1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. emil

Posts by emil

• Crypto? Ulaganje i trgovanje kriptovalutama

• emil
    • December 8, 2023 at 12:02 PM
    Ruski bogataši koriste novčane mule i vrte milijune preko tvrtke s Trešnjevke?
    RUSKI bogataši vrte milijune preko tvrtke s Trešnjevke, piše Jutarnji list.
    www.index.hr

malo starija vijest al.

wirex sam koristio prije 5 godina. tad sam koristio puno i me i prezime koje je pisalo na njoj .

Obitelj Kremenko :D

presmjesno je kad procitas njihove izjave tipa :

"Ponosni smo na naš tim stručnjaka i predani smo uvođenju dodatnih kontrola koje sežu i izvan regulatornih zahtjeva, kako bismo se borili protiv 'mula' računa i drugih zloupotreba na dark webu.

a taj "ponosni tim" se sastoji od dva studenta na ugovor koji nadziru samo 5 milijuna klijenata koji naprave milijardu kuna prometa :D

i posto taj "dream team" od dva zaposlena nije bas odradio poso kako spada wirex vise ne izdaje kartice

• Birtija

• emil
    • December 7, 2023 at 10:06 PM
    Quote from verdi

kad ti netko mora objašnjavati da je njemačka okupirana od 45. do dana današnjeg onda je to problem koji bi ti trebao riješavati sa svojim nastavnikom povjesti. tvoj je problem što stalno navodiš ono što ja navodno mislim. od kud ti to da ja obožavam diktatore? hebe mi se za njima ali oni mene ne koštaju ama baš ništa. dok na suprot njima američka tiranija i monetarno ugnjetavanje zadire u svaki kutak planete pa i mene udara po džepu. ja nemam štokholmski sindrom da se poistovjećujem sa otmičarima ekonomskih i ljudskih sloboda.

a to si ucio u ruskim skolama? ruska doktrina . lupaj po svom ostali ce odustat :D

u zapadnima zamljama povijest se pisala malo drugacije. svi smo okupirani od aliena :D jos od stoljeca sedmog

kazes hebe ti se za diktatore? al ih ne prestajes velicat na svakom koraku ,,,al onako lagananini kao slucajno stalno spomenes ... lukavo te to naucila ta uciteljica povijesti koju spominjes ... vidi se stara TITIna škola

i slazem se da je bila okupirana al samo dio i do 1989 i to od RUSA a ne amera.al hebiga to se u tim tvojim skolama nije ucilo... u tim ruskim skolama se ucilo samo kako postivat ljudske slobode (za letenjem i skakanjem s balkona) te pravo na novichok itd.

• Birtija

• emil
    • December 7, 2023 at 9:18 PM

i kakve to ima veze s tvojom tvrdnjom da je amerika okupirala njemacku ?

jer zato sto f35 ne leti ti obozavas autokrate?

jel ti zivis u nekoj od tih drzava kojima se divis ili su ti one samo mokri san? rusiji-sj.koreji...mozda kini? ili ipak zivis na tom zlom niskorisnom zapadu koji okupira kog stigne?

• Birtija

• emil
    • December 7, 2023 at 8:45 PM

Ako nesto pocne potapanjem moskve mora zavrsit zaranjanjem kuznjetkova :D nisam smio napisat kijeva da se nebi poceo nasladjivat.

Reklama ratne monarice rusije: Nasi brodovi nikad nisu potonuli. Za sve ima vremena :D

Reklama za ruske zrakoplove : I pad je LET :D

• Birtija

• emil
    • December 7, 2023 at 8:03 PM
    Quote from KultLicnosti

Meni se čini da Nacisti 45 nisu zvali Montgomerya ili Dwighta Eisenhowera...

men se pak cini da su molili boga da im oni stignu prije staljina.

mislis da ukrajinci sad mole boga da ih rusi "oslobode" i da ne bi zeljeli da ih amerikanci "okupiraju" ?

• Birtija

• emil
    • December 7, 2023 at 7:32 PM

neki(alanfordovac) bi nam sad mogli rec da ih to putin salje na godisnji odmor u ukrajinu a ne da okupiraju ukrajinu...

• Birtija

• emil
    • December 7, 2023 at 7:08 PM

vidim bas si strucnjak kad tako pises. u srzi si sitacije :D

valjda njemacka smije u svoje dvoriste pustit koga hoce. to sto je to u tvojoj glavi okupacija samo govori koliko je ta glava puna.

a rusiju nitko nije zvao u ukrajinu. i to se zove okupacija.

a posto vam nista nije jasno evo LINK pa se educirajte da ne morate naknadno opet trazit pojasnjenja necega sto je svakome jasno.

PS. Trump prijeti povlacenjem "okupacijskih" NATO snaga iz njemacke ...

• Birtija

• emil
    • December 7, 2023 at 12:41 PM

posalji taj post (svak svojoj kuci) na Putinovu adresu.

• Aktualno (vijesti)

• emil
    • December 6, 2023 at 5:08 PM
    Gurala je kripto u Bruxellesu, našli joj 150.000 eura keša. To je bio tek početak
    EUROPSKI parlament ovih dana potresa golema afera Qatargate koja je otkrivena prije godinu dana.
    www.index.hr

Postojala je i jedna torba s kešom koju je Kaili zadržala, a prema dokumentima imala je oko 30.000 do 40.000 eura. Navela je da joj je to bila mjera opreza "u slučaju nuklearnog napada".

jel i vi spremate keš umjesto vode ,graha,riže za slucaj nuklearnog napada :D

• emil
    • December 6, 2023 at 4:28 PM

da IB= interactiv brokers. al naknadno sam vidio da IB drzi USDT .

Al znaci ne bi trebao imat problema oko slanja kripa s binance na IB?

binance je pod istragom pa zato pitam . da odma ne pomisle da perem ovih 100€ kaj saljem za kolumbijske dilere :D

• emil
    • December 5, 2023 at 8:36 PM

Dal se sa Binance moze slat npr USDT prema IB? ili neki drugi kripto?

Dal za to treba neka posebna provjera ili ne posto sam vec prosao sve pri otvaranju racuna (osobna-selfie- adresa itd)?

pitam jer npr revolut ne prima uplate kripta.

PS: BTC preso 44k kao plitki potok :D

• Aktualno (vijesti)

• emil
    • December 1, 2023 at 8:22 PM

Mozda ce kod nas bit repriza ovoga:

SUDSKA ODLUKA POTRESA NJEMAČKU: Ustavni sud poništio odluku iz 2022. o prenamjeni 60 milijardi eura za klimatski fond
    Njemački Savezni ustavni sud presudio je u srijedu kako je odluka njemačkog parlamenta iz 2022. godine o prebacivanju 60 milijardi eura neiskorištenog…
    euractiv.hr
    Kriza trese Njemačku: Ustavni sud uzeo Semafor koaliciji 60 milijardi eura, uzdrmao vladu u Berlinu
    Ustavni sud presudio da je vlada nezakonito prebacila novac koji je 2021. podigla iz kredita za financiranje pandemijskih subvencija u fond za klimu
    www.vecernji.hr

Samo se salim-nikad se to kod nas nece dogoditi...

kod nas je pretakanje iz fonda u fond kao i pretakanje iz supljeg u prazno.glavna zadaca AP-a

nas fond ce bit ustavom zasticen i stalno ce zaradjivat i nikad nece gubit nase novce....<X

• Obveznice Ministarstva financija Republike Hrvatske

• emil
    • November 28, 2023 at 11:59 AM

hvala za info. to sam prestao prvojeravat jer su mi kao i vama rekli da nista od obveznica - samo telefonom. ocito im cesce treba pisat.

H33BA = 99,65 , 250.000€ prometa do 12h???

• Obveznice Ministarstva financija Republike Hrvatske

• emil
    • November 28, 2023 at 10:53 AM

evo stigla obavijest da sam ponosni vlasnik trezoraca.

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

sad cu napokon mirno spavat :D

• Nekretnine opcenito u HR

• emil
    • November 26, 2023 at 2:13 PM
    Quote from Philidor

Priča za poslovne prostore je posve nešto drugo jer se posjednici tih prostora ne mogu pozivati na pravo na dom pa je time i iseljenje lakše i brže dostižno.

pa iz prilozenog linka vidimo da kad si bivsi tjelohranitelj poznate licnosti bez problema mozes uzurpirat i gradsko vlasnistvo i da ti raznorazne delozacije-presude-ovrhe nista ne znace- eto 10 godina ga grad pokusava izbacit iz prostora bez uspjeha. zamisli da si mu ti iznajmio nesto. pa lakse bi on prodal te nekretnine na njuskalu od tebe koji si vlasnik :D

• emil
    • November 26, 2023 at 2:06 PM
    Quote from barbosa 2.0

sve ove situacije se riješavaju Ugovorima ali zakupodavci, pogotovo poslovnih prostora su sretni da netko uđe u njih pa malo kalkuliraju sa blažim Ugovorima.

ja uredno u svoje Ugovore stavljam usklađivanje sa god. stopom inflacije kao i zaštitne odredbe u smislu ne plačanja ili lošeg gospodarenja prostorom i svaki moj Ugovor sadrži bar 20 članaka...evo npr:

Čl 9. Izvanredni otkaz Ugovora

a. po isteku 30 dana nakon uručenja pismenog izvanrednog otkaza ovog Ugovora, zakupoprimac je dužan u roku 15 dana isprazniti prostor od stvari i opreme te ga vratiti u preuzetom stanju sukladno zapisniku o preuzimanju o ćemu će se sastaviti Zapisnik.

b. Zakupoprimac je je suglasan da Zakupodavac svakako i bezuvjetno stupa u posjed prostora nakon isteka roka da isprazni prostor od stvari i opreme te ga dovede u preuzeto stanje u roku 15 dana po isteku 30 dana od uručenja izvanrednog otkaza ovog Ugovora bez obzira na stvari i opremu koju je Zakupoprimac unio u prostor a koje su zatečene u trenutku Zakupodavčevog ulaska u posjed istoga i za koje se neće raditi zapisnik.

c. Ukoliko Zakupoprimac u narednom roku 15 dana ne preuzme zatečene stvari i opremu, iste će biti otpremljene i deponirane na Reciklažno dvorište o trošku Zakupoprimca.

d. Zakupoprimac se obvezuje da se u smislu st. a. , b. i c. Čl. 9. ovoga Ugovora odriče prava na na bilo kakvu Sudsku utužbu/postupak i/ili potraživanje od Zakupodavca radi eventualne matrijalne ili ne matarijalne štete nastale svojim ne činjenjem, odnosno ne postupanjem po Čl. 9. st. a.,b. i c. ovoga Ugovora a uslijed izvanrednog otkaza Ugovora i stupanja Zakupodavca u posjed premeta zakupa te se obvezuje Zakupodavcu nadoknaditi sve troškove nastale izvanrednim ulaskom Zakupodavca u posjed prostora( troškove usluge bravra i zaštitarske tvrtke koja će osigurati ne ometan ulazak u prostor, troškove demontaže opreme i odvoza zatečenih stvari u reciklažno dvorište, građevinske troškove za uređenje prostora u prvobitno stanje i dr.)

Display More

sve je to ok ali....

sto kad najmoprimac kaze da mu nisi urucio nista a jesi ?

sto kad ima malo dijete. nema tog policajca koji ce ti obitelj s djetotom a ktome i s ugovorom u kojem si ti potpisnik izbacit tu obitalj van. to bez suda ne mozes rijesiti. a to traje godinama. a i kad ti sud presudi delozaciju pojavi ti se zivi zid i eto tebe opet 6 mj u odgodi te ovrhe. a podstanar i dalje ne placa najmaninu ni rezije,. i samo kod nas ima FORA da ak ti kao vlasnik ne placas struju ili vodu odma ti to iskljuce a ako podstanar koji bespravno zivi u tvom stanu ne placa struju i vodu onda to nikad ne iskljuce nego tebe kao vlasnika dodju ovrsiti za to sto ti je bespravno useljeni podstanar potrosio. a ti poslije dizi privatnu tuzbu pa utjeruj to od njega. da on ista ima da mu ovrsis ne bi ni prestao placat najamninu u rezije ....

to sto do sad nisi imal problema ne zanci da ih vec slijedeci mjesec neces imat.

• emil
    • November 25, 2023 at 10:53 PM
    Quote from D_artagnan

Pa valjda je i on odmah dignuo i povezao kontra tuzbu na podstanara zbog neplacanja, stresa, dusevnih boli u bar duplom iznosu, sa svim sudskim troskovima 😉.

pa poanta price je da se ti kao vlasnik ne bi bas trebao vucarat godinama po sudovima i sluzit se nasilnim sredstvima da bi mogao izbacit podstanara iz svog stana jer ne placa stanarinu i rezije.

al nasa drzava se nece pozabavit ovim problemom jer to nije njihov problem nego tvoj problem.

njihov problem je kako da oni tebu uzmu nesto novaca- zato o porezu na nekretnine pricaju na sav glas i kako da ti uzmu sto vise novaca a za uzvrat ce ti dat NIŠTA.

• Aktualno (vijesti)

• emil
    • November 24, 2023 at 9:50 PM

Upsss. kakav grah- moja kristalna kugla vidi bolje od graha :D

Index otkriva: Na robotaksijima se dvije godine nije radilo ništa, nema ni prototipa
    RIMAC je za robotaksije dobio 180 milijuna eura, no dvije godine nije se radilo baš ništa.
    www.index.hr

a i ovaj novinar pojma nema. kako se nije radilo nista. pa spaljivao je nase novce. nije to lako.

rimac je izumio novu vrstu sisanja drzavnog novca ... jos samo da to patentira.

i losa reklama je reklama. sad samo da zakon promjene pa da onaj fond moze nase mirovine spalit u rimcevom krematoriju.

PS : evo citat iz teksta : "Taj inicijalni prototip s početka 2021. godine bilo je vozilo na električni pogon, nije imalo volan ni papučice gasa, no nije bilo ni autonomno vozilo već se kretalo uz navođenje daljinskog upravljača.

hahaha- sto sam jucer pisao o rimcevom autu na jojstik ? :D

• emil
    • November 24, 2023 at 5:51 PM
    Tuđmanov tjelohranitelj uzurpirao i dvoranu. Grad: Borimo se s njim već 10 godina
    GRAD ZAGREB deset godina ne može do vlastitog posjeda od 450 kvadrata jer ga je bespravno prisvojio Enimark Ponjević, bivši tjelohranitelj Franje Tuđmana i…
    www.index.hr

Zamisli kad uvudu porez na nekretnine a ti imas ovakvog u svom prostoru.

ti 10 godina placas poreza na svoju nekretninu- rezije itd a on 10 godina eskivira delozaciju.

ktome ne bi se zacudio da bi meni porezna jos i naplacivala porez za iznajmljivanje mada mi ovaj ometa posjed...

ak ovog grad nemre istjerat mogu si samo mislit kakve sanse ima obican covjek kad mu netko prestane placat najamninu-rezije i ne zeli izac iz nje.

al nasa drzva ce prvo uvest porez na nekretnine jer to ce odma ovakve uzurpatore natjerat da se promjene i izadju iz tudjih nekretnina. odma ce krenut tec med i mlijeko...

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• emil
    • November 24, 2023 at 9:45 AM
    Quote from Nevera

Je li to opet pao sustav na ZSE?

Ne.

erste broker sve radi

1. Privacy Policy
  2. Kontakt