U Villachu odmor i za dušu i za tijelo.
U HR komplikacija.
I ja bih najviše volio da imam kuće u Dalmaciji i Slavoniji, par stanova u Zagrebu, a da mi to bude 5% portfelja
Jeli imaju, još onaj veliki podrum s vinom😀
U Villachu odmor i za dušu i za tijelo.
U HR komplikacija.
I ja bih najviše volio da imam kuće u Dalmaciji i Slavoniji, par stanova u Zagrebu, a da mi to bude 5% portfelja
Jeli imaju, još onaj veliki podrum s vinom😀
prošli petak je bio super, nije li čovjek lijepo nudio preko 800komada na 450 i kupio, a kupovalo se i preko toga
Je al bilo mi malo, ja mislio dolazi mali preokret, al čorak. Biće jednom😀
Došao s posla, malo sam pobrkao dane, imao sam i za prodati ali sada gledam, u petak sam i sam kupio 227 kom po prosječnoj cijeni 450, 37.
Meni još stoji ista roba od prošlog tjedna, nije ni prošli petak bio dobar, možda ovaj bude😀
prošli petak je bio super, nije li čovjek lijepo nudio preko 800komada na 450 i kupio, a kupovalo se i preko toga
Je al bilo mi malo, ja mislio dolazi mali preokret, al čorak. Biće jednom😀
+ATPL nabavio robe za petak, samo mi se čini da bi mogla kod mene i ostati, nekako mi nadolazeći petak tak klimavo djeluje
Meni još stoji ista roba od prošlog tjedna, nije ni prošli petak bio dobar, možda ovaj bude😀
https://www.poslovni.hr/kolumne/sljede…a-kriza-4344999
vrlo dobar članak koji u sebi ima nekoliko pitanja ali naslov uglavnom govori sve.......nekima je sve to jasno več odavno, neki su shvatili nedavno, neki još prolaze kroz fazu poricanja, neki će shvatiti tek na dnu a oni najlošiji učenici neće razumjeti što se dogodilo ni nakon što sve prođe.........
Ma odličan članak, mora da je autor jedan od bogatijih ljudi, jer sve zna, i precizno razjašnjava nama neznalicama.
Plus atpl na početku, poskidao malo.
ZABA u minuti proslo 59000 kom uz rast cijene, ima li netko ideju od kud se stvorio taj interes?
Od onoga trenutka, od kada sam ja prodao.
Vani dobar rast, iliti oporavak nakon pada, kako bi neki rekli!
Sve je dobro dok imaš kapacitet, da je imaš sa čime zadovoljavat...pritom ne mislim na seks
Inače ja plažu ne podnosim, počnem se topit na suncu ko sladoled. Definitvno noćna životinja.
Jeste bili na izborima jučer?
Puljak je pomeo sve pred sobom, čak i na tako skromnoj izlaznosti. Baš sam komentirao s jednim prijateljem da Split uvijek iznenadi. Mi kajkavci godinama pokušavamo vas dešifrirat, ali bez uspjeha.
Možda griješim, ali mislim da Marin nema vremena za to, treba zarađivati bez obzira što je nedjelja😀
Al je vruće😀
Prihvaćam dobar savjet, upravo žena viče idemo na plažu, a vani prži ko u paklu.
Ma kakva plaža, vani je 35 stupnjeva, ništa prije 17h. Hlad i pivo, a kasnije kupanje
Ma ja sam ti od onih, neka žena bude zadovoljna, i na plaži u kafiću se nađe hlad. Ona zadovoljna, kupa se a i ja, hlad i hladno pivo
Danas je tako vruće da treba biti u hladu i piti pivo. I eventualno uložiti u neku pivovaru, jer ih danas još puno razmišlja kao ja
.
Prihvaćam dobar savjet, upravo žena viče idemo na plažu, a vani prži ko u paklu. 😀
https://www.investing.com/indices/major-indices
Jeli vi mislite na ovaj potop na azijskim i europskim burzama?!
Ma na post, od kolege verdija
nemoj nas sad napuštati kad je najzanimljivije. naime w. engdahl kaže da nam slijeti tsunami i potop kakav još nitko živ nije vidio. ako smo patili od 2008. vrijedi vidjeti i rasplet. i onako nemaš kud pobjeći.
Kolege, na godišnjem sam, pijem kavu na rivi, uživam u našim ljepotama, nemojte mi kvariti raspoloženje s nekim potopima, bar još par dana.😀
Napokon su joj osvanuli postovi na Poslovnom. Nitko joj nije prijatelj na Poslovnom pa treba vremena dok ne osvanu te 'Informanke'.
Već sam ranije Ivani sugerirao da bi trebala imati svoje društvo za upravljanje. Ovi prinosi koje sada ima su joj skromni u usporedbi s onim raketama prije. Svi bi hrlili kupiti udjele u njenim fondovima...
Zašto posloni forum je tako sporogoreći, izgubiš volju, dočekavši da puste post
Marine, prebaci se malo na onaj forum. Opet te se Ivana dokačila.😀
Ma teški cringe su joj upisi postali. Ne treba joj davati na važnosti, jer joj to i je cilj, da je se spominje.
Ma, možda jednostavno voli Splićane
Marine, prebaci se malo na onaj forum. Opet te se Ivana dokačila.😀
Moj prvi susret sa Splitom, prvi puta davno išao kod rođaka, on me navigavao telefonom, i na samom ulazu paf. sudar s mercedesom, izašli van mladić bio u svatovima iliti piru, počeo kukati ubit će me čaća, on naglo skrenuo u moju traku a i ja u njegovu, je kaže ali ti si telefonirao, je kažem ja, ali ti si malo popio.
Meni auto nov nema ni godinu dana, sredio mi vrata ulazna prag, tako da sam cijelo vrijeme ljetovanja izlazio i ulazio na suprotna vrata. I nakon natezanja se dogovorimo svako sebi plaća. 😀
Pomama, kak bi rekli
Sad više nije frka, nema više ni 666
Koliko se prodalo do 666 ?
Narod na valio na prodaju, uplašio se bida .
Na kupnji 666 dionica.
E ako to nije znak gdje sve ovo vodi, ja ne znam što je. Drž'te gaće
Evo, radi tako slabe kupnje prodaćemo atpl, daj koliko daš. 🤣