1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. NaitsabesBI

Posts by NaitsabesBI

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• NaitsabesBI
    • December 17, 2021 at 11:15 AM
    Quote from tin
    Quote from StatusQuo

Pa sta je to bitno koliki ce prosjek vozarina bit za handy i supre za 1Q da bi prema tome racunao zaradu kad im ti brodovi ne voze na spot ili index osim mozda jednog broda

Koliko ja znam na TC su 5 panamaxa i jedna supra...ostali su na spotu.

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Za dva broda TC im završava za manje od godinu dana pa se vode kao da su na spotuL

Lijepo vam pise ispod ovog grafa da je jedan od tih brodova na TC AP Revelin, koji je handy. Napisali ste da su 5 panamaxa i 1 supra na spotu.

• NaitsabesBI
    • December 16, 2021 at 1:15 PM

I ako je u prvih 9 mjeseci dobit bila 91 mil, Vi ocekujete 4q kao i 3q, kojom matematikom ste dobili 100 mil za cal 2021?

• NaitsabesBI
    • December 16, 2021 at 1:10 PM

3q nije bio 34 mil. Nego desetak milijuna vise

• Hrvatski ETF fondovi

• NaitsabesBI
    • December 1, 2021 at 11:50 AM

Porez se placa kao i na dionice. Ali fond ne placa porez na dividende jer ih reinvestira.

• Hrvatski ETF fondovi

• NaitsabesBI
    • November 26, 2021 at 9:56 AM

Vidio sam, oni uvijek moraju imati 2000 komada na asku i bidu, kad to ode stavljaju novih 2000, odnosno cak i ako neko kupi ili proda 500 komada oni ce opet staviti da bude 2000.

• Hrvatski ETF fondovi

• NaitsabesBI
    • November 25, 2021 at 6:10 PM

Tako je od pocetka fonda i tako ce i biti, ETF na taj nacin funkcionira koliko sam ja shvatio. Index SBITOP da sutra padne ili poraste za 1% tolika ce i biti cijena aska i bida ETF-a. Nitko ne pumpa nego market maker jednostavno prati index.

• NaitsabesBI
    • September 11, 2021 at 1:25 PM

Radio sam nekoliko procjena, optimisticne i pesimisticne, srednja mi je oko 48.5 mil. Ucim jos pa bas da vidim koliko sam promasio.

• NaitsabesBI
    • September 6, 2021 at 11:03 AM

Koliko se ja sjecam ovdje je objavljeno da brod Miho Pracat plovi po 45000, Miho Pracat je Panamax, ne Supramax.

• ADRS (Adris grupa d.d.)

• NaitsabesBI
    • July 30, 2021 at 10:25 AM

Meni na PBZ prije par min sjela

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• NaitsabesBI
    • July 12, 2021 at 5:49 PM

Mail su mi poslali odmah drugi dan.

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• NaitsabesBI
    • July 12, 2021 at 1:00 PM
    Quote from Marin83

Taman poslao Adrisu podatke za isplatu dividende (ispunjen i potpisan obrazac,presliku osobne i IBAN-a)..i ništa sada čekamo kraj mjeseca i isplatu divke od ADRS-a i ERNT-a.

Ja sam im poslao samo obrazac i dobio odgovor da su svi podaci za dividendu zaprimljeni. Jesu li Vas trazili presliku osobne i IBAN-a ili ste im sami poslali?

• Razotkrivamo portfelje

• NaitsabesBI
    • May 29, 2021 at 6:43 PM

radim u sloveniji, do 40 mojih eura firma mi dodatnih 40 uplati.

• Razotkrivamo portfelje

• NaitsabesBI
    • May 29, 2021 at 5:48 PM

Imao sam 7SLO od prvog dana prodao po 125 da bi kupio ATPL po 216, imam i 3. stup u sloveniji koji je u 6 mj zaradio oko 17% za razliku od ovog kojeg imam u hrvatskoj s cijelih 3.5%.

• Razotkrivamo portfelje

• NaitsabesBI
    • May 28, 2021 at 7:59 PM

neki dan mi prosla prva godina na burzi

ATPL 65% (prosjek kupnje 195 kn)

KODT2 i KODT 19% (1260kn i 1400kn)

VLEN 10% (11kn)

ADRS2 6% (392kn)

CASH kod brokera imam 15 kn, za sad nemam namjeru prodavati ATPL pa cu morati uskoro uplatiti nesto CASH da malo izbalansiram

• CORONA virus

• NaitsabesBI
    • March 23, 2021 at 10:30 AM

Barik kazes nepredvidljiva bolest i s time se slazem ali Vi isto tako znate da se rijesava samo zatvaranjem. Radim u Sloveniji pa usporedite njihove mjere sa nasim te kakve su rezultate dale te mjere, uz sve te njihove brojke jedva cekaju da pohrle kao i svih godina na more. Isto tako poznavao sam osobu koja je umrla od korone ali i osobu koja ju je preboljela bez ikakvih poslijedica a ima 90 god, nema nikakvih pravila. Neznam zasto ste zapeli bas za ovu dionicu pa ponavljate svaki dan jedno te isto, ako Vam se ne sviđa cijena dionice ili upravljanje firmom jednostavno ju zaobiđite ima i drugih.

• Kolike prinose ostvarujemo

• NaitsabesBI
    • December 31, 2020 at 5:34 PM

Pozdrav, također sam novi u ovome, poceo kupovati u 5 mj. Od tada ulozeno 86000kn, nisam prodavao, trenutno je na 92851kn i 420kn casha, plus dividenda nekih 400kn. Portfelj redom po velicini ARNT, KODT2, OPTE, PODR, ATGR, ADRS2 I 7SLO. U minusu mi OPTE I ADRS2.

1. Privacy Policy
  2. Kontakt