Ovo na adris povlaštenom je definitivno dno za sada. Prošlo ponovno 4000 komada na skrivenom.
Lp
Ovo na adris povlaštenom je definitivno dno za sada. Prošlo ponovno 4000 komada na skrivenom.
Lp
Žao mi je ekipe na Dalekovodu, ali ipak nemate ni 800.000 Kn prometa. Kod nas na Adrisu već 7 milijuna kn danas, 37 mil u zadnjih mjesec dana! A prodavač i dalje ima municije (bome i kupac), a svejedno nema promjena u top 10!!! Iako je prošlo 118.000 komada u zadnjih mjesec dana. Do kad još?!
Heheheh sličan komentar stavio u isto vrijeme na adrs temi. Isto razmišljamo ko jednojajčani blizanci
10. | BUDIN TOMISLAV | 130.100 | 1,92% |
U zadnjih mjesec dana kod povlaštenog adrisa je prošlo više od 120 000komada.Pošto Zadnji u top10 ima 130 kom. Promjena značajnijih u top 10 nema. Ili si međusobno prebacuju s računa na račun ili po meni ovaj koji prodaje trebao bi biti pri kraju...no vidjet ćemo da li je to sve od prodavatelja u sljedećih nekoliko dana.
Cijena je kliznula u nazada 10 dana cca6%. Dok pri tome kad su u Arnt i Rivp potegnuli adrs je ostao zabetoniran zbog prodavača.
Jel tu oko 1690-1700 nekakav otpor?
Uzeo danas adrs2
Otvaranje samo za poželjeti
Napisao sam komentar jer me ova hajka na novinara podsjetila na nesto sto se izdesavalo pred cca 3god. Nisam usporedivao dlkv i ex vdkt.
Samo kazem da treba tu biti oprezan nista vise.
Sretno imaocima dalekovoda.
Pisali su zalbe i onda na clanke autora hanfi, zse, psovali ga no ispalo je kako je i pisao.
Ima on iskustva i utakmica u nogama s takvim clancima kod takvih firmi.
Pogada ili ne nemam pojma odi na temu viadukta pa si daj malo truda oko njegovih clanaka, komentar a forumasa cijene dionice u vrijeme izlaska clanka I raspleta.
E pa ekipa izguglajte si doticnog autora clanka i viadukt i malo usporedite datume s stecajem viadukta i prvog izlaska clanka na tu temu.
U to sam mu i ja vrijeme psoval sve po spisku no na kraju je covjek pogodil, slucajno ili ne ali je.
Ne zanima me dalekovod.
Lp
Cini se da je ispod 30 gotova kupnja. Reklo bi se "tko je jamio je jamio"
Kolega mitkko može update RIVP?
Popucali šalunzi
Lp
Tnx
Mitkko moze RIVP?
Hvala&lp
Sa dva lijepa čišćenja od po 10000kom na RIVP. Sljedeći otpor na 31,20kn.LP
Sve u svemu mišljenja sam da je završno iskrcavanje bilo s onim blokom na 360kn od 30000kom.
Danas proboj 1700 na cbx a onda rock n roll🤫
Čeka se proboj 1700kn, nitko da potegne. Ukoliko probije bit će tarapane po asku.
Lp
Dva prva na adrs2 skriveni na kupnji. Kad tek ovo eksplodira.kukulele
Jel ovo sljedeca stanica 1700bodova crobi?
+ adrs2 nadokup sitno