procitaj fokus, naslov , buffet otkrio u sto je ulozio novac za vrijeme korona krize
Posts by stana
-
-
buffet kupuje dionice delta aira, avio kompanije
-
Da je netko htio prodati 30 000 komada nebi prodao ovako sigurno. Znaci ovo na kraju je jedna obicna igrica koja se je pocela igrati jer se prodaja blizi, bit ce jos ovoga ne brinite, malo ce nas ostati do samog kraja
-
zato ug nije niti javila na natjecaj nego se je umjesto nje prijavio fond
-
medicinska sestra ili doktorica
-
rekao sam moje misljenje da do americkih izbora koji su u 10 ili 11 mjesecu nece biti ozbiljnog rusenja njihove burze. Trump je tamo sve jaci i on to nece dozvoliti , a poslije izbora je sve moguce
-
tocno ide sporo, zato jer optima ima skoro 70 milijuna dionica, ogroman broj, i zato jer je dionica sama po sebi jeftina pa je u nju usao svatko. Zar nisi vidio popis dionicara 1000 ulagaca sa 400 kuna. Takvih gluposti nema na skupim dionicama od 1000 kn ili 10 000 kn, jer je tamo vise ozbiljnjih ulagatelja. Al pomalo, sve ce se uskoro iskristalizirati.
-
Gledajte to i iz drugog kuta, tako to radi radi kupovine, znaci kupuje. Tko mu prodaje, drhtavci, a sta ih se prije rijesimo to ce cijena brze gore. Malo sale a u svakoj sali ima i doza istine
-
nije tesko pogoditi tko to radi, radio je to isto i prije dva tjedna u nekoliko navrata i kupovao na jednaki nacin, covjek ima taj stil, meni osobno to ne smeta
-
zakljucak, to radi netko tko ima 77000 dionica i netko tko hoce kupiti jos dionica.
-
ponavljam bio je u topu 10 u 2014.g., moguce da je doznao nesto. Navedene godine je bio 8. Dionicar optime
-
taj lik je bio jos 2014.g dionicar optime u topu 10 , odnosno u vrijeme prije nagodbe, nisam znao ali jutros dobio podatak
-
tako je kivi, to su sad podaci do proslog petka. I da naznacim knjiga kaze da ukupno 91 poslovni subjekt i fizicke osobe vec posjeduju ukupno nesto vise od 85% optime.
-
mislim da do americkih izbora koji su u 10 ili 11 mjesecu, americka burza nece puno padati, a iza toga ne znam.
-
Iz nove knjige nesto sitnih promjena dvije osobe kupile zajedno 100 000 dionica. Sto se tice prodaja i kupovine drugih dionicara skoro da i nema. Tako da top 10 i dalje drzi 48 989 335 dionica sto je 70,55%, dionicara koji imaju preko 100 000 dionica je 33 /jedan vise nego prije bilo ih je 32/ i posjeduju 8 138 292 dionice, a analizirao sam i dionicare koji imaju od 50 000 do 100 000 dionica njih je 48 i posjeduju 3 308 356 dionica. Obzirom da optima ima 69 443 263 dionice gore navedeni posjeduju 60 435 983 dionica. Etoga , satra sam se, mislim da ce biti sve dobro, sretno.
-
stigla danas nova knjiga pa se cujemo veceras
-
Velika vecina je na istom broju dionica, skoro pa svi, koliko sam primjetio ima jedan izlaz i jedan ili dva ulaza
-
Evo proucio knjigu i u njoj nista spektakularno nitko se nije puno izdvojio niti u prodaji kao niti u kupnji, reklo bi se nerjeseno. Analizirao sam samo dionicare koji imaju 100 000 dionica i vise, a takvih je 31, te posjeduju zajedno 7 959 418 dionica, dok top 10 posjeduje 48 989 335 dionica, tako da oni zajedno posjeduju 56 948 753 dionice. Obzirom da optima ima 69 443 263 dionice, mali dionicari /oni koji imaju manje od 100 000 dionica/ ukupno posjeduju 12 494 510 dionica cca 18 %. Za sad je to to. Sretno
-
imam knjigu treba mi 1 dan za analizu sa prethodnom knjigom. sutra popodne cu dati konacne obavijesti. Ali evo da vas odma razveselim. Malo u siframa, znaci oni imaju vise racuna po bankama i kad se to zbroji netko ima i 1 500 000 dionica. Vrlo mudro od njih ali nismo ni mi blesavi. Sve pohvale adminu, a za novinara kojeg sam odma prozreo mogu reci da je jedno veliko nista. Sretno i samo hrabro
-
vec sam napisao da je to placeni clanak vidi komentar prije, zao mi je sto su ljudi ostali bez 600 000 dionica.