Kodt po 660, to ostaje u kasici.
Sada gledam nitko još da proda 1 dionicu atpl po 50, pa da bude 50 kom.
Znači ispravak kupljeno 49 atpl, do kraja dana bude i ta jedna možda u mreži.
Kodt po 660, to ostaje u kasici.
Sada gledam nitko još da proda 1 dionicu atpl po 50, pa da bude 50 kom.
Znači ispravak kupljeno 49 atpl, do kraja dana bude i ta jedna možda u mreži.
Atpl 50 kom, neka se nađe.
Display Moreovo mi je zapelo za oko:
Zaposlenicima su omogućene i brojne dodatne pogodnosti. Kroz program Family&Friends zaposlenicima, njihovoj obitelji, prijateljima i poslovnim partnerima nude se povlaštene cijene smještaja u svim Valamarovim hotelima, do čak 50% popusta
prijateljima?
što smo mi dioničari neprijatelji valamara pa ne ostvarujemo taj popust?
što se ostalog tice. ZA POHVALU. tako se zadrzavaju radnici. ktome cijelokupna okolina profitira od toga.
Možda netko iz Valmara i pročita post, sasvim orginalna i dobra ideja. Npr do određenog broja dionica 5% popusta, i tako redom od do dionica 10%, pa 15, 20 ,do 50%. Bilo bi možda, ma idem još malo nadokupit za 20% jeftinije ljetovanje. I svi zadovoljni😀
Otkud Vlen kratite, umjesto da dokupite???
KOEI mi izgleda da ima veće mogućnosti za rast, a za VLEN su se u izvješću izjasnili da će imati manje mogućnosti za privezivanje brodova zbog popravka doka, a time i manju zaradu. A još u prošlom izvješću su spomenuli što i u ovom da su Turska remontna brodogradilišta bliža i jeftinija što Lencu smanjuje poslove, a i profit. U ovom slučaju sam KOEI dokupio. Uspio sam postepeno nakupovati dionice firmi za koje se pokazalo da imaju najbolja izvješća. Sada je pitanje koliko će trebati da prodaju koji su se odlučili prodati u većim količinama i oni koji ih prate sa prodajom. ZABA mi je na čekanju sa kupnjom osim ako me ne iznenadi prodaja dionica gosp. Franje nekom odjednom. A i što će pokazati izvješće SPAN-a. VLEN mi se nikako ne uklapa u kako smatram bolje prilike.
Sve to kokega napisano stoji, samo ja još nisam vidio ugrozu u poslovanju Lenca Da je u izvješću malo konzervativizma je, ali i dalje posluju odlično!!
minus 2.5m za H1
Odlično, sada gledajte potihu kupnju iskusnih lisaca.Kada se emocije slegnu samo pratite.
Zamjena -VLEN za +KOEI
Otkud Vlen kratite, umjesto da dokupite???
Evo ga nazad i u kodt, a šta ću, mora se, malo..
Rekoh da ću se vratiti, atpl danas malo tek toliko po 50,8 €
Ok prevedeno za nas laike ?
Da se tvrtka odnosno njena imovina sada proda dobio bih 100 dolara po dionici, a sada imaš 51 €. po dionici. Zato Zločka kaže da vrijede više mrtvi,haha.
-HPB po 183,186 i 187€, profit +40% ( prodao danas većinu, ostalo još 130 dionica sa 35% plusa, to će čekat FI)
-jučer i danas ARNT po 37,20-37.40 €, profit +15% (prodao 3% portfelja ARNT)
trenutno 17% portfelja keš, početkom mjeseca manje od 1%.
Kolega, prodao si meni hpb po najvećoj cijeni taj dan 183, i 180, zaradiću i ja nešto.😀target 200.
Jučerašnji dan mi je bio vrh vrhova. Preko 5 posto porasta portfelja od ukupno 9 dionica. Rekoh možda je pravi trenutak da zbrojim od početka godine situaciju. Ispada nestvarnih 90 posto. Iznad svih očekivanja, nije ni ta naša zse za bacit.
vi ste kolega zreli da sami sebe prijavite Hanf(k)i
Kolega Moller da te nema, trebalo bih te izmisliti. Podsjećaš me na moga jednog zaposlenika, taj je imao u svakom trenutku spreman odgovor, na koji smo se mi hvatali za stomak od smijeha
Danas hpb jučer jdpl.
Pa što radite ljudi, dnevni trgovci, uskačate na moj vlak, koji juri 690 km/h?? Ne znam koliko je to sigurno. Ali ja sam u vlaku, čvrsto sjedim na svom mjestu. Ne uskačem/iskačem pri ovim brzinama.
Ja iskočio s cca 17% zarade, ja zadovoljan e da je tako još koji puta ove godine, ostalima sretno!
Sada će Ivana biti ljuta, mislim s punim pravom, prodao kodt po 690, ostalo još dvije dionice, prodat će se i to do kraja dana. Kupljeno po 590.
Plus vlen, hpb izmakao dok sam se prenemagao.
Dobar upside potencijal dry bulka i tankera, svega sto Alpha ima, nadao sam se vec preokretu u dry bulku i da ce tankeri ostati ovako visoke vozarine. Za sad jos nije to to, bum, al lagano dokupim tu i tamo.
I ja dokupljujem, kada ako ne sada😀
Kupio malo ERNT, vidim da se odljepljuje od dna
Evo kupili ste možda od mene, ja prodao.
Hvala kolegice z .
Plus span, plus adpl. Nedavno ernt i kodt2, ostalo cash.
Netko je od dugoročnih odlučio kapitalizirati dio dobiti na Hpb
Lijepo nas krca na 170 kn
Što ćemo reći, hvala mu
Zašto li me Hpb podsjeća na Atpl u rastu od 180 do 320 kn
Ufff, da sam znao da se neko iskrcava na 170 Kn, i ja bih se rado ukrcao, ali čini se da je to ipak 170 EURA!
![]()
I najboljima se dogodi ....
Hpb plus ujutro hpb minus u podne🤣