masa auta i busa nisu bas iste?
Bus u gradskom prijevozu neide 130.
Meni jedino smeta nedosljednost prema crkvi i izborima kad hdzu treba, masku staviti mi je najmanji problem.
Nije mi to argument, ne idu ni auti u gradu 130, a bus bez obzira na svoju masu se moze sudariti sa recimo kamionom, izletiti sa ceste i dozivjeti neku slicnu nesrecu. Kako objasniti da se ne moras vezati ni u busu na duzim relacijama gdje voze 130?
Crkva u hrvata i hdz su tema za sebe, tu mi se vise nedaju trositi rijeci. Isto mislimo. Licemjerno.
na busu ima naljepnica naljepnica mislim da 100 i takoder ima tahograf.za svaku brzinu iznad toga placa kaznu(kad mu citaju karticu) takoder i ako ima prekomjernu voznju.Imam solidnu kilometrazu iza sebe i koji sudar i jednu totalku, Kad se lim krene guzvati ili auto okretati vjeruj mi zelis biti vezan zbog sebe a ne zbog policije.
Onaj sto je kamionom proletio preko benzinske pitaj koliko je auta skrsio a on nije bio vjerojatno vezan.koliko znam nije mu bilo nista zasto?zato jer sleper s teretom ima 40 tona a mala corsa ni tonu.kod takvih rade sa strane u jarak nego u njega.