Kupio atpl po 500 kn.
Posts by tento
-
-
kolegice
vi ste stvarno kontradiktorni
Ljudi ne kuze cinizam
Možda, samo ne vole uspješne žene. 😉
-
Kupio atpl po 520 kn
sada ih dobro čuvaj, nemoj opet prodati na 500
Haha, naučio školu, nema predaje i prodaje.
-
Kupio atpl po 520 kn
-
Znam koliko sam uplatio na brokerski, znam trenutno stanje. Ma kakvo zamaranje i analize uplatama isplatama i neznam čime još, ili si u plusu ili u minusu.
-
Evo u zadnji tren atpl, još malo po 528 kn
-
Atp kupio po 538 kn
-
Prodao tpng, glavno da je plus. Nemam živaca gledati mrcvarenje. Ostalo još nešto.
-
+ Atpl po 538 kn
dio- podravka s minusom 10 posto
-
Vjerojatno se drukalo na forumu da to ide do 60, pa nisam.
-
dionica i bcti index ne da grebe, već ore po dnu već par mjeseci, a vi kolega očekujete neku dobit! i još tome sveobuhvatnu? a svi troškovi se plačajiu u dolarima!!?? cijene brodova konstantno padaju, a imovina firme raste?! i rast od 3% će pretvoriti gubitak u plus!!?? ne kužim kaj ste htjeli reći.
u redu je biti optimist, ali ovdje ne vidim baš neko uporište.
konstantno je pratim od kada sam je prodao u ožujku i čekam povoljnu priliku za ulazak, ali izgleda da neće još skoro.
svima koji su unutra želim svako dobro i puno puno strpljenja.
Kolega tullway, i ja sam prodao u nekoliko puta, zadnje nedavno po 42 upravo iz razloga kojega ste naveli. Ostalo mi je još oko 750 kom, kako ste napisali čekate je ponovo, ako nije tajna koja cijena po Vama je dobra za ponovni ulaz. Mislim i ja ponovo kupiti, ali nisam stalno u toku. Hvala!
-
podravka po 636 i 632 kupio
-
- tpng po 42 kn, ako atpl nastavi padati da dokupim, očito za tpng ima vremena se vratiti. Već sam dosta dugo tu ali ni makac.
-
Pa moraju i brokeri zivjet od necega 😀, da je od mog trejdanja odavno bi gace na stapu nosili 😂😂
Što mislite kolega( i svi ostali) koliki bi godišnji promet u milijunima trebalo imati, da tražiš privilegirane brokerske naknade??? 5,10 ili 15 milijuna kuna???
To morate njih pitati.
-
+ jdpl po 67,5
-
mittko
Tržište će odraditi svoje tako da ima vrenena da cijena ap stigne i vozarine.
Moguće je da neki kupci čekaju četri znamenke.
Lp
Zasto bi neki kupci cekali 4 znamenke? Ne kuzim
Bilo bi uljudno kolegi Brunosu objasniti a ne stavljati
lp
-
Naravno da obveza cijepljena postoji, samo na podmukao i skriveni način, za sada za djelatnike u zdravstvu i socijali.
Poanta je u tome što te vlada prisiljava na nešto što ti ne želiš. Nemojte brkati cjepiva ova koja nisu prošla dugogodišnja testiranja i izjednačavati ih s onima koje smo svi primili. I da imao sam koronu i svi u obitelji, jedini simptom nam je bio izgubili miris i okus par dana. Kolega mi je imao teži oblik, drugi kolega još teži, umalo zaglavio, brat srednji s temperaturom i kašljem, želim reći da ne negiram bolest, ali nije to tako kao što mediji prikazuju i napuhuju. Naravno da prisilu na cijepljenje, smatram oduzimanje djela slobode i slobodnoga izbora. Pa ako se želiš cijepiti ti se cijepi, i moju dozu ti prepuštam i u zdravo tijeli unosi razne viruse..Vidjet ćete da će i djeca doći na red što će tek biti strašno. Iz aviona se vidi da iza svega stoji lova i to kakva..
-
Znači, većina se slaže da bi dionica trebala padat od ponedjeljka, jer su je digli špekulanti...evo ja mislim da jesu jednim djelom špekulanti, ali da ne sve.Isto tako mislim da neće puno dolje...
Mislim da će još gore, samo 'mislim, kao što i drugi misle.
-
Uzmite si tu koronu doma
Nije sva sreća ovog svijeta u demokraciji, koja to je i nije
Moglo se proglasiti vanredno stanje, kako to i je.
I ugrožena opstojnost, kako to i je.
Uvesti obaveznu mjeru cijepljenja za sve starije od 18 godina, i sve bi ovo o čemu dnevno raspredamo bilo aorist. Nastavili bi raditi, zarađivati, živjeti, bez paralize brojnih sektora i života " na čekanju"
Bili bi turistička destinacija br.1 u cijelom svijetu
Cijepili smo se i protiv variole , 22 milijuna stanovnika. Epidemija je zaustavljena prije nego li se razbuktala i svi smo preživjeli
Al' obzirom da imate sreću da nemam vlast, idemo dalje, iduća dva tjedna su ključna
-
Kupio podr, po velikoj cijeni.
ma ne smeta kolega, sada samo trebate čekati
Kolega jel ste ulovili danas Vašeg pijetla, mene moj skupo koštao, imao neku inspekciju pa nisam mogao pratiti, a odlučio ga danas uloviti.