1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. cvarkozder

Posts by cvarkozder

• RIVP (Valamar Riviera d.d.)

• cvarkozder
    • March 19, 2020 at 10:13 AM
    Quote from Barikb
    Quote from cvarkozder

Ja sam u AZ-u i nimalo mi nije drago što se i mojim novcem hvata padajuće noževe.

Imate izbor više fondova pa ga možete promjeniti. Provjerite top ulaganja prije. Ja smatram da je kupnja RIVP po smješnih 20ak kn odličan potez za dugoročni mirovinski fond i da će sjajno zaraditi na tome od dana kada hoteli opet budu pre(puni). Očito da kupuju veće količine.

Nije stvar u tome da mislim da mislim da AZ posluje katastrofalno ili lošije od drugih (i drugi kupuju svašta ovih dana - pitanje koliko je to samo njihova odluka). Samo smatram da je na ovim razinama još uvijek prerano za kupovinu i da se slična količina mogla kupiti i dosta niže.

• cvarkozder
    • March 19, 2020 at 10:02 AM
    Quote from ZSEZSE
    Quote from cvarkozder

Ja sam u AZ-u i nimalo mi nije drago što se i mojim novcem hvata padajuće noževe.

Ja se mislim prebaciti u AZ:-)

Mislim da je ovo dno ili blizu dna. Pravo je pitanje da li se još trpati?

Mrtvi su objavljeni, sve je pozatvarano, otkazi su krenuli- što još može gore?
    Da Bačić postane premjer?

Misliš da ne može gore? Stvarno to misliš? Pa gospodarstvo će tek osjetiti što znače sva ova zatvaranja i karantene. To još nije ni blizu uračunato u cijene jer zapravo nema nikakvih konkretnih predviđanja koliko će se smanjiti punjenje proračuna, koliko će biti otpuštenih, koliko će biti neotplaćenih kredita od strane privrednih subjekata i građana... A mjere vlade, potpuno očekivano, su nedovoljne jer nikakve strategije zapravo nema.

• cvarkozder
    • March 19, 2020 at 9:22 AM
    Quote from Barikb

Allianz kupio dodatnih 803.650,00 :Pkomada dionica

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• cvarkozder
    • March 19, 2020 at 8:26 AM
    Quote from Aladin

Jel sam blesav sta mislim da bi svi iz javnog sektora osim medicinskog osoblja, trebali sljedeci mjesec, tj. Sve dok traje karantena na minimalac ?

1. Na dobrom si putu. Možda ne na minimalac, ali 10-20 posto linearnog smanjenja plaća svima na državnoj sisi, do izlaska iz sada sigurne recesije, dobro bi došlo. Uz par izuzetaka.

2. Ovakvim mjerama kakve se provode u cijelom svijetu, ekonomija će se vratiti desetljećima unazad.

3. Vezano uz prethodno, vjerujem da će štete (ne samo ekonomske prirode, nego i one po zdravlje ljudi) biti ogromne - možda i veće nego da se stvar "prepustila prirodi".

4. Skoro pa bogohulno predviđam Crobex ispod 1.000. S obzirom da perjanice neće toliko pasti, mnoge dionice bi mogle izgubiti i do 50 posto od sadašnjih cijena.

5. U cashu sam samo 23%.

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• cvarkozder
    • March 17, 2020 at 8:25 PM
    Quote from stana

Sto se tice ponuda ocekujem ponudu A1 i ponudu nekog fonda u ime tele2 jer ga zakon onemogucuje u preuzimanju. Moje misljenje je ovdje a jeli tocno uskoro ce se vidjeti.

Oprostite na neupućenosti, ali pošto mi ova dionica nikad nije bila u fokusu, mogu li saznati u 2-3 rečenice nešto o tome zašto smatrate da ova dionica vrijedi više od trenutne cijene? Koliko sam razumio, priprema se preuzimanje... Kada, tko, ima li neki zadnji dan kad se mora biti vlasnik...? Hvala unaprijed.

• cvarkozder
    • March 15, 2020 at 10:36 PM

Izgleda da im je malo pobjeglo... Od početka govorim da nema teorije ta njihova teorija da se širenje može zaustaviti, čak ni značajnije usporiti... Sutra nova negativna blokada... https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvats…aciju/10095277/

• cvarkozder
    • March 12, 2020 at 11:59 AM
    Quote from Lulu1

Ima li tko ovdje tko je prodao atpl na 192. Nesto me interesira.

Mislim da je većina toga od jučer i pogotovo danas prodaja fondova uslijed povlačenja uloga i od aktivacije margin callova.

1. Privacy Policy
  2. Kontakt