Plus atpl po 49, plus vlen po 3.30
Posts by tento
-
-
plus plag, malo.
-
Plus ulpl netko mi prodao malo po 8,9
To bi bio JDPL?
Je, je, jdpl, čekam i ulpl pa kako se radilo o starno maloj količini upisao ulpl. tnx.
-
Plus ulpl netko mi prodao malo po 8,9
-
Ako može Dane i Ini i imati prvu klupu rezerviranu u crkvi, neka i oni rade to što rade.
Fascinira me strpljenje hr čovjeka
Kakvo strpljenje, očito debela večina je svjesna da, koliko se radi nigdje se bolje ne živi.
-
Minus adpl dio, sutra nastavljamo.
Atpl na vrijeme prodao s obzirom na današnji pad. Vratiću se naravno u kraljicu, ali ne još.
-
Danas svega po mrvicu kupovao.
SPAN, ATPL, CKML jedino mi još nije u dokup ušao KODT... nekako mi se sada skup čini.Nekima se ne čini skup https://eho.zse.hr/fileadmin/issu…893ed07af49.pdf
Eto vidim sada da nisam sam! Znači uvijek nam se činio skup, ne znam kak netko sada iz dana u dan po 15-20 komada kupuje na ovoj cijeni.
Ja nemam bome duše da toliko platim iako znam da ima smisla!Končar i i Construction Line (poduzeće osnovano na Malti od strane hrvatskih državljana za otkup dugova) su preuzeli Dalekovod d.d. nakon kontroverzne dokapitalizacije, a član uprave financija Dalekovoda d.d. Đuro Tatalović je sada član u upravi Končara..ocito nagrada za dobro obavljen prljavi posao.
Lik je namazan do kraja i dok je on bio u Dalekovodu, poduzeće je generiralo ogromne gubitke. Npr. sluzbena putovanja su u godini dana povecana sa 2 mil.kn na 30 mil.kn., zakupnine i najamnine, seminari i edukacije po 200%, i jos neki troškovi (koga zanima postoje detaljna izvješća na zse.hr). Kada su se zbrojili ti troškovi pokrivali su gotovo sav dug..sto je jos zanimljivije u isto vrijeme poslovni prihodi su padali. Na pitanja dioničara na skupštinama odgovarao je da su povećani troškovi u svrhu povećanja poslovanja, ali eto poslovni prihodi umanjeni. I sada takav lik vodi Končar.
Ne želim dioničarima Končara da im se desi ista sudbina i da im se kapital umanji 100 puta, ali budite oprezni jer imate posla s istim ljudima koji su "oteli" Dalekovod pa su sada na sudu.
Ono sto želim podvući, i nas su ti isti mamili kupovinama od strane članova uprave pa su ljudi naivno kupovali misleći da će rasti, a na kraju se glavni investitor Konsolidator d.d. odrekao skoro ulozenih 150mil.kn.bez ikakve logičke računice. Želim reći, oni će se namiriti na druge načine i oni ne ulažu svoj novac, a obični ljudi će izvisiti.
Hvala na vrjednoj informaciji, budemo pratili toga kretena!!
-
Eto ti od 500 su i mene otjerali.
-
Hvala Zločki, riješio se spana, i atpl, uskoro ću, danas nije prošlo i adpl. Ma kilave, bože sačuvaj, atpl kažu na dnu , pa nebih ja baš prodavao na dnu.
-
Plus span, danas.
-
ovo na portalu su aktualne cijene, pridodao bi majstorska dnevnica 100+ eur, pomočni 70 eur ALI na tržištu je toliko NEkompetentnih i priučenih "majstora" koji uopče ne poznaju moderne tehnike i materijale da je angažiranje takovih čisti gubitak novaca i vremena i potrebno se dobro interesirati i angažirati u smislu projekta radova, materijala i pripreme...kada ti dođe i kaže da je zanat izučio u njemačkoj i izvadi mobitel i pokazuje fotke povučene sa neta i govori "vo sam ti ja radio...i ovo, i vo i vo...i odmah traži avans u kešu i bez pred/računa, bjež od toga koliko te noge nose
...
meni je lik uređivao pročelje, krpanje i farbanje unaprijed definiranom silikonskom samoperivom fasadnom bojom i nešto kasnije sam nešto dorađivao špalete i stoga obljepio pik traku i kod uklanjanja, traka mi povuče sloj boje sa fasade i u razgovoru sa tehnologom ustanovimo da je kreten na podlogu stavio akrilnu impregnaciju(jeftinije) umjesto silikonsku a silikon na akril uopče ne drži i sada traje dok traje a kada se počne ljuštiti, minivoš i sve skinuti pa iz početka, skela 15x8m, dozvole, svu boju skinuti sa minivošom, sve dobro izbrusiti, učvrstiti podlogu, izgletati i ponovno obojati...biti će dobro ako neću morati sve rabicirati sa 2x flex. ljepilo
Ohoho, dobro te udesio, i na kraju pojeo vuk magare, nikom ništa!
-
keramičar se ne mrda bez 10€ kvadrat. moj prijatelj sad daje početniku podopolagaču samo da ima interesa za učiti start 1500€. radi se malo više ali i para ima više. koliko se ja sjećam građevinski fax u zg je bilo jako teško završiti ( ako se nešto u međuvremenu nije promjenilo) tko god je to završio i radi za manje od 2000€ treba se zamisliti gdje je pogriješio.
Keramičar bio nekada 10, sada od 15 pa naviše, i to se moraš naručiti kao kod doktora.
Tražite majstore? Provjerili smo koliko koštaju najtraženije usluge i što je najviše poskupjeloPored cijena hrane, najveća poskupljenja u razdoblju povišene inflacije zabilježile su obrtničke usluge. Cijene su podigli gotovo svi obrtnici, a prednjačili…www.tportal.hr -
keramičar se ne mrda bez 10€ kvadrat. moj prijatelj sad daje početniku podopolagaču samo da ima interesa za učiti start 1500€. radi se malo više ali i para ima više. koliko se ja sjećam građevinski fax u zg je bilo jako teško završiti ( ako se nešto u međuvremenu nije promjenilo) tko god je to završio i radi za manje od 2000€ treba se zamisliti gdje je pogriješio.
Keramičar bio nekada 10, sada od 15 pa naviše, i to se moraš naručiti kao kod doktora.
-
Plus lkri, nek se nađe na ovoj cijeni.
-
Da im ne trebaju, što bi ih zaposlili.
-
minus podr plus span
-
Kupovali su po 60, a prodaju po 50. Ne da je cudno nego i vise nego cudno. I to prodaju kao da su kruha gladni
Bili gladni, ne gladni, nas su dosta sj...i
-
Prodao podravku , po 142.
Neću čekati kao na hpb, bio dobar plus jučer a danas
-
Plus vlen po3.42
-
Plus podravka po 130.