Nitko ne spominje da cerp prodaje po malo vec duze vrijeme?
Posts by Vule
-
-
Zagreb, 07. studenog 2022.
- Propisana informacija (stjecanje vlastitih dionica)
Obavijest o stjecanju vlastitih dionicaneznam je ko vidio ... kupili 10 000 po 326
-
Ma mene hvata nervoza kad ovaj kapitalni fond prodaje jer me jednom zeznio na optimi n je prodavao na 7-9 kn ko da je znao sta se sprema a mal je slucajnosti, a ja cekao nadao se 10 pa dobio jedva 5kn
-
obzirom na trenutne rezultate, koliko predviđate dividendu u 2023. iz dobiti 2022. ?
možemo li se konačno nadati 10 kn / dionici ?
8kn posto su predviđali 6kn.. ovako ce reci da daju vise nego su planirali..
-
Kome jos nije jasno da ameri sabotiraju europu🪰?
-
Prepuna skladista plina. Novi se vise nema gdje skladistit. Napravili su bespotrebnu paniku.
pa kupili skupo da prodaju jos skuplje a cijena ce padati.
-
Kako će se brzi popravak Revelina odraziti na cijenu dijone?
isto kako ce i pad vozarina🐌🐌
-
A ja budala prodo ht sa minusom pa kupio po istoj cijeni🤪🤪🤪😂 pad koncetracije i brzopletost
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Iznenadio me ovaj skok dionica zadnja 2 dana nisam ocekivao a jbg.. mozda je privremeno😝
-
neka baba vanga mi govori iz dubine glave ili guzice ? ..sacuvaj pare ovaj vikend bice veliko nevrijeme slj. tjedan..
-
financije
UniCredit od Allianza kupio udjel u Zagrebačkoj banci
Da, da.. nazalost koliko god oni tvrdili da nece povuci dionice to samo idiot moze vjerodati.. pbz😵💫😵💫 nazalost sve sto vrijedi odlazi s ove burze..
-
Mirovinci su komotno mogli blokirati odluku o dokapu na ovogodisnjoj skupštini u stvarima i pravima odnosno izmjene statuta kojima se to omogucuje. Al kukavičje jaje medju njima je prljavo, ispod stola, opet izbjeglo dolazak na skupštinu. Imate na njihovim strancima (mirovinaca) objave o prisustvovanjima i glasanjima na skupštinama. Taj koji nije dolazio voli tako odigrati, sve kontra interesa ostalih. Napumpati svoje nelikvidnuse i prosuti likvidne po tečajnici burze da bi “razveselio konkurenciju”, i sebi napravio kakti prinos.
To sa skupštinom i izmjenama statuta je očito u tom trneutku bio spin da bi se moglo opravdati izostanak zajedničke reakcije mirovinaca i da se iskrcaju po ovim cijenama. Jer da su blokirali većinskog ne bi bilo prostora za kombinacije. Mislim, TNPL ne želi mirovince. Oni su ih defacto jeftino kreditirali zadnjih 5-6 godina skoro pa besplatno i sad kad je Grupa ušla u lovu, izbacili su ih van, da mogu u miru zarađivati i dijeliti plijen.
tocno to vidi svako ko ima mozga.. kad nije bilo para prodavale su se dionice svima (drzite pa sta bude) a sad kad treba isplatit dobit i dolazi berba sljedecih par godina evo vam šipak..
-
vrijedi li tvrtka 70kn po dionici bez rusije? zasto su clanovi uprave nekidan dobili nagrade kad su losije poslovali?
-
Zadnja 2 puta sam kupovao u ovo vrijeme pred divku da bi cijena nakon toga pala i vise od 30% i tako visila cijelu zimu do proljeca.. i onda prodavao ili s malim minusom ili nulom 😜 e neces treci put magare jedno.. a sada vidim ponavlja se isto..😅. Razlozi su razliciti ali cijena pleše isto..
-
Koliko moze kostati popravak revelina i gubitak zarade dok je na remontu?
-
netko se probudio na ht-u pa kupuje? pitanje koliko..
-
novi model vlasništva,
sta to znaci koja je sad to sema? Nesto se muti..
-
Manji pritisak na cijenu.. a uskoro stize izvjestaj? Zna li netko nesto
evo ga... 26% veca dobit po meni ocekivano.. 72 kn dobiti po dionici a tek pola godine..
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Naravno ne znam zašto to ne naprave, ako žele razvoj tržišta.
pa ako je kod nas sto sigurno onda je to da ce kad tad vrijednost papira pasti u bunar. Eto zato to nema kod nas.
-
Manji pritisak na cijenu.. a uskoro stize izvjestaj? Zna li netko nesto