Nisam sve po 6.5.. Al tu negdje mi je najveći ulaz sa najmanjom količinom..
Nista strasno ... sad ce vama ekipa objasnit kako je to dobar ulaz i kako ste vi zapravo u plusu... hvala... dovidenja....
Nisam sve po 6.5.. Al tu negdje mi je najveći ulaz sa najmanjom količinom..
Nista strasno ... sad ce vama ekipa objasnit kako je to dobar ulaz i kako ste vi zapravo u plusu... hvala... dovidenja....
je kolega tribate samo vi pisat... pa na temelju vasih hvalospjeva i teorija zavjere...dionicar ulozi svu svoju ustedevinu po 6.50kn... bravo... i sta je najgore koliko je covik u zabludi.... ceka priko 15 kn
Ja baš mislim da je, dvostuka točka bez igri riječi.
Mozete vi misliti sta god ocete... znate sta kazu za misljenje... prapir... crno na bilo...
Jel nisu uspjeli ili nisu htjeli prodati?
I drugo i da nisu prodali zašto bi firma išla u stečaj?
Opet te igre igrice ricima ... optima nije prodana ... tocka
Ht nije uspio prodat optimu.... a koliko vidimo ni svicarci... sve ostalo su teorije zavjere... na osnovu toga se ne ulazu novci....
Imam osjećaj da će sutra biti vijest...
Optima telekom prodana je za 16.34 kn / dionici.
Kolega osjecaj vas vara... nema tu kruva... pisi propalo.. stecaj kuc kuc....
Drage moje kolege na nasu zalost cisto sumljam da ovde ima bilo kakva konkretna ponuda... u suprotnom nasi dragi kumovi i kumice bi cijenu na burzi uskladili kupovnoj cijeni... daj boze da se varam , al svi znamo kako funkcinonira ova lijepa nasa, a samim tim i burza....
kako bi nasi vrsni epidemiolozi rekli " slijedeca 2 tjedna su kljucna " hahah
joj uspio sam prodati ovih 1000 komada... spasio sam se... sad mogu mirno spavat s ostalih 80 000..
Display Morea mozete li tek zamisliti kako je meni sa 1000... pa ja trenutno ne znam di udaram... ako moze koji savjet bio bih vam zahvalan....
- čim prije prodate to što imate, imati će te više novaca na računu.
- najbolje vam je sada staviti nalog na prodaji od 3kn, to će vam sigurno proći.
- zamislite kad onaj gospon stavi svojih 500.000 dionica na prodaju dokle će to padati.
- a i trejderi će sutra biti prvi u redu za prodaju.
- e sada je li to pametno to vam je sasvim drugo pitanje.
mislite da ce na 3 biti dosta... stavit cu ja na 2 za svaki slucaj....
a mozete li tek zamisliti kako je meni sa 1000... pa ja trenutno ne znam di udaram... ako moze koji savjet bio bih vam zahvalan....
Digni margin i poduplaj! 😉
Ima na kriptu jedna poznata " what about my family sir ?"
posto je g. Krese u petak prodao ja isto prodajem sutra svojih 1000 komada optime... spasavaj sta se spasit da ...
I ja svojih 800 komada isto mislim nekako utrapiti!
a mozete li tek zamisliti kako je meni sa 1000... pa ja trenutno ne znam di udaram... ako moze koji savjet bio bih vam zahvalan....
Bankster zna poso a HPB, kupac ex nadzornice, Allianz, OTP nemaju veze s vezom. Samo vi prospite svoje papiriće. Bit će lijepo vidjet opet milijunske promete na ovoj dioni.
Kolega ...svi sve znaju...niko nista nezna...muz zadnji sazna???
Sutra prodajem i ja. Zna bankster znanje.....a upozoren sam i upozorio sam vas sve.
El i ti deres 1000 ili manje ??? Oces odma po bidu ili ces njezno... po 200 ??
posto je g. Krese u petak prodao ja isto prodajem sutra svojih 1000 komada optime... spasavaj sta se spasit da ...
neki su jutros pisali da će se moći jeftinije ulaziti, đe zapelo ?
A kome ces proda ili kupit ... vidis da smo suplji ka svicarski sir.... brigo moja pridi na drugoga i prodaj se vise ....
Sad se vidi pravi razlog pada sa 6 i 50 na 5 kn...
Ne mozemo mi drugacije nego naopako... sve je ovo gadljivo... zse vise moje novce nece viditi pa nek trguju sami sa sobom
Najradje bi kroz guzicu progovorio da vas sve smirim ali ne smijem pisnut. 😂
Kolega valjda ce bit dovoljne 2 dionice optime za porcuju graha koja inace ovde kod mene dode 25 kn... pa da svi iz guzice progovaramo 😁
ljudi opustite se to sam bio ja... kakve odma teorije zavjere ... btc u dipu tako da ....
Zakon stoji... vrimena sve manje...nista se nezna... neznam za vas al polako se nervoza uvlaci u mene i sve mi ovo pomalo ide na jetru... trci se zadnjih 100m a trkaci jos nisu ni iz svlacionica izasli...