1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. BudFox

Posts by BudFox

• OPTE prodaja - kladionica

• BudFox
    • July 31, 2020 at 3:56 PM
    Quote from Ledica
    Quote from BudFox

Ne znam za vas, ali meni je ovo prilika za iskrcaj, jer mi se ne da cekati jos godinu dana...bit ce jos prilike..

Buy on rumours, sell on NO news ^^;)8)

Tek je podne , ima još vremena za vijesti danas ili u ponedjeljak

Ne vjerujem ja tu previse u nikakve vijesti, ali ok...prodao pola danas, a pola ostavio ako dodje kakva vijest preko vikenda, ali intuicija mi kaze da grijesim...

• RIVP (Valamar Riviera d.d.)

• BudFox
    • July 31, 2020 at 3:40 PM
    Quote from naim

Ja bas mislim da izvješće uopće nije loše. Ovo je još predsezona, tako da....

Ajde recite sto je dobro u izvjescu?

Ovo je po meni najgore izvjesce do sada osim INA-e koja ima 1 mlrd gubitka...

• BudFox
    • July 31, 2020 at 3:28 PM

Jel ja to dobro vidim -323 mil.kn?

EBITDA negativna -107 mil.kn...da drzava

ovdje nije uletila bio bi kljuc u bravu...dobili

su najvise u Hrvatskoj pomoc od drzave...

a majstori htjeli isplatiti dividendu i kupuju

dionice na trzistu po 40kn....

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• BudFox
    • July 31, 2020 at 2:19 PM

Jel to netko upravo ubo 1000 komada po 205?

• BudFox
    • July 31, 2020 at 1:59 PM

Maistra -170 milja

ARNT -150 milja

Nastavi niz...ovi su najveci, pa ce i gubitak biti takav....vjerojatno...Uh...pricekajmo 16:05h

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• BudFox
    • July 31, 2020 at 1:53 PM

Mark my words, nema ovdje pomaka na burzi dok politika ne odluci malo pogurati burzu, pa pogledajte drzavne subvencije i cijene nekretnina... IPO HEP-a ili nekog drzavnog teskasa would do a thing, a ostalo je samo mucenje... Naravno IPO-u bi prethodio marketing na drzavnoj dalekovidnici, kako kao gradjani domoljubi kupujemo domacu kompaniju HEP, kako bi drzava kupila drugu domacu kompaniju INA-u od zlocestih Ugara sa sjevera, a ne mogu se ne sloziti da je cijena INA-e poprilicno pala u ovoj naftnoj krizi, pa ce i Lazard morati spustiti svoju procjenu vrijednosti.

• BudFox
    • July 31, 2020 at 1:12 PM
    Quote from Roki

https://www.poslovni.hr/sci-tech/vodnj…vatskoj-4243903

Eh kad bi oni izašli sa IPO na ZSE a ne na NYSE. Šteta...

Brzo bi ovdje poceli pljuvati po njima i rekli da fingiraju izvjesca, pa bi vrijednost kompanije pala sa 1 mlrd $, na 100 milja $... Bolje da odu na NYSE na IPO, pa ce mozda vrijediti 10 mlrd $ u buducnosti, jer tamo znaju prepoznati vrijednost i buducnost. Isto vrijedi za Rimac, pa pogledajte Teslu koliko vrijedi, a kod nas bi se sprdali s takvima i zvali ga prevarant.

Koliko je Pevec npr. vrijedio na burzi, a koliko vrijedi sada kad vise ne kotira na ZSE?

Pa Optima da nije na ZSE lakse bi se i za vise prodala nego ovako, jer uvijek se netko tko daje pare moze uhvatiti ove niske burzovne cijene. Pogledajte Metronet, oni nisu htjeli uvrstiti dionice na ZSE prije prodaje jer bi tako srozali cijenu na ovom unistenom trzistu.

• BudFox
    • July 31, 2020 at 12:33 PM

Commodore:”The USDA today reported sales of 1.937 million tons of corn to China (exporters are required to report to the USDA any export sales activity of 100k tons or more of any commodity). This marks China's largest ever one-day purchase of US corn.” Supportive for dry bulk..

• BudFox
    • July 31, 2020 at 11:32 AM

Ne znam za vas, ali meni je ovo prilika za iskrcaj, jer mi se ne da cekati jos godinu dana...bit ce jos prilike..

Buy on rumours, sell on NO news ^^;)8)

• BudFox
    • July 31, 2020 at 11:12 AM

Shanghai shipping index

Cape / Pmax / Supra + 2.43 / + 2.23 / -0.64%

• BudFox
    • July 31, 2020 at 10:55 AM

Nisam pratio, jel danas dan D za Optimu?

Hocemo omastiti brkove kao Garfield ;)8o:love:

• BudFox
    • July 31, 2020 at 10:37 AM
    Quote from st-brajo
    Quote from BudFox

Ameri zavrsili u plusu, haha :D...naprosto sam iznenadjen i uvredjen 8o;):saint:....a sada u novi ATH, jer je Korona one time event, sto mnogi ne razumiju.... to se ne odnosi na nas, bez obzira sto je na jadranu tolika guzva da nemas gdje staviti rucnik i drzati se razmaka 2m 8)

Mi nastavljamo taljigati na 1600 bodova jer cekamo slijedecu recesiju, a zadnja je tek prosla haha...=O:cursing:

da bar naš FED krene printati kunu.

ionako bi naprintali manje kuna nego ECB Eura.

blokiranima bi se izbrisao dug, a ostalo bi nešto i za burzu ^^

Kad udjemo u Euro zonu bit ce bolje, privuci cemo nove Investitore, jer ne vole sumske zivotinje Kune, pa nas sada izbjegavaju ;):D

• BudFox
    • July 31, 2020 at 10:24 AM

Ameri u plusu danas haha :D..EU DAX kaze me too, kao Jelena Veljaca :)....naprosto sam iznenadjen i uvredjen 8o;):saint:....a sada Ameri idu u novi ATH, jer je Korona one time event, sto mnogi ne razumiju... cjepivo je utrka na 100m, tko ce prije pokupiti par milijardica $.... to se ne odnosi na nas, bez obzira sto je na Jadranu tolika guzva da nemas gdje staviti rucnik i drzati se razmaka 2m 8)...mi nastavljamo taljigati na 1600 bodova jer cekamo slijedecu recesiju, a zadnja je tek prosla haha...=O:cursing:

• INGR (INGRA d.d.)

• BudFox
    • July 31, 2020 at 10:21 AM

Lose se ocekuje od Hrvatskih firmi, a Ingra to definitivno je, ali dobro je neocekivano i sigurno su fingirali izvjesce, zar ne? Isto je i na Dalekovodu, da ne bi netko mislio drukcije. Ja sam kupio obje dionice, a vidjet cemo da li sam bio u pravu ;):/

• BudFox
    • July 30, 2020 at 4:09 PM
    Quote from Moller
    Quote from Parica

Ne zelim kvarit zabavu, ali sljedeci tjedan, kad se spuste zastori (zavrse objave izvjesca) mozemo ocekivat jace crvenilo...vani tonu ko kamen...

nadam se da ste čuli za kamen plovučac, to je naša šansa :)

U USA ništa novo, malo korekcije prije novog rasta i ATH.

Kod nas naprotiv korekcija i korekcija koja traje i traje....pravi bear market...

• BudFox
    • July 30, 2020 at 3:04 PM

BDI +2.4% to 1,348 points

Capesize +3.4% to $ 18,326

Panamax +3.7% to $ 9,495

Handysize 0% at $ 6,540

Supramax -1.3% to $ 9,657

• Birtija

• BudFox
    • July 30, 2020 at 1:47 PM
    Quote from Marielena
    Quote from BudFox

Sve je u redu, znamo se mi Bananko vec dugo na forumu, kritizira se i crnjači, a nalozi na kupnji ;):saint:8)

Lijepo da ste nam se i vi dosli javiti kako to nista ne valja...hvala na lijepim zeljama za prebrođavanjem ove krize =O:/. Nadam se da ce se Optima uskoro dobro prodati, pa da se dio kapitala od prodaje Optime prelije i ovdje ako se izvuku ;)8)

BULK: BALTIC CAPESIZE INDEX + 3.4% TO USD 18,326 / DAY

Krivo kolega. Nisam ona, ako je ona uopce zensko :)

Moje misljenje je da to sto se pise na ovakvim forumima ne utjece na cijenu uopce. Bez ikakvih iluzija, tu smo nas par.

Cijenu dionice ipak diktira trziste.

Quote from Jubito

Znam da imaš OPTE jer se tamo javljaš.

Nadam se da na OPTE neću proći kao tu na ATPL. =O

Kolega opte rizicnija investicija od atpl.

P. S. Nemam opte

Display More

Ok, moja isprika, zamijenio sam vas.

Nadam se da ste vi zensko, bar u mojim mislima :love:8)

Quote from Jubito
    Quote from BudFox

Kljucna rijec je AKO...o toj prodaji se vec knjiga komentara moze ispisati na ovom i poslovnom forumu u zadnjih godinu i pol, a od prodaje jos ni P.... bez obzira na to zelim da se dobro proda jer i ja imam neku sicu Optime...;)

Znam da imaš OPTE jer se tamo javljaš.

Nadam se da na OPTE neću proći kao tu na ATPL. =O

Kolega moj, treba nabrojati sve promasaje, pa cu ja pobrojati svoje. Popusio sam ove godine na RIVP, ADPL, ATPL, DDJH (ovo sam vec otpisao davnih dana). Zaradio nesto sitno na trejdu Optimom i TPNG brutalna zarada (skoro 100% zahvaljujuci Neu, hvala jos jednom).

Bilo je prilika za spusiti pare ove godine i te kako... ne bi nikad rekao pocetkom godine da ce biti tako dok Kinezi nisu us.r.ali cijelu jubilarnu 2020. godinu sa svojim virusom X/:/||.

P.S. Vjerujem da ste vi bolje srece od mene, pa ste spusili samo na ATPL, a na ostalim dionicama ste zaradili... ;):thumbup:

• Što smo danas tržili

• BudFox
    • July 30, 2020 at 12:33 PM

+DLKV

Ajmo jos jedan val prema gore ;)

• Birtija

• BudFox
    • July 30, 2020 at 12:31 PM
    Quote from Jubito

Teško da ću se ja više petljati sa ATPL.

Tko se jednom opeče i na jogurt puše.

Ako se Optima proda, a COVID-19 kriza nastavi, trebati će dobro razmisliti što i kako dalje.

Kljucna rijec je AKO...o toj prodaji se vec knjiga komentara moze ispisati na ovom i poslovnom forumu u zadnjih godinu i pol, a od prodaje jos ni P.... bez obzira na to zelim da se dobro proda jer i ja imam neku sicu Optime...;)

• Što smo danas tržili

• BudFox
    • July 30, 2020 at 12:17 PM
    Quote from mitkko
    Quote from BudFox

Opet nitko ne kupuje INGRA-u?

Evo da javim, ja kupio, pa kud puklo.

Ne bih nikada preporučio ovako loviti cijenu, tu je velika opasnost da si već sutra na 10-15% u minusu.

Mislim da u ovom valu ide bar do 8kn.

Ulazak je onako kockarski...

1. Privacy Policy
  2. Kontakt