flight:
drago mi da ima ljudi koji logicno razmisljaju
ja sam tehnicka struka...i vidim odlicnu logiku kolega Flight-a....
flight:
drago mi da ima ljudi koji logicno razmisljaju
ja sam tehnicka struka...i vidim odlicnu logiku kolega Flight-a....
ljudi moji..previse razmisljate o cijevima.. kopanju...to vas nemora zamarat...s time ce se bavit onaj ko kupi Optimu..
flight:
hhaa-samo za potrebne dozvole triba mu vise od godine dana....jedino logicno rjesenje i najbrzi put je kupnja OPTIME i onda nadogradnja optike na OPTIMU...ako to ne nepravi TELEMACH ce bit pregazen od A1 i HT-a..vrijeme je najbitniji faktor..UG to dobro zna
milo:
optika je potrebna i za mobilni 5g i za fixni internet
st-brajo:
Veliki dio foruma je pisa da UG nece moc preuzet TELE2 po postojecem zakonu..a ipak se odobrila transakcija ..zasto bi bilo drugacije s OPTIMA?..a ZEM ce uskoro..
PBZ Investor se vratio u kameno doba,Flash vise neradi,moze se koristiti samo stara verzija iz 2007g,bez transakcija i ostalog
Prije mj dana poslao upit,kaze broker nije do njih i nije tako jednostavno do Intensa grupe je,uglavno sramota
Pa, stara verzija je jos jedini razlog zasto im i dalje plaćam pretplatu.
Tu je barem pregledno.
Novu nikad nisam niti koristio.
u mene radi i nova i stara verzija..kod mene windows10 mozda to igra?
ja sam cuo da zaba jedva ceka preuzeti upravljanje jer ce izaci iz bankarskog biznisa i prijeci u telekome, navodno zele kupiti i vodafone, rekla mi baba na placu. pa si vi sad mislite koliko ce opte vrijediti za godinu dvije
to san i ja cuja.....
kajnak:
neznam ko ocekiva 13kn....realno je ocekivat oko 9-10 kn i mislim da je tako delloite I procjenija...tako da sve iznad 10kn izgleda nerealno....
svi operateri se trže u rasponu 5 do 7 ebitd. bez duga....tocnije vecina se proda od 5.8 do 6....u Optima u tom slucaju bi bila 5.8*135/69=11 kn po dionici..a ako uzmemo najmanju mogucu cijenu od 5 ebitda bilo bi 5*135/69=9.7 kn po dionici...ispod 5 ebotda ne ocekujem transalciju..
evo Telemach Hrvatska opet akcija darivanja .. a brzo ce izglasavanje ZEM ..ruka ruku mije...
zlocesti:
kazes dugovi? zaboravili ste a korisnici???jel 200000 korisnika besplatna na akciji!!!
evo svako malo neki clanak o UG
odlicno...sad ulazimo u zadnju fazu....
harpun:
ima jos jedna zanimljiva recenic U TEKSTU
CITIRAM:- Ovo je godina u kojoj je United Grupa poslovala, ako samo promatramo financijske rezultate, prihode i dobit, puno bolje nego proteklih godina. Rast je u odnosu na prošlu godinu udvostručen! Uz sve to, započeli smo i nekoliko značajnih procesa akvizicija, pa se s poslovne strane ne može baš reći da je kompanija imala nekih problema u funkcioniranju i poslovanju, osim što nije bilo putovanja kao proteklih godina - istaknula je u svom prvom medijskom istupu na hrvatskim tržištu Victoriya Boklag, izvršna direktorica u United Group i potpredsjednica odjela za marketing i medije na Liderovoj konferenciji Žene u biznisu.
PISE:"započeli smo i nekoliko znacajnih procesa akvizicija"...
evo malo o UG:
.izmedju ostalog evo izjave Victoriya.. uskoro ocekiva promjenu ZEM da se moze prikazivat na internetu adiovizualni sadržaji..
Na koncu razgovora, Boklag se osvrnula i na poslovne operacije u Hrvatskoj, gdje United Grupa u svom vlasništvu ima Novu TV, N1 TV te Tele 2 odnosno Telemach Hrvatska. Prema njenim riječima, Grupa nastavlja sa ulaganjima u sva tri ključna dijela njihova poslovanja kod nas, u telekom mreže kako bi imali što kvalitetniju infrastrukturu, u medije i njihov sadržaj te u korisničko iskustvo svih njihovih platformi. Izrazila je i nadu kako se u Hrvatskoj uskoro promijeniti zakon o elektroničkim medijima prema kojem kompanije koje imaju vlastite televizijske kanale ne mogu nuditi digitalne platforme za tv usluge, a to je također dio njihova biznisa koji itekako cvjeta na drugim tržištima.
jos uvijek BEST buy OPTE
moller:opet ste uranili izac OPTE....jucer ste izasli OPTE 5.32 A danas ste to mogli na 5.60...OPTE se vraca na pretkorona cijenu..i tu ce se cekat objava
evo 9, top dionicar gosp. KOPSEJAK KRESIMIR u petak dokupija 3533 dionice...
barbos pokusava zaustavit nezaustavljivo..rast opte koja je u samom finishu prodaje
moller:kriva procjena..u trendu smo rasta..triba si jos pricekat