U pravu ste - 1.5% i -7%...isto nema što:)
Najteže je kad prodaš nisko pred rast i onda gledaš kako dionica odrađuje rast a ti si vani...to je teško...ali kad jedva čekaš da dionica malo padne pa uživaš u tuđoj nesreći...to je brate dno dna....kolega marin od srca Vam želim puno dobrog i uspješnog ulaganja.
Evo, ja sam skoro pa kompletno u kešu od prije par dana. I da, ja jedva čekam da cijene dionica padnu čim više (pogotovo ATPL). A Atlantska po mogućnosti na 100 kuna. I da se ja onda nakupujem ako procijenim da je vrijeme za to. I šta je tu sad u mom razmišljanju dno dna?
Pa nije ovo grupa za pružanje moralne potpore, tapšanje istomišljenicima po ramenima i uvjeravanje onih koji su u krdu sa mnom da će sve biti u redu.
Nije li potpuno prirodno i jedino razumno, ako sam prodao na cca 540, da želim da cijena dionice padne čim više da je mogu ponovno kupiti i na tome zaraditi?
E, sad, hoće li cijena ići ovdje ili ondje, sasvim je druga stvar. Ja sam procijenio da bi mogla dolje i zato sam prodao. Možda padne za 100 kn, a možde ode na 800.