Moguće da HT traži brutalno puno, pa se UG odlučio na izgradnju svoje mreže, što je za nas male dioničare ne baš dobro. Šmrcko!
No, ima tu još nekih drugih u igri, pa ćemo valjda izvući nešto. Pozitiva
Moguće da HT traži brutalno puno, pa se UG odlučio na izgradnju svoje mreže, što je za nas male dioničare ne baš dobro. Šmrcko!
No, ima tu još nekih drugih u igri, pa ćemo valjda izvući nešto. Pozitiva
Ovo niže je dio teksta iz članka koji na svojevrstan način pokazuje maćehinski odnos HT prema Optimi.
Ž.M. kazao je i da je, nakon što je HT opstruirao naplatu sa svog računa putem Fine, pokrenuo ovršni postupak nad dionicama Optima telekoma koje su bile u vlasništvu HT-a kako bi se iz prodaje dionica namirila njegova tražbina.
Kako se često delistiraju kompanije s burze biće da nas vraćaju u socijalizam.
Zadnji pasus teksta je nelagodan za pročitati.
Ja se iskreno nadam da se neće prodati ispod procjenjene vrijednosti. To mi je neka referenca.
U ovoj godini mislim da nemamo što očekivati, a nagodinu nadam se što prije da se to odradi. Uglavnom ostajem do kraja, pa što bude.
Bit će to za 100 godina, možda i prije.
Pretakanje iz šupljeg u prazno. Nema tu ništa više dobroga. Sva sreća, pa se držim svojih pravila i ne ulazim u ovakve firme.
Sretno svima.
Čekamo dno, koje bi moblo biti...🤔
Gdje je još dno kolega. Velika većina dionica je pri ATH još uvijek, govorim o vani naravno.
Kod nas usra.o kao i uvijek, ravna crta.
Valjda vam je jasno da tu nikada neće biti značajno bolje od ovoga. Ili neka pripajaju ili nešto treće.
Kao da imaš voćnjak raznovrsnog voća i veliki izbor ili imaš samo jedno stablo sa uglavnom natrulim jabukama.
Ovo potonje je naša burza.
Vani isto nije niti malo lagano, ali je veći izbor. Točno se vani vidi djelovanje algoritama koji su brutalni posebno na CFD zbog poluge koja multiplicira i strah i gubitak, ali i dobit.
Vani su bull sharkovi koji zbog puno love koju drže lako mjenjaju smjer kretanja, a sve prema algoritmu.
[…]Ja ću poludit, želudac me već boli od svega. pa ovo pada od 450 kuna otprije samo godinu dana, a gdje je dno, zna li tko?
BudFox
Odi privremeno u mod promatranja dionice, pa će te manje bolit želudac.
Dobro je to opisao Šprajc u RTL direktu jučer. Povratak u komunizam. Tko je gledao zna o čemu pričam.
Problem je kolega što oni nemaju para, a netransparentnost uprave je samo posljedica ovog prvog.
Korona je tako sitan i nevidljiv neprijatelj, a tako moćan. Koliko je moćan neprijatelj će se još pokazati ubuduće. Uglavnom nije dobro.
Bude se to kupovalo nagodinu po 60kn.
Uvijek vješti pojedinci iskorištavaju prilike kao što je i ova sada s nadzornim odborom. Nije prvi put. Lovci u mutnom.
Kako god nacrtaš izađe na kraju crno.
Kupnja Optime od strane HT nije dobra za korisnike. Duopol i nadalje.
Za dionicare...mozda bude, a mozda i ne.
Mislim da to ne bi išlo. Kada bi i išlo to bi prije bio monopol nego duopol, ak me razmeš.
Bude Badel isplatio..
Anarchy In The HR.
Jel ovo upravo zavrsava jos jedan tjedan za zaborav na ZSE ?
Koliko jos njih slijedi ?
Koliko god ti srce poželi.
Stanite u red 🙂
Puno je novaca u Optimi, kada se oslobodi sve će živnutu
Živnut će 10 dana, pa onda opet na aparate.
Trampavi ima koronu pa se ruše Ameri.