1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. ZSEZSE

Posts by ZSEZSE

• Birtija

• ZSEZSE
    • December 6, 2020 at 5:14 PM
    Quote from mitkko
    Quote from ZSEZSE

masa auta i busa nisu bas iste?

Bus u gradskom prijevozu neide 130.

Meni jedino smeta nedosljednost prema crkvi i izborima kad hdzu treba, masku staviti mi je najmanji problem.

Nije mi to argument, ne idu ni auti u gradu 130, a bus bez obzira na svoju masu se moze sudariti sa recimo kamionom, izletiti sa ceste i dozivjeti neku slicnu nesrecu. Kako objasniti da se ne moras vezati ni u busu na duzim relacijama gdje voze 130?

Crkva u hrvata i hdz su tema za sebe, tu mi se vise nedaju trositi rijeci. Isto mislimo. Licemjerno.

na busu ima naljepnica naljepnica mislim da 100 i takoder ima tahograf.za svaku brzinu iznad toga placa kaznu(kad mu citaju karticu) takoder i ako ima prekomjernu voznju.Imam solidnu kilometrazu iza sebe i koji sudar i jednu totalku, Kad se lim krene guzvati ili auto okretati vjeruj mi zelis biti vezan zbog sebe a ne zbog policije.

Onaj sto je kamionom proletio preko benzinske pitaj koliko je auta skrsio a on nije bio vjerojatno vezan.koliko znam nije mu bilo nista zasto?zato jer sleper s teretom ima 40 tona a mala corsa ni tonu.kod takvih rade sa strane u jarak nego u njega.

• CORONA virus

• ZSEZSE
    • December 6, 2020 at 3:09 PM
    Quote from mitkko
    Quote from goldfinger

Nije isto vezati pojas u pokretnim vozilima, nositi kacigu na baušteli, kostobrane na nogometu i nositi maske posvuda. Bakterijske maske su za kirurge i nikog više.

Nije tema, ali evo, buduci da smo spomenuli, jos kao klinca me zanimalo zasto se u autu moram vezati pojasem, a u javnom prijevozu ne moram - cak stovise, u autobusu i tramvaju ne moram ni sjediti, mogu stajati. Jel netkome to jasno? Je li to samo stvar komocije - uvodjenjem obaveze vezanja pojasom bi smanjili kapacitet javnog prijevoza za valjda 70%? Za mene su to oduvijek bila dvostruka mjerila.

masa auta i busa nisu bas iste?

Bus u gradskom prijevozu neide 130.

Meni jedino smeta nedosljednost prema crkvi i izborima kad hdzu treba, masku staviti mi je najmanji problem.

• RIVP (Valamar Riviera d.d.)

• ZSEZSE
    • December 3, 2020 at 4:13 PM
    Quote from sasab

Kasa se u 2020 slabo napunila a jako puno su zaduzeni..

Tko država ili Valamar?🤣🤣🤣

• RIVP (Valamar Riviera d.d.)

• ZSEZSE
    • December 3, 2020 at 1:04 PM

Ne kuzim jel ja živim u nekom paralelnom svemiru gdje su svi kafici zatvoreni kao i restorani i gdje je svaki dan sve veći broj oboljelih i umrlih te država isplaćuje dok može naknade.

Recite mi gdje je taj vaš diler jer očigledno meni moj prodaje slabu robu?

28 kn?

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• ZSEZSE
    • December 2, 2020 at 10:57 PM
    Quote from rambo_5

Najveći rast u zadnjih 15 godina smo imali u godini kad je MOST uspješno obezglavio HDZ i SDP pa smo proveli godinu dana bez vlade. Istovremen rast BDP-a i pad javnog duga. Nečuveno.

Drugi najsvjetliji trenutak je bio kad je Milanović značajno srezao porez na dohodak - odmah je usljedio rast potrošnje i rast BDP-a.

ZAKLJUČAK: Da nam se ova prokleta država skine s grbače bili bi Švicarska. Zato im ne želim da ozdrave. Želim im sve najgore i da to prošire i ostatku vlade, ministarstava, agencija, županija, općina, holdinga, stotinama tisuća lažnih branitelja i svima ostalima.

Ne šalim se ni ne pretjerujem...

rekao sam ka kad sam vidio da je Plenković u igri da nebi žalio i da je ebola.nema veće pošasti od HDZ-a

• PBZ (Privredna Banka Zagreb d.d.)

• ZSEZSE
    • November 30, 2020 at 3:13 PM
    Quote from kvart99

784,99kn je konačna brojka za skupštinu.

kupio po 800 prodao po 800 a jesam biznismen😱😱😱🥳🥳🥳.

Sto kupiti RIVP?27 kn umrlo 70 ljudi.ATGR?posuđuju pare a to smo već vidjeli kako završava.VLEN?a kako izaći?PODR prica se da kupuju Ledo? To će isto biti divna priča.

Kakva burza🙁

I u što ulagati?

• CORONA virus

• ZSEZSE
    • November 27, 2020 at 8:48 PM

Realno i nekim doktorima se sad podjelilo nepotrebno.

Nemaju istu situaciju oni koji ne rade jer su operacije odgodene i oni koji su u Dubravi pod skafanderima.Problem je sto ljudi moraju shvatiti da rad i rizik na radu treba platiti kod nas je uvijek bilo ravnalo i onaj tko radi budala.

Quote from barbosa

kol. st-brajo, nikakvih zdr. posljedica a pre mlad za neka prava, imao sam udjele nekih 5 k kn u FB i imam status dragovoljca...i to je to

Kad vidite kako zemlja danas izgleda da li bi opet išli?

• CORONA virus

• ZSEZSE
    • November 27, 2020 at 4:21 PM
    Quote from barbosa

kol. Moller, mislim da je taj postotak tek pregovaračka osnova i nije 70%...

U drugom modelu traže osiguranje prihoda i samim poduzetnicima, ne samo za radnike i njihove plaće - 50 posto od istog razdoblja prošle godine kao direktna dotacija iz koje se isplaćuju i radnici uz oprost doprinosa. Očekuju, nadalje, oslobađanje od svih fiksnih obveza tijekom lockdowna na svim razinama vlasti (najamnine, komunalne naknade, komunalne usluge - odvoz smeća, vodne naknade, spomenička renta...), inzistiraju na smanjenju PDV-a te traže oslobođenje od parafiskalnih nameta.

kolegice zlocesti, generaliziraš i manipuliraš, naravno da je zdravstveni sektor sada izložen i pod pritiskom ali to ije njihov posao, njihova struka, svaki mjesec uredno dobijaju svoju plaću i ostvaruju kolektivna prava i dodatke imali oni pacjenata ili ne i što sada ti hočeš, imaju kaos zadnjih mjesec dana i pucaju po šavovima jer su kadrovski i organizacijski zapušteni zbog ćega i idemo u zaključavanje da bi se smanjio pritisak na njih...i što bi sada trebalo, ne kužim, pa ćiji je to posao...

...stvarno vas ne kužim, zašto ste toliko zavidni, kao iz onog vica:

Išao zavidnik moliti Boga. I pitao se za što da moli....

Bog mu reče: Moli što god hoćeš, ali tvom ću susjedu dati DUPLO što dam tebi. Što želiš, onda?

Zavidni susjed bio je na 100 muka. Što da uopće i želim? Ako kuću - moj će susjed imati dvije, ... ako auto... moj će susjed imati dva... Što onda?

Nakon dugo vremena odluči se pomoliti:

- Bože, iskopaj ti meni jedno oko!

Display More

Nije zavidan nego zasto bi netko sponzorirao ugostitelje 70%?Znam ja ljude koji su otvarali boznis i propadali te zavrsili na burzi?Rade bi njima pomogao nego ovima kojima je hamburger 60 kn jeso oni imali respekta prema medicinskoj sestri koja ima plaću 5000kn kad dovede djecu na more?Najbolje da apartmancima uplatimo zato jer čeha nije bilo.Postavljaju se kao da svijet ovisi o njima a konobare plaćaju minimalac i pola ne prijavljuju.

• CORONA virus

• ZSEZSE
    • November 27, 2020 at 4:08 PM

Francuzi daju da biras 10000€ ili 20%prometa koliko sam shvatio jednokratno.Još kad bi naši prijavljivali promet...Sve ove godine gdje su rekli za cijenu cuge da je to tako, tko nece u kafic nemora...e pa nemogu da se ne nasmijem.Tu isključujem konobare ovo ide na gazde.

• Što smo danas tržili

• ZSEZSE
    • November 26, 2020 at 2:22 PM

-pbz po kupljenoj cijeni

• Rasprodaja kompanija Fortenova grupe (Agrokor)

• ZSEZSE
    • November 22, 2020 at 8:39 PM
    Quote from Manu

https://lider.media/poslovna-scena…og-hps-a-134125

U novi se kredit ulazi zbog integracije i refinanciranja Mercatora, a planira se pokriti prodajom Leda. Iako nije bila navedena u prvom krugu odabranih kandidata za kupnju Leda, kako ekskluzivno doznajemo, u drugom bi se ipak trebala naći i Podravka

To vam samo govori koliko su ozbiljne ponude bile da drzava trpa unutra lovu preko Podravke.Sva sreca pa nisam uzeo podravku.

• ATGR (Atlantic Grupa d.d.)

• ZSEZSE
    • November 19, 2020 at 8:37 PM
    Quote from Invest
    Quote from ZSEZSE

To sa ili bez ovih 300 mil?

Bez.

U objavi nisu dali iznos fiksne kamatne stope.. baš me zanima kolika je stopa?

Zbog čega izdaju obveznice kada im za trenutnu likvidnost nije potrebno.

Ni Todi nije trebalo.Sjetite se obavijesti na ZSE od Sbera, cijena dionica je tada rasla samo zato jer je to Todi trebalo da ih može dati u zalog.

Ne tvrdim ništa ali sami ste primjetili čemu dug ako se ima novaca?

• ATGR (Atlantic Grupa d.d.)

• ZSEZSE
    • November 19, 2020 at 5:35 PM
    Quote from StatusQuo

kompanija je dobra to nije upitno vidim da su dug dodatno smanjili, a i uocljivo je da su se zalihe povecale u 3q u odnosu na 2Q sta je inace suprotnog karaktera radi sezone doduse mala je razlika

To sa ili bez ovih 300 mil?

• ZSEZSE
    • November 13, 2020 at 9:57 AM

6000 komada na 800 kuna za prodaju.

Sad da li je to strašenje da se cijena ne digne ili stvarna namjera, tko bi znao...

• ZSEZSE
    • November 11, 2020 at 11:13 PM

Zašto odmah nisu najavili squeeze out nego samo skidanje s burze?Da su najavili squeeze out 3 mjesečni prosjek bi pao?

Tko kupuje i dize cijenu?

• ZSEZSE
    • November 10, 2020 at 1:57 PM
    Quote from dionicar

netko nije maknuo nalog :D :) i nije pročitao obavijest :D

jucer navecer ja maknuo sitnis i gledam danas 400+kom

• ZSEZSE
    • November 10, 2020 at 1:32 PM
    Quote from Krokodil

Da zato sam se i bojao ostati u Pbz. Kupljeno po 2000 kn, 2007g. Prodano ove godine po 950. Bilo i nešto dividende. Hvalio sam ih prije, da su Talijani najpošteniji što nas ne istiskuju al eto...

Dajte mi objasnite onda ovih 400 kom na kupnji?

• ZSEZSE
    • November 9, 2020 at 5:32 PM
    Quote from naim

Pa ni to ne bi bilo iznenađenje, no kod PBZ je free-float znatno manji.... i jedan je vlasnik. K tome, PBZ nema niti je imao program nagrađivanja dionicama sto Zaba ima već godinama.

pbz je nagradivao radnike dionicama.Koliko sam shvatio to nije istiskivanje već povlačenje s burze.pitanje je prodati s nulom ili ostaviti?neznatna kolicina.

Po kojo cijeni se istiskuje ako se maknu s burze?

• ZSEZSE
    • November 9, 2020 at 5:15 PM

Što ti znaci za male dionicare?

ova burza je stvarno gotova.

• AGROKOR

• ZSEZSE
    • November 6, 2020 at 5:17 PM

Ima ona narodna da potroše na tablete...

Nije to jos blizu gotovog jer da je Ledo bi uzeo Unilever,Nestle ili Lactalis, a ne ekipa iz kladionica...Biti će tu još svega uvjeren sam.Plenki je u milosti EU kad to pukne vidjet ćete onda.

1. Privacy Policy
  2. Kontakt