1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. fond300

Posts by fond300

• RIVP (Valamar Riviera d.d.)

• fond300
    • July 2, 2021 at 10:35 AM

https://www.poslovni.hr/hrvatska/u-idu…gradana-4294628

Velika opasnost, kaže, je da će zemlje iz koje nam dolazi veliki broj turista vjerojatno će staviti određene regije naše zemlje “u crveno”, a to bi moglo opasno ugroziti ovu turističku sezonu.

• Tehnička analiza - komentari LIVE

• fond300
    • July 1, 2021 at 11:26 AM
    Quote from mitkko
    Quote from mitkko
    • na grafu za CROBEX također vidimo bearish divergenciju, index je došao vrlo blizu zoni otpora i mislim da je zrel za korekciju,

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

CROBEX apdejt

CROBEX je došao točno do te predviđene zone otpora (2004,95) i počeo se konsolidirati, target sam podcijenio za 1,5 poen (2003,27). Bearish divergencija se manifestira, danas smo vidjeli i MACD cross. Sada bi bilo lijepo da zadržimo ovaj trendlajn koji drži zadnjih 6 mjeseci. Trendlajn podrška je oko 1970 poena - ako index to probije, onda ćemo početi paničariti i gledati kako dalje :) - sljedeća razine otpora su onda 1927, odnosno 1890. Za sada se nadamo pozitivnoj reakciji na 1970.

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Nažalost projurili smo kroz prvi otpor na 1970 ko kroz vruće maslo :(

Sad da vidimo da li ćemo se zaustaviti na sljedećem otporu.

• fond300
    • June 25, 2021 at 9:28 AM
    Quote from Marielena

Je li tko crtao graf Crobexa? Hoce li probiti 2000 bodova ovaj put?

Danas pada kota 2000 ko plitki potok😉

Turisti ce ga pogurat

• fond300
    • June 24, 2021 at 12:54 PM

Barikb što više unosiš negativnosti na ovaj topić to više Riviera raste :P

p.s. iznad 30 na dva mjesta skriveni nalozi na kupnji

• ADRS (Adris grupa d.d.)

• fond300
    • June 16, 2021 at 1:40 PM
    Quote from MihoMato
    Quote from Marin83

Jeste, ali po meni ADRS je 15kuna jeftini, nego bi trebao biti prema ADRS2.

Gledam ASK ADRS2 do 490kn nema 800k kuna dionica na prodaji...doslovno put otvoren.

Da,ali dok god ADRS bude stopiran (sa velikim nalogom od 460 Kuna ), nema šanse da ADRS2 probije sadašnju cijenu. Moje mišljenje.(imam samo ADRS

Jučer je popapan nalog na adrs na 460 na jedan,dva jel to znači da sad ide i adrs2 gore ;) ?

Ne bi me čudilo čišćenje do 440 kn do kraja dana.

• Best buy

• fond300
    • June 16, 2021 at 9:25 AM

Turisti, ljudi su željni putovanja a stranci nakon dvije godine izolacije jedva čekaju novce potrošit

• fond300
    • June 11, 2021 at 9:35 PM

Mitko moze RIVP?

Zahvaljujem

• OPTE prodaja - kladionica

• fond300
    • June 9, 2021 at 9:46 PM

Do 10.7 ne do kraj godine definitivno da

• OPTE prodaja - kladionica

• fond300
    • June 9, 2021 at 12:51 PM

Ako i danas neće biti nekog većeg istresanja možemo reći da je KK disperzorao portfelj i stao sa prodajom te bi to značilo lagano prema gore.

• fond300
    • May 18, 2021 at 4:22 PM

Mitko kad budes imao vremena moze adrs2?

Hvala

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• fond300
    • May 11, 2021 at 3:51 PM

Nova igranka na igh?

• fond300
    • May 10, 2021 at 2:58 PM

Kolege može graf za Rivp.

Hvala i lp

• fond300
    • May 7, 2021 at 12:55 PM

Čini se da se i ovdje pale motori za uzlet, nema više ispod 29kn

• fond300
    • May 4, 2021 at 5:09 PM

Mitko može TA za adrs2?

Hvala

• fond300
    • April 27, 2021 at 4:30 PM

Tehnicari moze graf za crobex?

Tnx

• fond300
    • April 15, 2021 at 2:01 PM
    Quote from mitkko
    Quote from mitkko

ADRS2 apdejt

I ovo valja držati na oku. Cijena nije pala koliko sam se nadao, malo je samo "liznula" ovaj red box. Sada je pri vrhu kanala, MFI izlazi iz oversold, RSI bi uskoro mogao probiti trendlajn i 50 EMA. Ako cijena uskoro ode još koju kunu gore, mislim da će se povećati potražnja za ovom dionicom. Za sada je još "wait and see". U svakom slučaju, struktura je i dalje bullish.

Prva zona otpora je 419 kn, tako da ako ta kota bude uspješno osvojena i obranjena, može ići i više, otprilike ovako kako je ucrtano na grafu.

ADRS2 apdejt

Valja obratiti pažnju na ADRS2. Cijena je danas probila kanal. Težinu daje i RSI koji je probio trendlajn, ali i današnji povećani volumen.

Display More

I ovdje treba dodati da trezor kupuje a cini se da je i pojacao kupnju zadnja dva dana.Rok do kojeg kupuje je 18.6., i ako izvrtite unazad kroz godine uvijek pred kraj roka pojačava kupnju.Tako je bilo i na 500 plus ;)

• Što smo danas tržili

• fond300
    • March 25, 2021 at 7:02 PM

Uzeo povlaštenog adrisa

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• fond300
    • March 24, 2021 at 7:43 AM

Svaka rijec ti je na mjestu💪

Quote from alias

Bio sam jednom davno na nekom razgovoru za posao i na onom ispitu licnosti sam dobio da sam vjeciti optimist. Citajuci postove na ovoj temi vidim da sam prema ekipi ovdje zapravo teški pasimist. Vi ste jedna posebna vrsta. Vi u svemu vidite dobro. Prije je jedan u top 10 prodavao, pa je taj bio shorter i samo mulja. Onda je drugi poceo prodavati pa su se ta dvojica udružila. Onda su poceli Pivci prodavati, pa su i oni shorteri - moguće, a ako nisu onda nemaju pojma o dionicama. Onda je poceo i cetvrti prodavati, a taj vec nije udruzen u ovaj zlocinacki poduhvat, nego jednostavno nema pojma o dionicama. Onda i peti poceo prodavati, ali nit on nema pojma, tj. nema veze što prodaje jer je važno da netko kupuje. To tu takozvani fondovi koji ne znaju ulagati nego spaljuju lovu. To se govori kad prodaju dionicu koju vi imate. Ako kupuju dionicu koju vi imate onda je to pametan novac koji svakako treba poslušati. Onda kad vozarine rastu vi ste u sedmom nebu, a kad padaju vi kažete da će brzo okrenuti. Onda padnu do nule, a vi kažete da je to super jer vozarine od tu mogu samo rasti. Ovakvih dioničara se ne bi ni Musk posramio. Samo po pozitivi se roka. A ako nesto istinito negativno napises, onda si druker koji pojma nema. Tad dode tip poput diokidine koji cijelo vrijeme piše kako samo drukas, jer je dionica zapravo super, i onda se javi 7 dana kasnije s Bahama, da je prodao dionicu i kaze da dionica zapravo ne valja. Dok je pisao pozitivno onda on nije bio druker, iako nikad nicim pametnim nije doprinio temi, nego je tek sad kad piše negativno postao druker, a takve ne treba slušati. Ma svaka čast

• fond300
    • March 23, 2021 at 9:35 PM
    .ATPL-R-A6.7.down.gif ZAGREBAČKA BANKA D.D.-5.000-0,36%-0,90M33.000179,0019.03.215,912,36%
    9.10.down.gif ADDIKO BANK D.D./SZAIF D.D.-331-0,02%-0,06M15.000179,0019.03.212,691,07%

Ukljucila se u prodaju i Zagrebacka banka.

Znaci 3 velika prodavaca imamo a sa druge strane male da podmecu leda.

Veselo, veselo

• fond300
    • March 23, 2021 at 2:01 PM

Do 190 se natovarili samo mali, veći nitko ne kupuje...pa tko će dalje da gura dok ima na asku dionica ko pljeve.

Sretno ovima na 190 i iber

1. Privacy Policy
  2. Kontakt