1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. tento

Posts by tento

• PTKM (PETROKEMIJA d.d.)

• tento
    • June 11, 2021 at 6:31 PM
    Quote from Brunos
    Quote from Marin83

Vidim da je ovaj na ASK-u što je držao nekoliko dana nalog od 500 dionica na 60kn izgubio strpljenje i prosuo se na 55,5 kn...sada bi se situacija trebala smiriti.

Ocito nekima fale novci pa pod svaku cijenu zele izaci pa to stvara nervozu. Cinjenica je da ova dionica vec duze vrijeme ne stvara nikakav prinos nego gubitke pa je se mnogi zele rijesiti i imaju zakljucan kapital. I sam imam ptkm ali mislim da je sada najgore vrijeme za izlaziti jer nema nikakvog interesa na kupnji a plin je skup. Ja se nadam boljim okolnostima i barem 65+ cijeni. Mozda ispadne cekanje Godota ali cekati cu radije nego da izlazim pod svaku cijenu.

Ma kolega bio sam u istoj situaciji, izgubio živce prodao s dobrim minusom uložio u atpl, povratio minus i otišao u plus trenutno 12 posto s trendom daljnjeg rasta. Isto nisam htio prodavati dosta dugo, srećom poslušao neke kolege s foruma o kupovini atpl, evo ovom prilikom im i zahvaljujem.

• OPTE prodaja - kladionica

• tento
    • June 11, 2021 at 2:47 PM

Ima li neki stvarni razlog, pa ste se naslagali na ask, sada kada je pri kraju ili blizu kraja završetak priče, a čekali tolike godine.

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• tento
    • June 11, 2021 at 2:39 PM

Ako se ponovi jučerašnji dan, ovi s 1580 dionica na 420, biti će načeti.

• tento
    • June 11, 2021 at 11:04 AM
    Quote from trial

Čini se da se čeka nova objava za BDI danas, da bi se nastavilo tuči po asku. Osim ak se ne varam. Tak je bilo jučer. Zastalo, i onda po objavi ... udri. U međuvremenu ...

"Baltic Dry povećao se za 1.303 boda ili 95,39% od početka 2021. godine, prema trgovanju na ugovoru o razlici (CFD) koji prati referentno tržište za ovu robu"

Onaj s 800 na 423 sigurno pročitao ovo i bijeg. ;)

• Što smo danas tržili

• tento
    • June 10, 2021 at 11:10 AM
    Quote from tin
    Quote from Moller

+atpl bez razmišljanja i sada razmišljam bil još

Kolega bolje danas po 390 nego sutra po 410......

Tako sam ja razmišljao od 350 pa nadalje, vidio bolje mi je da manje mislim, i konačno opalio odmah ujutro po asku i odličnan potez za sada.

• tento
    • June 8, 2021 at 4:46 PM
    Quote from looserst
    Quote from zlocesti

Ne vidim zastavicu ?

Vidim trokut, negdje će morati

Up do 440 kn ili down do 330 kn

Je li ovo pennant ili trokut? Ajmo zlo, nauči nas nešto umjesto da plašiš sa 330 ;)

Tako nas mitkko uplašio s 260, i bila mi skupa na 330, i na 350, i danas na 360, i 370 Hoću neću po asku i dok mislim ode na 374.

• TPNG (tankerska plovidba next generation)

• tento
    • June 7, 2021 at 11:12 PM
    Quote from Neo

Imam dionice Tpng i zasad gubitak 4.7%.

Medjutim ovo je kvalitetna firma pa se ne brinem. Tesko je uhvatiti samo dno, ali i vrh. Iduci moj dokup ako nastavi padati ide na 37kn pa cemo vidjet dalje strategiju. Istina je, vozarine su trenutno lose, al postoje indicijenda to nece jos dugo tako.

I ja imam dosta dionica tpng trenutni gubitak 6,45% Bio i u plusu mislim cca 10% i nisam prodao. Ne pada mi napamet prodavati, jedino neznam dokle može dolje.

• tento
    • June 7, 2021 at 5:09 PM
    Quote from tin

https://finance.yahoo.com/quotes/gogl%2C…r=1&bypass=true

https://live.euronext.com/en/product/equ…oup/gogl/quotes

Vani danas uglavnom zeleno.....

Kolega koji je najvažniji od brodara vani, odnosno koji ima najsličniju floti Atpl.

Hvala.

• tento
    • June 6, 2021 at 1:37 PM
    Quote from 5. Element

Za Bozic barem 600 kn. I to onako, konzervativno. A protiv mojih prognoza se nije uputno kladiti. To ste dosad nadam se naucili. O svojoj dobiti ili o svom trosku. Ali jeste.

Kako nisam kupio sve što sam mislio, a uvažavajuči mittkov graf o mogučem povratku na 260, stalno sam imao kočnicu. Očito od grafa ništa, pa s obzirom na prognozu kolege 5. elementa idem sutra u dokup i počastiti se za Božić

• tento
    • June 5, 2021 at 2:50 PM

Ima li kakvih predviđanja za ponedjeljak, ili ste svi po roštiljima😀

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• tento
    • June 3, 2021 at 7:08 AM

Dobro jutro ekipa!

Hmmm, pred sam kraj prodavati. Ako je Kreši ponestalo novca a što je s Rajficom.

Banka da izgubi, teško.

• Što smo danas tržili

• tento
    • June 2, 2021 at 1:00 PM

Skratio opte, ovdje se više nezna ko pije a ko plaća...

• tento
    • June 1, 2021 at 9:08 PM
    Quote from dionicar

harpun e kad Krešo prodaje se već brinem... Ili je malo prodao da nas obmane.. da mu Prospemo još.. ali ne razumijem.. pa kupovao je i po 5.2 5.3.. sada ništa ne kužim više...

deny_09 ali tko je to onda kupio.. netko je morao i kupiti.. netko da baci u smeće tolike pare ?

Izgleda da mi nismo dorasli njihovim vratolomijama.

• tento
    • May 29, 2021 at 6:45 AM
    Quote from klinjor

Razgovarah s nekim od ex. bankstera i tip mi rekel kako Optimu nebu preuzel vlasnik Telemacha. Info je za zamisliti se.

Nemrem vam povedati od kuda info, ali je visoko , visoko pozicioniran (bio).

P.S. Imam Opte i pun sam ko brod. ;(

Uredu, znači li to da je više ponuditelja u igri pa je navedeni vlasnik neće preuzeti, ili ....

• tento
    • May 28, 2021 at 9:29 PM
    Quote from tin
    Quote from zlocesti

Hvala.

No, tehnički . da bi netko kupio, netko mora i prodati

Pa gledajmo kupce, kaže Kostolany

Slažem se...a zasada nekog ozbiljnijeg kupca i nema...male je isti prodavač dobro natovario u prvom valu prodaje...da se razumijemo ja sam TPNG davno prodao...ali svim srcem se nadam u oporavak u Q3 i želim svim dioničarima TPNG dobru zaradu...samo sam na vrijeme upozoravao da tu nema brzog oporavka i da je bolje kupiti ATPL na 190 kn nego čekati oporavak TPNG u Q3....nadam se da sam nekome tim savjetom učinio dobro.

Nažalost nisam čitao taj post, tpng mi čini najveći dio portfelja i sada zarobljeno.

• tento
    • May 28, 2021 at 7:53 PM

Proplakala ili se smijala

• tento
    • May 28, 2021 at 6:21 PM

Ode opte u ponedjeljak😀

• Što smo danas tržili

• tento
    • May 28, 2021 at 2:31 PM

Malo Opte na 5