Kolegice i takvo vrijeme mi odgovara😀. Ali uvjek se pripremiš i za iznenadne promjene.
Ajde onda, kišobran u ruke, pogled u nebo.😁
U prtljažniku auta uvijek kišobran spreman mora biti, pa neka pada kada hoće.😂
Kolegice i takvo vrijeme mi odgovara😀. Ali uvjek se pripremiš i za iznenadne promjene.
Ajde onda, kišobran u ruke, pogled u nebo.😁
U prtljažniku auta uvijek kišobran spreman mora biti, pa neka pada kada hoće.😂
Sunce sja na kodt2, malo skratio s 12.5 % plusa. Kad naoblači ponovo kupim. Odlična dionica.
Dugoročna prognoza je jačanje anticiklone, porast temperature, toplinski valovi, samo sunce, kaže Vakula….sto je i očekivano jer tek je počelo proljeće…. načekat ćete se kolega tento tih vaših oblaka, nema ih na vidiku.😁
Sunce sja na kodt2, malo skratio s 12.5 % plusa. Kad naoblači ponovo kupim. Odlična dionica.
Ne razlikujem kodt2 i kotr2, pa kako si već budan?
Pitaj moju ženu, 😅
Plus vlen, a šta ću.
plus koei, evo i malo njega.
Doci ce jednom, nego meni vise zanimljivo ovi koji prodaju 🤔
Neznam, možda griješim ali ja pomalo kupujem.
Niko ništa ne kupuje ili ne prijavljuje ili čeka još dolje. Ernt danas, jućer vlen i jdpl, prije toga vlen i ingra.
Plus adpl, a šta ću.
Hoće, neće, kud će, aj ti to lipo prodaj po 52, ostalo još 58 kom i to ode narednih dana, pa nek z........ nekog drugog.
Evo sada nude i 50,40 a mogli kupiti po 50.
Evo narode po 50 koliko hoćeš, nemoj kasnije da bude nisam znao.
Mislim šalu na stranu, što je pisac s ovim htio reći, osim njemu dosta 50 pa koliko prodam, što sumnjam da je cilj.
Zna li tko..
Vidjeli ste nalog na 57347 kom na 50e, ovaj očito ne vjeruje u nikakve dokape.
S obzirom na free float, te s obzirom na zanimanje za svijetske flote određenih investitora i s obzirom na puteve izvoza ukrajinskog žita ne čudi interes SPC za ovu dionicu. Moguće je i preuzmu
Mislite ako nisu mogli grad , bit će zadovoljni i s kompanijom iz grada
plus ernt 206
Plus ingra, s delegacijom ili bez nje.
Display MoreKamate na depozite su dignute, barem u HPB-u...zaparvo dignuli su svi osim ZABA-e.
priča je prilično jednostavna.
banke će početi dizati kamate na depozite kad primijete da im se depoziti smanjuju, upravo iz razloga da popune rupu od "bježanije", koja, ako se pojačano nastavi, ih može urušiti.
zbog uvođenja Eura, imali smo ogroman priljev depozita.
i sad ćemo, opet, imati isto zbog sezone.
samo je stvar koliko su leverage-irane.
ali, činjenica je da su ljudima gurali kredite "niz grlo" netom prije je ECB dizao kamatu.
btw., ECB sad može dignit kamatu i na 50%, ali ako nitko nema potrebu za refinancirati, onda, efektivno, nema ni "stezanja" u realnoj ekonomiji.
btw., zato su dionice i FED-u i ECB-u rekle
e, ali, ako netko ima velik kratkoročni dug, koji se treba refinancirati ili isplatiti, a nema dovoljno cash-a, ja baš i ne bi bio u takvim dionicama.
kod banaka jedini problem može biti neka nagla inflacija, koju depoziti (najviše plaće i mirovine) ili kamata ECB-a, neće u dovoljnoj mjeri popratiti, jer im je trenutno asset strana "ispod vode".
btw., kome je kamata na depozit mala, neka si uzme državne obveznice ili trezorce 🤷
Ma kakav depizit , sve u dionice, život je kratak🤣
Display More"Proizvodnja u njemačkom sektoru proizvodnje automobila, pak, pala je za 9 posto."
https://d.linker.hr/link?wid=158&r…bef68258057fa03
samo lagano s gasom
volimo se baviti tuđim stvarima
mislim na dnevnu štampu
mogao je autor teksta napisati koliko iznosi inflacija u zemljama EU
kod nas iznosi još 10%
kod dotične zemlje je upola manje.
što konkretno znači za nas ?
itd..
Ma odmah sve prodati
da... i opet se vraćamo na ono iskonsko pitanje tko je pametniji: kupac ili prodavač?
Mislim kupac, ali to se lako okrene!
Nisam uspuo danas dohvtiti ulpl kao zadnjih dana ali zato jesam KOEI. Dobar posao !!