Ma nitko ne dvoji da oni imaju super poslove, samo sto im se novac slijeva u probusenu kesu
Pa nije njihov, zato se i slijeva.
Ma nitko ne dvoji da oni imaju super poslove, samo sto im se novac slijeva u probusenu kesu
Pa nije njihov, zato se i slijeva.
Svaka čast imaocima, ja sam prodao puno prerano.... ni prvi ni zadnji put
Još nije kasno za unutra!
Znalo se to , iskusni dobro zarađuju, ne treba im drugih dionica.
I na ovu cijenu to je još uvijek 8.5% prinosa. Može to još gore. Barem do 6-7% prinosa.
A što je s propadom od jučer.
Ma ja danas umjesto da kupim prodao 100 kom po 58. Imao neodgodivog posla i dok sam stigao upaliti komp nalog koji mi stoji dosta dugo pojelo ga. Sreća da je 100 a moglo je biti i više. Nemarnost ništa drugo, i zaboravio za njega.
Pola dana sam trubija da je izvjesce odlicno, da je Q4 odlican, da ne bacaju papire zbog knjigovodstvene stavke(Moler cc). Uvjeren sam da bi, da nije ovo izaslo zatukli dionicu u minus 2-3 posto, sad ce bar biti razumniji. Pojedinci znaju i za aktualnu incijativu koja je odlicna, ali eto, nema potrebe, uprava je razumna. Sad je ipak ugodnije biti u dionici nego van ;).
U prvom valu najmanje minus 5 % da nije info o divki. Kasnije bi se opet vratila, ja se ponadao sutra u kupovinu, izgleda ništa od toga.
Ujutro nije kasno za dokup,ali samo na otvaranju.
Al se ovdje situacija mjenja iz minute u minutu tj od propada do dokupa.
Samo neka bacaju, čekamo ih!
Ma kakvo bacanje, čekamo uz ovo izvješće i jaću prodaju cerpa za nadokupu papira.
Glatko prijedlog o delistu prošao.
Upravo proradili, nadam se da će sada biti ok.
CERP i dalje prodaje...
Ako ovako nastave, to će potrajati.
najavili su tako, oni što su očekivali da će biti ponuda u paketu očito ne poznaju politiku kuće
takvu smo situaciju već imali s popovima
Da,da, sad sam se i ja sjetio famoznih popova
Plasio sam se i oprezno kupovao(na 13-14 eura), sad vidim da nisam trebao imati rucnu. Odlicni rezultati, smanjen dug(konstantno). Ovo je manje vise rezultat spot trzista tankera(Iako pise da je prva voznja bila po 30 000 dan, mislim da je prosinac isao po puno vise, a sijecanj znamo po koliko). Nastavljam kupovinu.
A ja mislio imam dobar prosjek 15,54 i trenutno plus 39 % i ja se plašio kupiti više. I još sam dio nedavno prodao.
Plus zaba, kud svi i ja.
A kada se kupuje, kada bdi grebe po dnu ili po plafonu.
A kada se kupuje, kada bdi grebe po dnu ili po plafonu.
zadnja proječna cijena dana za svaki paket, tako da nema straha ,za sad prosječna cijena dana za danas je 54,29 i nebi smilo sutra za sad ispod te cijene
Moje mišljenje, treba gledati u bdi a ne u cerp. Naka oni rade svoj posao a mi svoj, ako i padne, vratit će se.
Nego nitko nije prijavio da je prodao prošli petak kad je CERP kao odlučio o prodaji
, nitko ne prodaje, a netko omastio brk kupnjom
Objavio sam da sam kupio i to dva dana zaredom. Lijepo se zeleni, hvala prodavateljima.
Adris je ostvario rast ključnih pokazatelja poslovanja u sva tri svoja posla: turizmu, osiguranju i zdravoj hrani.
ali cijena dionice i dividenda to ne pokazuju a otvara se nova rupa bez dna/hotel marjan za koji se ne zna koliko je do sada koštao ni koliko će koštati do završenja./otvorenja
Zbog toga dionica ne leti.