Evo i moga
Atpl
Opte
Tpng
Viro
cash
Evo i moga
Atpl
Opte
Tpng
Viro
cash
Display Morehttps://www.hellenicshippingnews.com/baltic-dry-ind…gh-4000-points/
The real story in bulk carrier markets is how far ahead of previous year the market is this year, and how it is accelerating faster than the seasonal pattern that’s been evident since the year 2017, as in this chart:
Source: Shipping Strategy Ltd.
The big question is, what happens if the seasonal pattern is maintained? To which the answer is, the BDI will go through 4,000 and keep going. Moreover, given the market fundamentals, it could well keep going into 2022. This in fact is what our model currently predicts – and has been predicting since Q1 2020.
dali sam dobro shvatio, berba na 340-330, pa se testira novo dno i berba 260-290
Prema tome, ako se ovako nastavi mogli bi se svi ispričati mittku.
Na koji iznos mislite da prelazi s kikirikija na ozbiljne ulagače.
kada iznos prijeđe onaj koji niste spremni kikiriknuti,
usput, ima li kakav savjet, kakvu strategiju zauzeti kod Vira, jer se i tamo provlače neke cake
I mene zanima, padajući noževi i tvrdoglavost o ne prodavanju dionice me dovela trenutno do - 65,26 %
Kocka je za kiki-riki ulagače. Nažalost, na zse ih ima na lopate. Za one koji imaju lovu i znaju što rade, nije. Ali avaj.
Na koji iznos mislite da prelazi s kikirikija na ozbiljne ulagače.
U
U
Nisam ja taj, ali ste blizu, odmah iznad onoga s 500. mislio sam petsto neće ići ali ode kao sir u komadu.
Pretpostavio sam da je tih 1xx komada ubola koleginica Kvark... 😁
Možda je bilo nas je dvoje na kupnji.
U
+ ATPL (366)
Uboli ste 22 komada, ha?
Nisam ja taj, ali ste blizu, odmah iznad onoga s 500. mislio sam petsto neće ići ali ode kao sir u komadu.
+ ATPL (366)
Hoće li ovi što su kupili na 330 sutra prodavati?
Kakvi likovi... Recite na koliko želite da vam srušim igh
Ovdje je potencijal 10x a vi serendajte
Radje ga napucajte da izadjem sa pozitivnim nulom. Bio je potencijal i na 300 kada sam na ulazio...
Hvala bogu rješio se na vrjeme stečajuša još mi viro ostje - 50- 60 posto. Čekam skupštinu, ako se ne pomakne prodajem s gubitkom i nikada više kune vidjeti neće.
+ATPL kolege s foruma kažu kupi i ja kupio.
<<poslušao i zloćku +OPTE
Display More@Mitko - ako smijem par riječi. Znaš me i moj stil pisanja tako da ne zamjeri štogod - u dobroj je namjeri.
Nisu oni koji komentiraju "svi" to je samo mali djelić (stotinka) svih onih nekoliko TISUĆA ljudi koji ovdje iz tvojih i drugih postova itekako puno toga korisnog nalaze u vlastitim ulaganjima, ali NE komentiraju ništa.
A ti koji komentiraju (uključujući i mene) već imaju poznati "otisak prsta" odnosno znaš što od koga i kako možeš očekivati. Svatko ima svoj stil i razloge zašto je tako, neke nije lako prihvatiti, ali to smo što smo i s tim nam valja živjeti. Forum nije ništa drugačiji od života tako da je priča i ovdje ista. Nitko nikada nije svima ugodio niti će. Čisto za primjer sjeti se što su napravili Prometeju, Isusu i ostalima koji su pokušali donesti svjetlost tamo gdje je bila tama. Ti još dobro i prolaziš i svemu tome ha, ha.
Ima jedna dobra - Nikada nijedno dobro djelo nije prošlo nekažnjeno. Tako neće ni ovi tvoji napori da svima nama na svoj izvrstan način približiš ono što smatraš da je bitno i naravno da ćeš u svemu tom i griješiti (tko radi taj i griješi) i dobijati razne kritike koje ti se neće sviđati i koje će te ubijati u pojam i demotivirati, ali pokušaj razumjeti da ti je velika većina onih tihih ZAHVALNA na svim naporima koje činiš i ovdje dijeliš s nama. A kroz sve to svi mi zajedno učimo i rastemo. A znamo da to nije ni lako ni bezbolno.
Tako da samo nastavi, očito je da voliš to što radiš, djeliš to nesebično s nama, ali pošto je riječ o novcu treba razumjeti da će mnogi koji te poslušaju (ili ne) ponekad biti nezadovoljni kad se pojave diskrepancije i razlike od onoga čime nas stvarnost nerijetko iznenadi.
Što se mene tiče imaš jedno veliko
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
za sve što radiš i nastavi tako i dalje sve dok imaš volje i želje da taj napor podjeliš s nama unatoč svim problemima koji se na tom putu nađu.
mittko toulen je rekao što ogromna većina misli. Molim te skokni do teme atpl postavio sam jedno pitanje, stvarno bih volio imati i tvoje mišljenje. A ujedno zahvaljujem kolegama i kolegicama na odgovoru.
Kako sam malo zakasnio, kupio puno manje nego sam mislio. Ulazio 2 puta prosjek 357,5. Kako se ovo događa sada i ko zna više kad, vuće me na kupovinu malo veću. Znam da je jako nezahvalno pitati za mišljenje ali ipak pitam ozbiljno, nekoga tko dobro prati ovu situaciju s atpl, kupovati na ovim cijenama s obzirom da je oviliko raslo. Bio bih zahvalan na mišljenjima. Lp.
Gosp. mittko probila 360, što sada savjetujete.
mislim da će savjetovati čekanje barem na 340, bilo bi loše za njegov renome da i dalje savjetuje čekanje na 280,
moj savjet iz svježeg jučerašnjeg iskustva je nikako ne uključivati autopilot za navigaciju, danas se tako mučim ručno ispraviti jučerašnje skretanje s kursa
Mittka cijenim. nije bilo podbadanje. Samo nekada treba i sebe poslušati a nisam,jbg
Do 380 samo 325 dionica.
Gosp. mittko probila 360, što sada savjetujete.
Kad pogledaš na monitor, i na graf, vidiš isto
Opte hvata zalet, tri, dva , jedan.. pa sada svi imate priliku ući, i svi ćete imati priliku izaći, pa pamet u glavu i najbrži prst.
i bez kuknjave poslije
Cijena je pala, indikatori to nisu popratili.. i što reći
.
Poslušao zloćku
Što se očekuje sutra za atpl. Hvala.
Ja ocekujem konsolidaciju na razinama 320-340 kuna iducih tjedan, dva, a onda rast kako se priblizavamo kraju drugog kvartala.
Što se očekuje sutra za atpl. Hvala.
Izgledat će smješna cifra prema drugima,ali ako prijavljujemo gubitke i ja prijavljujem 45000 kn. 2007 u naletu krize. Rekao nikad više na burzu jer se prethodnih godina 2004...2007 zarađivalo odlično a ja uložio 2007 kratko dobro zaradio a onda.. Sada kada se osvrnem na ta vremena dobro sam i prošao jer mi je to bilo prvo ulaganje. I opet mi neda vrag mira i evo me opet od 2020. A i nije bilo mittka, zločeste, parice , ledice i drugih forumaša i ugudnog druženja na forumu. Možda je i bilo ali ja nisam bio.😀
https://www.tportal.hr/biznis/clanak/…u-foto-20210513
Ipak HPB i ACI bi mogle na bubanj!
Što bi to značilo za male dioničare.