Ima li kakva vijest? No1 je kupio ili dobio par tisuca dionica? Ali ne vidim transakciju znaci neka kombinacija?
Posts by Vule
-
-
Uvjek sam govorio ova dionica raste samo kd trezor kupuje
-
rekao sam ja da kad istjeraju raju iz dionice da ce sebi isplatit pare s kojima su takorec kupili firmu
-
A sto nebi rekli Arnt, ja sam uvjeren da puno ljudi cilja to ali se ceka neki veci igrac da povuce gore.. pa nije cijena nekretnina i turistickog biznisa pala 40% od kad smo usli u eu a po ovoj dionici je.. tu se samo ceka okidac za raketu po meni... neki dil kad se postigne među vladarima to je to a po meni blizi se i to vrijeme. Ne posluje firma lose samo se sakriva dobit
-
DIgli su cijene svojih automobila barem 50% u zadnje dvije godine i sada to dolazi na naplatu.
Traže za osnovnu A klasu 45.000 eur.
Neću niti spominjati koji se sve puno bolji auti mogu kupiti za te novce. I sad se čude da im se strmoglavila prodaja kada se je normaliziralo tržište.
Srećom pa ADPL ne radi djelove za Mercedes.
sreća da.......oni rade za Stellantis kojem dionica tone puno više od MB i u većim je problemima.......a i veći je prestiž radit dijelove za fiću nego za S klasu.......
Vece vrijedi na ravit 3 branika za fiata nego jedan za mecku.. para se okrece i radi se vise, a sigurno i zaradi, branik i jedan i drugi proizvođac naplati skoro isto ako su zahtjevi isti
-
Nece kinez pravit tvornicu u eu i u njoj ozbiljno proizvoditi jer mu je to neisplativo i nije u skladu sa zakonom partije, mozda naprave "nesto" samo da se kaze da imaju i da mogu da operu ili zamute nesto, da mogu reci da su napravili u eu i stavljati eu pecat na proizvod stvoren u majci kini. Vjerujte mi to je sve mazanje ociju i zavaravanje protivnika..
-
Ja vjerujem da ce preživio https://lidermedia.hr/biznis-i-polit…jZiIm4iwHe8Zr6w
Dugoročno konkurencija je dobra stvar.
Kineska industrija automobila je puno brže napredovala od kada je Tesla došao u Kinu.
Kopirali njihove sustave u svoje jeftine autice.. nece taj ni jedan kineski auto voziti dulje od jednog eu benzinca ili dizela, a to sve vise prihvacaju kao buducnost i eu proizvođaci ....raditi jeftinija vozila koja nakon par godina bacis na otpad " recikliras" i kupis novi.. to je za mene kao kupca totalno sranje jer volim da mogu lupit sakom po haubi a da nemoram mislit ode se udubit jer je lim ko nekadasnja folija od cokolade
A sto se tice zagađenja prirode i planeta mogu se kladit da vise steti proizvodnja i odrzavanje jeftinog el. Auto nego kvalitetnog benzinca..koji ce trajat 3 zivota elektricnog. -
Ja bi kupio oko desetke ali me strah recesije pa bi sad radije iz svega van al nemore to tek tako pa sad samo promatram..
-
Preuzmu za 10.90 pa si isplate 1€ divke.. i odma vrate 10%
Izgleda da će dati dividendu 0.1 eur po dionici, tako da ipak ništa od te priče
Dati ce sada 10% a kad preuzmu ostatak, zasto ne isplate dobit cijelog drustva ko dosadasnjih godina nego samo matice??
-
A 5.9 sjed divka pa uracunaj i to
-
Preuzmu za 10.90 pa si isplate 1€ divke.. i odma vrate 10%
-
Znaci 10.91€ je ponuda... moze li se dobiti vise😋 jer meni je to malo
-
Ima jos min 50 000 po diskontu
-
Jel može netko pojasnit kako to da navode u pozivu za GS neto dobit od 856k
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Dok u izvještaju za prošlu godinu vidimo da je neto dobit 7.3mil?
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Sta ce sa preostalih 6.4mil?
Sve štima.
856 000 € je dobit matice, a 7,3 M € je dobit grupe.
Ovo nije realno. Toliku dobit generirati godinama, a cijena dionice ista. To se mora nekad pokazati.
A zasto isplacuju dobit u divku samo od matice a ne od cijele grupe? Ne kontam? A dosada su isplacivali od cijele grupe
-
Obavijesti izdavatelja - EHO
Eto kazu da moze preuzeti.. -
Pise da 22.7 stize rijesenje atzna a sredinom 8 mj hanfe i tad ce se znati cijena ponude koja svi vjeruju je oko 10.30, 10,40€ ostale dionice bi izasle oko 60mil€ s tim da nebi svi prodali a i na racuni ima 17 mil€ Sve u svemu meni se pari da ova dionica nezna za inflaciju zadnji godinu dvije dana a cijena je trenutno i niza nego prije ponude
Branka i dalje svaki dan prodaje a mozda i jedino koja pravi vamo promet
odakle ti datumi, kolega? može link?
-
Ocito moguci novi vlasnik-ci otezu s preuzimanjem a sad zasto? Mozda nemaju para pa cekaju nesto ili cijede sta mogu od ovih sto zadnjih godinu dana prodaju po 10,30/10,50€
-
Pise da 22.7 stize rijesenje atzna a sredinom 8 mj hanfe i tad ce se znati cijena ponude koja svi vjeruju je oko 10.30, 10,40€ ostale dionice bi izasle oko 60mil€ s tim da nebi svi prodali a i na racuni ima 17 mil€ Sve u svemu meni se pari da ova dionica nezna za inflaciju zadnji godinu dvije dana a cijena je trenutno i niza nego prije ponude
Branka i dalje svaki dan prodaje a mozda i jedino koja pravi vamo promet
-
Ma vamo je sve manje ulagatelja i nema prometa.. zadnjih godinu dana sam 100 % in i nemogu izaci a da ne izgubim.. a nisam na vrhu kupovao? samo sam krivo odabrao.. i ond ne diram i tako idu dani a tako je i drugima.. cekamo da neko ubaci koji euro i otkupi😃😃😃🫵
-
Mozda zato sto je gostiju manje a to nece rec na tv-u.