Ima li neki stvarni razlog, pa ste se naslagali na ask, sada kada je pri kraju ili blizu kraja završetak priče, a čekali tolike godine.
Posts by tento
-
-
Ako se ponovi jučerašnji dan, ovi s 1580 dionica na 420, biti će načeti.
-
Čini se da se čeka nova objava za BDI danas, da bi se nastavilo tuči po asku. Osim ak se ne varam. Tak je bilo jučer. Zastalo, i onda po objavi ... udri. U međuvremenu ...
"Baltic Dry povećao se za 1.303 boda ili 95,39% od početka 2021. godine, prema trgovanju na ugovoru o razlici (CFD) koji prati referentno tržište za ovu robu"
Onaj s 800 na 423 sigurno pročitao ovo i bijeg.
-
+atpl bez razmišljanja i sada razmišljam bil još
Kolega bolje danas po 390 nego sutra po 410......
Tako sam ja razmišljao od 350 pa nadalje, vidio bolje mi je da manje mislim, i konačno opalio odmah ujutro po asku i odličnan potez za sada.
-
Ne vidim zastavicu ?
Vidim trokut, negdje će morati
Up do 440 kn ili down do 330 kn
Je li ovo pennant ili trokut? Ajmo zlo, nauči nas nešto umjesto da plašiš sa 330
Tako nas mitkko uplašio s 260, i bila mi skupa na 330, i na 350, i danas na 360, i 370 Hoću neću po asku i dok mislim ode na 374.
-
Imam dionice Tpng i zasad gubitak 4.7%.
Medjutim ovo je kvalitetna firma pa se ne brinem. Tesko je uhvatiti samo dno, ali i vrh. Iduci moj dokup ako nastavi padati ide na 37kn pa cemo vidjet dalje strategiju. Istina je, vozarine su trenutno lose, al postoje indicijenda to nece jos dugo tako.
I ja imam dosta dionica tpng trenutni gubitak 6,45% Bio i u plusu mislim cca 10% i nisam prodao. Ne pada mi napamet prodavati, jedino neznam dokle može dolje.
-
https://finance.yahoo.com/quotes/gogl%2C…r=1&bypass=true
https://live.euronext.com/en/product/equ…oup/gogl/quotes
Vani danas uglavnom zeleno.....
Kolega koji je najvažniji od brodara vani, odnosno koji ima najsličniju floti Atpl.
Hvala.
-
Za Bozic barem 600 kn. I to onako, konzervativno. A protiv mojih prognoza se nije uputno kladiti. To ste dosad nadam se naucili. O svojoj dobiti ili o svom trosku. Ali jeste.
Kako nisam kupio sve što sam mislio, a uvažavajuči mittkov graf o mogučem povratku na 260, stalno sam imao kočnicu. Očito od grafa ništa, pa s obzirom na prognozu kolege 5. elementa idem sutra u dokup i počastiti se za Božić
-
Ima li kakvih predviđanja za ponedjeljak, ili ste svi po roštiljima😀
-
Dobro jutro ekipa!
Hmmm, pred sam kraj prodavati. Ako je Kreši ponestalo novca a što je s Rajficom.
Banka da izgubi, teško.
-
Skratio opte, ovdje se više nezna ko pije a ko plaća...
-
Izgleda da mi nismo dorasli njihovim vratolomijama.
-
Razgovarah s nekim od ex. bankstera i tip mi rekel kako Optimu nebu preuzel vlasnik Telemacha. Info je za zamisliti se.
Nemrem vam povedati od kuda info, ali je visoko , visoko pozicioniran (bio).
P.S. Imam Opte i pun sam ko brod.
Uredu, znači li to da je više ponuditelja u igri pa je navedeni vlasnik neće preuzeti, ili ....
-
Hvala.
No, tehnički . da bi netko kupio, netko mora i prodati
Pa gledajmo kupce, kaže Kostolany
Slažem se...a zasada nekog ozbiljnijeg kupca i nema...male je isti prodavač dobro natovario u prvom valu prodaje...da se razumijemo ja sam TPNG davno prodao...ali svim srcem se nadam u oporavak u Q3 i želim svim dioničarima TPNG dobru zaradu...samo sam na vrijeme upozoravao da tu nema brzog oporavka i da je bolje kupiti ATPL na 190 kn nego čekati oporavak TPNG u Q3....nadam se da sam nekome tim savjetom učinio dobro.
Nažalost nisam čitao taj post, tpng mi čini najveći dio portfelja i sada zarobljeno.
-
Proplakala ili se smijala
-
Ode opte u ponedjeljak😀
-
Malo Opte na 5
-
Gdje nam je zločka.
-
Danas nadokupio Atpl
-
Evo i moga
Atpl
Opte
Tpng
Viro
cash
Vi ste kolega malo skloniji riziku ,kao ulagač?! Svaka čast!
Viro srećom malo, Opte nešto više, Atpl još u kupnji kupvao po dio u svakom padu, malo stao jer mi je mittko sve više u glavi, njegov graf na 260. I na kraju Tpng 38 post, ulaz 42,7 kn.