Ameri dolje 200 bodova.
Oštro down
Završili su sa minusom od 0,56 posto... Kakav oštro down... Šta se tu sve može pročitati
Ameri dolje 200 bodova.
Oštro down
Završili su sa minusom od 0,56 posto... Kakav oštro down... Šta se tu sve može pročitati
Ali se ne mogu nalozi zadavat...
Meni je opet sve puklo, radilo 5 min
Mene isto muči zašto baš danas imamo 300 slučejeva korone a jučer duplo manje. Jel to znači da ljudi više kupuju koronu na svadbi nego dan ranije? Mislim kakva su to pitanja nije mi jasno. Imali ste upozorenja od par tehničara što bi ovdje moglo uslijediti, bilo je grafova, bilo je očito da interes raste. E sad zašto baš sad, ja stvarno ne znam kako odgovoriti na pitanje zašto baš sad... tko god je imao gledalicu danas pred sobom a ima iskustva mogao je prepoznati gdje ovo vodi. Iako nisam očekivao baš tako snažan rast.
U pon dionica je bila u jednom trenu 63,5...danas završila na 66,5...rast i nije tako velik, ali između te dvije cijene je bio pad. Ne znam zašto ljudi to zovu vlakić, dionica u intervalima raste od 47 kn.. Malo padne, ali tendencija je bila do sada rast.
Ja zvala u 9,rekli su da ne znaju kad će proraditi
TA je promjenljiva kolega. Primarni trend je i dalje ukupno negativan.
Atpl vise nikad nece ispod 160kn
Točnije, to je Neov post od 28.06.2020. na temi Best Buy.
Tada mu je bio postavljen target na 300
Lantana na Murteru radi uobičajeno, traži se mjesto više, jede se i pije kao i prije, tko ima novaca ima, sad i još više... Tko je imao kvalitetu ima je i sada... A gosti mu se uvijek vraćaju. Tko je bio osrednji, i prodavao jaja pod bubrege jer je mogao u razdoblju ful turizma, taj će poginut
BDI je početkom 4 mjeseca bio oko 600...sada u 7 mjesecu 1.300....
Odlična vijest za IGH
Nastave li vozarine radt gledat cemo cijenu na 300kn uskoro. Tu bi moglo malo zapeti. Prije toga ne.
Izjava od petka na 65 str... Wtf
Nastave li vozarine radt gledat cemo cijenu na 300kn uskoro. Tu bi moglo malo zapeti. Prije toga ne.
Zakon o obnovi Zagreba ne radi se samo zbog oštećenih fasada kako je tu netko napisao. Zgrada pravnog fakulteta pomaknuta je za nekoliko cm, sve škole na Gornjem gradu, crkve, biskupije su uništene, zgrade će se trebati rušiti itd... Tko dobije poslove obnove zaradit će opasne novce. Projekt obnove bit će dugotrajan.