Da im ne trebaju, što bi ih zaposlili.
Posts by tento
-
-
minus podr plus span
-
Kupovali su po 60, a prodaju po 50. Ne da je cudno nego i vise nego cudno. I to prodaju kao da su kruha gladni
Bili gladni, ne gladni, nas su dosta sj...i
-
Prodao podravku , po 142.
Neću čekati kao na hpb, bio dobar plus jučer a danas
-
Plus vlen po3.42
-
Plus podravka po 130.
-
Više manje je zakonom sve regulirano. Vlasnik stana koji iznajmljuje nekretninu je odgovoran za svoje podstanare. On je dužan da se njegovi podstanari moraju držati kućnog reda. Treba zvati policiju svaki puta. Nakon nekog vremena po zakonu ga se može tužiti i čak izbaciti iz suvlasništva. Tu imate još jedan problem. Obzirom da se od iznajmljivanja nekretnine na Jadranu na nekim lokacijama može zaraditi jako puno novaca a porez je izuzetno mali..takvi ljudi nakon nekog vremena počinju osmišljeno izgurivati ostale suvlasnike iz zgrade metodom proizvodnje osmišljenog kaosa. Ja ljetujem i imam nekretninu u zgradi na jednom jako popularnom mjestu. To što su mi ostali suvlasnici koji su se počeli iznajmljivati napravili u proteklih 10 tak godina da ovdje napišem mislim da mi nebi vjerovali. Jedno vrijeme sam trpio pa sam počeo zvati policiju. E to njima ne odgovara pa su počeli pričati nemoj svaki puta ti zvati daj da mi pomognemo. Skužio sam ih odmah i pustio da vidim što će napraviti. Kaos se nastavio oni nisu zvali nikoga. Metoda broj dva pomicanje stolova i stolica na način da se guraju a nema na ni jednoj nogi onaj podložak da se ne čuje. To pomicanje se uvijek događa u vrijeme odmora ili spavanja... metoda broj 3, svaki dogovor oko zgrade ide mailom da postoji pisani trag što je tko rekao i tražio kada se uvede počinju telefonski pozivi da nema traga.. i onda idu odgovori na ranije postavljene upite "ma nisam ja to rekao", pa nakon nekog vremena nitko više niti ne želi odgovoriti na mail..... itd.itd.
kazete ostali suvlasnici se koriste raznim metoda
ma...zamislite da se tek pocnu koristiti vasim metodama. pa da zovu policiju svako malo za svasta pa da po vasim rijecima nakon nekog vremena vas izbace iz suvlasnistva ?
Jel vas kucni red ovjeren i ispecatiran ili pricate tek pausalno o kucnom redu? posto ste suvlasnik a kazete da vas suvlasnici maltretiraju jer vuku stolove samo da vi ne mozete odmorit postavlja se pitanje dal je vas kucni red izglasan-ovjeren i ispecatiran po zakonu jer sumnjam da su vasi suvlasnici izglasali takav kucni red.
vidim vama je odmor bas na visini... svadja s suvlasnicima-zvanje policije. pisanje mailova itd.. eto svatko svoj odmor provodi na drugaciji nacin... eto ja ne cujem svoje suvlasnike jer odmor provodim na plazi i kad legnem umoran sam ko pas od sunca i mora pa valjda ne cujem nikoga a i da ga cujem sigurno mi ni na kraj pameti ne bi bilo da se zajebavam pisanjem kojekakvih prituzbi i pojasnjavam policiji da je netko vukao stol ili pustio vodu ili se glasno sexao u 15:30 umjest ou 14:20...al svakakvih nas ima pa zato treba sagledat i drugu (vasu) stranu pa da se protiv vas i takvih znamo obraniti jer zvanje policije jer sam povukao stol pa je zaskripalo je UZNEMIRAVANJE i policija ce na kraju vama naplatit kaznu jer me uznemiravate policijom a mogli bi vas i izvlastit uskoro jer eto maltretirate stalno svoje susjede zvanjem policije.
i nikako da povezem kako ce to porez na nekretnine rijesit divljacko ponasanje vasih susjeda koji vuku stolove bez podloski.
nista... odo ja sad pustit vodu i na plazu a vi krenite napisat koji mail policiji jer cu pustit vodu a sad ce 15:00 pa mislim da je to bas nesto sto bi policija morala istrazit
A da vas dvojica niste slučajno iz iste zgrade?
-
Kodt po 660, to ostaje u kasici.
Sada gledam nitko još da proda 1 dionicu atpl po 50, pa da bude 50 kom.
Znači ispravak kupljeno 49 atpl, do kraja dana bude i ta jedna možda u mreži.
-
Atpl 50 kom, neka se nađe.
-
ovo mi je zapelo za oko:
Zaposlenicima su omogućene i brojne dodatne pogodnosti. Kroz program Family&Friends zaposlenicima, njihovoj obitelji, prijateljima i poslovnim partnerima nude se povlaštene cijene smještaja u svim Valamarovim hotelima, do čak 50% popusta
prijateljima?
što smo mi dioničari neprijatelji valamara pa ne ostvarujemo taj popust?
što se ostalog tice. ZA POHVALU. tako se zadrzavaju radnici. ktome cijelokupna okolina profitira od toga.
Možda netko iz Valmara i pročita post, sasvim orginalna i dobra ideja. Npr do određenog broja dionica 5% popusta, i tako redom od do dionica 10%, pa 15, 20 ,do 50%. Bilo bi možda, ma idem još malo nadokupit za 20% jeftinije ljetovanje. I svi zadovoljni😀
-
Otkud Vlen kratite, umjesto da dokupite???
KOEI mi izgleda da ima veće mogućnosti za rast, a za VLEN su se u izvješću izjasnili da će imati manje mogućnosti za privezivanje brodova zbog popravka doka, a time i manju zaradu. A još u prošlom izvješću su spomenuli što i u ovom da su Turska remontna brodogradilišta bliža i jeftinija što Lencu smanjuje poslove, a i profit. U ovom slučaju sam KOEI dokupio. Uspio sam postepeno nakupovati dionice firmi za koje se pokazalo da imaju najbolja izvješća. Sada je pitanje koliko će trebati da prodaju koji su se odlučili prodati u većim količinama i oni koji ih prate sa prodajom. ZABA mi je na čekanju sa kupnjom osim ako me ne iznenadi prodaja dionica gosp. Franje nekom odjednom. A i što će pokazati izvješće SPAN-a. VLEN mi se nikako ne uklapa u kako smatram bolje prilike.
Sve to kokega napisano stoji, samo ja još nisam vidio ugrozu u poslovanju Lenca Da je u izvješću malo konzervativizma je, ali i dalje posluju odlično!!
-
minus 2.5m za H1
Odlično, sada gledajte potihu kupnju iskusnih lisaca.Kada se emocije slegnu samo pratite.
-
Zamjena -VLEN za +KOEI
Otkud Vlen kratite, umjesto da dokupite???
-
Evo ga nazad i u kodt, a šta ću, mora se, malo..
-
Rekoh da ću se vratiti, atpl danas malo tek toliko po 50,8 €
-
Ok prevedeno za nas laike ?
Da se tvrtka odnosno njena imovina sada proda dobio bih 100 dolara po dionici, a sada imaš 51 €. po dionici. Zato Zločka kaže da vrijede više mrtvi,haha.
-
-HPB po 183,186 i 187€, profit +40% ( prodao danas većinu, ostalo još 130 dionica sa 35% plusa, to će čekat FI)
-jučer i danas ARNT po 37,20-37.40 €, profit +15% (prodao 3% portfelja ARNT)
trenutno 17% portfelja keš, početkom mjeseca manje od 1%.
Kolega, prodao si meni hpb po najvećoj cijeni taj dan 183, i 180, zaradiću i ja nešto.😀target 200.
-
Jučerašnji dan mi je bio vrh vrhova. Preko 5 posto porasta portfelja od ukupno 9 dionica. Rekoh možda je pravi trenutak da zbrojim od početka godine situaciju. Ispada nestvarnih 90 posto. Iznad svih očekivanja, nije ni ta naša zse za bacit.
vi ste kolega zreli da sami sebe prijavite Hanf(k)i
Kolega Moller da te nema, trebalo bih te izmisliti. Podsjećaš me na moga jednog zaposlenika, taj je imao u svakom trenutku spreman odgovor, na koji smo se mi hvatali za stomak od smijeha
-
Danas hpb jučer jdpl.
-
Pa što radite ljudi, dnevni trgovci, uskačate na moj vlak, koji juri 690 km/h?? Ne znam koliko je to sigurno. Ali ja sam u vlaku, čvrsto sjedim na svom mjestu. Ne uskačem/iskačem pri ovim brzinama.
Ja iskočio s cca 17% zarade, ja zadovoljan e da je tako još koji puta ove godine, ostalima sretno!