1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Vule

Posts by Vule

• ADPL (AD Plastik d.d.)

• Vule
    • July 14, 2022 at 4:11 PM

Odrzana skupstina, Zanima me Je sad mogu sami kupovati vlastite dione ili nemogu. Pise osim tocke 7 . A dalje kad citas pise izglasano??

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• Vule
    • July 1, 2022 at 3:18 PM
    Quote from accountant
    Quote from komot

Evo i ja montirao panele za 10 kw elektranu prošli tjedan, ne mogu završit majstori jer im je prevruće na tavanu. I za električnu daciu dobio poticaje. Pa ako moje nelikviduše razočaraju, valjda sunce neće.

nije ti ni sunce više sigurno... gledaš vijesti? nekakva pojačana aktivnost se spominje, moglo bi ti skuriti te panele

ako dođe do kataklizme, u čemu se voze antiheroji po pustinjama?

u Teslama i el. Daciama?

u nabrijanim pilama s velikim gumama pogonjene motorima s unutarnjim izgaranjem

:D 8| 8)

Display More

imas pravo ma kako to smijesno sad zvucalo, rizik je svakim danom veci dolazi ekstremnije vrijeme.. led velicine pingvina ili manji tornado ili kojekakve oluje nama nepoznate.. a 10 godina je dalek put.. ako sad tko spomene osiguranje onda to vec nije isplativo..

• KODT (Končar - Distributivni i specijalni transformatori d.d.)

• Vule
    • June 5, 2022 at 1:56 PM
    Quote from deny_09

Da bili tko drugi prodaje raumio bih, da co jeku trebaju novci. Ali mirovinac taj unistava nase mirovine ne mogu to razumijeti, ibzirom da vecu kplicinu uopce nije lako skupiti. Ovoje dionica za sva vremena, HŽV....😉

zasto bi ovo bio los potez, pogledajte cijenu zadnje 3 godine i vidjet cete da je trenutak za prodaju ako imas velike kolicine.. nemoze firma u nedogled raasti a ocito oni misle da je maximum postognut ili da ce nekakav duzi pad ili stagnacija a mozda imaju bolju priliku ili im treba para a vamo su ostvarili zacrtano..

• Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• Vule
    • June 1, 2022 at 3:35 PM

Pbz nadokupljuje a ne izlazi cerp par ovaj racun u prvih 10 mozda ima vise.. sta ce biti kad pocme izlaziti?

• RIVP (Valamar Riviera d.d.)

• Vule
    • May 20, 2022 at 4:42 PM

Ima radnika samo bi svi svirali kur.. a primali punu kesu.

• Datum početka trgovanja bez prava na dividendu (ex-dividend date)

• Vule
    • April 20, 2022 at 11:32 AM
    Quote from Vule

Glupo pitanje ali mi nikad nije bilo jasno

Znaci danas je dan za trg. Bez prava na divku sutra je rekord date sad ako ja danas prodam dionice imam li pravo na njihovu dividendu

Uglavnom imam pravo ako prodam danas..

• Datum početka trgovanja bez prava na dividendu (ex-dividend date)

• Vule
    • April 20, 2022 at 11:00 AM

Glupo pitanje ali mi nikad nije bilo jasno

Znaci danas je dan za trg. Bez prava na divku sutra je rekord date sad ako ja danas prodam dionice imam li pravo na njihovu dividendu

• Ulaganje u nekretnine na Jadranu

• Vule
    • April 19, 2022 at 4:25 PM
    Quote from Barikb

Odmaknućem od dionica povećao sam kapital, nemam vremena više pratiti ZSE iako jesam godinama i mučio se investirati. Poklopio sam pred nosom Austrijanca i Slovenaca, te spletom spretnih i vrlo sretnih okolnosti vrijednu nekretninu u neposrednoj blizini Opatije o kojoj sam prije sanjao da je mogu imati. Dio nje nije moj, nego sam posudio od banke. Banka ju je procjenila znatno više nego sam platio i vjerujem da je taj indikator povoljan. Po svemu sudeći izvršio sam transakciju u zadnji čas prije uvođenja eura i više inflacije. Mnogi upućeni tvrde da se za te novce ne može više izgraditi i sa postojećim terenom.

Sretan Uskrs svime želim dobre poslove, kvalitetno življenje, te da se nesebično trude do kraja i ulažu u sebe i svoju djecu.

Moj savjet je: Dobrih prilika će uvijek biti, razboritost, trud i oprez su majka mudrosti. Ako nešto grade izgradnja uvijek isto košta i u Opatiji i u Gaćelezama, bitna je lokacija. Po mogućnosti ona treba biti ako već nije na otoku, uz obalu Jadranskog mora da prometno bude dostupnija bogatim Europljanima. Usporedite sa ZSE imate znanja i iskustva da to možete. Čak smo izgubili sve na tvornicama novca Jamnici, Ledu... ali ja na se sebe i obitelj misliti moram.

vratit ces se ti vamo cim skupis koji euro od rente..😸👍

• ZABA (Zagrebačka banka d.d.)

• Vule
    • April 17, 2022 at 4:15 PM
    Quote from Oskar
    Quote from borsa

6.5.22.

Ide to na tekući ili se mora imati Žiro račun?

na onaj koji das u skdd

• Kako trgovati dionicama? Strategije, cake i savjeti

• Vule
    • April 8, 2022 at 11:39 PM
    Quote from Marin83

Početak ovog mjeseca uspješnost u trejdu, tako tako, nekih 3032 kn dobiti na prodajnim transakcijama, to bi značilo u pet radnih dana po danu profit od 606kn...iskreno nisam ovaj tjedna ni bio puno za laptopom.

Bez-naslova.png

reci sa koliko novca si to napravio i koliko transakcija (mozda 1? a mozda 20??)

• Utjecaj i posljedice ratova na tržišta kapitala

• Vule
    • March 31, 2022 at 8:29 PM

Tko ce fasovati kad putin zavrne plin, naravno osim obicnih ljudi koji su ionako je... ježa

• ADPL (AD Plastik d.d.)

• Vule
    • March 29, 2022 at 3:44 PM

cujete prije dan, dva sam negdje procitao (moze se naci sigurno i na netu) da rusi nemaju snagu zauzeti kijev i da premjestaju snage na jug-istok da tamo ociste situaciju tako da ovo danas je kao objava o povlacenju a u stvari prebacuju snage na drugu crtu di misle da mogu vise postici..

• Best buy

• Vule
    • March 26, 2022 at 10:07 AM
    Quote from Moller

PODR definitivno na ovoj cijeni,

https://www.poslovni.hr/svijet/cijene-…toljeca-4327819

+moguća prodaja,

sve je to na isto, poskupio matrijal za konzerve, a da ne govorim povrce i meso a kolko ce tek otic povrce jos dodatno.. prijevoz da ne govorim posto oko 80% matrijala uvoze. Znaci morace dignuti cijene a tko ce dati za pastetu 10 ili 13 kn. Nije stvar koliko mozes platit nego koliko mislis da platis za pastetu. Neznam koliko su izvozili urusiju i bjelorusiju.

-Prodaja mozda je dobra a mozda i nije zadnji primjer optima ili ina.. kod nas je obicaj da se drzavne firme prodaju za kunu i to ne treba zaboraviti! Kad se kupiju vrijede ali ne kad se prodaju😚😚😚😉😉🙃

• ADPL (AD Plastik d.d.)

• Vule
    • March 22, 2022 at 3:46 PM
    Quote from SOUR
    Quote from NaBiduAsku

ostaju oni ali fondovi odlaze^^, mislim da se opet aktivirala jača prodaja. Oprez.

I dobro, što se Renault vratio, jedan je od najvećih kupaca ADPL-ovih proizvoda. A od tih fondova samo je prodavao Kapitalni fond ostalo se u odnosu na otprilike pola godine nije u prvih 10 mijenjalo ništa bitno, a što je moguće baš potvrda da se ADPL-ova dionica smatra sigurnom. (1. slika od prije pola godine, druga na današnji dan prikazana na Internet stranici Zagrebačke burze)

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
    The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

pa nema ti ni pbz skrbnickog na donjem popisu ...koji isto prodaje.. tak da ne izlazi samo fond..

• ADPL (AD Plastik d.d.)

• Vule
    • March 15, 2022 at 3:46 PM
    Quote from Moller
    Quote from Yieldchaser

Isplati li se ovih dana trejdati ADPLom? Palo mi je na pamet kad je bio na ~85kn. Nemam osjećaj da ga čekaju neka divna vremena, ali možda bi se moglo solidno trejdati nekim razumnim količinama?

ma slabo bome, ja sam kupovao od 85 do 83 i prodao nešto od 95-97, puno je bolje kupiti HT po 180 i čekati godinu dana dividendu 8kn, onda si ti cijenjen dugoročni investitor

ako nemas pametnijeg posla nego sjedit za ekranom cijeli dan i cekat 10 tranakcija onda ok, zaradi..

• ADPL (AD Plastik d.d.)

• Vule
    • March 9, 2022 at 3:57 PM

zna li netko koliki je udio u buducim poslovima dogovorenim prije rata a koji se odnosi na rusiju i sa rusijom..

• ADPL (AD Plastik d.d.)

• Vule
    • February 27, 2022 at 3:21 PM
    Quote from Vule

odose te tvornice u rusiji u otpis, kazem vam,.. treba pocet mislit koliko firma vrijedi bez njih?

-imam dione ulaz 185kn... nek stoji pa makar propalo, ak se ovo nastavi a cini se da hoce bice vrijedniji pun frizider, rezervar i puska u ormaru nego sve pare svijeta

izgleda da se ukrajina predaje, onda postoji mogucnost da ne dodje do nacionalizacije tvornica, ali nece sankcije tako samo nestati..

• ADPL (AD Plastik d.d.)

• Vule
    • February 27, 2022 at 2:44 PM

odose te tvornice u rusiji u otpis, kazem vam,.. treba pocet mislit koliko firma vrijedi bez njih?

-imam dione ulaz 185kn... nek stoji pa makar propalo, ak se ovo nastavi a cini se da hoce bice vrijedniji pun frizider, rezervar i puska u ormaru nego sve pare svijeta

• VLEN (Viktor Lenac d.d.)

• Vule
    • February 23, 2022 at 2:55 PM

Prije nego dodje do 20kn doce na 10 kad se odluce rijesiti malih. Volio bi uci al rizik je velik..

• ADPL (AD Plastik d.d.)

• Vule
    • February 20, 2022 at 9:13 PM

Miljenka... Koliko je onih sto si priuste auto sredne- nize klase a koliko onih visoke klase.. tako da nije ni to prioritet iako je uvjek dobro teziti vecem nivou ali to nosi i druga opterecenja

1. Privacy Policy
  2. Kontakt