Samo da nesto napisem dok postam link
Posts by BudFox
-
-
Dobra koka nesilica je uvijek na cijeni, ali pjetlići su u manjini na dvorišću, pa još više vrijede
Ja naprimjer mislim da je burza danas pala jer je mitkko otišel z poslom doma, pa ne
stigne trgovati, ali to sam samo ja pomislil v sebi i nesmem reći na glas
-
Od 150 komada Kokica za(po) 358kn koje je danas prodao, vi Ledica ste kupili 100 komada Kokica
Ko na placu hahahaha
-
Nije lako izračunati tko je koliko Koka kupio
-
Potpisujem peticiju da se nastavi informanka subotom, jer mi je to uz vijesti iz kulture omiljeno štivo.
Također potpisujem da se vrati Nea na ovaj forum, jer bi nam on već nekako unaprijed javio da se
sprema ovakva kataklizma na ZSE...
-
-ATPL riješio sve iznad 200
+OPTE 4,70 - 4,75
+DLKV 6,60 - 6,70
+IGH 135 - 140
Dajte još dijonica, nije mi dosta
-
Ameri dolje 200 bodova.
Oštro down
Završili su sa minusom od 0,56 posto... Kakav oštro down... Šta se tu sve može pročitati
Zlocesti ti si prije bila dobar dobrica nick, ali si postala zlocesti, cak ponekad jako jako zlockasti nick....
Evo razloga zasto DOW pada nejakih 200 bodova sa 28133 boda...
https://www.teletrader.com/dow-sinks-200-…etails/53158219
Pogleć koliko je u plusu zadnjih godina, uh, šve se želeni, užaš, švijet se ruši... čak -1,79% žadnji tjedan, uh, pa to je štrašno...
Dow Jones Industrial 28,133.31 - -1.79% +2.55% +2.03% +8.77% +4.99% +29.07% Europljani ko Europljani se boje Korone i drugog vala dok Toni Cetinski organizira anticorona prosvjede i party-e..
...nema drugog lockdowna to smo apsolvirali...dakle pratimo zaražene od Korone...možda je najbolje da za sve koji
umru ove godine, a imaju iznad 85 godina proglasimo da je od Korone, da izgleda strašnije.... od ostalih bolesti
ove godine nitko ne umire....da nema Korone svi bi živjeli vječno, čini se....samo je Korona na tv-u svaki dan...doza
od 30 min za ispiranje mozga...netko je postao da je ove godine u Hrvatskoj do sada umrlo 1000 ljudi manje nego
što je bio prosjek zadnjih godina...
-
Dow Jones Industrial 28,133.31 - -1.79% +2.55% +2.03% +8.77% +4.99% +29.07% Nasdaq 100 11,622.131 - -5.46% +4.33% +17.38% +36.24% +48.00% +96.54% US SPX 500 Index 3,390.15 -1.30% -4.06% +1.10% +4.96% +16.51% +13.78% +37.71% DAX 12,991.45 -0.83% +0.16% +2.53% +1.37% +12.59% +6.59% +5.62% ZSE Equity Index 1,596.55 -0.36% -1.81% +1.28% -3.89% -12.24% -14.38% -15.20% Makedonski Berzan... 4,276.73 +0.51% +1.65% +0.22% +1.79% -13.88% +4.58% +60.98% P.S. Ovo uvećano je trogodišnja promjena indeksa. Tko kaže da Crobex nije obično smeće
u odnosu na Republiku Sjevernu Makedoniju i njihov berzan, neka iznese protuargumente
P.P.S. Dugoročni su se na Zagrebačkom berzanu dobro proveli, što pokazuje i trogodišnja
promjena cijene!! Ako se netko sjeća mudro vodstvo Zagrebačkog berzana je prije konačnog
pada/kraha izbacilo Agrokorove perjanice iz Crobex indeksa, inače bi 5-godišnji pad bio i puno
veći od ovoga koji je sada, a sadašnji Crobex ne prikazuje realno stanje na burzi i očitu
nesklonost većih ulagača investicijama na ZSE.
Znate kako kažu kada nema mačke miševi kolo vode, pa tako kada nema velikih investitora
burek trejderi su u žiži i zarađuju za bureke i jogurte. I to je legitimno, da ne bi tko mislio
da imam nešto protiv.
-
Gdje je onaj stručnjak šta je izavio da Pivci kupuju ATPL, pa gdje su nestali Pivci? Šta sad kupuju?
Možda kupuju šećer, jer Viro raste, a šećer im treba za čokoladu.
-
Kolega BudFox, to nije nužno tako loše. Ako imate lovu, možete postati suvlasnik nekih prilično dobrih firmi za jako male novce, nešto što prosječan Amer, Japanac, Švabo i ostali civilizovani mogu samo sanjati. Međutim, ako ste "dugoročni" koji je ušao po "fer" cijeni, onda je definitivno razlog za frustraciju...
Znači prosječan Amer, Japanac, Švabo i ostali civilizovani mogu samo sanjati da postanu suvlasnici firmi na ZSE?
Hahahahah, ovo je najbolja fora koju sam čuo zadnjih godina, svaka čast
-
Pa sta nisu rekli ovi iz Pevexa (pretpostavljam da na njih mislite) da ne vide razlog zasto bi stavljali dionicu na ovako lose trziste koje bi im samo moglo obezvrijediti imovinu. To sve govori o jadu i bijedi ZSE, kada je ova dionica vrlo aktivna preko HITA OTC-a, gdje se njom trguje, a nema smisla uvrstiti ju na ZSE burzu.
kako mislite 'obezvrijediti imovinu'?! mislite vlasništvo?
pa što nije da oni sami obezvrjeđuju društvo sisajući toliku dividendu, već drugu godinu u nizu?
Mislio sam na fondovsku gamad, koje pretpostavljam ti "nisi član", koja bez razloga ruši tržište kao npr. danas,
koje je na razinama 2005. godine i svaka ozbiljnija firma nema što tražiti na ovom smeću od ZSE tržišta.
Uspoređujemo se s burzama vani dok padaju, a dok rastu nikome ništa.
ZSE je prevara stoljeća i tko to prije shvati vidjet će da tu nema što tražiti.
To sam mislio, a ako treba dodatno pojašnjenje pogledaj semafor.
-
Zamislite sav jad i bijedu nase burze kad najjaca dionica nije uopce na burzi.
Pa sta nisu rekli ovi iz Pevexa (pretpostavljam da na njih mislite) da ne vide razlog zasto bi stavljali dionicu na ovako lose trziste koje bi im samo moglo obezvrijediti imovinu. To sve govori o jadu i bijedi ZSE, kada je ova dionica vrlo aktivna preko HITA OTC-a, gdje se njom trguje, a nema smisla uvrstiti ju na ZSE burzu.
-
Ja na kupnji na bar 5 hartija, ali ovi (ras)prodavaci nekako neodlucni za prodati
-
Isprva bude smijesno...onda rokne 10 - 20% i u 3 dana prospes svu godisnju zaradu i odes u minus, pa vise nije smijesno.... onda vani krenu rasti, pa se nadas budemo i mi... ali do toga nikad, ali bas nikad....pa ni onda ne dodje.... tuzno da, to je dobra rijec....
-
Vani padaju indeksi i brodari, pa i bolje da je van fokusa
-
Može to bolje od ovoga.....ajmo na -2%.... znam da možemo ...
....no pain no gain ...
-
Moraju fondovi poravnati tržište u padu...ako ih netko pita... ode Crobi u ponor -1%
Šteta što ga ne poravnaju u rastu... to ih nitko valjda ne pita...
-
Krenula panika, gotovo je s rastom indeksa koji traje mjesecima
-
+VIRO 49
- VIRO 61
-
To je OTP skrbnicki koji je kupio paket dionica od IB. Cini se da i dalje kupuje.