i jeste se dogovorili jel Vam sutra pada ili raste?😁😁😁😁
Posts by ZSEZSE
-
-
Još jedan mrzitelj znanosti.
Šuti i cijepi se!Tko je vidio razmišljati...
-
Kad kreće zaron da stavim lovu na investor?😆😆
Moram i periskop očistit da ne pogodim krivu metu😂😂😂🧐
-
Državni službenici 50, svi ostali 100 kn! Država za testove na koronu ne da popust građanimaDođu dva čovjeka, i jedan i drugi trebaju brzi antigenski test, no prvi plati 50, a ovaj drugi stotinjak kuna. Zašto?www.jutarnji.hr
Vi uistinu vjerujete da je ovima stalo do ravnopravnosti ?
Uistinu vjerodostojno.
-
Meni je ovo nevjerojatno.
U ovom trenutku na https://www.tportal.hr/ nema niti jedne vijesti na naslovnici oko jučerašnjeg prosvjeda u ZG.
Ovdje se spominje 10-20 tisuća ljudi.
https://www.tportal.hr/vijesti/clanak…u-foto-20211120
Malo usporedite popunjenost trga sa npr. dočekom Janice ili 101 prosvjedima i ondašnjim brojkama.
Ovo sam jedva pronašao (u browser history)
https://www.tportal.hr/vijesti/clanak…jedali-20211120
Ne odobravam napad, ni pod koju cijenu, ali novinari bi se trebali zamisliti kud ih vodi provođenje propagande a ne objektivno izvještavanje.
Ako umre netko tko je cijepljen, u naslovu to naglašavaju a za ostale slučajeve samo spomenu covid.
Kad im Plenković drži litaniju onda šute i spuste glavu ko....
Pogotovo HRT podoban prije sposoban!
-
Sumnjive ugovore za eFondove potpisivalo troje ministara, cijena je skočila za gotovo 7 putaRadilo se o kompjutorskom sustavu eFondovi, kroz koji je dosad potpisano 4577 ugovora "teških" više od 44,2 milijarde kunawww.jutarnji.hr
A zato je špicpapak tako naglo isčeznuo...😀😀😀
-
Problematično je što su samo dioničari Agrokorovih perjanica u RH izgubili sve, npr. Agrokor je bio vlasnik svega 48% Leda a založio je vrijednost cjelokupne kompanije?
..a prije toga otpisao dug Konzumu i nije ušao u vlasništvo dok drugi dobavljači jesu...i od roll upa dobio 5 mil € ako se ne varam?Zašto se postojećim dioničarima nije dozvolila dokapitalizacija, ali su dokapitalizirali po Bosni?
Ledo i Sarajevski kiseljak dokapitalizacijom postali vlasnici Konzuma u BiH - Akta.baDug Konzuma prema dobavljačima iznosi 65 miliona KM i biće izmirivan u periodu od tri-četiri godine.www.akta.baSad vrijedi 15000kn po dionici, tada je vrijedio 0?
Samo liži bajbukana se nekom bliži!
Tko prvi krene drukati taj će biti pokajnik i spasit će se, ovi ostali će pojesti i za političare kako to biva.Kako je krenulo izgleda da EU ipak ima interesa za malu zemlju velikog lopovluka.
-
e moj Plenki kao što sam rekao gori od Sanadera...biti će zanjimljivo kad jedan dan samo podnese ostavku
-
10:37 Županijsko državno odvjetništvo u Zagrebu povuklo je danas optužnicu u slučaju Agrokor.
- Županijsko državno odvjetništvo u Zagrebu povuklo je danas optužnicu podignutu 14. rujna 2020. pred Županijskim sudom u Zagrebu protiv petnaestero okrivljenika zbog počinjenja kaznenih djela protiv gospodarstva i kaznenih djela krivotvorenja. Državno odvjetništvo povuklo je optužnicu radi boljeg razjašnjenja stvari - priopćili su.
-
-
Još bi dodao da je ova po mojoj procjeni umjetna kriza ( virus je vjerojatno stvaran ) svođenje ljudi na potpuno poslušne ovce bez prava na mišljenje. Dok cjepljeni nesmetano prenose virus dalje a necjepljeni se ponašaju odgovornije traje daleko ozbiljnija rasprava u pozadini a radi se o tome dali je bolje prvo natočiti vino ili mineralnu u čašu? a nije isto
Slazem se da ova dilema oko gemišta stvarno postoji i trebalo bi svakako provesti znanstveno istraživanje da se dođe do istine, ali da smo poslušne ovce bez prava na vlastito mišljenje nije točno. Čekam da nam statističari nakon sto su nas popisali objave koliko mišljenja u našoj drzavi postoji, tipujem na nešto ispod 4 milijuna.
Pravo bogatstvo je u različitosti 😉
Kako je krenuo gradonačelnik još i manje...
-
Mene tu jedino muči da kroz cjepivo dobivamo umjetni imunitet, dakle postajemo na neki način ovisni o cjepivu, zato ćemo se i morati procijepljivati više puta..3, 4 ,5...itd.
A kad stvore ovisnost kod ljudi, što onda?!
Skupo ćemo plaćati novu dozu ili lijek?!
Stalno procijepljivanje (svakih 6 mjeseci) nije zdravo za naš organizam i mora nositi sa sobom posljedice.
A našem organizmu nismo dali priliku da sam stvori prirodni imunitet.
A kod bolesti je sve uvijek igra imuniteta.
Da se razumijemo, nemam ništa protiv cijepljenja, dapače smatram ga korisnim a pogotovo za starije ljude...s obzirom da se s njim ipak dosta smanjuje mogućnost težeg obolijevanja.
Teško je tu biti pametan, ali ima tu svega i stvari nisu ni crne ni bijele, nego su sive...kao i uvijek...
S HDZom ipak crna nijansa prevladava
-
Samo ću jednu stvar reći,svi ste hrabri tako dugo dok ti netko iz uže familije ne završi na respiratoru i tamo se bori za život.Da točno cjepivo ne štiti potpuno od korone ali smanjuje rizik.Voziš se autom,vezan si,imaš saobračajnu nesreću i pojas te recimo spasi,ovaj pored tebe nije bio vezan i više ga nema.Jednostavno treba smanjiti rizik,cijepiti se tako da mogu bolnice liječiti druge bolesnike.
Sony slažem se s tobom samo postoji jedna bitna razlika koju prešučuješ, a to je ta da da ukoliko se vežeš ili ne vežeš taj pojas te neće ubiti sam od sebe, u malom postotku kod cjepiva postoji ta šansa.Sad ti postavljam pitanje da znaš da na svakih milion ljudi koji koriste pojas 2 umre i 7 ostanu invalidi čim se zavežu, da li bi ga koristio neovisno radiš li 1000 ili 100000 km godišnje tj. ulaziš u auto 5 puta godišnje ili 2000 godišnje?Da li bi ga koristio da država ne želi stati iza njega?Kako je rekao onaj Srbin onaj koji umre njemu je 100%.Ljudi misle da pandemiju mogu izbjeći kod cjepiva nemogu ništa.Nisam se cjepio i prebolio sam bez ikakvih problema jedan dan mala temperatura.Netko drugi nema tu sreću.Kovid putovnicu nemogu dobiti,da li da se cijepim i riskiram ovih 1 ili 2 na milion zato jer Beroš tako kaže ili?
Nisam antivakser jer da jesam djeca mi nebi bila cijepljena redovno +dodatno.
-
evo i ja kažem da pušačima treba uskratiti krevet kad završe na onkologiji, mislim treba ih liječiti ali oni koji nisu pušili imaju prednost...eto to su moja pravila, mali sam nazi ali hebiga takav sam jedino je sigurno da ćemo svi tako popušit
ja ga čak i odobravam, nek se cijepi tko god se hoće cijepiti ali en ovako perfidno, uvjetovano otkazima i ostalim gnusobama. A o djeci da i ne govorim. A vi neki ovdje javite mi se, dat ćemo vam ja i moja žena sve doze.
pa ja se slazem s tom logikom al zaboravljas da kad dodje pusac na lijecenje bolnice nisu popunje 100% i ne otvaraju arenu i satore da bi tebe primili.
Ovjde pricamo da su necjepljeni koronasi okupirali kompletno zdravstvo i da se radi njihovog izbora svi ostali ne mogu lijeciti. .
Nepušać čeka na red za CT, ultrazvuk iza pušaća?
Zar ne?
-
Neće država plaćati liječenje od potencijalnih nuspojava cijepljenja ili ne daj Bože ukop.
Trenutne znanstvene spoznaje ne moraju odgovarati znanstvenim spoznajama za 10 godina, ali posljedice, ako ih ima, ostaju zauvijek.
Neozbiljno je raznoraznim potvrdicama stigmatizirati ljude, jer prakticiraju pravo odlučivanja o vlastitom zdravlju i životu.
Volja pacijenta je vrhovni zakon.
Smatram da postoji veće dobro(cijepljenje cijele populacije u slučaju iznimno velike opasnosti), ali onda država mora stati iza toga i zbrinuti one koji naj... tj njihove familije.Ovo što rade preko poslodavaca je gadljivo...
Da se pita slobodna volja...to i imamo pa je HDZ na vlasti...
-
Singapur ima skoro 6 milijuna stanovnika a od korone je umrlo njih 420. Ukupno.
Kod nas je preko 9000 mrtvih na manje od 4 milijuna.
Naši pokojni ne bi stali u 155 autobusa a njihovi ne bi napunili 7 istih.
Da smo u borbi protiv kovida bili uspješni kao Singapur 150 autobusa bi ostalo prazno.
Ne budi neodgovoran, cijepi se!
Molim još samo komentar za Izrael.
Hvala.
-
https://www.index.hr/vijesti/clanak…e_i_komentari_d
Ne širim strah, prenijela sam izjavu dopredsjednika Udruge bolničkih liječnika.
Danas imam dan godišnjeg odmora, BTW
Ovo je krenulo " na osobu ", a ne argumentirano na stav
Ja sam svoj stav potkrijepila konkretnim navodom.
Očekujem dakle ispriku.
Što bi trebali... ako nakon 2 godine epidemije ne znamo što bi trebali, ajooj
Svi u kućanstvu u kojem ima djece u vrtiću i školaraca trebali su se cijepiti, djeca im to donesu kući
Treba izbjegavati boravak u zatvorenom, gdje je okupljeno više ljudi. Treba nositi masku, prati ruke, održavati distancu i nastaviti živjeti u najvećoj mogućoj mjeri. Jer ovo je pošast koja ne posustaje.
Treba se cijepiti i odbaciti sve mjere.
Imas moderno rjesenje. Ne trebaju nam srednjevjekovne mjere.
Tko se ne zeli sam zastititi nema apsolutno nikakva prava na to da ga drugi stite na nacin da trpe mjere.
Stvar je vrlo jednostavna. Osobna odgovornost na prvom mjestu. Socijalizam u ropotarnicu.
Što se događa u Singapuru? Cijepili 84% ljudi, imaju stroge mjere, a bilježe sve više teških slučajeva zarazeOd početka pandemije do ovog ponedjeljka Singapur je zabilježio više od 200 tisuća slučajeva, a većinu samo ovog listopadawww.jutarnji.hrMolim komentar
Hvala
-
Uprava je najavila nove akvizicije, očito idu u kupnju.Sve bolji rezultati...Pivci pametno ulažu, do sad se pokazalo.Nisu tek tako, uložili toliko novaca, i nastavit će sigurno.Ovo bi mogla bit jako dobra priča....samo kad, to nitko ne zna..
Znaju Pivci.
To ti je nešto kao Agram/Grgić i Agrokor.Takvi će naći izlaz, a mali oni su usput žrtve...Mogu oni to prebiti preko mesne industrije.Gdje je Dalić i HDZ tu sreće nema...
-
Evo sad i u otvorenom Bačić brani poglevicu, a ženska iz DP i Benčićka ga poklapaju.
-
gledam video s Todom na N1 i na kraju ovog Marića, i mislim si tko vodi ovu zemlju.Zaj... zaj... i nikom ništa, a ti narode plaćaj!Još mi se čini da će i Toda uzeti lovu jedino da će mali i mirovinci ostati na suhom.