Ovi koji prodaju misle da će to još dolje , ovi koji kupuju, kupili bi ali ne puno, izvješće je još daleko i misle,
ide par puta dolje do izvješća.Igra mačke i miša.
Ovi koji prodaju misle da će to još dolje , ovi koji kupuju, kupili bi ali ne puno, izvješće je još daleko i misle,
ide par puta dolje do izvješća.Igra mačke i miša.
Na plaži sam pa nevidim na mobu, ovaj nalog od 400 kom jeli prodaju možda oni ili ima više prodavača?
Nece nitko da prospe malo ispod 400.. uzalud čekam činimi se
Samo čekaj i ja čekam, kad zafali love popovima evo je na 390. 😀
Mitkko,
koliki je najniži iznos, ako se smije znati.
To je i mene zanimalo?
I mene
Iz prve ruke za kolege koji su u turistima, Vir pun kao šipak, tražiš mjesto za staviti ručnik.
Čekaš priliku burzi, ako ovo nije a što je.
Vidjet ćemo je li ovo dizano da bi fond mogao što lakše izlaziti.
Sad mu se skupilo bida na 550, pa možda opet počne prodavati, dosad nije bilo ni na 500.
Misliš da ovo čudo vrijedi 550?
Ako ima kupaca na toj cijeni vrijedi, ako nema, ma da su fudamenti zlatni ne vrijedi, kao i sva druga roba.
Znači gosp. Neo Vi upravljate cijenom dionica tpng.
Ma ne upravlja on cijenom ali vas je navukao na kupovinu pa se istresao na 47 do 48 kn....
Mene nije, jer sam prodao po 45- 46.40 - 47. Jeli mu to bila namjera ne znam, ima nas svakakvih na forumu, jedino što znam da se time nikada ne bih služio. Nekoga utopiti da bi meni bilo bolje, takve osobe sam uvijek prezirao, ali eto im.
Naj bolje kada imaš dionica, i još planiraš kupiti u padu. A koliko toliko si siguran u vrijednost i trend, pa ti je u biti svejedno rastu ili padaju.
pokupio atpl na 395
Nafta pada radi jacanja US dolara i radi zabrinutosti zbog lambda virusa.
Meni idealna prilika da se krcam po 42kn opet ako tamo padne. Nadam se prilici da se jos nakrcam Tpng. Imamo Gap za popuniti.
Sigurno se pitate tko vas je malo kocio na 48.60kn. Privremeni short 35% dionica.
Znači gosp. Neo Vi upravljate cijenom dionica tpng.
Poklopilo i mene
Atpl.
A neka je.
Na koliko kolegice, ako nije tajna. Ja čekao na 395. Čisto da usporedim na koliko je dobra kupnja.
Ma ja sam se uplašio da ne prođem kao na viru, pa prodao poslije vijesti o dokapu u onom padu pola s 25 posto minusa. Sada je na drugoj polivici smanjen na 12 posto. Ostaviću to možda bude po mittkovom.
Evo gledam, sada minus smanjen na 8,27 posto. Mitkko ide po Vašem.
Ma ja sam se uplašio da ne prođem kao na viru, pa prodao poslije vijesti o dokapu u onom padu pola s 25 posto minusa. Sada je na drugoj polivici smanjen na 12 posto. Ostaviću to možda bude po mittkovom.
Evo gledam, sada minus smanjen na 8,27 posto. Mitkko ide po Vašem.
I to je dobra škola ne prodaji kada lavina krene, čekaj dok se smiri par dana.
Ne bi bilo čudo da pred kraj kao i zadnji puta, uleti neki pop po 390, daj što daš, nije radio za njih.
Cijene šećera na burzi neprestano rastu. Kod nas nije ugovoreno puno toga ali izgleda da ipak dolaze bolji dani. Viro čini se ipak uspješno ide kroz psn. Ima tko kakvo mišljenje?
Kolega, znam da sam jedino 56 posto u minusu.
Za nestrpljive kao što sam i sam, Atpl definitivno.😀
Bude
Moramo čekati da se nakupi solidan bid.
Žafrkavam se.
Mislim da još nema fundamentalnog razloga za strelovit rast cijene
Imam dosta tpng, nešto skratio, volio bih da raste, ali mislim da je ovaj puta zloćka u pravu.
jel i kod vas riknuo Agram???
Imam hitu, odličan nikada problem. Jedino što je jedan kolega s foruma napisao imaš problem po džepu.
Planiram se i ja prebaciti na agram.
Kada ne stigneš na vrijeme povisiti nalog, skinulo me na 47,-tpng
bome si ga natovario
mogao si i ovoga po 48 počastiti, netko se baš uzjogunio i samo kupuje
Evo ako želi stavio i na 49,20 neka se časti.