijene necega?
A jesu se rusi zahebali kad su ukrajinu napali. mogli su njemacku za dva dana satrat
nema potpisa autora al "miriše" na galica ili naseg alanfordovca : D
bas citam i dodjem do klasicne porezne recenice :
Ako porez nije plaćen u inozemstvu ili fizička osoba, rezident RH, o tome nema saznanja, porez na ostvareni inozemni dohodak treba prijaviti u roku od 30 dana na Obrascu JOPPD.
Ako nemas saznanja o nekom dohodku onda plati porez u roku 30 dana od dana kad nisi to saznao
Kakva zaštita od konkurencije!!!
https://badcyber.com/dieselgate-but…rdware-hacking/
zato nas HŽ nema tih problema . oni su stalno u kvaru i na servisu i ne treba ih hakirat da bi bili u kvaru
Pa kolko tih "doktora" misli doc u EU ?
malo starija vijest al.
wirex sam koristio prije 5 godina. tad sam koristio puno i me i prezime koje je pisalo na njoj .
Obitelj Kremenko
presmjesno je kad procitas njihove izjave tipa :
"Ponosni smo na naš tim stručnjaka i predani smo uvođenju dodatnih kontrola koje sežu i izvan regulatornih zahtjeva, kako bismo se borili protiv 'mula' računa i drugih zloupotreba na dark webu.
a taj "ponosni tim" se sastoji od dva studenta na ugovor koji nadziru samo 5 milijuna klijenata koji naprave milijardu kuna prometa
i posto taj "dream team" od dva zaposlena nije bas odradio poso kako spada wirex vise ne izdaje kartice
kad ti netko mora objašnjavati da je njemačka okupirana od 45. do dana današnjeg onda je to problem koji bi ti trebao riješavati sa svojim nastavnikom povjesti. tvoj je problem što stalno navodiš ono što ja navodno mislim. od kud ti to da ja obožavam diktatore? hebe mi se za njima ali oni mene ne koštaju ama baš ništa. dok na suprot njima američka tiranija i monetarno ugnjetavanje zadire u svaki kutak planete pa i mene udara po džepu. ja nemam štokholmski sindrom da se poistovjećujem sa otmičarima ekonomskih i ljudskih sloboda.
a to si ucio u ruskim skolama? ruska doktrina . lupaj po svom ostali ce odustat
u zapadnima zamljama povijest se pisala malo drugacije. svi smo okupirani od aliena jos od stoljeca sedmog
kazes hebe ti se za diktatore? al ih ne prestajes velicat na svakom koraku ,,,al onako lagananini kao slucajno stalno spomenes ... lukavo te to naucila ta uciteljica povijesti koju spominjes ... vidi se stara TITIna škola
i slazem se da je bila okupirana al samo dio i do 1989 i to od RUSA a ne amera.al hebiga to se u tim tvojim skolama nije ucilo... u tim ruskim skolama se ucilo samo kako postivat ljudske slobode (za letenjem i skakanjem s balkona) te pravo na novichok itd.
i kakve to ima veze s tvojom tvrdnjom da je amerika okupirala njemacku ?
jer zato sto f35 ne leti ti obozavas autokrate?
jel ti zivis u nekoj od tih drzava kojima se divis ili su ti one samo mokri san? rusiji-sj.koreji...mozda kini? ili ipak zivis na tom zlom niskorisnom zapadu koji okupira kog stigne?
Ako nesto pocne potapanjem moskve mora zavrsit zaranjanjem kuznjetkova nisam smio napisat kijeva da se nebi poceo nasladjivat.
Reklama ratne monarice rusije: Nasi brodovi nikad nisu potonuli. Za sve ima vremena
Reklama za ruske zrakoplove : I pad je LET
Meni se čini da Nacisti 45 nisu zvali Montgomerya ili Dwighta Eisenhowera...
men se pak cini da su molili boga da im oni stignu prije staljina.
mislis da ukrajinci sad mole boga da ih rusi "oslobode" i da ne bi zeljeli da ih amerikanci "okupiraju" ?
neki(alanfordovac) bi nam sad mogli rec da ih to putin salje na godisnji odmor u ukrajinu a ne da okupiraju ukrajinu...
vidim bas si strucnjak kad tako pises. u srzi si sitacije
valjda njemacka smije u svoje dvoriste pustit koga hoce. to sto je to u tvojoj glavi okupacija samo govori koliko je ta glava puna.
a rusiju nitko nije zvao u ukrajinu. i to se zove okupacija.
a posto vam nista nije jasno evo LINK pa se educirajte da ne morate naknadno opet trazit pojasnjenja necega sto je svakome jasno.
PS. Trump prijeti povlacenjem "okupacijskih" NATO snaga iz njemacke ...
posalji taj post (svak svojoj kuci) na Putinovu adresu.
Postojala je i jedna torba s kešom koju je Kaili zadržala, a prema dokumentima imala je oko 30.000 do 40.000 eura. Navela je da joj je to bila mjera opreza "u slučaju nuklearnog napada".
jel i vi spremate keš umjesto vode ,graha,riže za slucaj nuklearnog napada