https://dionice.net/attachment/10387-20220205-201533-jpg/
Evo naših poznatih stručnjaka!!
https://dionice.net/attachment/10387-20220205-201533-jpg/
Evo naših poznatih stručnjaka!!
Izjava ovog šarlatana je upravo siguran strong buy za turiste. Ovakve prognoze su on i ostali plaćenici davali i za prošlu godinu.
Po svim najavama bi sezona mogla biti jako uspješna.
Upravo to sam mislio napisati, ali mislim dosta sam se živcirao za plaćenika i i.....
Prosvjed protiv testiranja djece.
Litva ukinula covid-potvrde
HInaPrije sat vremena
I Litva nas pretekla
Display MoreBranko Bačić (HDZ) je priznao da je cilj uvođenja covid-potvrda bio prisiliti ljude na cijepljenje.
https://www.index.hr/vijesti/clanak…redisnje_teme_d
Ha.
Više bi uspjeha polučili da su sustavno provodili edukaciju i objektivno izvještavali javnost o cjepivu, nuspojavama itd..... ili imali cojones uvesti obavezno cijepljenje.
Ovo je ni v' rit ni mimo... rekla bi moja mama
Al' što ja znam o tome, običan mali čovjek, mala plava domaćica
Znali smo od prvog dana zašto su uvedene covid potvrde u nas i svijetu.
I nakon proteka vremena u ovom ludilu od covida i najnovijih spoznaja o istom, govoriti o obveznom cjepljenju.....
Inače, zloćka mi je simpatična!
Samo nemoj zbog mene ići, mitkko.
Čisto iz sebičnih razloga. Najkorisnija si osoba na ovoj temi
To iskreno mislim.
Ma kolega, mitkko ne bih trebao ići zbog nikoga. Ovaj forum je zamišljen za razmjenu mišljenja, posebno je užitak čitati znalce, a on pripada u tu skupinu. Malo vatre, dobro dođe kao dobra knjiga, postaje interesantniji, življi i čitaniji.
Naravno, interakcija mora biti na razini a malo humora i kolegijalnog podbadanja ne bih trebala narušiti odnose forumaša.
Pozdrav!
Znam samo iz iskustva da nepravovremenim davanjem lijeka bolest može izazvati komlikacije. Susjed mi završio na kisiku bio jako loše, kaźe doktor opće prakse mu nije na vrijeme dao antibiotik. Pa uz pozitini nalaz odmah sriječiti možebitne komplikacije i svi koji su na vrijeme popili sumamed bili su u redu. Ovo nije nagovor na ništa samo moje iskustvo.
Evo činjnice o omikronu kod mene.
Žena i kćer temperatura 37,2 dva dana, sin bez temperature, samo nelagodan osjećaj. Odmah nakon pokazanih simptoma, pozitivnog kućnog testa i pcr testa uzeli sumamed. Ja u izolaciji s njima u kući, za sada nikakvih simptoma, sve skupa bez prejudiciranja, da nam nisu rekli da je strašni Covid ne bih ni znali da smo bolesni. Jer preko vikenda prošlo sve.
Ovo sam napisao da je situacija takva kod mene, ne mora biti isto kod drugih.
Dakle, u zoni 420-440 kn sam očekivao da će biti zadnje panično istresanje i tu sam planirao ući sa većom količinom,
Mitkko jeli ovo tipfeler, trebalo je pisati 320- 340 kn
a zakaj se ti kolega uopće opravdavaš ili ispričavaš za svoje postupke? podijelio si nesebično svoje viđenje kretanja cijene temeljem TA za koju i oni samo koji je samo površno gledaju kao ja znaju da je prevrtljiva. trgovati samo na temelju nje, mislim da na našem tržištu nema nekog prevelikog smisla. ako si ponekad i pretjerao pa su postovi izgledali kao drukovi..... po meni normalna stvar. ja ti mogu samo zahvaliti jer se može puno naučiti od tebe.
konačnu odluku o kupnji ili prodaji ionako donosim ja. a ako netko to radi temeljem nečijeg pisanja..... onda ima problem.
U potpunosti se slažem kolega tollway, i potpisujem Vaš post, jer se nema što nadodati na isti. Tko želi učiti od mittka ima što naučiti. Naravno i od ostalih kolega i kolegica koji ovdje iznose svoje znanje putem TA, grafova ili jednostavno svoga iskustva i filinga za trgovanje, koje se pokaže u dobrim rezultatima. Ne bih imenovao, da ne ispustim koga. Samo se mogu zahvaliti još jedno svima s kojima sam u kontaktu, i od kojih mislim da mogu nešto naučiti. Jer u konačnici nitko nije dužan svoje vrijeme i znanje davati besplatno, isključivo njihova dobra volja!!
Pozdrav.
znate što kolege...fakat je postalo ugodno čitati i participirati ovaj forum, vrlo dobri komentari i respekt sudionika...fakat dobro
![]()
da, očito je svima trebala furumska kavica da olakšamo dušu jel svi imamo isti veliki problem.........nismo sigurni da li smo se našli na "kavi" da se unaprijed međusobno tješimo pred potop ili samo zbijamo redove pred nastavak jakog rasta.........a možda na kraju "istina" bude i negdje na sredini pa na mostu dobijemo a na ćupriji izgubimo........
PS
sretan rođendan Parici i ima da sutra janjca okreneš za forumsku zajednicu jel sad kad te mitkko otkrio nećeš se samo tako izvući.....
Sretan rođendan Parici!
Znači sutra janjac na meniju😀
Evo slušam božinović najavio mogućnost testiranja djece prije ulaska na nastavu, poludili su skroz, umjesto da popuštaju kao što zločesta kaže oni stežu. Ma ne može ovo na dobro izaći nikako.
"Novost je da će se uzimati u obzir i stopa cijepljenih na 100 000 stanovnika."
https://www.vecernji.hr/vijesti/bozino…pravila-1557796
Novi KPI za bonuse?
Ovo vrijeđa zdravu pamet, evo ti EU, ma osjećam se jadno i nemoćno u svojoj državi. Vlast samo provodi odluke Brisela, pa koji će nam k.. onda više Zagreb. Djeca su nam naj...
i kaj sad
Čekamo kinu,oporavak vozarina,izvješće o poslovanju,dokapitalizaciju i pad cijene na koliko novca.
Pitanje od milijun kuna
BDI- 1343 ( -48)
Ajde priznajte koliko vam je portfelja skinilo danas i u petak...meni oko -6%(otišlo pola prinosa od NG)...
meni otišao sav prinos iz ove godine... 15 000kn i sad sam i u minusu 2000. Loše sam ovaj put sve to odigrao. Jako loše. Idemo dalje, prošla godina je bila dobra, ova će da vidimo.
Kolega tješite se, ima i puno gorih od Vas, na primjer ja.
I ja malo atpl, 30 kom po 355
Idem spat, borim se s koronom, ajd bok.
Kolega BadFoks želim Vam brz oporavak, dosta tekućine i obvezno na vrijeme aplicirati sumamed. Meni pomoglo kod Wuhanskog soja, ovaj omikron kažu dosta blaži. Sretno!
Netko je jucer citao forum da ce se kupovati po 350 kuna pa valjda brzo sve rasprodaje do 350 kuna😅
Ako gledamo pad vani, možda je i dobro napravio. Ponedjeljak, hm...kupio malo bio zadovoljan, sada već mislim da sam preplatio.
hvala šampione! stvarno zabrinjavajuće ovo izgleda! preveliki pad u odnosu na predobre prosjeke!
A majke ti, al ga vani roka!