Zagreb, 07. studenog 2022.
- Propisana informacija (stjecanje vlastitih dionica)
Obavijest o stjecanju vlastitih dionica
neznam je ko vidio ... kupili 10 000 po 326
Zagreb, 07. studenog 2022.
- Propisana informacija (stjecanje vlastitih dionica)
Obavijest o stjecanju vlastitih dionica
neznam je ko vidio ... kupili 10 000 po 326
Ma mene hvata nervoza kad ovaj kapitalni fond prodaje jer me jednom zeznio na optimi n je prodavao na 7-9 kn ko da je znao sta se sprema a mal je slucajnosti, a ja cekao nadao se 10 pa dobio jedva 5kn
obzirom na trenutne rezultate, koliko predviđate dividendu u 2023. iz dobiti 2022. ?
možemo li se konačno nadati 10 kn / dionici ?
8kn posto su predviđali 6kn.. ovako ce reci da daju vise nego su planirali..
Kome jos nije jasno da ameri sabotiraju europu🪰?
Prepuna skladista plina. Novi se vise nema gdje skladistit. Napravili su bespotrebnu paniku.
pa kupili skupo da prodaju jos skuplje a cijena ce padati.
Kako će se brzi popravak Revelina odraziti na cijenu dijone?
isto kako ce i pad vozarina🐌🐌
A ja budala prodo ht sa minusom pa kupio po istoj cijeni🤪🤪🤪😂 pad koncetracije i brzopletost
Iznenadio me ovaj skok dionica zadnja 2 dana nisam ocekivao a jbg.. mozda je privremeno😝
neka baba vanga mi govori iz dubine glave ili guzice ? ..sacuvaj pare ovaj vikend bice veliko nevrijeme slj. tjedan..
financije
Da, da.. nazalost koliko god oni tvrdili da nece povuci dionice to samo idiot moze vjerodati.. pbz😵💫😵💫 nazalost sve sto vrijedi odlazi s ove burze..
Mirovinci su komotno mogli blokirati odluku o dokapu na ovogodisnjoj skupštini u stvarima i pravima odnosno izmjene statuta kojima se to omogucuje. Al kukavičje jaje medju njima je prljavo, ispod stola, opet izbjeglo dolazak na skupštinu. Imate na njihovim strancima (mirovinaca) objave o prisustvovanjima i glasanjima na skupštinama. Taj koji nije dolazio voli tako odigrati, sve kontra interesa ostalih. Napumpati svoje nelikvidnuse i prosuti likvidne po tečajnici burze da bi “razveselio konkurenciju”, i sebi napravio kakti prinos.
To sa skupštinom i izmjenama statuta je očito u tom trneutku bio spin da bi se moglo opravdati izostanak zajedničke reakcije mirovinaca i da se iskrcaju po ovim cijenama. Jer da su blokirali većinskog ne bi bilo prostora za kombinacije. Mislim, TNPL ne želi mirovince. Oni su ih defacto jeftino kreditirali zadnjih 5-6 godina skoro pa besplatno i sad kad je Grupa ušla u lovu, izbacili su ih van, da mogu u miru zarađivati i dijeliti plijen.
tocno to vidi svako ko ima mozga.. kad nije bilo para prodavale su se dionice svima (drzite pa sta bude) a sad kad treba isplatit dobit i dolazi berba sljedecih par godina evo vam šipak..
vrijedi li tvrtka 70kn po dionici bez rusije? zasto su clanovi uprave nekidan dobili nagrade kad su losije poslovali?
Zadnja 2 puta sam kupovao u ovo vrijeme pred divku da bi cijena nakon toga pala i vise od 30% i tako visila cijelu zimu do proljeca.. i onda prodavao ili s malim minusom ili nulom 😜 e neces treci put magare jedno.. a sada vidim ponavlja se isto..😅. Razlozi su razliciti ali cijena pleše isto..
Koliko moze kostati popravak revelina i gubitak zarade dok je na remontu?
netko se probudio na ht-u pa kupuje? pitanje koliko..
novi model vlasništva,
sta to znaci koja je sad to sema? Nesto se muti..
Manji pritisak na cijenu.. a uskoro stize izvjestaj? Zna li netko nesto
evo ga... 26% veca dobit po meni ocekivano.. 72 kn dobiti po dionici a tek pola godine..
Naravno ne znam zašto to ne naprave, ako žele razvoj tržišta.
pa ako je kod nas sto sigurno onda je to da ce kad tad vrijednost papira pasti u bunar. Eto zato to nema kod nas.
Manji pritisak na cijenu.. a uskoro stize izvjestaj? Zna li netko nesto
Odrzana skupstina, Zanima me Je sad mogu sami kupovati vlastite dione ili nemogu. Pise osim tocke 7 . A dalje kad citas pise izglasano??