Posts by Miron
-
-
Jednom riječju KAPUT.
-
Baš me interesira kako bi profesorica vani shortala. To bih silno volio vidjeti.
Bitno da jezikom zna mlatiti.
-
Ja nemam Viro pa ga ne pratim. Samo samo prenio na što sam naletio.
-
-
Možda su ti hemoroidi od trejdanja na ZSE.
-
Kako da se netko novi uopće i odluči ulagati na ZSE burzi kada svako malo imamo neku pljačku u nekoj kompaniji. I treba da se sve rasproda strancima kada kokošari ne znaju ništa voditi osim pljačkati i izvlačiti dobit, a nakon toga ostave praznu ljušturu.
-
Na ovu našu burzu kao da je pala hidrogenska bomba.
Ovima vani mi dodjemo kao neka vrsta zahebancije. Velika sramota.
-
Jednako kako se razlikujemo kao ljudi, tako se razlikuju individualne ulagačke strategije, te to i čini burzu zanimljivom i primamljivom, što se posebno vidi na burzama vani. Da nije tako nebi vjerojatno niti funkcioniralo kako treba.
-
Druga vrsta ulagača realno valuira firmu uđe u dionicu, a kada padne cijena, grizu se što nisu kupili niže.😂😂😂😂😂
-
Više je tu kukolja u žitu nego žita.
Bilo bi najbolje da nas pripoje nekoj drugoj burzi ili barem da objedine balkanske burze. Može se zvati EXYUSE. 😂😂
-
Kakav narod takva burza.
-
Evo da se i ja pohvalim sa proteklim tjednom. Najbolji tjedan od kad sam na burzi. Nadajmo se nastavku u istom tonu. Pozdrav svima
Pa gdje si čovječe!?!
-
Ma budu isplatili kvartalno kao u Americi.
-
IB je veliki igrač, što ne znači da ne može bankrotirati. Nešto kao i veliki igrači na VIRO.
-
Inace, ako netko ovo misli sada kupiti na 220 i drzati dvije godine, jer si to moze priustiti, samo naprijed🖒
To bi bilo ravno samoubojstvu ili barem teškoj kocki.
-
Ljudi rade za dnevnu plaću i manju od 200kn. Tako da kvart99 lajkam. Tako se trejda. Ovi koji ti spočitavaju nešto kada bi vani sa polugom čekali 10% brzo bi ostavili gaće na štapu.
Naša burza je egzotična biljka. Tu npr. kupiš ERNT i držiš ga 10 godina.
BTW kvart99 zašto ne trejdaš vani, imaš duge i kratke pozicije, polugu i što je najvažnije veliku likvidnost i volumune te ogroman izbor.
-
Ma ja svoje neću prodat makar otišlo u stečaj. Tvrdoglav što ćeš.
-
Male ribe, par štuka.. ribnjak
I jedan do dva soma....
-
TA je promjenljiva kolega. Primarni trend je i dalje ukupno negativan.
Atpl vise nikad nece ispod 160kn
Točnije, to je Neov post od 28.06.2020. na temi Best Buy.