Display MoreViše manje je zakonom sve regulirano. Vlasnik stana koji iznajmljuje nekretninu je odgovoran za svoje podstanare. On je dužan da se njegovi podstanari moraju držati kućnog reda. Treba zvati policiju svaki puta. Nakon nekog vremena po zakonu ga se može tužiti i čak izbaciti iz suvlasništva. Tu imate još jedan problem. Obzirom da se od iznajmljivanja nekretnine na Jadranu na nekim lokacijama može zaraditi jako puno novaca a porez je izuzetno mali..takvi ljudi nakon nekog vremena počinju osmišljeno izgurivati ostale suvlasnike iz zgrade metodom proizvodnje osmišljenog kaosa. Ja ljetujem i imam nekretninu u zgradi na jednom jako popularnom mjestu. To što su mi ostali suvlasnici koji su se počeli iznajmljivati napravili u proteklih 10 tak godina da ovdje napišem mislim da mi nebi vjerovali. Jedno vrijeme sam trpio pa sam počeo zvati policiju. E to njima ne odgovara pa su počeli pričati nemoj svaki puta ti zvati daj da mi pomognemo. Skužio sam ih odmah i pustio da vidim što će napraviti. Kaos se nastavio oni nisu zvali nikoga. Metoda broj dva pomicanje stolova i stolica na način da se guraju a nema na ni jednoj nogi onaj podložak da se ne čuje. To pomicanje se uvijek događa u vrijeme odmora ili spavanja... metoda broj 3, svaki dogovor oko zgrade ide mailom da postoji pisani trag što je tko rekao i tražio kada se uvede počinju telefonski pozivi da nema traga.. i onda idu odgovori na ranije postavljene upite "ma nisam ja to rekao", pa nakon nekog vremena nitko više niti ne želi odgovoriti na mail..... itd.itd.
kazete ostali suvlasnici se koriste raznim metoda
ma...zamislite da se tek pocnu koristiti vasim metodama. pa da zovu policiju svako malo za svasta pa da po vasim rijecima nakon nekog vremena vas izbace iz suvlasnistva ?
Jel vas kucni red ovjeren i ispecatiran ili pricate tek pausalno o kucnom redu? posto ste suvlasnik a kazete da vas suvlasnici maltretiraju jer vuku stolove samo da vi ne mozete odmorit postavlja se pitanje dal je vas kucni red izglasan-ovjeren i ispecatiran po zakonu jer sumnjam da su vasi suvlasnici izglasali takav kucni red.
vidim vama je odmor bas na visini... svadja s suvlasnicima-zvanje policije. pisanje mailova itd.. eto svatko svoj odmor provodi na drugaciji nacin... eto ja ne cujem svoje suvlasnike jer odmor provodim na plazi i kad legnem umoran sam ko pas od sunca i mora pa valjda ne cujem nikoga a i da ga cujem sigurno mi ni na kraj pameti ne bi bilo da se zajebavam pisanjem kojekakvih prituzbi i pojasnjavam policiji da je netko vukao stol ili pustio vodu ili se glasno sexao u 15:30 umjest ou 14:20...al svakakvih nas ima pa zato treba sagledat i drugu (vasu) stranu pa da se protiv vas i takvih znamo obraniti jer zvanje policije jer sam povukao stol pa je zaskripalo je UZNEMIRAVANJE i policija ce na kraju vama naplatit kaznu jer me uznemiravate policijom a mogli bi vas i izvlastit uskoro jer eto maltretirate stalno svoje susjede zvanjem policije.
i nikako da povezem kako ce to porez na nekretnine rijesit divljacko ponasanje vasih susjeda koji vuku stolove bez podloski.
nista... odo ja sad pustit vodu i na plazu a vi krenite napisat koji mail policiji jer cu pustit vodu a sad ce 15:00 pa mislim da je to bas nesto sto bi policija morala istrazit
A da vas dvojica niste slučajno iz iste zgrade?