1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. korona-virus

Posts by korona-virus

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• korona-virus
    • March 20, 2020 at 10:25 AM
    Quote from hugh
    Quote from korona-virus

Gdje je smrzlo? :)

Imao sam osjećaj da će poletiti na 5,50 ali uvijek ima nekih kojima i ova cijena odgovara. Krenulo je dobro, ali nešto je bilo kratkog daha iako po broju komada 140.000 je lijepi broj.

Vidim da će biti opet puno kalkulacija i kalkulanata, pa ko što uhvati, ali ide vikend ljudi, pa se treba pripremiti...

Poziv na Glavnu skupštinu mogao bi biti novi vjetar u leđa:

https://zse.hr/default.aspx?id=97105

kakav vjetar u leđa nosi poziv na glavnu skupštinu?....

Display More

Pa taj da će vrlo vjerojatno biti odgođena kao i sve...

• korona-virus
    • March 20, 2020 at 10:12 AM

Gdje je smrzlo? :)

Imao sam osjećaj da će poletiti na 5,50 ali uvijek ima nekih kojima i ova cijena odgovara. Krenulo je dobro, ali nešto je bilo kratkog daha iako po broju komada 140.000 je lijepi broj.

Vidim da će biti opet puno kalkulacija i kalkulanata, pa ko što uhvati, ali ide vikend ljudi, pa se treba pripremiti...

Poziv na Glavnu skupštinu mogao bi biti novi vjetar u leđa:

https://zse.hr/default.aspx?id=97105

• korona-virus
    • March 19, 2020 at 11:40 PM
    Quote from airfire

Kolega korona sto se tice fondova nisu bas ulazili ni pokazali se nekim kupcima, samo pojedini jaci investitori. A sto se tice objave ne zna nitko koliko je pristiglo ponuda i kad to pogledate ima smisla jer ako ja znam da sam jedini ponudac ici cu na sto manju cijenu na kojoj imam produ ali ako ja ne znam koliko je u redu iza men ima da se isprsim najvise koliko mogu, pa ako ne uspijem sa mojim maksimumom kupit, to je to, znaci drzanje u tajnosti nam garantira najbolju ponudu i ne treba navaljivati, 7 mj je blizu

Ma dok se othrvamo ovoj koroni taman će biti 7 mjesec, ali me brine da je namjerno ostavljeno prostora za manipulaciju, i da li ima više ponuda jer ako si čist, kažeš svi uvjeti natječaja su zadovoljeni i opet nitko ne zna koliko ponuda ima, preveliki su to lopovi da bi mogli čisto i jasno odigrati.

• korona-virus
    • March 19, 2020 at 11:21 PM

Ja razumijem da smo svi OPTImistični, ali na ovu objavu ne znam što bi rekao. Opet je veliki dio ekipe protumačio da je došlo više od dvije ponude, samo se bojim da možda stvarno nije došla nijedna, pa da ne ubiju cijenu dionice u ovo loše vrijeme, držati će neizvjesnost do recimo 08.07. i onda obavijestiti javnost da su učinili sve, ali ponuda jednostavno nije bilo. Što njima odgovara da zadrže još malo upravljačka prava dokle god mogu.

Budimo iskreni tko bi od nas mogao prešutjeti dobru vijest? Tipa postao si direktor, ali moraš za ostvarenje tjedan dana šutjeti, ma na guzicu bi progovorio od sreće. Ma nitko ne bi mogao šutjeti i zato mi ovo počinje smrditi.

Ako griješim ispraviti će me sutrašnja potražnja, ali i na EBizz-u su rekli da je poprilično nejasno.

Transparentno bi po nekom realnom bilo reći da je pristigao određeni broj ponuda i da se nastavlja proces prodaje, a ovo je sve samo ne transparentno. I na prošlu vijest o produženju natječaja, velika većina je krivo protumačila, a sad mi ovo pogotovo smrdi. Ako već nisu htjeli otkriti broj ponuda mogli su samo reći da nastavljaju jer je netko zainteresiran. I time ne bi nikoga ugrozili, niti utjecali na cijenu. Ipak mislim da će veliki ulagači poput fondova znati dešifrirati ovu neobičnu i nejasnu isporuku upitne informacije i pokazati nam kuda burza ide.

• korona-virus
    • March 19, 2020 at 3:55 PM

Ovo sada je točno kupovanje na slijepo. Ništa se ne događa, a cijena kao krenula gore. sutra ćemo tek vidjeti da to nema dno, i da dokle god ne dobijemo provjerene informacije da je bilo ponuda i da se razmatraju, ne znamo ništa.

Nadam se samo da ćemo uskoro dobiti informacije jer ovo čekanje ubija volju, a korona se sve više razvija.

• korona-virus
    • March 19, 2020 at 1:10 PM

Zanima me da li netko od prisutnih zna, da li sadašnjih 8 od 10 članova Nadzornog odbora tvrtke (vidljivo iz Kodeksa korporativnog upravljanja) zapravo predstavljaju prvih 8 vlasnika po broju dionica? Jer dva su člana iz tvrtke kao predstavnici radnika.

• korona-virus
    • March 19, 2020 at 12:28 PM

Održana sjednica Nadzornog odbora

https://zse.hr/default.aspx?id=97079

• korona-virus
    • March 18, 2020 at 4:02 PM

Ma opet seratori treniraju svoje frustracije na nama. Ono imam, pa da vam pokažem koliko mogu, pa šta nisi tu količinu od 76.000 komada postavio u normalno vrijeme, da izgoriš taj čas.

Kriminal nema granica očito samo kod nas.

• korona-virus
    • March 18, 2020 at 2:26 PM

Boli Zabu i Ht kifla za nas sitne ribe, oni gledaju, ako već moraju, da uvale svoje dionice po pravoj cijeni, od barem 15-20, jer kakav popust, molim vas lijepo budite skoncentrirani, kad ste u banci ili telekomu dobili popust? Ako su vam to već tako i predstavili, malim slovima su se osigurali da ćete sve to masno platiti. Zašto se onda svi bojimo da se igra promijenila? Slažem se da sada igraju s većim ribama, ali to su žmukleri, koji će pošto poto, uvaliti bilo kome samo da su u plusu i znaju da su na vrhu. Vjerojatno bi i mi sami učinili isto da smo u njihovoj poziciji.

A ponude, evo ja sam siguran da će ih biti, ali time ne pozivam nikoga ni na kupnju ni na prodaju, svatko ima svoju glavu. Ja sam svoju već dobro izložio riziku i strpljivo čekam naplatu.

• korona-virus
    • March 18, 2020 at 12:20 PM

Smatram da bi sutra trebalo više nas poslati e-mail na AZTN i pozvati se na transparentnost natječaja i pravovremeno objavljivanje informacije u svrhu zaštite malih dioničara i tražiti od njih da izvijeste cjelokupnu javnost o tome koliko je zainteresiranih kupaca podnijelo pravovaljane ponude.

Ako već na taj način moramo tražiti informaciju koju imamo pravo znati.

• korona-virus
    • March 18, 2020 at 10:06 AM

Trebali smo otvoriti kladionicu na konačnu cijenu prodaje, po uzoru na Engleze, pa da vidimo nakon završetka tko je bio u pravu (realan) i najbliži ostvarenoj prodajnoj cijeni jer mislim da zapravo uopće nemamo pojma što će se desiti, u prvom redu da li će se uopće tko javiti, da li će u slučaju da nema ponuda AZTN donijeti odluku o pomicanju roka prodaje recimo na 31.12.2020. ili nešto slično.

Pitam vas realno, da nije ovakva situacija s koronom i da su se javila četiri kupca, koja bi bila cijena prodaje?

• korona-virus
    • March 17, 2020 at 4:01 PM

Nadam se da ste vidjeli ova plašenja sa 85.000 komada na prodaji u 15.55 po cijeni od 4,40 kn i onda se zadnjih dvije minute povuće. E to je već za prijavu, zar ne?

1. Privacy Policy
  2. Kontakt