Proboj nije uspio, vraćamo se u rovove...
Posts by BudFox
-
-
Možda kupuje nešto drugo, tko će ga znati.
Bit će zanimljivo saznati tko je kupio 21 000 dionica ATPL.
-
Borba i rast se nastavljaju i danas.
Ajmooo, kako bi rekao Maminjo .
-
danas sam i ja kupio kad sam vidio da bulldozer ide , na 5 se pokusalo zaustaviti rast al nije dugo trajalo. Ovo je kao na djuki jucer , neki inside info garant . Bit ce zanimljivo pratit razvoj sutra
Sutra ujutro će biti gužva na otvaranju
-
Nekoliko tableta za smirenje...
Ovaj tjedan katastrofa...tisuce pogresnih odluka...
Prodavao DLKV po 6,7kn...danas ga vratio po 7,42kn...katastrofa
IGH kratio po 115kn i vracao po 125kn...katastrofa
DDJH samo promatrao i osobno naucio sto je "hrvatski jal"😆😆😆
OPTE se neckao i doktorirao "hrvatski jal"
Moje perjanice u teskoj banani...VLEN, ATPL
Sve u svemu od tisuce prilika nisam iskoristio ni jednu, dapace, a ovo sto sam i trejdao je bilo pogresno (DLKV i IGH)...
Ne ponovilo se...nek ovaj tjedan zavrsi sto prije...
Cestitke optimasima, djurasima i prodavateljima gradjevinaca...
Kolega, svaka čast na iskrenosti.
Za razliku od onog "drugog" foruma ovo mjesto drastično bolje. Baš zbog osoba poput Vas.
Iste osobe pisu na oba foruma, samo je ovdje bolja recenzija postova, pa klasicni trolovi brzo budu suspendirani ili sami na kraju odustanu. Da ne kazem da je ovdje dizajn foruma i sve ostalo space shuttle u odnosu na "profesionalni" ulagacki poslovni forum, koji je od Nove godine u redizajnu i jos uvijek pola znacajki ne radi.
Jedino ne znam koja je razlika u citanosti jednog i drugog foruma, s obzirom da ovaj postoji tek par mjeseci.
"Moje perjanice u teskoj banani...VLEN, ATPL"
Kolega Parica, znate kako kazu, oni koji zadnji rastu najvise rastu, ali ne znam koliko je to tocno s obzirom na strelovit rast Djure jucer i danas
-
Pa ne tipkaš valjda s nogama
Kako da ne , danas se trebalo boriti i rukama i nogama kad je krenuo stampedo 😂
Bit ce i sutra prilike, samo skuplje
Moglo bi biti guzve na otvaranju
-
Nisam gledala Atpl ima par dana valjda, al' mislim da se ništa nije promijenilo. Pogledati ću
Nije li mitkko postao da s eništa u stvari nije promijenilo ?
Znate, prekonoćna vlasnička preslagivanja niti jedna TA ne može predvideti.
Hvala, u pravu ste, tek sam sada vidio da je mitkko prije par minuta odgovorio jer sam ujutro pitao za graf. Isprika na smetnji
-
Nisu me nikada zanimali, ti brodari, ali Atpl je u upmarketu po svim charting kriterijima. Whoops
Ne znam ništa o brodarima, nešto malo o svjećicama, a ovo sada izgleda kao zona dobre kupnje.
Sretna vam vožnja !
zlocesti kako vam se sada čini s obzirom na sve?
-
Nekoliko tisuća Opte po 4,96
Ne ide najbrži prst kad su noge u moru.😀
Pa ne tipkaš valjda s nogama
-
ne bi bilo dobro da to bilbija nastavlja izlaziti, bolje bi za dionicu bilo da je to još netko novi koji ima ambicije
Vjerojatno je I.B. malo prodao da iskoristi priliku na Đuri i uzme 100% u dan dva.To je u redu,ne vjerujem da ce nastaviti izlaziti
Danas nije bilo na ATPL transakcije kapitalaca...Jel to znači da je prestala prodaja od I.Bee-a...
ATPL - izbaci uljeza
197. 25.10.19 487,00 477,00 471,13 -1,85% -1,54% 339 159.712 467,00 487,00
172. 02.12.19 402,00 408,00 402,13 0,00% 0,37% 239 96.108 402,00 408,00 402,00 408,00
1. 21.08.20 214,00 213,00 212,99 -2,74% -0,75% 5.342 1.137.794 212,00 214,00
-
Pa Optimu naravno, što drugo
-
Dokupila sam neki dan Opte, i bila hrabra i to i priznala, Pepeljugu jučerašnju...
I danas sam, prije uzleta
Razmišljam o obrascu današnjeg trgovanja
U načelu se treba bojati rasta ostvarenog na malim prometima
Ovo je danas bio ogroman promet, pomeo se sav raspoloživ ask u munjevitoj akciji, cca 100 tisuća komada, pa bi se reklo da netko ipak ulazi, a ne da izlazi
Ne znam. Vrijeme će pokazati.
Dajte vi nama graf za Optimu
-
u odnosu na dlkv i ingru u ovoj je dionici izgleda najviše drhtavaca.......
Ovdje je i voda najmutnija... čekamo da se razbistri...
-
Đuro je došo ko kec na 11. Taman se sve učmalo. Ovakve devijacije dva tri puta godišnje, poput KRAŠ a, recimo i drže Crobexu glavu iznad vode. Optimu nikako da se dočeka,iako je čekaju i ovi van nje i ovi unutra. Kad brodari eksplodiraju, bio u njima ili ne , otvaram šampanjac a u dvorištu podižem spomenik "Nepoznatom obožavatelju brodara"
Eksplodirat će brodari sigurno prije tvojih turista
-
Vjerojatno je I.B. malo prodao da iskoristi priliku na Đuri i uzme 100% u dan dva.To je u redu,ne vjerujem da ce nastaviti izlaziti
Je sigurno IB kupuje Djuru😂
Vjerojatno je već prodao po 5.5 kn i sada se smješka nama ostalim laprdalima na forumu .
Ajde Igore, svaka čast ako si to napravio, nema trejdera do našeg I.Bee-a
Drugi put pošalji goluba pismonošu ako treba, da i mi ostali nešto zaradimo, jer smo
na Atlantskoj izgubili hlače do sada kao ovaj na donjem videu
-
ja bi tipovao ponov no na turiste, poglavito RIVP, jer je u tri vala rastao, u tr vala još jače pao. Znam da su dužni, znam da ih ova godina nije htjela, no mislim da je ova kriza pokazala jedno: turizam je žilav. Klijentela koja se ne obazire crvena upozorenja, testove, skupoće i izolacije, jednostvano želi svoj odmor, selfie, ručak u poznatom restoranu ili egzotični ljetni sport/avanturu.
Mislim da RIVP ima ogromno iskustvo, turističku infrastrukturu 21. stoljeća te korporativnu inteligenciju koja je za masu domaćih firmi science fiction.
Pogledajte sadašnji krkljanac u turizmu, pa zamislite što će biti kada se Evropa proštopa ( a recimo putovanaj u ostatak svijeta budu klimava).
Nije ko Đuro ili Dalekovod, no RIVP bi prozvao vrlo energičnim blue chipom koji uz manji rizik ipak može dati lijepi prinos. Sad kad mi je Končar odradio, mislim se utrpat tu.
Znači sada očekujemo eksploziju turista koji imaju kredite u mirovanju na godinu dana jer ne mogu plaćati kamatu od 2% i država isplaćuje plaću svim ljudima jer nemaju novca za plaće...
Slažem se da turizam u Hrvatskoj nije umro (trenutno se drži umjetno na životu), ali trebat će im godine da se konsolidiraju, po mojoj skromnoj procjeni, tek će sezona 2022. ili čak 2023. biti na razini 2019. godine, a do onda tko živ tko mrtav
-
Kada gledam malo trgovanje ovdje imam osjećaj, kao da netko pokušava
obuzdati rast ATPL, dok se ne obavi prekrcaj do kraja. Tko će ga više znati
što je, ali bilo bi zanimljivo saznati tko je kupio toliku količinu zadnja 2 dana
U Kini danas opet porast indeksa, tako da je situacija sa vozarinama za sada stabilna.
Shanghai shipping index
Cape / Pmax / Supra: + 3,61 / + 0,17 / +0,38 %
Vani se jučer također malo zazelenilo, ali slažem se da to još nije trend:
-
mitkko imaš li noviji graf za ATPL, ili stari apdejtan?
-
Kako kaže Sun Tzu: Ako sjediš i čekaš na obali dovoljno dugo vidjet ćeš jednom kako rijeka nosi tijelo tvoga neprijatelja
Skrbi o velikome kada je još malo (Sun Tzu).
Dobiti sto pobjeda u sto bitaka nije vještina. Vještina je pobijediti neprijatelja bez borbe (Sun Tzu)
Tko nije čitao evo nekih citata
-
Ovo još nisu prilike.
Ovo su neprilike
Predstoji nam tek hlađenje balona vani
Vi o hladjenju balona pricate od 3. mjeseca, isto kao o prodaji Optime kao da je to vec gotova stvar