Po cemu je atgr u minusu na 1320 a jucer je zavrsilo na 1290 bar agram brokeri prikazuju????
Posts by fond300
-
-
Ovo na adris povlaštenom je definitivno dno za sada. Prošlo ponovno 4000 komada na skrivenom.
Lp
-
Žao mi je ekipe na Dalekovodu, ali ipak nemate ni 800.000 Kn prometa. Kod nas na Adrisu već 7 milijuna kn danas, 37 mil u zadnjih mjesec dana! A prodavač i dalje ima municije (bome i kupac), a svejedno nema promjena u top 10!!! Iako je prošlo 118.000 komada u zadnjih mjesec dana. Do kad još?!
Heheheh sličan komentar stavio u isto vrijeme na adrs temi. Isto razmišljamo ko jednojajčani blizanci
-
10. BUDIN TOMISLAV
130.100 1,92% U zadnjih mjesec dana kod povlaštenog adrisa je prošlo više od 120 000komada.Pošto Zadnji u top10 ima 130 kom. Promjena značajnijih u top 10 nema. Ili si međusobno prebacuju s računa na račun ili po meni ovaj koji prodaje trebao bi biti pri kraju...no vidjet ćemo da li je to sve od prodavatelja u sljedećih nekoliko dana.
Cijena je kliznula u nazada 10 dana cca6%. Dok pri tome kad su u Arnt i Rivp potegnuli adrs je ostao zabetoniran zbog prodavača.
-
Jel tu oko 1690-1700 nekakav otpor?
-
Uzeo danas adrs2
-
Otvaranje samo za poželjeti
-
Napisao sam komentar jer me ova hajka na novinara podsjetila na nesto sto se izdesavalo pred cca 3god. Nisam usporedivao dlkv i ex vdkt.
Samo kazem da treba tu biti oprezan nista vise.
Sretno imaocima dalekovoda.
-
Pisali su zalbe i onda na clanke autora hanfi, zse, psovali ga no ispalo je kako je i pisao.
Ima on iskustva i utakmica u nogama s takvim clancima kod takvih firmi.
-
Pogada ili ne nemam pojma odi na temu viadukta pa si daj malo truda oko njegovih clanaka, komentar a forumasa cijene dionice u vrijeme izlaska clanka I raspleta.
-
E pa ekipa izguglajte si doticnog autora clanka i viadukt i malo usporedite datume s stecajem viadukta i prvog izlaska clanka na tu temu.
U to sam mu i ja vrijeme psoval sve po spisku no na kraju je covjek pogodil, slucajno ili ne ali je.
Ne zanima me dalekovod.
Lp
-
Cini se da je ispod 30 gotova kupnja. Reklo bi se "tko je jamio je jamio"
-
Kolega mitkko može update RIVP
?
Popucali šalunzi
Lp
Tnx
-
Mitkko moze RIVP?
Hvala&lp
-
Sa dva lijepa čišćenja od po 10000kom na RIVP. Sljedeći otpor na 31,20kn.LP
-
Sve u svemu mišljenja sam da je završno iskrcavanje bilo s onim blokom na 360kn od 30000kom.
-
Danas proboj 1700 na cbx a onda rock n roll🤫
-
Čeka se proboj 1700kn, nitko da potegne. Ukoliko probije bit će tarapane po asku.
Lp
-
Dva prva na adrs2 skriveni na kupnji. Kad tek ovo eksplodira.kukulele
-
Jel ovo sljedeca stanica 1700bodova crobi?